35 Creatieve vleugels Tatoegeringsontwerp Kunstvoorbeelden

Deze ontwerpkenmerk is een van de meest gewilde in de tattoo wereld geworden, hoewel het niet kan worden gezegd dat bij de top. Tatoeages met vleugels hebben de voorkeur van beide geslachten. Dit is zo omdat ze symbolisch erg betekenisvol zijn. Vleugels vertegenwoordigen een van de meest diepgewortelde verlangens die de meesten van ons hebben - de vrijheid om te vliegen!

De vleugels hebben veel manieren om te worden afgebeeld - ze worden getoond als vleugels van engelen, demonen, adelaarsvleugels en zelfs vleugels van de knuppel. We kunnen zien dat de vleugel qua symbolische waarde en ontwerpmogelijkheden veel ruimte biedt als het gaat om tattoo-ontwerpen.

4

Mensen met vleugels en andere wezens die kunnen vliegen, hebben deel uitgemaakt van onze geschiedenis, cultuur en mythologie. De Grieken en Romeinen geloofden dat Mercurius, die een boodschapper van de goden moest zijn, vleugels had waarmee hij kon vliegen. Engelen zijn altijd getoond als gevleugelde wezens die van de ene plaats naar de andere vliegen en mensen zegenen en goede daden verrichten. Vogels hebben altijd vleugels gehad die hen in staat stelden op te stijgen naar de wijde hemel.

24

Van alle tattoo-ontwerpen zijn engelenvleugels vrij gewild. Ze worden getoond als bescherming en begeleiding van de drager. Sommigen voelen sterk aan hun religie en gebruiken dit om dat te laten zien. Sommigen geven zelfs graag de vleugels met een zwaard weer of andere laten hun hart vleugels zien en vliegen weg. Dit kan symbool staan ​​voor het feit dat hun hart vleugels neemt vanwege liefde en wegvliegt om deel uit te maken van het goddelijke.

De ontwerpmogelijkheden met engelenvleugels die veel aantrekkingskracht lijken te hebben bij beide geslachten, is behoorlijk breed. Als het op de schouder- en schouderbladen wordt gedaan, ziet het er namelijk uit alsof je zelf klaar bent om weg te vliegen.

32

Een ander wezen dat wordt benijd en bewonderd voor het hebben van prachtige vleugels is de vlinder. Dit pittoreske wezen brengt zijn leven door van de ene mooie bloem naar de andere. De ontwerpmogelijkheden met deze zijn behoorlijk interessant en gevarieerd. Het delicate en fragiele uiterlijk van de vleugels met zijn kleuren en patronen herinnert aan de creativiteit en schoonheid van de natuur. Wat is meer vlinders zijn mooie wezens die zijn geëvolueerd na het doorlopen van een proces van transformatie van de nogal lelijk uitziende rups. Mensen houden veel belang aan dit stukje symboliek.

Veel culturen hechten veel belang aan vlinders en geloven dat deze mooie schepselen onze ziel dragen en ze naar de hemel brengen. Dit is waarom velen een vlindertattoo dragen als een symbool van hun eeuwige liefde voor iemand die ze misschien verloren hebben.

3
Het feit is dat een paar vleugels veel voor de mens kunnen betekenen, gewoon vanuit de simpele betekenis van vrij zijn om weg te vliegen naar de meest wonderbaarlijke manier om de hemel te bereiken. Sommige mensen geloven dat het de gevleugelde wezens van de hemelse wereld zijn die ons beschermen en de boodschappers van god zijn. Dus als het gaat om vleugels is de keuze aan ontwerpen eindeloos, maar belangrijker is dat wat deze vleugels voor ons symboliseren.

Vogels, engelen, libellen, engelen, vleermuizen en andere wezens die kunnen vliegen, hebben deel uitgemaakt van ons dagelijkse leven en zijn een onderdeel van legendes en verhalen. Daarom gebruiken we termen als "haar hart vertrok op de vleugels van haar ziel" of "gaf vleugels aan zijn verbeelding". Al deze termen die we gebruiken, vertellen ons dat het vermogen om te vliegen misschien wel het meest begeerd is door degenen die aan de aarde gebonden zijn. Naast het daadwerkelijke ontwerp, overweeg deze punten alvorens een tatoegering te krijgen.

1 2 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 OLYMPUS DIGITALE CAMERA 23 25 26

27 28 29 30 31 33 34] 35

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: