30 Idei de tatuaj Ultimate Caduceus

Un simbol grecesc, Caduceus este în mare parte înțeles a fi un simbol asociat cu medicina, în timp ce în realitate este personalul care a fost deținut de Hermes. Are doi șerpi care nu au aripi în jurul personalului. Acest simbol a fost în jur de la 5lea secolul al X-lea î.Hr. și este un design destul de remarcabil și distinct de tatuaj care este în mod popular până în prezent. De vreme ce caduceul ca simbol este legat de Mercur și Hermes, el trebuie să simbolizeze comerțul, echilibrul și negocierea.

Deși simbolul original al medicinii este de fapt tija Asclepie, mulți se gândesc la caduceu ca simbol al medicinei. Tijă reale, care este simbolul medicamentelor, are de fapt doar un șarpe înfășurat pe personal. Datorită acestei confuzii, caduceul este folosit pentru a semnifica chestiuni legate de medicamente. Unele povești leagă caduceul de simbolul păcii. Conform povestii, Hermes a adus pacea la doi șerpi de luptă, aducând astfel pace.

caduceu tatuaj

O altă poveste în mitologia greacă afirmă că Hermes a furat vitele care aparțineau fratelui sau Apollo. Când a ajuns până la furt el a dat lui Apollo o liră făcută dintr-o cochilie de broască țestoasă, cu pedeapsă sau despăgubire. Apollo ar fi trebuit să-i dea caduceului ca fiind cinstit. Există referințe la caduceu în alte legende ale mitologiei grecești.

Design-uri tatuaje derivate din caduceu: Tatuajul caduceu poate fi arătat în mai multe moduri. Unele tatuaje caduceoșe arată personalul cu ambii șerpi complet cu aripi. Unii obțin un tatuaj caduceu pentru a indica că au o valoare medicinală. Unii artiști au făcut-o cu propria lor interpretare artistică. În timp ce cele mai multe tatuaje caduceu arată șerpi înfășurat în jurul personalului, unii au folosit pumni, dragoni sau elemente de artă celtică sau răsturnări tribale în ea. Unii pot avea părți ale celor doi șerpi sau o parte din ei în tatuaj. Unii pot, de asemenea, să pună lucruri precum ceasuri, inimi, jokeri etc. în tatuajul caduceu, iar unii adaugă o scară deoarece este simbolul echilibrului.

caduceu tatuaj (1)

Designul tatuajului caduceu este cu adevarat grozav pentru un artist de tatuaje care sa lucreze creativ, adaugand culori, umbre si alte detalii pentru a face acest lucru cu adevarat izbitoare. Unii oameni pot merge cu panglici colorate pe caduceu tatuaj lor desene și unele pot obține un fundal în timp ce altele nu pot.

Semnificația și semnificația tatuajelor Caduceus: Acestea poartă multe sensuri și unele cu adevărat personale specifice persoanei care o primește. Iată câteva semnificații comune:

  • Un sentiment de echilibru
  • Este egal
  • cicatrizare
  • Schimbare
  • Metamorfoză
  • Magie
  • Sănătate

caduceu tatuaj (4)
Lucruri de amintit:

Tatuajul caduceu este ceva care are multe povestiri mitologice, împreună cu o multitudine de simboluri atașate de ea. Arată grozav și înseamnă mult. Dar când alegeți să mergeți cu un tatuaj Caduceus, chestia de reținut este ceea ce înseamnă pentru dvs. în mod specific și nu ceea ce cred alții despre asta. În acest scop, clarificați motivul pentru obținerea unui tatuaj caduceu. Un tatuaj caduceu sau, de altfel, orice tatuaj nu este ceva pe care îl întreprindeți ușor. Trebuie să fii clar în ceea ce cauți, unde o vei face, cu un concept clar de design specific și dimensiunea acestuia.

Acesta este singurul mod în care un tatuaj vă poate aduce toată satisfacția pe termen lung pe care o căutați. Pentru a atinge acest nivel, trebuie să vă rostogoliți manecile și să faceți niște cercetări cu privire la toate aspectele. Odată ce ați terminat cu toate detaliile referitoare la tatuajul caduceu, atunci veți descoperi că totul devine și mai plăcut. Aceste exemple de Caduceus Tattoo Vă poate ajuta:

caduceu tatuaj (2)

caduceu tatuaj (3)

caduceu tatuaj (5)

caduceu tatuaj (6)

caduceu tatuaj (7)

caduceu tatuaj (8)

caduceu tatuaj (9)

caduceu tatuaj (10)

caduceu tatuaj (11)

caduceu tatuaj (12)

caduceu tatuaj (13)

caduceu tatuaj (14)

caduceu tatuaj (15)

caduceu tatuaj (16)

caduceu tatuaj (17)

caduceu tatuaj (18)

caduceu tatuaj (19)

caduceu tatuaj (20)

caduceu tatuaj (21)

caduceu tatuaj (22)

caduceu tatuaj (23)

caduceu tatuaj (24)

caduceu tatuaj (25)

caduceu tatuaj (26)

caduceu tatuaj (27)

caduceu tatuaj (28)

caduceu tatuaj (29)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − 14 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: