30 mooie en vredige narcis tattoo ontwerpen

De narcis is zo'n bloem die het einde betekent van de koude en strenge winter die afloopt en het aanbreken van de lente. Dat betekent verlichting van de niet aflatende kou en het begin van nieuwe dingen en die van schoonheid en warmte. Dan is het geen wonder dat de zachtere seks een voorkeur hebben getoond voor deze bloem in hun tatoeages.

Wat meer is, de narcis heeft veel meer symboliek aan hen gehecht vanwege de manier waarop ze hard overleven en hun aanwezigheid jaar na jaar kenbaar maken aan het einde van de winter. Met dit kenmerk betekent deze bloem ook de vergevingsgezinde kwaliteit, groot geloof, het begin van hoop en het voortbestaan ​​van dergelijke schoonheid ondanks problemen en ontberingen.

30

Mensen gebruiken ook de narcis om het zonneteken van Waterman te bedoelen terwijl het bloeit in de eerste maanden van het jaar. Waterman wordt ook beschouwd als een new age-symbool en dit werkt goed met de wereld van tatoeages. Afgezien van de intrinsieke aard van de bloem, de narcis maakt ook een verbluffende visuele impact wanneer opgenomen in een tattoo-ontwerp. Het ziet er fris en mooi uit zonder pretentieus te zijn om het hart te vullen met veel hoop en warmte. De buisachtige vorm van de bloem maakt het tot een groot kunstwerk wanneer het als een tatoeage wordt gedaan.

Arm tatoeages met de narcis: Wanneer vastgelegd met realistische details, zal de narcis-tatoeage een geweldige versiering voor je arm zijn. Vooral wanneer het werk in detail en in een heldere kleur zoals geel wordt gedaan

21

Narcis in tinten van mauve en lavendel: De blauwachtige aanraking met de narcis voegt een andere wereldlijke en exotische uitstraling toe aan de narcis. Deze kleur brengt het extra element naar de eenvoudige narcisbloem en geeft een extra dimensie aan de tatoeage

2

Groene bladeren samen met narcis: Een bloemmotief wordt in reliëf gegooid en ziet er zelfs nog duidelijker uit als het wordt omringd door gebladerte dat ver naar beneden en niet rommelig is. Met bladeren rondom het narcisontwerp ziet de tatoeage er nog meer uit.

22

Narcis komt naar buiten als de sneeuw wegsmelt: Zoals de narcis bloeit aan het einde van de winter, zal dit motief er echt goed uitzien. Met het buisvormige ontwerp van de bloem zelf, zal deze weergave ons echt de hoop geven als het probleem ophoudt en de goede tijd begint, alles in één tattoo-ontwerp.

1

Narcis samen met een kunstzinnig uitziende wijnstok: De tatoeage met het ontwerp van de wijnstok kan een kunstige camouflage bieden voor alle littekens en een immense schoonheid toevoegen met deze echt heldere en zonnig ogende bloem. Vrouwen die last hebben gehad van moeilijke operaties die littekens achterlaten, gaan voor dit motief.

8

Kanker lint met narcis: Dit toont de overmacht van deze gevreesde ziekte door het kankerlint te gebruiken en iets moois op te roepen met de narcisbloem. Dit zou echt kracht en hoop betekenen voor iemand die met kanker te maken heeft. Een tatoeage voor een goede zaak inderdaad.

13

Narcis met vlinder: De natuur is rijk aan schoonheid en er zijn maar weinig dingen die het hart meer verwarmen dan de mooie foto van een prachtige en vluchtige vlinder die over een bloem hangt. Leg dit vast in een tatoeage en je hebt een geweldige tatoeage.

3

Draken en narcissen: De narcis is op zich een geweldig tattoo-ontwerp, maar je kunt het op een ander niveau brengen door het fantasie-element zoals draken toe te voegen. Draken kunnen echt prachtig en vurig zijn om naar te kijken en hebben een zachte en delicate uitziende bloem, het is een visueel contrast en een gewaagd statement.

5

Eenvoudige, heldere en gele gele narcis: Als je over de lente praat, denk je aan geel. Het is dus alleen maar logisch dat de narcis die de komst van de lente aangeeft, in de lente moet worden weergegeven als een gele kleur.

25

Narcissen zijn geweldig als onderdeel van tattoo-ontwerpen, zowel visueel als symbolisch.

4 6 7 9 10 11 12 14 15 16 17 18 19

20 23 24 26 27 28 29

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 − 17 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: