30 dintre modelele cele mai bune Tatuaje Fecioara

Mână în sus aici, cine este o Fecioară? Așa e, e timpul să repetați semnul stel! Virgii sunt niște creaturi înverșunate și știți ce înseamnă asta? Ei iau în serios arta lor de tatuaj! Am vânat 30 de cele mai bune tatuaje de Fecioară din întreaga lume, pentru a vă putea inspira designul.

Un tatuaj este ceva profund personal pentru fiecare individ și o modalitate foarte bună de a-ți exprima cine ești printr-un design de tatuaj este să îți incorporezi semnul stelute. Virgos, născut între 23 augustrd și 22 septembriend, sunt de obicei foarte independente, meticuloase și analitice, ceea ce înseamnă că o Fecioară este probabil să se gândească mult și mult la decizia de a obține un tatuaj și va dori să se asigure că este absolut perfectă. Având în vedere acest lucru, dacă sunteți o Fecioară care caută cel mai extra-din-acest-lume design pentru tatuaj dvs., aici sunt 30 de cele mai bune.

Simbolul astrologic

Simbolul pentru semnul zodiacal de Fecioară este un "M" stilizat, cu o coadă care înconjoară caracterul și ar arăta grozav ca un tatuaj pe cont propriu, fie în negru și gri, fie în culoare. Pentru a personaliza tatuajul Fecioara chiar mai mult, puteți incorpora alte imagini în simbolul care reflectă personalitatea și stilul personal. Stelele, florile și flăcările sunt toate adiții grozave la un tatuaj pentru semnele Fecioarei, și având imaginile extra în culori contra unui simbol al Fecioarei negre arata cu adevărat izbitoare.

Un tatuaj de simbol Virgo nu trebuie să fie doar o copie simplă a glifului; vă puteți distra, de asemenea, cu stilul literelor. Având semnul format din flăcări, apă, părțile biomecanice sau chiar oasele sunt toate opțiuni; posibilitățile sunt nesfârșite și în totalitate la gustul tău personal. Folosirea simbolului ca parte a unui cuvânt este, de asemenea, un mod unic de a afișa semnul dvs. stea, minunat dacă numele dvs. include un M, dar gândiți-vă la alte cuvinte care reflectă caracterul dvs. care include M. De exemplu, determinat, inteligent, sistematic, simpatic și pragmatică sunt toate trăsăturile caracteristice ale Fecioarelor și toate includ litera M, deci dacă simțiți că afișați una dintre aceste caracteristici, atunci de ce să nu le folosiți pentru un tatuaj Virgo personalizat?

Fecioară colorat-virgo-tatuaj pe spate cute-Virgo-tatuaj-pentru-fete mi-stele-semn tatuaj virgo tare upperback-Virgo-zodiac-tatuaj fecioara 67 Virgo Aries tatuaje de incendiu pământ fetița de bărbați de fete fecioarele de luna moon tatuaj virgo 67 virgo tatuaj 78 idei de design tatuaj virgo virgo design tatuaj OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA virgo tattoo zo tatuaje virgo

Cuvântul Fecioară

O altă opțiune atunci când alegeți designul pentru tatuajul Fecioara este să aveți cuvântul însuși. Decide ce tip și stil de font să folosească pentru inscripționarea cuvântului este foarte distractiv și există nenumărate modele și stiluri diferite acolo pentru a alege. Fonturile tradiționale de tatuaje care ar arăta grozav pentru cuvântul "Fecioară" includ fonturile stilului edwardian, gotic și celtic, dar un artist de tatuaj bun va putea copia orice font pe care îl decideți, așa că faceți unele cercetări pentru a vă găsi stilul perfect. În funcție de gustul personal, puteți alege un font în stil graffiti, un font retro cool sau chiar umbrirea în pulbere - un stil extraordinar în care mici puncte sau umbre sunt folosite pentru a introduce litere care alcătuiesc un cuvânt, ceea ce înseamnă că literele în sine nu sunt tatuate dar în schimb sunt evidențiate de cerneala din jur.

În cazul în care aveți cuvântul Virgo tatuat depinde de cât de mare și vizibil doriți. Alegerile mari pentru plasarea unui tatuaj mic includ partea din spate a gâtului, încheietura interioară sau umărul. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva care să stea mai mult, literele ar arăta fantastic de-a lungul antebrațului interior, pe piept sau pe spate.

Virgo-tatuaje-și-tatuaj-design-poze-galerie-83544 Virgo-tribal-tatuaj femei-Virgo-tatuaje încheietura tatuaj virgo Virgo_tattoo_on strâns

Virgo-1186_1186 Virgo-zână-tatuaj-design Virgo-floare-tatuaj Virgo-libra-tatuaj Virgo-sign-tatuaje-la-încheietura mâinii Virgo-tatuaj virgo-tatuaje-4

Fecioara

Semnul stelute Virgo este, de asemenea, uneori portretizat ca o femeie tânără purtând un fascicul de grâu, și dacă sunteți atras de tatuaje de oameni, atunci aceasta ar putea fi alegerea perfectă pentru tatuajul Fecioara ta. Indiferent dacă mergeți la o reprezentare tradițională a femeii Fecioară care transporta grâu, sau ceva mai inventiv, există o grămadă de modele minunate pentru care să vă gândiți și să alegeți. Poți să te joci cu personajul și să vină cu ceva interesant și neobișnuit, de exemplu, ai putea să-l tatuați în stilul unui personaj de cincizeci, un vampir sau un desen animat. Indiferent dacă tatuajul își arată întregul corp sau doar fața, pe cont propriu sau înconjurat de alte modele, un design de tatuaj Virgo poate fi orice vreți să fie.

Incorporarea unuia sau mai multor simboluri de Fecioară într-un tatuaj, cu sau fără alte modele de fundal, este o modalitate excelentă de a vă demonstra angajamentul față de tatuaje și conexiunea cu semnul dvs. astrologic.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 47 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: