55 Idea Tatu Keluarga Pertama yang Adorable Untuk Lelaki dan Wanita (2018)

tatu keluarga

Sesetengah orang menggunakan tatu sebagai penghargaan terhadap keseniannya. Sebaliknya, orang lain memohon tatu dengan tujuan menyebarkan mesej tertentu. Mesej itu boleh bertindak sebagai peringatan kepada pemakai tatu, atau ia mungkin dedikasi kepada orang lain.

Salah satu tatu paling unik yang digunakan secara khusus dengan tujuan adalah tatu pertama keluarga. Tato-tato ini akan datang dalam pelbagai cara, sama ada dalam kata-kata atau simbol.

tatu keluarga

Maksud tato pertama keluarga 

Ini adalah tatu yang khusus didedikasikan untuk keluarga tertentu. Dalam kebanyakan kes, mereka tidak betul-betul dimaksudkan untuk keluarga mum-dad-anak biasa. Sebaliknya, pemakai tergolong dalam keluarga tertentu, lebih banyak sekumpulan.

Tatu boleh bertindak sebagai tanda inisiasi, sementara yang lain akan digunakan untuk menunjukkan komitmen penuh para ahli. Dalam kebanyakan kes, mereka akan muncul dalam perkataan atau hanya satu perkataan, Keluarga. 

keluarga-tattoo_-3

keluarga-tattoo_-5

tatu keluarga

tatu keluarga

tatu keluarga

Mereka boleh digunakan untuk menunjukkan bahawa ahli-ahli bersedia untuk berdiri untuk satu sama lain dalam apa sahaja yang mereka lakukan, sama ada mereka mencuri, melakukan dadah atau apa sahaja. Tato digunakan untuk bertindak sebagai sumpah bahawa orang itu komited sepenuhnya kepada keluarga tertentu itu.

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Mereka juga boleh bertindak sebagai tanda kepada ahli-ahli lain bahawa mereka adalah sebahagian dari keluarga. Di sini, apabila seseorang melihat tatu itu, mereka akan tahu bahawa orang itu adalah salah seorang daripada mereka. 

tatu keluarga

Dalam sesetengah kes, tatu-tatu ini digunakan dengan niat bersih untuk memperlihatkan bahawa seseorang itu khusus untuk keluarga bapa dan ibu mereka. Di sini, mereka juga boleh mempunyai istilah, Keluarga, atau mereka boleh mempunyai pokok keluarga dengan nama ahli-ahli.

Mereka juga boleh mempunyai senarai ahli keluarga. 

tatu keluarga

tatu keluarga

tatu keluarga

Secara amnya, tatu keluarga digunakan untuk menunjukkan penghargaan dan kasih sayang untuk keluarga tersebut. Tato menunjukkan bagaimana menghubungkan orang itu kepada keluarganya. 

tatu keluarga


Penempatan 

Seperti mana-mana tatu lain, tatu keluarga boleh digunakan di mana saja di sekeliling tubuh. Walau bagaimanapun, gaya dan saiz reka bentuk akan menentukan di mana tatu akan diletakkan.

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Walau bagaimanapun, kerana ia menghubungkan pemakai dengan orang lain, ia lebih baik digunakan di kawasan yang cukup nampak.

keluarga-tattoo_-2

Untuk itu, anda akan mendapati kebanyakan tatu keluarga yang digunakan untuk lengan, tangan, pergelangan tangan, bahu atau pergelangan kaki. Mereka juga boleh digunakan di sekitar pinggang, sementara ada yang menggunakannya di leher mereka. 

tatu keluarga

Untuk tatu keluarga biasa, bahawa seorang bapa dan seorang ibu, pemakai akan memohon di mana mereka dan ahli keluarga dapat dengan mudah melihatnya. Tatu keluarga geng boleh digunakan di belakang dan bahkan di leher, untuk menunjukkan dedikasi yang mendalam dan tidak dicabar. 

tatu keluarga

tatu keluarga

tatu keluarga


Jenis Tatu Pertama Keluarga

Terdapat beberapa tatu yang memakai mereka memakai berkaitan dengan keluarga tertentu yang mereka milik. Tato-tato ini akan diklasifikasikan dalam kategori yang berlainan, tetapi semuanya itu bertujuan untuk menunjukkan kasih sayang, kasih sayang dan dedikasi.

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Berikut adalah melihat beberapa kategori tatu keluarga dan bagaimana mereka diwakili.

keluarga-tattoo_-1

tatu keluarga

tatu keluarga

  • Tato watak 

Terdapat beberapa tatu yang akan diwakili dari segi aksara, seperti bahasa Sanskrit, rune Celtic dan aksara Jepun. Simbol-simbol ini akan mewakili keluarga, atau satu unit dan ia difahami lagi oleh ahli-ahli keluarga atau kumpulan itu.

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Ia boleh diletakkan di mana-mana di sekeliling badan, kerana ia cenderung kurang terperinci. Ia pada asasnya digunakan untuk kebanggaan keluarga tertentu. Sebelum menggunakan simbol-simbol asing ini, pastikan bahawa anda tahu tentang makna mereka.

Ini akan membantu anda mengelakkan kekeliruan dan salah faham dari orang lain. 

tatu keluarga

  • Tato tato lengan

Terdapat beberapa tatu yang akan mempunyai mahkamah simbolik senjata, yang akan mempunyai makna tersembunyi atau moto. Mahkamah senjata kebanyakannya biasa dengan geng dan keluarga jalanan lain.

Mereka menggunakan tatu ini sebagai tanda pengiktirafan oleh mana-mana ahli kumpulan yang lain.

Anda boleh mempunyai seorang profesional untuk melukis tato untuk kelihatan lebih elegan dan mendasar, bukannya mempunyai mahkamah yang terperinci. 

tatu keluarga

tatu keluarga

  • Alphabets Roman 

Terdapat juga beberapa keluarga geng yang menggunakan abjad roman untuk menunjukkan bahawa mereka adalah keluarga tertentu. Ini kebanyakannya digunakan untuk memperlihatkan bahawa salah satu adalah sebahagian daripada keluarga itu, dalam kebanyakan kes, tidak ada dedikasinya terhadap keluarga yang diberikan.

Jadi apabila ahli-ahli lain melihat nombor itu, mereka tahu bahawa orang itu adalah salah seorang daripada mereka. 

tatu keluarga

  • Tatu muzik / Tribute 

Tato-tato ini digunakan untuk memberi penghormatan kepada ahli keluarga yang hilang, sama ada saudara, adik perempuan atau ibu bapa. Mereka akan mempunyai alat muzik, dengan nama ahli keluarganya yang berlepas.

Terdapat juga beberapa lagu muzik untuk muncul sebagai lagu yang didedikasikan kepada ahli almarhum.

Ini juga boleh digunakan, jika orang itu seorang pemuzik atau jika mereka mempunyai semangat muzik yang hebat. 

tatu keluarga

  • Kata tato keluarga

Paling biasa, tatu keluarga akan digunakan dalam kata-kata, yang jelas membicarakan tentang keluarga. Sesetengah orang akan mempunyai perkataan yang besar seperti, Keluarga, menarik di belakang mereka, dengan banyak warna. Orang lain akan mempunyai kata-kata, Keluarga adalah Selamanya, yang akan digunakan di mana sahaja di sekeliling tubuh mereka.

tatu keluarga

Kata-kata tidak akan menjadi satu set teks inspirasi, tetapi mereka akan menjadi tiga perkataan dengan istilah, Keluarga menjadi tumpuan utama. Ini adalah tatu paling biasa yang digunakan demi menunjukkan dedikasi kepada keluarga itu. 

tatu keluarga

  • Tatu pokok keluarga

Ini akan ditarik dengan pokok biasa, dengan nama ahli keluarga sepanjang cawangan. Dalam kebanyakan kes, nama keluarga, yang kebanyakannya nama bapa akan muncul di sepanjang batang. Akar boleh mempunyai nama keturunan.

Saiz keluarga bergantung pada saiz pokok keluarga itu.

tatu keluarga

keluarga-tattoo_-4

Tato keluarga kurang peribadi dan mereka pada dasarnya bertujuan untuk menunjukkan dedikasi dan kasih sayang kepada keluarga atau kumpulan tertentu.

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu keluarga

Tatu itu bertujuan mempromosikan kebersamaan dan persaudaraan, sebab itulah ia tetap kekal pada kulit pemakainya.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 + = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: