31 Opvallende maan tattoo ontwerpen

Maan is waarschijnlijk een van de dingen waar aardbewoners altijd al gefascineerd door zijn geweest. Het maakt het natuurlijk dat het een populair element in tattoo-ontwerpen moet zijn. Het is een feit dat zowel mannen als vrouwen een voorkeur hebben voor tatoeages. De redenen hiervoor zijn soms voor de hand liggend en kunnen in sommige gevallen een veel diepere symbolische betekenis hebben. De maan is zo'n design dat zich op een veelzijdige manier leent met veel dingen, waaronder andere elementen van de lucht zoals de grote zon, de sterren. Zelfs hemelse wezens zoals elfjes en feeën worden getoond samen met het ontwerp van de maattatoegering.

  1. Dit is echt een toffe tattoo met het contrast van zwart en huid. Het creëert een tot nadenken stemmend beeld dat intens en enigszins onheilspellend is. De kunstenaar heeft geweldig werk geleverd met de lijnen, vooral met de schedel, omdat deze de duisternis doordringt.

5

Maan vertegenwoordigt niet alleen een immense schoonheid, maar wordt ook beschouwd als het symbool van vrouwelijkheid en moederschap. In het verleden heeft de maan in veel culturen een belangrijke rol gespeeld en speelt ze ook een belangrijke rol in vele mythen en folklore. Veel mensen hebben fantasieën over de schoonheid van de maan verweven en vergeleken met de onberispelijke schoonheid van een vrouw. Evenzo hebben vrouwen de maan vereerd voor zijn heldere en heldere schoonheid.

2. Dit is een uitzonderlijk stuk omdat het driedimensionale kwaliteiten heeft die heel moeilijk te doen zijn. Het is ook vrij moeilijk om een ​​portret goed te maken en deze artiest heeft het genageld. De ogen vertellen zo'n verhaal en lijken zo levensecht. De lippen van de maan hebben zoveel detail in zich. De kleurkeuzes van wit, zwart, grijs en rood creëren deze over wereldtypekwaliteit die zo mysterieus en enigszins aanlokkelijk is.

4

In de astrologie is de maan niets minder dan een van de hoofdrolspelers. Het wordt op vele belangrijke manieren geassocieerd met de planeten en de aarde. Plus de maan als de moeder en de vertegenwoordiger van het moederschap heeft een sterke invloed in zowel oosterse als westerse culturen. Met haar koele stralen en rustgevende uiterlijk is de maan absoluut een moederlijke aanwezigheid. Een ander ding dat de maan wordt geassocieerd is gevoelens en emoties.

3. Deze maan is slechts een splinter in vergelijking met de draak. Het lijkt het Dragons-ondersteuningssysteem te zijn. Bijna zoals zijn rustplaats of zoiets. De kleuren gaan heel goed samen en de details zijn vrij levendig.

20

In feite is het wetenschappelijk bewezen dat de maan bepaalde effecten op onze geest, de beweging van de golven en vele andere dingen heeft. Mensen die in de wetenschap verkeren, geloven dat de gemoedstoestand ontstond door het neerstorten van een planeet op aarde vele jaren geleden.

4. Deze vijf afbeeldingen zijn super gecompliceerd en buitengewoon goed gedaan. Neem een ​​moment om te genieten van het talent dat deze artiest heeft en wat voor geduld en expertise het zou kosten om ervoor te zorgen dat deze afbeeldingen er allemaal hetzelfde uitzien en toch allemaal heel anders zijn. Het lijkt de verschillende stadia van de maan te zijn zoals deze elke maand cycli.

1

In een tattoo-ontwerp kon de maan in vele maten en op verschillende manieren worden afgebeeld. Sommigen kiezen ervoor om mee te gaan met het fantasie-element en hemelse wezens te laten zien als elfjes en feeën die in de buurt van de maan blijven hangen. Sommigen willen de maan samen met de zon laten zien, andere gaan met de blauwe maan, sommige met de zwart uitziende maan en sommige met de verschillende soorten maan als het door de cyclus gaat.

5. Dit is echt een prachtig beeld van een raaf. Met zo'n grote hoeveelheid donkere kleuren gebruikte de kunstenaar nogal wat inkt om er echt in te doordringen en het er zo goed uit te laten zien.

17

Een ander ding dat de maan vaak is geassocieerd, vooral in inheemse Amerikaanse overlevering is met dieren. Ze associëren de maan met coyotes, krabben, wolven, vleermuizen, katten, jaguars en vele andere wezens van de nacht. Een van de meest voorkomende motieven is de wolf in profiel omhoog kijkend naar de maan in een gehuilde positie. De inheemse Amerikaanse stammen volgden de kringloop van de maan en hadden namen voor elke maand.

6. De rode tinten die hierbij worden gebruikt, zijn op punt. De huilende wolf ziet er zo echt uit. Het is ongelooflijk hoe zijn gezicht zo realistisch werd vastgelegd. Het detail in de vacht is echt gaaf omdat het lijkt alsof de wind het waait.

2

Januari was de wolvenmaan, februari was geassocieerd met sneeuwmaan, de maand maart met Worm-maan, de warme maand april met roze maan, mei met bloemenmaan, juni was verbonden met de aardbeimaan, juli met de mannetjesmaan, augustus met steur, september met oogst, oktober met jager, november met bever en december met de koude maan. Gezien de ruige seizoenswisselingen en veranderingen in de natuur is dit logisch.

7. Er gebeurt zoveel in deze afbeelding. Het is opgezet in de lucht met de sterren eromheen en het bevindt zich tussen de wolken. De schaduw op de maan is echt cool omdat het de kraters in de maan laat zien. Het kleine kind dat op sterren vist is super schattig en dit heeft waarschijnlijk veel sentimentele waarde.

3

Maan is zo'n complex onderwerp voor tatoeages dat het enkele elementen van fantasie representeert, zoals stemmingen, emoties, schoonheid, vernieuwing en andere dingen, en ook aardse en sterke elementen zoals moederschap, balans, koestering, kalmte, rust en evenwicht tussen andere elementen.

8. Zie je de kleine sterren met elkaar verweven in het haar en boven de manen? Het is zo'n ingewikkeld en cool idee. Het lijndetail is hier behoorlijk verbluffend. De contrasterende kleuren zorgen er echt voor dat het beeld opvalt en het is zo'n interessant totaalstuk.

23

Omdat de maan dichter bij de hemel is en daardoor de hemel is het niet verkeerd om te associëren met goddelijkheid en andere gerelateerde aspecten. Onder de mensen in het oosten vertegenwoordigt de maan Yin het symbool van nacht, duisternis en vrouwelijkheid en vertegenwoordigt de zon Yang de krachten van dag, licht en mannelijkheid. Paren vinden deze tatoeage met de afbeelding van de zon en de maan die samenwerken om dag en nacht heel belangrijk te maken voor tattoo-ontwerpen.

9. Hier is een klassiek maanbeeld met de wolken eromheen hangend. De schaduw zorgt voor extra dimensie aan de kraters voor een realistischer uiterlijk.

8

10. Dit is zo'n sierlijke look en het is zo vrouwelijk en mooi.

6

11. Dit heeft een soort schaatsermeisjeslook die hip en edgy is. Denkt iemand anders dat het rood op haar hoofd eruit ziet als ogen? De kunstenaar heeft uitstekend werk geleverd met het lijndetail. Haar ogen lijken zo groot en cartoonachtig, zoals dat is waar ze hier voor gingen.

7

12. Ze koos een mooie knoestige plek om geïnkt te worden, maar de uitkomst was prachtig. Wat een goed idee om zulke prachtige beelden te hebben in de maansfeer. Het heeft een boom, engelen en dag en nacht. Wat denk je dat het verondersteld wordt te vertegenwoordigen?

9

13. We houden van dit om zoveel redenen. Ten eerste is de kleur prachtig. De lippen, neus en ogen zijn op punt en de manier waarop de maan eruit ziet alsof het water is, is waanzinnig goed. Het gebruik van wit om contrast te vertonen is zo'n geweldig idee en het geheel is gewoon geweldig.

11

14. Er is zo'n eenvoudige maar gecompliceerde schoonheid voor dit beeld. Bekijk het ongelooflijke detail in de bloemen. Er is zoveel kromming en lijndetail dat onmiskenbaar goed is. We houden ook erg van de variatie in kleuren. Dit is een uitstekend stuk.

12

15. De manier waarop de roos om de maan wikkelt, maakt het er heel goed uitzien. We houden van de toegevoegde dimensie van de vlinder. Het is een eigenzinnige look die droomachtig en leuk is.

13

16. Dit is een tribale look met een diepzwarte kleur als de enige kleur gekozen in dit palet. Wat vind je hier van?

14

17. Achter het oor zien tatoeages er echt cool uit als ze goed zijn gedaan. Deze is behoorlijk groot, maar hij is niet te overdreven. We houden van de toegevoegde poppen van schittering rond de maan, die waarschijnlijk de sterren zijn.

15

18. Dit is een behoorlijk interessant stuk. Het gezicht ziet er zo verlaten uit en de kleuring ziet er somber uit, maar dat is waarschijnlijk wat hij waarschijnlijk probeerde over te brengen. Ze hebben fantastisch werk verricht met de schaduw- en lijndetails.

16

20. Dit is echt geweldig. Ze hebben geweldige kleurkeuzes gekozen en het geheel is esthetisch verantwoord.

18

21. Dit is echt een mooie tattoo. Het wimperdetail en de scherpe lijnen zorgen voor een heel goede uitstraling.

19

22. Deze boze maan heeft een interessante blik die zeker een goede gespreksaanzet zou zijn. Wat vind je van de stijgende sterren? Het is best interessant en zou best cool zijn als er wat kleur aan wordt toegevoegd voor een extra pop.

21

23. Bekijk hier het lijnwerk. Het is vakkundig gedaan en is erg leuk gebleken.

22

24. Dit is super cool omdat het alle manencycli in de loop van een maand laat zien.24

25. We zijn dol op de details in dit stuk. Ze koos een geweldige plaatsing voor deze kunst.

25

26. Het wit lijkt het hele stuk te laten glinsteren. Het is erg mooi.

26

27. Dit is een nette versie van het zonnestelsel. Ze kon gemakkelijk doorgaan en een volle mouw maken die er best cool uitzag. De pastelkrijt die ze daarin heeft toegevoegd, ziet er heel gaaf uit.

27

28. Dit is zeer gedetailleerd en heeft zo'n fris en springerig gevoel.

28

29. Hier is een geweldig klein tatoeage-idee.

29

30. We houden van de verschillende details hier.

30

31. Dit is een uitstekend voorbeeld van schaduwwerking. De kunstenaar heeft geweldig werk geleverd met dit ontwerp.

31

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 71 = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: