25 tatuajele mistică a inelelor

Stăpânul Inelelor este o poveste pe care mulți oameni s-au îndrăgostit, iar când a ieșit filmul, sa adăugat doar la popularitatea acestui fantastic ficțiune. Când ceva de genul asta atinge inimile oamenilor, este cu siguranță obligat să se reverse în lumea fantastică și creativă a tatuajelor. Unul dintre cele mai căutate tatuaje a fost scriptul elven Quenya, o limbă folosită de elfi în universul creat de J.R.R.Tolkien.

Faptul că povestea a fost atât de absorbit încât ea în sine a devenit artă și a inspirat multe tatuaje este ceva care este destul de fascinant. Pentru persoanele care se află în roman și film, tatuajul Lord of the Rings care are un motiv din acea poveste depășește un simplu tatuaj, este dragostea și adorația pe care o simt pentru ea și calitățile pe care le consideră că personajele le inspiră cel mai mult.

Unele dintre alegerile populare includ:

Copacul alb al lui Gondor: Împreună cu un script elf, acest lucru ar face un tatuaj minunat că orice fan LOTR ar fi mândru de sport. Copacul alb al lui Gondor este un popular model al Lordului designului inelelor tatuaj și, la fel ca în designul de mai jos, arată spectaculos când este purtat pe părți mai mari ale corpului, ca pe spate.

Lordul de tatuaj inele (3)

Black Line Gollum Tattoo foto: Acest tatuaj va surprinde modul în care Gollum a fost prezentat în film, cu excepția faptului că ochii lui ar putea părea puțin mai prietenoși decât au fost în spectacol. Plus includerea unor elemente cum ar fi turnul și luna în fundal face o viziune uimitoare.

Lordul tatuajului inelelor (16)

Un tatuaj al lui J.R.R. Tolkien:  Pentru a realiza o lucrare de artă detaliată și imaginativă, autorul trebuie apreciat și acest lucru se poate realiza prin realizarea unui design de tatuaj care să arate asemănarea sa. Designul tatuajului nu numai că arata complex, dar este, de asemenea, conceput artistic cu diferitele caracteristici ale Lordului tatuajelor inele încorporate atât de bine.

stăpânul tatuajului inelelor (17)

Marele tatuaj Aragorn de la Lord of the Rings:  Puteți vedea că Aragornul este într-adevăr făcut să fie portretizat ca parte a unui tatuaj. Folosirea umbrei va capta esența acestui personaj, pe măsură ce devine ceea ce el ar trebui să devină. Lordul tatuajelor inelelor este destul de versatil, elementele folosite purtând semnificație și simbolism profund.

stăpânul tatuajului inelelor (23)

Nazgul Tattoo: Deoarece acesta a fost unul dintre principalii jucători care a avut un rol imens în întreaga sagă, face o viziune uimitoare pe un design de tatuaj. Aripile și corpul creaturii pe care se află, de asemenea, arată foarte bine. Dacă îi iubești pe cei răi, atunci asta e pentru tine. Lordul designului inelelor tatuaj de mai jos recreează nu numai scenele ci întruchipează sentimentele pe care le trăiește în timpul vizionării filmului.

Lordul tatuajului inelelor (9)

Un alt tatuaj Bad Guy - LOTR Orc: Toți ne amintim de Orc și rolul pe care l-au jucat cu expresia răului și a urii gravate pe chipurile lor. Cu siguranță un alt favorit printre iubitorii de ticăloși. Lordul designului inelului de tatuaj de mai jos poate fi uimitor si speriat in acelasi timp. Cu excepția cazului în care unul este un fan mare, este bine să înțelegeți sensul bine înainte de a purta tatuaj.

stăpânul tatuajului inelelor (22)

Memorabil Gandalf Citat Tattoo: Mulți spun că în LOTR erau foarte vitale, dar cel care a rămas în mintea fanilor ar fi cu siguranță "Nu voi spune să nu plângă. Pentru că nu toate lacrimile sunt un rău. "Acest lucru ar putea face un design de tatuaj grozav. Lordul designului tatuajului de inel de mai jos este o expresie a unui citat frumos care poate fi inspirat pentru mulți spectatori.

stăpânul tatuajului inelelor (2)

Saruman Tattoo:  Nemesisul lui Gandalf și modul în care a murit sunt toate gravate în mintea noastră. Acest lucru este din nou unul dintre momentele din film care pot fi capturate sub forma de tatuaje. Domnitorul designerilor de tatuaje inel este doar mare la munca lor, designerul a demonstrat in mod puternic emotia si actiunile personajelor ca in designul tatuaj de mai jos.

stăpânul tatuajului inelelor (10)

Tatuajul minelor de la Moria Intrare:  Acest lucru, impreuna cu inscriptia in film face pentru un design de tatuaje mare, deoarece este un aspect crucial al saga LOTR. Lordul de tatuaje inele adesea încorporează numeroase scripturi elvish și citate care au semnificație și semnificație profundă pentru fanii și iubitorii de poveste.

stăpânul tatuajului inelelor (7)

Frodo Falling at the Inn: Acesta este unul dintre subiectele cele mai iubite și dorite pentru un tatuaj pentru orice iubitor și ventilator LOTR. Ea într-adevăr ajută să funcționeze bine ca un design tatuaj prea. Lordul scenariului epic al tatuajului cu inele este un frodo care se încadrează la han, care este un element cheie care a fost capturat în tatuajul de mai jos.

stăpânul tatuajului inelelor (24)

Puteți să fiți sigur că atunci când întâlniți modele de tatuaj de bună calitate bazate pe LOTR, este sigur să vă atingeți și să vă inspirați să obțineți un design creativ din propria dvs. favoare. Alte idei pentru Lordul de tatuaje Inele sunt aici:

Lordul tatuajelor cu inele

Cea mai mare parte a modelelor Lordul inelelor de tatuaje sunt inspirate de portrete ale personajelor din film, scripturi sau simboluri, la fel ca si designul Lordul inelelor tatuaj de mai jos. Tatuajul sunt preferate de iubitorii de film care sunt mândri să se identifice cu personajele și vin în diferite desene sau modele.

Lordul tatuajului inelelor (1)

Magia și misterul sunt părți foarte importante ale Domnului modelelor de tatuaje inele la fel ca în designul de tatuaj de mai jos. Designul de mai jos arată personajul principal care demonstrează unele puteri magice în care se arată că unele puteri misterioase emană din mâini cu trăsături ale ființelor umane atârnate de el. Tatuajul poate fi speriat și fascinant în același timp.

stăpânul tatuajului inelelor (4)

Lordul designului tatuajelor de inele de mai jos prezintă o frunză de Lorien care a fost folosită de personaje ca amulete de protecție. Tatuajul arată spectaculos pe picioare, în cazul în care purtarea sa și culorile încorporate se amestecă destul de bine cu lanțul atașat la acesta.

stăpânul tatuajului inelelor (5)

Înainte de a decide cu privire la tipul de tatuaj de purtat, este bine să înțelegeți sensul tatuajului și dacă acesta rezonează bine cu ceea ce ați putea dori să vă identificați. Stăpânul designului tatuajelor de inele de mai jos arată fascinant pe spatele unde este purtat și demonstrează asemănarea cu un cuvânt de tatuaj de către unul dintre personajele hobbit. Culoarea utilizată în design seamănă bine pe spatele purtătorului.

stăpânul tatuajului inelelor (6)

Folosirea limbajului Elvish și a citatelor de carte sunt caracteristici comune ale Lordului modelelor de tatuaje inele la fel ca cel de mai jos. Designul arată fascinant cu pomul de la Gondor și citatele îndrăznețe care îl înconjoară în mijloc, care arată minunat și spectaculos.

stăpânul tatuajului inelelor (8)

Scula elvish este o limbă care nu este înțeleasă de mulți oameni și este o caracteristică comună în Domnul tatuajelor inelelor. Limba elvică folosită în designul de tatuaj de mai jos arată complexă și artistică. Locul în care este purtat Lordul tatuajelor cu inele îmbunătățește întreaga viziune a tatuajului dat fiind că este larg, scenariul lung care se potrivește perfect. Se spune că formularea înseamnă că nu toți cei care se întreabă sunt pierduți.

Lordul tatuajului inelelor (11)

Lordul designului inelelor de tatuaj este cunoscut ca fiind magic și plin de fantezie. Simbolul folosit în designul de mai jos nu arată doar misto, ci are și un înțeles foarte ascuns și ascuns. Purtarea unui design de tatuaj care se face cu expertiza arata grozav, pe cand si modelele simple se dovedesc a fi atractive.

Lordul de tatuaj inele (12)

Tatuajele au o modalitate de a îmbunătăți aspectul fizic și perspectivele generale, mai ales atunci când sunt bine concepute și uzate la locul potrivit. Stăpânul inelului de design al inelelor de mai jos este un simbol scriptic elv. Este important să înțelegeți ce înseamnă în realitate scriptul înainte de a decide să îl purtați. Amestecarea scenariului cu alte elemente, cum ar fi frunzele, face ca întregul Lord of the Tatuaj să arate elegant pe încheietura mâinii în care este purtat.

stăpânul tatuajului inelelor (13)

Gandalf gri este un personaj fascinant și având Lordul de tatuaj inel inspirat de personajul poate fi un mare salt, mai ales pentru fanii filmului. Lordul de tatuaje inele sunt atragatoare atat barbatilor cat si femeilor, cu toate acestea Gandalf arata grozav cand este purtat de barbati la fel ca in designul tatuaj de mai jos.

stăpânul tatuajului inelelor (14)

Scrierea Elvish poate fi distractivă în special pentru cei care înțeleg limba, însă este bine să înțelegeți ce înseamnă exact scenariul înainte de a decide asupra purtării tatuajului. Designul tatuajelor de inele sunt bogate in scripturi si citate elvesti care inseamna lucruri diferite si aleg pe ceea ce este mai atragator inainte de a purta este destul de ideal. Proiectul de cotă elvist de mai jos se spune că înseamnă surori.

stăpânul tatuajului inelelor (15)

Stăpânul designului inelelor de tatuaj de mai jos este o combinație de elemente și elemente diferite care sunt comune cu povestea Domnului inelelor. În afară de citat, Lordul tatuajului inelului de mai jos este compus din flori și semnul unei stele care simbolizează lucruri diferite. Combinând diferite caracteristici care se amestecă atât de bine este destul de ideal, deoarece designul arată elegant.

Lordul tatuajelor cu inele (18)

Un inel pentru a le conduce și un inel pentru a le găsi, un inel pentru a le aduce pe toate și în întuneric leagă-le. Citatul se spune că este interpretarea lui Lord of the tattoo design inele de mai jos. Designul tatuaj de mai jos arată frumos pe coapse unde este purtat.

stăpânul tatuajului inelelor (19)

Lordul designului tatuajelor de inele de mai jos este o expresie rece care poate fi inspirată chiar și pentru cei care o citesc. Designul tatuajului este realizat artistic și purtat în brațe, unde arată foarte bine și este destul de interesant. Cea mai mare parte a modelului Lordul inelelor de tatuaj se face cu o singură culoare, la fel ca cea de mai jos și arată destul de răcoros pe mâini.

stăpânul tatuajului inelelor (20)

Lordul designului inelelor de tatuaj de mai jos se spune că înseamnă un inel magic de invizibilitate. Este unul dintre inelele puternice create de lordul întunecat, cu intenția de a câștiga putere asupra oamenilor din mijlocul pământului liberi. Purtarea inelului poate aduce un sentiment purtătorului că el sau ea are niște puteri misterioase invizibile.

stăpânul tatuajului inelelor (21)

LOTR fanii au o varietate de modele de a alege de la fiecare Lord de design inel tatuaj care poartă calități unice și misterioase și sensul pe care o gamă largă de iubitorii de tatuaje se pot identifica cu. Designul de mai jos arată destul de complex, cu culorile care se amestecă atât de bine. Tatuajul arată atrăgător de vizibil pe partea mai mare a brațului în care este purtat.

stăpânul tatuajului inelelor (25)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: