31 modele de tatuaje cu șarpe feroce

Faptul este că șerpii sunt asemenea creaturi care încurajează emoții destul de puternice. Fie că îi iubești, fie că-i abții absolut. Când vine vorba de tatuaje bazate pe designul de șarpe, cu siguranță veți fi fascinați. Natura creaturii în sine o face absolut fascinantă.

  1. Acum, acesta este un tatuaj răcoros de șarpe. Negrii îndrăzneți și munca grosieră fac ca acest cobra să fie acerbă și periculoasă. Artistul tatuat a făcut o treabă bună în a face acest tatuaj să arate uimitor și adânc în ciuda adăugării oricărui gri sau umbrire. Lichidul care picură din fundul șarpelui și detaliile din corpul șarpelui adaugă un caracter.

șarpe tatuaj desene (1)

2. Acesta este un tatuaj rece, deoarece capul de șerpi este pe jumătate tribale și apoi se transformă perfect într-un șarpe detaliat și realist. Acest tip de șarpe yin yang este cu adevărat original și inteligent. Pe masura ce capul de serpi se formeaza in ceea ce arata ca un fiu tribal, munca in linie este perfect pentru a prinde ochiul si pentru a va lasa intrigat.

șarpe tatuaj desene (1)

3. Acest șarpe arată foarte mult ca un șarpe "nu mișca-mă pe mine" pe care o vezi pe niște steaguri. Modul în care lucrarea de linie a fost făcută în acest șarpe spiralat este groasă și arată mai mult ca un marcator sau un accident vascular cerebral. Cuvintele care sunt încorporate în corpul șarpelui sunt o idee grozavă, iar ușoarele adaosuri de roșii fac ca aceste locuri să fie foarte bune.

șarpe tatuaj desene (10)

4. Acum, acest șarpe te va face să faci un pas sau două înapoi când îl vei vedea. Corpul roșu și negru al acestui șarpe vâscos vă face să știți imediat că acesta este un șarpe rău și un șarpe periculos. Gura larg deschisă creează un sentiment de mișcare și puteți spune că este pe cale să lovească. Gura roz oferă acestui șarpe o senzație și mai realistă. Detaliile despre sub-bebelușul șarpelui sunt foarte impresionante. Puteți spune că acest artist de tatuaj a fost experimentat în acest stil de tatuare.

șarpe tatuaj desene (13)

Șerpii vin în diferite forme, modelează modele, forma și pozițiile pe care le puteți crea, acest lucru face un design minunat. De fapt, șarpele poate fi ușor combinat cu alte obiecte și creaturi pentru a face un design minunat. Puteți veni cu o serie de modele de artă corporală cu acest subiect ca temă centrală.

5. Acest șarpe infricosator uriaș plânge fundul rău și sexy în același timp. Această fată a arătat cât de îndrăzneață și de hardcore este prin a obține o piesă din spate această dimensiune pe ea însăși. Acest lucru ar fi avut ore și ore și sesiuni multiple. Detaliile din întregul corp, precum și din cap și din gură sunt luate respirația. Această piesă arată aproape tridimensională cu modul în care capul și corpul șarpelui sunt poziționate. Cu umbrirea perfectă în gură și coadă, vă simțiți impresionați dincolo de credință.

șarpe tatuaj desene (17)

6. Gelul galben, roșu și negru, uitați-vă! Acest șarpe înseamnă afaceri serioase și puteți spune în funcție de culori. Artistul tatuaj a făcut o treabă foarte bună de a crea mișcări în acest tatuaj și de a le oferi un stil tradițional încă american tradițional. Colierul galben și roșul închis dau acestui șarpe un aspect periculos și cere respect. Plasarea acestui tatuaj este într-un loc plăcut, dar după cum putem vedea cu toții, a meritat.

Șarpe Tattoo Designs

7. Ei bine, acest șarpe este perfect plasat. Se pare că acest șarpe păstrează sau supraveghează această fată. Acest tatuaj arată că are parte atât de periculoasă, cât și de distractivă. Artistul tatuator a făcut o treabă excelentă în a folosi negrul și griul pentru a crea dimensiunea și adâncimea cu șarpele. limba generează un sentiment de mișcare, iar balanțele din corp sunt perfect detaliate. În general, acesta este un tatuaj cu adevărat bine făcut.

șarpe tatuaj desene (19)

Unul dintre lucrurile uimitoare despre tatuajele cu șarpe tematice este că este destul de popular cu sexul mai corect. De altfel, este probabil ca mai multe femei decât bărbații să aibă tatuaje de șarpe. Motivele pentru care acest design este atât de popular poate fi variat. Printre asiatici ar putea fi faptul că șarpele se împletește cu folclorul, cultura și aspectele religioase. În timp ce în alte culturi, șarpele ar putea fi pur și simplu un subiect fascinant, atât cu valoare vizuală, cât și simbolică, pentru a fi folosit ca design de tatuaj fie el însuși, fie ca parte a unui design mai bun.

8. Un tatuaj ca acesta ar fi rănit destul de puțin, fiind chiar pe șold și pe osul coada. Acest tatuaj de șarpe are un stil asiatic și privește la el; aproape ca o bucată tradițională de dragon. Umbrirea în scări pe partea de sus este foarte bine făcută și capul cobrei a fost conceput cu teamă în minte. Micile detalii, cum ar fi sângele care iese din limba înclinată, ia acest tatuaj la un nivel complet nou. Cu o culoare ușor adăugată și perfect plasată, această fată a primit o piesă uimitoare de artă.

șarpe tatuaj desene (20)

9. Toate tatuajele de pe corpul acestui tip arata ca ele sunt pline de culoare, detalii uimitoare si ar fi avut nevoie de mai multe sesiuni pentru a le termina. Acest tatuaj al unei bufnițe și al unui șarpe care se luptă unul cu celălalt este o piesă epică care spune povestea brutală și totuși adevărată despre supraviețuire. umbrirea șarpelui este uimitor și bine făcut. Dacă te uiți atent, poți vedea că șarpele este încurcat de bufniță și bufnița folosește cuțitele sale pentru a încerca să rupă șarpele la bucăți.

șarpe tatuaj desene (22)

Indiferent de ce o persoană alege șarpele ca temă centrală a tatuajului său, rămâne faptul că arată foarte bine. Cea mai bună parte este că aveți o mare varietate de opțiuni de design de a alege. Aceste tatuaje bazate pe sarpe pot arata bine pe majoritatea partilor corpului. Designul de șarpe când este captat perfect pentru a arăta ca și cum ar putea să se miște în mișcare poate să pară nituit. Se pare că șarpele se alunecă pe suprafața pielii și este absolut fascinant.

10. Poate un tatuaj să fie mai bun decât asta? Acest tatuaj este umplut cu atât de multe detalii de sus în jos că ridicol sale. Pe măsură ce acest șarpe se învârte până în sus pe acest braț, prin copaci și se îndreaptă spre merele de pe ramură, aproape puteți vedea un zâmbet rătăcitor pe această gură de creaturi fără picioare. Acest tatuaj se referă, cel mai probabil, la povestea din Biblie, când șarpele trăiește Adam și Eva în grădina Edenului. Fiecare bucată din acest șarpe este plină de detalii și o culoare frumoasă. Fundul șarpelui este la fel de frumos ca și merele din copac. Acesta a fost un tatuaj foarte bine executat în toate aspectele.

șarpe tatuaj desene (31)

11. Cel mai tare lucru despre acest tatuaj este umbra din spatele acelui tatuaj de sarpe. Se pare că șarpele apare de pe piele și este pregătit să vă lovească în orice moment. Acest tatuaj este plin de detalii frumoase care ar putea fi ratate de la o singură privire rapidă. Specificațiile mici de alb adăugat creează o strălucire sau o strălucire în pielea șarpelui și fac ca aspectul să fie și mai realist. Balanțele arată că au textură. Se simte aproape ca și cum ați putea ajunge să atingeți acest șarpe, sau chiar mulți să vă mușcați.

șarpe tatuaj desene (15)

Șarpe de umăr tatuaj: Această versiune are limba de șarpe și arată foarte interesant. Printre modelele mai etnice bazate pe șarpe este prezentat, împreună cu un craniu. Șarpele poate fi văzut mișcându-se în interiorul porțiunii orificiului de ochi sau parcă s-a scos din ea.

12. Acest tatuaj gigant șarpe înapoi este minunat, dar pare că ar putea să nu fie terminat încă. După cum puteți vedea, partea superioară este colorată și partea inferioară a șarpelui de pe spatele inferior nu trebuie încă să fie colorată în același mod. Cu toate acestea, acest tatuaj de șarpe are un mare detaliu și mișcare super mișto. Un tatuaj de această dimensiune ar fi trebuit să aibă mai multe ore și sesiuni cu siguranță. Pe măsură ce acest tatuaj călătorește în fiecare parte a spatelui, această pânză ar fi simțit un pic de durere care vine cu orice tatuaj înapoi. Odată ce acest monstru de o piesă din spate este terminat, acest șarpe va fi greu de concurat.

șarpe tatuaj desene (4)

Șarpe cu capota în sus: De obicei are designul cobrei care are capota magnifică în sus și acest lucru poate face ochiul să rămână pe tatuaj. În acest caz, arta imită felul în care o cobră hipnotiză o victimă potențială prin ridicarea capotei.

13.

CAMERA DIGITALĂ MINOLTA

14.

șarpe tatuaj desene (27)

Șarpe tatuaje pe lateral: aceasta poate fi făcută într-un mod colorat, deși trebuie să aveți grijă ca locația aleasă să poată menține și afișa tatuajul magnific al șarpelui complet

15.

șarpe tatuaj desene (25)

Șarpe motiv pe vițel: Acest exemplu fascinant de a face ca designul să arate cel mai bine arată modul în care forma și textura corpului șarpelui se schimbă în aspect, pe măsură ce ochiul se deplasează în sus și în jos.

16.

șarpe tatuaj desene (26)

17.

șarpe tatuaj desene (23)

Tatuaj de șarpe pe lungimea piciorului: Aceasta poate fi interpretată cu ajutorul altor elemente de recuzită, cum ar fi un coș și o pereche de zaruri. Puteți avea versiuni diferite ale acesteia ca un șarpe printre flori sau cu o pasăre sau care alunecă un copac etc.

18.

șarpe tatuaj desene (28)

19.

șarpe tatuaj desene (24)

Tatuaj de șarpe pe zona coapsei: Se poate lua în considerare ideea de a merge cu o temă care să arate șarpele care rulează în jurul circumferinței coapsei sau în alte poziții

Permutările și combinațiile, pozițiile și modelele pe care le puteți folosi pentru tatuajele de șarpe sunt nesfârșite. Tot ce trebuie să faceți este să decideți unde și ce tatuaj doriți. Veți descoperi că, odată ce începeți să vă gândiți la opțiunile pentru un tatuaj de șarpe, imaginația și puținul dvs. cercetări pot asigura designul fără sfârșit. Alegeți unul care vă corespunde gândurilor, bugetului și zonei pe care doriți să o faceți.

Am mai colectat câteva exemple de Șarpe Tattoo Designs care sunt după cum urmează:

20.

șarpe tatuaj desene (2)

21.

șarpe tatuaj desene (3)

22.

șarpe tatuaj desene (5)

22.

șarpe tatuaj desene (6)

23.

șarpe tatuaj desene (7)

24.

șarpe tatuaj desene (8)

25.

șarpe tatuaj desene (9)

26.

șarpe tatuaj desene (11)

27.

șarpe tatuaj desene (12)

28.

șarpe tatuaj desene (16)

29.

șarpe tatuaj desene (21)

30.

șarpe tatuaj desene (29)

31.

șarpe tatuaj desene (30)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: