25 Fantasy Tattoo Designs voor mannen en vrouwen

Oproep aan alle liefhebbers van fantasy en science fiction! Ben je dol op verdwalen in andere rijken, vechten met draken en veroveren van spreuken? Deze genres roepen felle loyaliteit op bij fans, en velen kiezen ervoor om het uiteindelijke respect voor hun gekozen verhaal te geven - door een fantasietatoeage op hun lichaam te laten zetten.

Boeken, zepen en films met fantasiefiguren hebben een enorm hardcore aanhang in termen van fans en dit heeft ook fans van dit genre gebaard in de vorm van tatoeages. Met kunstenaars die hun vaardigheid en verbeeldingskracht aan deze tatoeages lenen, is de ruimte voor dergelijke fantasietattoos eindeloos. Hier zijn enkele geweldige ideeën voor tattoo-ontwerpen op basis van fantasiefiguren.

Warrior of fantasy scribe tattoo: Als je je maar een minuutje in de tovenaar of in de vorm van een schrijver kunt voorstellen, zal dit tattoo-thema er echt goed uitzien. Als u enkele pagina's of een script hebt toegevoegd, samen met de afbeelding van de wizard. Maar kun je zien wat het script zegt? Waarschijnlijk niet! Misschien moet het alleen voor de tovenaar leesbaar zijn.

fantasietattoo (16)
Female Warrior Tattoo:
Deze krijger van fantasieën is toevallig een vrouw die het juiste beetje kleur toevoegt aan de zwart-witte tatoeage. Zelfs met die mensen die liefhebbers van hardcore donkere inkt zijn, zal deze tatoeage in kleur hen nog steeds aanspreken. Het kleine figuurtje op haar schouder voegt een vleugje eigenzinnigheid toe aan de hele tatoeage.

Fantasy Gaming Tattoo: Als we het hebben over fantasietattoos, kunnen we de gamefantasiecijfers niet negeren. De fans hiervoor zijn behoorlijk intens in hun voorkeuren en antipathieën. Deze laat zien dat de held voorzichtig nadert met een getrokken wapen.

fantasietattoo (15)
Fantasy Tattoo van Darth Dealer:
Dit is weer een leuke tatoeage die een mooie kleur heeft met het mooie geel op de achtergrond in contrast met het zwart heel goed. Een ander vleugje kleur komt in de vorm van rood in het gebied van haar hoofd.

Paardrijden krijgers tatoeage: Deze krijger-tatoeage ziet er geweldig uit dankzij het paardenelement en het gebruik van kleur. De details in de kunst die in de tatoeage is gegaan, zijn ook behoorlijk goed. Plus de manier waarop de voet van het paard, die recht in de lucht is, ook een mooie algemene toets aan de hele tatoeage toevoegt.

fantasietattoo (2)
The Final Fantasy Tattoo:
Deze is een winnaar tenzij je met een hele slechte tattoo-artiest werkt. De details en het onderwerp van deze tatoeage maken het een totale winnaar.

fantasietattoo (3)

Odin Tattoo: Odin heeft een grote rol te spelen in vele mythen, samen met Loki en Thor. Deze Noorse god wordt nogal vorstelijk getoond en ziet er bijna levensecht uit. We zijn opgegroeid met deze fantasiefiguren die in en uit de verhalen weven die we hebben gehoord.

fantasietatoeage
Fantasie vrouwelijke tattoo:
Deze toont een vrouwelijke engel die mooi is uitgevoerd met zachte accenten van kleur en schaduw. De vleugels van de engel zien er echt ragfijner uit en voegen de juiste aanraking toe.

Hoofd tatoeëren vrouw: Deze tatoeage mag niet zo hoog gewaardeerd worden omdat hij alleen de kop van het personage laat zien. Maar als je de tatoeage van dichtbij bekijkt, zul je merken dat het werk dat in de tatoeage is gedaan behoorlijk minutieus en gedetailleerd is.

fantasietattoo (6)

Fantasy Wizard Tattoo: Deze is eenvoudig genoeg om te identificeren als Gandalf die deel uitmaakt van de Lord of the Rings via zijn staf. Je zult er echt van houden als je een grote fan bent van The Lord of the Rings boek of film.

Fantasy Tattoo Designs

De meesten van ons zijn verliefd geweest op fantasiefiguren die opduiken in boeken en films. Het op je lichaam laten lijken in de vorm van een tatoeage lijkt de volgende stap in het genieten van de fantasiefiguur waar we altijd naar hebben gekeken. Je kunt de tatoeage personaliseren met de toevoeging van iets immens persoonlijks samen met de fantasiefiguur. Enkele ideeën voor Fantasie Tattoo hieronder weergegeven:

fantasietattoo (4)

fantasietattoo (5)

fantasietattoo (7)

fantasietattoo (8)

fantasietattoo (9)

fantasietattoo (10)

fantasietatoeage (12)

fantasietattoo (13)

fantasietattoo (14)

fantasietattoo (17)

fantasietattoo (18)

fantasietattoo (19)

fantasietattoo (20)

fantasietattoo (21)

fantasietattoo (22)

fantasietatoeage (23)

fantasietattoo (24)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: