35 Nu atat de des obisnuit Tattoo Eye Designs

Ochii sunt fereastra sufletului! Asadar, prin asociere, asta inseamna ca prin a lua un alt ochi tatuat pe tine ca ai un alt suflet fereastra la indemana. În timp ce există unele tatts destul de plictisitor ochi obtinerea despre noi nu sunt interesați de ei astăzi. Pregătiți-vă pentru a vă speriat cu această colecție.

Dintre toate modelele de tatuaje pe care le vedeți în jurul dvs., unul dintre cele mai interesante este tatuajul care are ochi sau ochi ca parte a designului. Acest design poate fi sported de ambele sexe. Designul tatuajelor de ochi poate ilustra ochiul în sine într-o manieră simplă și obișnuită sau poate arta arta care prezintă ochiul sub diferite forme. Puteți folosi ochiul oamenilor sau al altor creaturi, ca parte a designului dvs. de tatuaj pentru un impact dramatic.

PUBLISHED de catsmob.com

ochi tatuaj desene (10)

ochi tatuaj desene (1)

ochi tatuaj desene (25)

O mică lecție în Istoria tatuajelor având Ochiul lui Horus - Acesta este un simbol folosit de oamenii din Egipt și numit adesea ochiul lui Ra. Conform poveștilor din spatele acestui fapt, se presupune că se va întoarce la războiul dintre Horus și Seth pe tron. De vreme ce Horus avea ochiul stâng al lunii și ochiul drept al soarelui, el era victorul, deși și-a pierdut ochiul stâng în timpul bătăliei. Acest ochi a fost ulterior restaurat de Dumnezeu Troth. Pe măsură ce Horus este numit și Dumnezeu, care are capul de șobolan, iar ochiul se bazează și pe ochiul acestei păsări, acesta face pentru un design minunat. Considerat norocos și un semn de victorie, acest ochi are o privire și o istorie uimitoare în spatele lui pentru a face interesant.

modele de tatuaje ochi (13)

ochi tatuaje desene (20)

ochi tatuaj desene (27)

ochi tatuaj desene (31)

Noțiuni: Nu există nici o îndoială că ochiul este una dintre cele mai importante părți ale corpului și prin urmare are o mulțime de valoare simbolică și reală. În fiecare cultură, fie astăzi, fie în trecut, există multe aluzii la ochi și ce înseamnă. În oamenii care urmează credința creștină, există referințe la Ochiul lui Dumnezeu și se presupune că înseamnă ochiul care vede totul. Asta este în afara și în interiorul nostru.

ochi tatuaj desene (2)

Tatuaj ochi

ochi tatuaj desene (22)

Există, de asemenea, referințe la cel de-al treilea ochi, care ar trebui să denotă un sentiment suplimentar de percepție. Acest ochi simbolizează abilitatea de a intui și înțelege lucruri care nu sunt vizibile în mod normal. Persoanele care au puterea de a deschide cel de-al treilea ochi ar trebui să aibă puteri care îi vor ajuta să vadă viitorul și trecutul.

ochi tatuaj desene (7)

ochi tatuaj desene (15)

Nu există nici o îndoială că tatuajele cu ochi, ca parte centrală a designului, vor avea o mare importanță, inclusiv:

 • Esența vieții în sine
 • Ființa divină
 • Concentrare din interior
 • Un scut de la rele
 • Sursa ființei voastre interioare
 • Înțelepciunea și gândirea luminată
 • Predicții ale viitorului
 • Un protector

ochi tatuaj desene (18)

ochi tatuaj desene (28)

ochi tatuaj desene (34)

Când te duci pentru acest design tatuaj cu ochiul ca subiect, da importanță pentru sensul și semnificația mai profundă în afară de designul real. Lucrul este un tatuaj de apel la ochi, astfel, accentul va fi pe impact vizual, dar persoana care primește tatuaj ar trebui să se concentreze, de asemenea, ceea ce înseamnă pentru el / ea.

ochi tatuaj desene (33)

ochi tatuaj desene (11)

ochi tatuaj desene (19)

Pentru ca acest lucru să funcționeze așa cum doriți, trebuie să faceți următoarele:

 • Alegeți stilul
 • Cercetați-vă
 • Fixați pe locul unde se duce tatuajul
 • Gândește-te la ce înseamnă pentru tine
 • Studiați designul pentru a vedea dacă descrie ceea ce doriți
 • Luați în considerare dacă aceasta este ceea ce doriți pe termen lung

ochi tatuaj desene (30)

ochi tatuaj desene (32)

ochi tatuaj desene (24)

Odată ce ați făcut toate acestea, sunteți gata să mergeți cu procesul real de tatuare. Asigurați-vă că alegeți un artist de tatuaj care va fi capabil să facă justiția designului pe care îl doriți. În afară de aceasta, se concentrează și pe factori precum aspectele de igienă și siguranță. Odată ce toate aceste puncte sunt acoperite, mergeți mai departe obțineți tatuaj ochi și bucurați-vă de a fi cynosure de toate ochii.

Aici sunt mai multe exemple impresionante de Nu este atât de obișnuit modele Tattoo ochi:

ochi tatuaj desene (3)

ochi tatuaj desene (4)

ochi tatuaj desene (5)

ochi tatuaj desene (6)

ochi tatuaj desene (8)

ochi tatuaj desene (9)

ochi tatuaj desene (12)

ochi tatuaj desene (16)

ochi tatuaj desene (17)

ochi tatuaj desene (21)

ochi tatuaj desene (23)

ochi tatuaj desene (26)

ochi tatuaj desene (29)

ochi tatuaj desene (35)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: