40 modele de tatuaje Ultimate Eye

Un tatuaj pentru ochi poate fi cu adevărat interesant și este purtat de ambele sexe. În afară de a căuta uimitor tatuaj ochi, a primit, de asemenea, o mulțime de cântărire simbolic. Veți găsi că există multe variații ale designului tatuajului ochiului. Unii ca ochiul adevărat și unii merg pentru versiunea de caricaturist. Unii pot merge chiar și pentru ochii pisicilor sau a șerpilor, iar alții se vor așeza pentru ochiul uman. Dacă explorați această idee, atunci veți găsi acest articol foarte util

Ochiul lui Horus: Aceasta este una dintre opțiunile de design populare. Acesta este un simbol cu ​​origini egiptene. Este, de asemenea, cunoscut "Eye of the Ra". Povestea din spatele Ochiului lui Horus este că Horus a luptat împotriva lui Seth pentru a vedea cine ar ajunge la tron. Horus ar fi trebuit să aibă Luna ca ochiul stâng și soarele drept ochiul drept. A reușit să-l înfrângă pe Seth și să câștige victoria, dar și-a pierdut ochiul stâng în acest proces. Ochiul a fost apoi restaurat de Dumnezeu Troth. Horus este numit și zeul care are un cap de sant.

ochii tatuaj (22)

Designul pentru ochiul lui Horus este inspirat de modul în care arată un sant. Când te uiți la un șoim, vei vedea că acest design este destul de mult ca ochiul unui șoim. Acest design este mult mai căutat în Egipt. Acest simbol poate fi găsit și în arta vechiului Egipt. Un design tatuaj bazat pe acest lucru este unic și vine și cu o mulțime de personaje atașate.

Ochiul ca marcă de protecție: Ochii au o importanță deosebită în viața noastră, astfel este semnificația asociată cu multe culturi și religii. În creștinism, ochiul trebuie să reprezinte religia și Dumnezeu. Modul în care trageți ochiul, vă arată sufletul și credința voastră. Oamenii vorbesc adesea despre "al treilea ochi" care înseamnă, în esență, intuiția și abilitatea de a vedea dincolo de ceea ce este evident sau chiar în viitor. Ochiul este de asemenea văzut ca un simbol pentru a vă proteja împotriva influențelor rele.

ochi tatuaj (4)
Semnificația simbolului tatuajului pentru ochi:
Tatuajul pentru ochi va însemna lucruri diferite pentru diferite persoane. Tatuajul pentru ochi ar putea reprezenta pur și simplu ceea ce crezi și vrei să însemne. Aceasta ar putea include lucruri cum ar fi viziunea, viața, religia, concentrarea corectă, gândirea și viziunea clară, ființa interioară, inteligența, protecția, intuiția, protectorul sau chiar prezicerea viitorului.

ochi tatuaj (32)
Design-uri pentru tatuajele ochilor:
Faptul este că tatuajul pentru ochi poate fi proiectat în multe feluri. Calea generală este de a alege un animal pe care îl considerați deosebit de atrăgător în ceea ce privește calitățile sale și, apoi, obțineți ochii acelui animal tatuat ca design-ul tatuajului tău. Pisicile pot fi o alegere destul de populară. Sau puteți merge pentru un stil tribal sau egiptean. Puteți și ar trebui să căutați cât mai multe opțiuni în acest sens. Acest lucru va aprinde imaginația dvs. și veți găsi că veți veni cu o mulțime de posibilități de design.

ochii tatuaj (25)
În timp ce alegeți un design de tatuaj, nu vă concentrați asupra motivului pentru care faceți acest lucru și a ceea ce reprezintă pentru dvs. Numai atunci când sunteți sigur și foarte ferm pe acest concept, veți obține un design de tatuaj pe care vă place și cel mai important trăiesc cu. În acest scop, asigurați-vă că, deși vă uitați la ce design au alți oameni pentru tatuajul lor și chiar colectează opinii și informații de la ei, nu-i lăsați să influențeze decizia ta. Un tatuaj pentru ochi ar trebui să aibă o semnificație specială pentru tine și atunci numai tu ar trebui să mergi mai departe cu el. Iată câteva exemple de tatuaje pentru ochi:

ochi tatuaj

ochi tatuaj (1)

ochii tatuaj (2)

ochi tatuaj (3)

ochi tatuaj (5)

ochi tatuaj (6)

ochi tatuaj (7)

ochi tatuaj (8)

ochi tatuaj (9)

ochi tatuaj (10)

ochii tatuaj (11)

ochi tatuaj (12)

ochi tatuaj (13)

ochi tatuaj (14)

ochii tatuaj (15)

ochi tatuaj (16)

ochi tatuaj (17)

ochii tatuaj (18)

ochi tatuaj (19)

ochi tatuaj (20)

ochi tatuaj (21)

ochii tatuaj (23)

ochi tatuaj (24)

ochi tatuaj (26)

ochi tatuaj (27)

ochi tatuaj (28)

ochi tatuaj (29)

ochi tatuaj (30)

ochii tatuaj (31)

ochi tatuaj (33)

ochi tatuaj (34)

ochi tatuaj (35)

ochi tatuaj (36)

ochi tatuaj (37)

ochii tatuaj (38)

ochii tatuaj (39)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: