25 unieke troepentroepen om dit jaar te proberen

Als je kijkt naar een zwerm vogels die rondvliegen, krijg je een goed gevoel. Ze zien eruit alsof ze met een bepaald doel in de lucht zijn en rondvliegen om dat te vervullen. Het is een goed thema dat op veel interessante manieren als tattoo-ontwerp kan worden gebruikt. Hier zijn enkele geweldige ideeën die er goed uitzien en alle symboliek dragen die is gekoppeld aan tatoeages van vogels.

Vogel tatoeages over het lichaam: Je kunt hier en daar een vogel laten plaatsen, net als de zwerm vogels in de lucht. Sommigen zien het als eigenzinnig, maar het is een interessant motief om rond te werken

koppelvogel tatoeage (10)

Vogelkoppels opstijgen aan de voet van de keel: Vaak als kinderen zouden we vogels tekenen tijdens het wegvliegen en dit kan eenvoudig worden nagebootst op het borstgebied aan de voet van de keel. Het visuele kan realistischer worden gemaakt door de vogels kleiner te maken, omdat ze lijken weg te vliegen in de lucht

koppelvogel tatoeage (6)

Een zwerm vogels op de arm: Je kunt de vogels laten vliegen in een formulering die strak of los zit in de tatoeage, afhankelijk van hoe je het eruit wilt zien. Dit maakt een uitstekende tattoo keuze op de arm omdat het de vogels mobieler lijkt te maken met de beweging van je arm

koppelvogel tatoeage (3)
Flock of Birds op de voeten: Ik wou dat mijn voeten vleugels hadden, is iets dat we kunnen bedenken. Vliegende vogels laten tatoeëren op de voeten, is een van de manieren om dat gevoel op zijn minst in de vorm van beelden te krijgen

koppelvogel tatoeage (11)

Vogels slepen een man mee: Het is bijna alsof de vogels de man omhoog trekken, zodat hij samen met hen op een vluchtige manier kan opstijgen. Het is een eigenzinnige en grappige manier om naar dingen te kijken.

koppelvogel tatoeage (25)

Veer naar zwerm vogels: Vogels geven veren, maar heb je gehoord van veren die vogels uitdelen. Dit tattoo-ontwerp doet precies dat; het laat de veer langzaam een ​​zwerm vogels zien. Een creatieve kijk op het thema van de zwerm vogels:

koppelvogel tatoeage (7)

Paardebloemzaden die een zwerm vogels geven: Het lijkt alsof de paardebloemzaden vogels worden en dit vormt een fantasierijk en interessant beeld. Met een soort van 3-dimensionale effecten kan dit een interessant tattoo-ontwerp maken.

koppelvogel tatoeage (5)

Zwerm vogels die de kooi verlaten: Deze heeft het gevoel dat vogels uit de kooi ontsnappen naar de vrijheid van de lucht. Het vogelkooitje kan er sierlijk of ouderwets uitzien, terwijl de vogels die wegvliegen een heel vrolijk aspect kunnen krijgen.

koppelvogel tatoeage (1)

Borstkudde vogels: Dit ziet er geweldig uit met een verbluffend visueel aspect, aangezien de vogels die echt een grotere afstand hebben gevlogen, lijken op slechts een stipje en de andere vogels die nog steeds in de buurt zijn in meer detail worden gedaan.

koppelvogel tatoeage (13)

Dit is een ongewoon thema dat zich leent tot de verbeelding van de kunstenaar en de persoon die het voor elkaar krijgt. Mensen zijn altijd gefascineerd geweest door het vermogen van vogels om te vliegen en dit is vaak gelijkgesteld aan vrijheid. Dat ook een vrijheid die geen grenzen kent en geen beperkingen kent. Een zwerm vogels in de lucht kan iets zijn waar je heel lang gefascineerd naar kunt kijken. Ze vliegen in verschillende formaties en veranderen ze vaak in de lucht, waardoor we ons afvragen waarom ze dat doen. Plus verschillende vogels hebben verschillende manieren van vliegen. Sommigen hebben een luie en ongedwongen manier om zich heen, terwijl sommige vogels een doelgerichte lucht hebben waardoor ze eruitzien alsof ze serieuze zaken betekenen. Nog wat ideeën voor Flock Birds Tattoo zijn hier:

koppelvogel tatoeage

koppelvogel tatoeage (2)

koppelvogel tatoeage (4)

koppelvogel tatoeage (8)

koppelvogel tatoeage (9)

koppelvogel tatoeage (12)

koppelvogel tatoeage (14)

koppelvogel tatoeage (15)

koppelvogel tatoeage (16)

koppelvogel tatoeage (17)

koppelvogel tatoeage (18)

koppelvogel tatoeage (19)

koppelvogel tatoeage (20)

koppelvogel tatoeage (21)

koppelvogel tatoeage (22)

koppelvogel tatoeage (23)

koppelvogel tatoeage (24)

koppelvogel tatoeage (26)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 − = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: