40 tatuaje Owl care vă vor oferi idei de design infinite!

Bufna este o pasăre unică, care este cea mai mare parte asociată cu înțelepciunea și cunoașterea. Adesea se crede că este o pasăre magică și misterioasă, dată fiind trăsăturile și atributele ei. Creatura este în mod normal adormit în timpul zilei și treaz noaptea, care este destul de contrară modului în care se comportă alte păsări. Acest tip de tatuaj este unul care este frecvent solicitat la saloanele de tatuaj.

Bufna este, de asemenea, considerată a fi un simbol al protecției și al cunoașterii sacre. Această pasăre este, de asemenea, asociată în mod obișnuit cu americanii nativi, unde se crede că este un simbol al inteligenței și al protecției.

 

ouă tatuaj (2)

Acest tip de tatuaj este în mare parte purtat de bărbați și femei ca un simbol al înțelepciunii și educației. Creativitatea design-ului face să pară destul de atractivă. Unele culturi, cum ar fi vechiul Egipt și hindus, au venerat bufnița ca gardian al lumii interlope, asocindu-l cu ceva mister. Acest design deosebit este deosebit de frumos datorită culorilor luminoase pe care le poartă.

ouă tatuaj (38)

Această creatură este adesea asociată cu magia, astfel încât se pot adăuga câteva caracteristici care sporesc aspectul și frumusețea și, de asemenea, o fac mai misterios.

ouă tatuaj (33)

Cele mai multe femei se vor îndrăgosti, probabil, de acest tatuaj. Culorile sale, în special, sunt o imagine a feminității și ochelarii sunt cu siguranță un element de modă adăugat pentru a da și mai multă feminitate acestui tatuaj.

ouă tatuaj (32)

ouă tatuaj (13)

De asemenea, bufnița este cunoscută ca având o asociere strânsă cu luna și noaptea. Acest lucru ar putea fi foarte relevant pentru persoanele care se simt cel mai bine pe timp de noapte sau care lucrează într-o manieră cu ceas. Tatuajul de mai jos dă impresia de hipnotizare din cauza cercurilor din exterior.

ouă tatuaj (27)

Unii oameni preferă să folosească diferite părți ale propriului design ca obiecte animate, cum ar fi cheia de mai jos. Nu există o pasăre aflată în desenul artistic de mai jos, dar se pot observa imediat caracteristicile care sunt luate de la această creatură. Acest design poate fi folosit pentru a descoperi unele mister sau unele probleme neclare în viața proprietarului.

ouă tatuaj (37)

Acest tatuaj de gat este destul de elegant conceput facandu-l ideal pentru barbati. Unii oameni cred că aceste tatuaje sunt un semn de putere și speranță interioară. Având acest tip de tatuaj ar putea oferi persoanei un element de speranță și putere interioară în fața provocărilor.

ouă tatuaj (36)

Unele culturi, cum ar fi limba greacă, considerate a avea tatuaje de bufniță ca semn de sfințenie, având în vedere acoperirea celei mai bune părți a corpului, ar putea însemna că persoana care poartă este destul de legată de ceea ce este sfânt și dorește să mențină un contact foarte strâns prin purtarea propriu pe corpul său.

ouă tatuaj (34)

Această pasăre este cunoscută pentru a vâna în liniște fără a face zgomot sau a crea orice agitație. Locul de amplasare a tatuajului are o semnificație deosebită pentru persoana respectivă. Această schiță simplă a păsării spune multe despre persoana respectivă; atât în ​​designul său simplu, cât și datorită locului "ascuns" ales pentru tatuaj.

ouă tatuaj (35)

Cele mai multe tatuaje de owl se fac cu o multime de creativitate. Design-ul se poate face în diferite culori, dar, de asemenea, arata destul de frumos atunci când este făcut în monotone, cum ar fi tatuajul de mai jos. Ceea ce este cel mai vizibil aici este modul în care aripile se potrivesc perfect contururilor corpului.

ouă tatuaj (30)

Este important să verificați diferitele modele și culori înainte de a vă stabili pe care să mergeți. Efectuând o decizie urâtă fără a face cercetări cu privire la ce design se potrivește cel mai bine, vă puteți lăsa nemulțumiți de alegerea dvs. Un artist bun te poate ajuta în deciziile tale. Tatuajul de mai jos este destul de special. Este un design foarte mic pe care artistul îl plasează în degetul său.

owl tattoo (31)

Majoritatea oamenilor aleg modele speciale de bufnițe datorită valorii lor simbolice. Acest design arată destul și data înscrisă înseamnă cu siguranță ceva special pentru persoană.

ouă tatuaj (28)

Utilizarea culorilor într-un tatuaj îmbunătățește aspectul unui design ca în exemplul de mai jos. Proprietarul pare să perceapă bufnița ca vizionar și prin faptul că are pasărea în ochelari se manifestă elementul privind claritatea vederii.

ouă tatuaj (26)

Owl-ul este, de asemenea, considerat a fi un simbol al magiei care implică în principal comunicarea cu forțele cosmice. Desenele abstract, cum ar fi exemplul de mai jos, cuprind magia păsării cu efectele formelor asimetrice.

ouă tatuaj (23)

Fiecare tatuaj oferă, de obicei, o semnificație foarte personală, uneori greu de descifrat dacă nu vorbiți cu proprietarul. Poate acest tatuaj să însemne libertatea?

ouă tatuaj (24)

Din nou, culorile din acest tatuaj sunt diferite, cu toate acestea, ele nu sunt la fel de luminoase ca unele din celelalte tatuaje pe care le-am văzut pe această pagină. Tatuajul de mai jos pare să aibă multe înțelesuri diferite și cu o atenție deosebită se pot observa ochii mari care privesc, designul din care se compune întreaga pasăre și fascicolul curcubeu de sub picioare.

ouă tatuaj (25)

O formă neobișnuită, care trebuie să fi fost gândită foarte bine de proprietar. Acesta este un tatuaj pentru cei care iubesc să dea diferite mesaje. Pasărea nu este făcută într-o formă tradițională și, în plus, tatuajul pare să aibă două apeluri diferite. Trebuie să rețineți, de asemenea, că unii proprietari de tatuaje aleg să le adauge tatuajelor mai târziu în viață, ca și cum ar continua povestea.

ouă tatuaj (22)

Un număr bun de oameni care fac tatuaje sunt ele însele foarte creativi. Din acest motiv, modele artistice originale, cum ar fi cele de mai jos, sunt incluse în tatuajele altfel plictisitoare și comune, făcându-le personale și speciale.

ouă tatuaj (21)

Mai jos vedem un alt tatuaj care se află pe o parte diferită a corpurilor. Ceea ce face interesant în acest lucru este faptul că proprietarul poate combina tatuajele prin punerea brațelor sale împreună și obținerea unui design holistic.

ouă tatuaj (20)

Femeile frumoase ca tatuaje au fost întotdeauna foarte populare. Ceea ce le face diferite și personale este modul în care aceste femei sunt portretizate. În cazul de mai jos, proprietarul a dat o coafură destul de neobișnuită femelei care este așezată pe braț.

ouă tatuaj (17)

O pasăre de fier! Aminteste proprietarul unui fel de lupta sau poate cautarea unei protectii?

ouă tatuaj (18)

Similar cu un tatuaj pe care l-am văzut mai sus, cel de mai jos prezintă o bufniță de designer. Culorile și efectele geometrice conferă acestei păsări un aspect de designer.

ouă tatuaj (19)

Așa cum am discutat de mai multe ori pe acest site, frumusețea unui tatuaj nu se oprește neapărat prin culori. Și tatuajul de mai jos este un exemplu foarte bun. Adorați numai în cerneală neagră, cele de mai jos sunt minunate. Efectul gândit cu atenție, asemănător stiloului, face ca tatuajul de mai jos o piesă de artă să fie invidia multora.

ouă tatuaj (16)

Acesta nu este un tatuaj al unei pasari, este o poveste. Creatura este doar caracterul într-un context! Cel mai important, creatura este umanizată prin perechea picioarelor aparent umane. Este un om sub masca proprie sau este o creatura din aceasta lume?

ouă tatuaj (15)

Accentul aici este arborele colorat într-o formă perfect rotundă. Dacă doriți să se evidențieze ceva, puteți folosi acest efect, în cazul în care culoarea este doar partea importantă.

ouă tatuaj (14)

Puscherea cheii! Proprietarul a ajuns în cele din urmă la destinație?

ouă tatuaj (11)

O bufniță demonizată! Destul de un tatuaj original pe care proprietarul a ales să-l sublinieze lacrimile făcându-i roșii. Dacă nu vorbiți cu proprietarul său, este dificil de ghicit semnificația acestui tatuaj întunecat.

ouă tatuaj (12)

O pasăre mică, foarte proiectată și o cantitate limitată de culoare, cu inima roșie, a subliniat clar. Ceea ce este interesant aici este sentimentul tulbure acest tatuaj îi oferă spectatorului.

ouă tatuaj (10)

Acest tatuaj vă oferă o legătură imediată cu cultura indiană.

ouă tatuaj (9)

Păsări drăguțe mici pline de culoare. Nu poți decât să adora aceste desene colorate. Mare pentru femelele mici.

ouă tatuaj (8)

Nu vedem multe tatuaje în culorile maro de dedesubt. Se potrivesc perfect cu pasărea. Cât de importante sunt culorile într-un tatuaj? O discuție cu artistul dvs. de tatuaj poate dezvălui multe aspecte pe care o culoare le poate avea atât pe tatuaj, cât și pe proprietar, precum și pe spectator.

ouă tatuaj (5)

Un tatuaj bine gândit mai jos. Caracteristici distinctive, bărbătești și întunecate. Pare a prezenta un criminal stereotip al trecutului. Pălăria, lentila și țeava sunt toate caracteristici care dau această impresie.

ouă tatuaj (6)

Ambele tatuaje de mai jos sunt desene simple negre care sunt destul de conservatoare. Cu toate acestea, ambii au personalități proprii.

ouă tatuaj (7)

ouă tatuaj (4)

Un tatuaj frumos mic, închis într-un cadru victorian decorativ.

ouă tatuaj (3)

Am dori să subliniem aici scenariul din lateral! Acesta a devenit destul de moda pentru entuziast tatuaj pentru a scrie un sens care explică tatuajul lor. Se pare ca proprietarul nu vrea sa ne intrebam ce incearca sa spuna, ci mai degraba ne-a dat mesajul direct intr-o adaugare frumos scripturi a acestui tatuaj.

owl tatuaj

Cheie, blocare și culori. Proprietarul este probabil o femeie din culorile pastelate moi și inima în mijlocul frunții păsărilor. O notă specială este șirul de margele, care din nou este foarte conectat la feminitate.

ouă tatuaj (1)

Două animale diferite cu trăsături diferite. Tatuajul este, de asemenea, similar cu desenele găsite în cărțile vechi, întunecate și ocupate.

ouă tatuaj (29)

Un tatuaj foarte mare, care acoperă întregul trunchi, umăr, gât și brațe. Acest tip de tatuaj necesită cu siguranță mult timp pentru a realiza, o mulțime de durere și, mai presus de toate, o mulțime de gândire cu privire la faptul că acesta este genul de corp cu care doriți să trăiți pentru tot restul vieții.

ouă tatuaj (39)

Tatuajul a devenit o practică populară, cu mulți oameni care se întorc la ea ca pe o ștampilă de identitate, în care diferite persoane își pot exprima în mod eficient valorile, credințele și chiar ceva special pe care ar dori să-l exprime artistic. Există multe teme utilizate în câmpurile de tatuare care sunt comune, dar cele mai multe dintre ele poartă anumite semnificații intrinseci pe care majoritatea oamenilor ar dori să le exprime într-un mod puternic și clar.

Tatuajul de mai sus sunt câteva dintre desenele pe care le puteți privi, pentru a lua idei cu privire la modul de a exprima oricare dintre simbolurile și semnificațiile pe care această pasăre le poate transmite și la care proprietarul se simte un fel de apropiere. Stilurile pot fi amestecate cu diferite culori și expresii care îmbunătățesc aspectul dorit de un individ. Este bine sa reamintim ca un tatuaj care arata grozav unui prieten nu s-ar putea sa arate bine pe tine, dat fiind diferentele de ten. Este, de asemenea, potrivit să se decidă cu privire la un design destul de devreme, astfel încât să ajungeți la craft ceva ce vă simțiți confortabil, având în vedere cantitatea de durere o trebuie să îndure când plasați tatuaj. Mai presus de toate, este important să alegeți un design care să vorbească despre dvs. și care va deveni în final o parte din dvs.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: