85 + Mystiske Keltisk Cross Tattoo Designs & Meanings – Characteristic Symbol (2018)

kryss tatovering (2)

Keltisk kryss tatovering er en av de mest populære og svært krevende tatoveringer i keltiske mønstre. Disse typer tatoveringsdesign kan portrettes som keltisk kryss alene eller med andre elementer eller symboler. I dette tatoveringsdesignet kombinerer det keltiske korset korset med en ring som omgir krysset.

Disse typer kryss kan ses i stor del av keltisk kunst. Selv om dette symbolet stammer fra før kristen tid, er det det karakteristiske symbolet på keltiske kristne. Irish Cross refererte også til samme design.

Celtic Cross Tattoo 66

Kilde

kryss tatovering (12)

kryss tatovering (3)

kryss-tatovering (4)

kryss tatovering (5)

kryss tatovering (7)

kryss tatovering (8)

Nye tatoveringer i denne stilen ble designet under Celtic Tattoo Revival. Kors er det anerkjente symbolet på den kristne troen. Sirkel er symbolet på evighet eller halo. Det kan også være en blanding av gammel tilbedelse av Solen med ny trosrolle. Keltisk kryss kan inneholde keltisk kunst med knutarbeid, labyrinter og spiraler.

keltisk kryss tatovering

keltisk kryss tatovering

Celtic Cross Tattoo 67

Kilde

Celtic Cross Tattoo 68

Kilde

 • Celtic Cross Tattoo 87
 • Celtic Cross Tattoo 86
 • Celtic Cross Tattoo 85

En kort historie om keltiske kryss tatoveringer

Keltisk kors antas å stamme fra det 5. århundre. Selv om det er et populært symbol på tro, representerer det også keltisk arv. Dette symbolet var veldig populært i keltiske samfunn som Skottland og Irland. I dag er dette krysset brukt til å symbolisere kristendom og religion.

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Alle keltiske symboler, inkludert korset, kom fra Kells bok. Kunstneriske munker opprettet denne opplyste boken etter 500 e.Kr. Disse illustrerte manuskripter og keltisk kunst stod tidstesten. I dag er det de mest populære tatoverings kunstdesignene i verden.

Sammen med tradisjonelle keltiske symboler, ble denne klassiske kunststilen også omfavnet av tatoveringsverdenen. Det regnes også som en av de mest unike tatoveringsstilene i verden.

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Celtic Cross Tattoo 69

Kilde

Celtic Cross Tattoo 70

Kilde

 • Celtic Cross Tattoo 82
 • Celtic Cross Tattoo 83
 • Celtic Cross Tattoo 84

Betydning av Celtic Cross Tattoo

Knutarbeidet og spiraler dukket opp i keltisk kunst har ingen begynnelse eller slutt. Spiralene og sirkulære linjene krysser aldri hverandre. Betydningen av denne typen keltisk mønster er "livets sirkel". Det er en uendelig livsirkel.

Hvis du vil få en tatovering som representerer livet, er Celtic tattoo den perfekte. Det tar alle forskjellige veier i livet.

keltisk kryss tatovering

keltisk kryss tatovering

kryss tatovering (9)

kryss-tatovering (10)

kryss tatovering (11)

kryss tatovering (13)

Betydninger forbundet med keltisk kors er:

 • Tro
 • Ære
 • Liv
 • Håp

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

 • Enhet
 • Navigasjon
 • Ascension
 • Temperance
 • Overgang
 • Balansere

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

Symbolet, korset representerer møteplassen for guddommelige energier. Symbolisme av keltisk kors er indikasjonen på menneskets ønske om å kjenne og oppleve livets utfoldende mysterium. Natur, selv, visdom, Gud / gudinnen er de symbolske stasjonene på Keltisk Kors.

keltisk kryss tatovering

keltisk kryss tatovering

Celtic Cross Tattoo 71

Kilde

Celtic Cross Tattoo 72

Kilde

Keltisk kors er den gode måten å uttrykke din tro på kristendom. Noen kristne er imidlertid mot tatovering på kroppen, men noen andre anser at keltisk kryss tatovering er den rette til å erklære sin tro.

Noen mennesker tror at spiraler og sirkulære linjer i keltisk kryss forbinder mellom himmel og jord.

kryss tatovering (25)

keltisk kryss tatovering

kryss-tatovering (14)

kryss-tatovering (15)

kryss tatovering (16)

kryss tatovering (17)

Hvis du vil symbolisere din tro på kristendommen, er Celtic Cross tatovering det perfekte fordi det forholder seg til Gud, religion og tro. Den representerer alt som kommer i troen på en kristen.

Den keltiske religiøse troen var utvilsomt. Dette fellesskapet var også veldig lidenskapelig for deres tro. Derfor er keltisk kryss tatovering veldig kraftig og meningsfylt symbol.


Typer Celtic Cross Tattoos

Hvis du vil uttrykke dine keltiske røtter og arv, er keltisk tatovering det beste alternativet. Keltisk kunst er veldig populær og gjenkjennelig i tatoveringsverdenen. Kelter okkuperte land i Skottland, Grønland, Irland og de spredte seg til en rekke europeiske samfunn.

Cross Tattoo_

Cross Tattoo_

De brakte også sine gode tradisjoner og praksis til de stedene de reiste.

I løpet av den hedenske tiden representerte sirkelen av keltisk kors solen, som egentlig var midtpunktet i deres liv. En ring er omgitt av sentrum av keltisk kors. En rekke teorier er knyttet til dette symbolet. Noen trodde at det representerer Kristi overlegenhet over den hedenske soledyrkelsen.

Cross Tattoo_

Celtic Cross Tattoo 73

Kilde

Celtic Cross Tattoo 74

Kilde

 • Celtic Cross Tattoo 81
 • Celtic Cross Tattoo 80
 • Celtic Cross Tattoo 79

Men noen andre tror at det symboliserer verdens lys. Det betyr også den evige natur som skarper Kristus. Sirkelen symboliserer evigheten. Det reflekterer fortsatt i vielsesringer.

kryss-tatovering (22)

kryss tatovering (23)

kryss-tatovering (24)

kryss tatovering (18)

kryss tatovering (19)

kryss tatovering (20)

kryss tatovering (21)

Det er fire fjerdedeler av et keltisk kors. Nord representerer vinter, stabilitet og visdom. Øst representerer vår, læring og kunnskap. Sør er for sommer, styrke, lidenskap og vitalitet, og vest er for indre kunnskap, følelser og intuisjon.

Sirkelen som forbinder de fire armer i dette korset avslører gjenfødelsen, evig livscyklus og enhet. En rekke forskjellige symbolikk er knyttet til keltisk kryss. Ifølge hedningene er Sun den høyt respekterte kroppen på jorden. De betraktet Sol som kilde til deres liv.

Cross Tattoo_

Celtic Cross Tattoo 75

Kilde

De trodde at livet på jorden ble skapt av solen. Dermed trodde noen mennesker at sirkelen i korset representerer solen.

Keltisk kryss kan knyttes til alt i denne naturen. Betydningen, "livets sirkel" representerer det samme. Denne betydningen ble gitt av noen gamle Kelter. Ifølge dem er spiraler og sirkulære linjer fire årstider. Sirkelen i korset er knyttet til religionen.

Når det er knyttet til religion, symboliserer det Guden.

Cross Tattoo_

De gamle kelterne mente at det keltiske korset hadde dype verdier. Det er fire punkter i et keltisk kors, og disse fire punktene representerer forskjellige ting, som inkluderer vann, vind, brann og jord. Så, denne betydningen av keltisk kors er også forbundet med naturen.

Noen andre mente at de fire punktene i et keltisk kors symboliserer fire deler av en mann.

keltisk kryss tatovering

keltisk kryss tatovering

Keltisk kors kan også representere bindingen mellom mann og kvinne. Spiraler og sirkulære linjer krysser hverandre aldri. Det representerer bindingen og lenken mellom mann og kvinne. Krysset representerer mann og sirkler representerer kvinne. Hvis den er differensiert i religion, betyr korsets sirkel Gud.

Som pr. Hedensk, betegner sirkelen sin solgud. Du kan skildre Celtic Cross tatoveringer på en rekke måter. Den kan skildres ved å bruke forskjellige farger, som inkluderer blå, grønn eller gul. Mange foretrekker å designe den i tradisjonell svart farge. Men hvilken som helst farge kan velges etter ønske.

keltisk kryss tatovering

Noen mennesker designer keltisk kunst i korset. Men noen andre designer hele korset i keltisk kunst. Denne kunsten er brukt til å lage keltisk kors. Dette kan gjøres i knotwork, labyrinter eller spiraler. Du kan velge alle disse typer mønstre og design. Keltisk kunst er svært kreativ og vakker. Så, dette er en unik tatovering.

kryss tatovering (26)

kryss tatovering (27)

kryss tatovering (28)

kryss tatovering (29)

kryss tatovering (30)

kryss tatovering (1)

Celtic Cross tatoveringer kan utformes på en rekke måter. Hvert design har annen betydning. Du kan uttrykke din kjærlighet, tro, hengivenhet, osv. Gjennom de keltiske kors tatoveringer. Så bør du velge riktig design som kan representere din indre følelse på best mulig måte.

 • Celtic Cross Tattoo 77
 • Celtic Cross Tattoo 76
 • Celtic Cross Tattoo 78

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

94 − = 90

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: