25 modele de tatuaje puternice de scut

Lucrul cu tatuajele scutului este că ele nu sunt exact cea mai populară alegere, dar există un anumit set de oameni care sunt atrași de acest design. Aceasta include atât bărbații, cât și femeile. Motivul pentru aceasta poate fi atribuit faptului că scutul este ceva destul de bogat în simbolism. Aceasta poate însemna atât un mijloc de protecție, cât și un simbol al victoriei dvs. Când vine vorba de scut în tatuaje de design poate fi personalizat cu elemente care sunt foarte speciale pentru persoana care este obtinerea tatuaj done.Normally tatuaj scutul este destul de mare în dimensiune și conține multe elemente, cum ar fi zicând, simboluri și alte detalii de proiectare .

7

Modul în care tatuajul scutului este proiectat va depinde de persoana care îl primește. Dar sa văzut că mulți dintre ei au simboluri care au valoare pentru familia sau profesia de care aparțin. Uneori, un tatuaj al unui scut poate indica o pasiune deosebită pe care o are purtătorul spre un fel de zbor sau vânătoare. Acest lucru este valabil mai ales atunci când bărbații primesc un tatuaj de scut. Cu femeile, inspirația ar putea fi designul unic al tatuajului.

Multe tatuaje ale scutului au, de asemenea, lucruri precum creasta familiei sau stema inculcată în designul tatuajului. Tradiția de a avea o stemă sau o creastă în scut poate fi urmărită înapoi la cavalerii de ieri. Ei purtau aceste simboluri pentru a-și arăta nașterea și a continua munca mândră a familiei și clanului. În timpul conflictelor și al războaielor, când au existat un număr mare de persoane, aceste mărci au dovedit dacă o persoană era un prieten sau un inamic.

10

Cu scutul, semnificațiile sunt destul de evidente și includ lucruri cum ar fi protecția, rădăcinile familiei, liniile, curajul, onoarea față de familie și datorie. Scutul poate indica, de asemenea, un premiu pentru realizări de tipuri excepționale.

Nu trebuie să vă limitați la ceea ce scutul a însemnat în trecut când vine vorba de proiectarea tatuajului scutului. Puteți merge cu elementele de design care sunt atractive atât la nivel simbolic, cât și la nivel estetic. Du-te cu acele lucruri care suna adevarat cu caracterul si mentalitatea ta. Adăugarea unui anumit animal pentru că vă place să-i placă sau să-i admirați calitățile sau dorința de a avea trăsăturile sale este ceva care va face tatuajul chiar mai semnificativ pentru tine la nivel personal.

11

Dacă te lupți cu demonii tăi personali și ai o mantră care te ajută când ești în jos, acest lucru poate face parte din designul scutului. Ar însemna protecție la niveluri duble - una de la scutul însuși și apoi de la manta. Ținând cont de necesitatea protecției, unii oameni folosesc chiar și elementele macabre în designul tatuajului scutului lor, sperând să evite răul.

Tatuajul care are scuturi în ele nu arată neapărat unul; pot exista mai multe. Un exemplu atât de frapant este stilul celtic. Unde există multe elemente care pot face scutul. Când vine vorba de obținerea unui tatuaj de scut, trebuie să faceți trei lucruri importante.

12

Primul lucru este să vă adânciți în mintea voastră și să studiați motivația pe care o aveți pentru a obține acest tatuaj. Acest lucru este foarte vital, deoarece vă va îndruma în celelalte două etape. Apoi, al doilea pas ar trebui să fie studierea posibilităților de design și a simbolismului din spatele lor. Cel de-al treilea și ultimul pas este reunirea unui design care ia în considerare elementele de design care v-au atras cel mai mult cu motivațiile dvs. interioare pe care le aveți pentru a obține tatuajul. În acest fel veți avea un design de tatuaj care este uimitor de văzut, înseamnă mult și este ceva pe care l-ați dorit dintotdeauna.

1 2 3 4 5 6 8 9 13 14 CAMERA DIGITALA 16 17 18 19

20 21 22 23 2425

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 − = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: