20 Designuri tatuaj închis și închis

Închisorile sau închisorile sunt considerate locul de naștere al tatuajelor. Știm cu toții că tatuarea este o practică antică care a apărut cu mult timp în urmă, dar arta modernă de tatuare este adesea atribuită închisorilor și culturii închisorii. Când vorbești cu artiștii, ei îți vor spune care sunt simbolurile comune pe care oamenii le implică în crime și prizonieri obține. Ar trebui să evitați aceste lucruri dacă nu doriți să luați pentru unul dintre ei.

Apartenența în majoritatea bandelor este aliniată cu tatuarea și acestea au un înțeles special pentru membrii grupului. Aceasta este o modalitate de a identifica un membru al grupului și de ai oferi protecție în cazul în care este necesar. Pătrunderea în rândurile bandei devine dificilă pentru cei din afară, fiind ușor de identificat. Tipul de tatuaj pe care îl primiți depinde de statutul sau poziția dvs. în bandă. În cazul în care simt că nu meritați, au existat cazuri în care tatuajul a fost îndepărtat prin folosirea unor mijloace violente și dureroase. Deci, într-adevăr trebuie să ai grijă de acele tatuaje de bandă sau de tip închisoare.

3

Mafia mexicană: Cunoscută pentru a fi activă în Los Angeles, această bandă este identificată prin utilizarea culorilor gri și albastre. Ele sunt, de asemenea, identificate prin tatuajele lor distincte și dragostea lor pentru numărul treisprezece. Numărul se poate face în cifre romane, arabe sau aztece. Un alt tatuaj care îi denotă este cel mai adesea pe tatuaj. Se arată că persoana are un rang mai înalt și poate indica o pedeapsă cu închisoarea.

Nortenosii sunt membri ai nordului și domnitori din California. Le puteți identifica cu tatuajele lor care au numărul paisprezece. De asemenea, ele folosesc multe stiluri de cifre. Un alt lucru pe care ar trebui să îl cunoașteți în acest context este utilizarea inițialelor, deoarece acest lucru ar putea indica și înclinațiile dvs. de gangster.

4

Teatru pentru tatuaje: Dacă vă gândiți să vă tatuați fața, ar trebui să vă gândiți cu adevărat. Nu este ceva ce puteți ascunde sau camufla. Plus este un indiciu de a fi fost la închisoare ca tatuaje fata sunt foarte populare acolo. Designul tatuajului cu o lacrimă ar însemna multe lucruri, dar în termeni de bande și criminali este un indicator al unui criminal. Deci sunteți bine sfătuiți să evitați acest lucru. Vorbiți cu un expert cu privire la tatuaje dacă vă gândiți la una dintre acestea.

5

Tatuaj pentru Frăția ariană: Acesta este un grup apropiat de bărbați caucazieni care pot sau nu au fost în închisoare. Sprijinind modul naziștilor de a gândi că îl consideră pe Hitler eroul lor. Având un tatuaj AB va face astfel o țintă a bandelor etnice, deoarece acest lucru indică faptul că aparțineți Frăției ariene. Frăția poate fi, de asemenea, ofensată la un membru care nu primește acest tatuaj. Evitați, de asemenea, numărul 666 sau zvastica.

6

Tatuaje ale bandelor negre: Acestea ar putea include tatuaje de arme, lanțuri, încuietori, chei, animale sălbatice, numere, inițiale ale unei bande, coduri de telefon și cânte simboluri de limbă.

1

Familia Guerrilă Neagră și alte bande asortate: Evitați să obțineți numărul 276 tatuat. De asemenea, trebuie să evitați tatuajele având caracterele XV3, 18lea strada, XVIII sau Dieciocho.

În cazul în care întâlniți un design cu adevărat interesant de tatuaj pe care îl considerați interesant, dar nu puteți găsi nimic, asigurați-vă că vă faceți temele. Acest lucru este pentru a evita obținerea unui tatuaj care este tabu. Veți ajunge apoi în necazuri cu legea, deoarece vă vor înșela pentru un membru al unei bande și veți câștiga furia banda, pentru că nu aparțineți cu adevărat.

2

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 − 29 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: