30 Amazing Tattoo Peony Designs pentru a încerca acest An

Bujorul ca o floare este admirat de cei care iubesc grădinăritul. Acest lucru se datorează faptului că poate să înflorească oriunde și florile mai mari și mai aromate nu iau mult timp să înflorească. Oamenii iubesc că această frumoasă floare este atât de frumoasă și de asemenea rezistentă. Aceasta face ca acesta să fie unul dintre cele mai căutate modele de tatuaje. De asemenea, el ajută că, în rândul asiaților, bujorii reprezintă dragoste, dragoste și prosperitate. Toate acestea oferă o căsnicie bună cu toate acordurile potrivite

14

În plus, bujorul se oferă cu ușurință pentru a fi un design tatuaj sau ca parte a uneia cu alte elemente care ar putea include peștele colorat și pitoresc koi, dragonul sfânt și venerat sau leul curajos și maiestuos. Pe baza celorlalte elemente incluse împreună cu bujorul, se va determina dacă designul este mai potrivit pentru un bărbat sau o femeie. Când te uiți în sine ca un element de design în sine vei descoperi că bujorul este un subiect cu adevărat versatil și colorat.

1

Băutură tatuaj featuring petale mov:: Nuanta petalelor functioneaza destul de bine cu verdele frunzelor, iar efectul de stratificare va arata petalele ca avand o profunzime pentru un tatuaj mai realist. Puteți face tatuajul să arate chiar mai bine prin modificarea nuanțelor pe care le aplicați porțiunii interioare a floarei într-una mai deschisă și umbrirea pe porțiunea exterioară într-o nuanță mai închisă. Designul tatuajului poate fi modificat în funcție de ce parte a corpului o veți avea.

2

Reprezentarea bujorului pe cot: Acest tip de design va face floarea ca și cum va înflori și va adăuga o dimensiune suplimentară tatuajului. Puteți face tatuaj arata chiar mai pitoresti prin adăugarea de alte elemente la tatuaj. Sau puteți merge chiar cu o grămadă de flori în loc de o singură floare.

20

Tatuajul bujorului pe încheietura lui Ashley Simpson: Aceasta a atras o atenție deosebită atât pentru designul real, cât și pentru povestirile din jurul circumstanțelor în care a obținut-o. Zvonurile sugerează că a fost puțin sub influența alcoolului când a făcut tatuajul făcut și alte zvonuri neagă această poveste. Tatuajul în sine este bine făcut, deși unii pot simți că designul este prea mare pentru o mică parte a corpului ca încheietura mâinii. Aceasta înseamnă că nu înțelegeți frumusețea totală și totală a designului tatuajului.

8

Au fost sugestii că astfel de tatuaje ar trebui să fie mai mari pe braț atunci când tatuajul are o dimensiune mai mare. Astfel veți putea aprecia frumusețea întregului design.

Băutură tatuaj pe spate: Spatele este un loc minunat pentru plasarea unei flori, așa cum o puteți face cât mai mare sau mai mică decât doriți. Puteți merge întregul porc și puteți merge la o grămadă de flori așezate artistic. Adăugarea unor frunze artistice care înconjoară florile vor face pop tatuajul întreg. Se poate folosi spatele ca o pânză potrivită atunci când vine vorba de modele mai mari de tatuaje.

13

Bujor Tattoo pe umăr: O altă parte a corpului care face dreptate bujorului este zona de umăr. Pielea din această parte a corpului se împrăștie pe panza perfectă pentru o bujor. Aveți posibilitatea să lucrați cu designul florilor pentru a vă stabili bine cu conturul umărului pentru a face designul să arate foarte bine. Adăugarea unor linii în jurul valorii de flori atunci când se face în mod corespunzător poate face cu adevărat floare arata chiar mai bine.

5

Unele dintre modalitățile prin care bujorii sunt trase în tatuaje au fost descrise aici:

34  67  1011 12161718 19

21 2223 2425

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 − 58 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: