70+ Astrologiske Taurus Tattoo Designs – Sterk-Willed Stjernetegn (2018)

tautus-tatovering (27)

Taurus er det andre astrologiske tegnet i den nåværende dyrekretsen og er representert av bildet av en oks. Selv om gamle egyptere tolket det som gudinnen Hathor, stod den romerske tolkingen fast og er den vanligste i dag.

Tyren er knyttet til egenskapene til sinne og utholdenhet, og enhver Taurus tatovering brukes til å representere disse og andre slike egenskaper: single-mindedness, strong-willed, etc.

Taurus Tattoo 51

Kilde

taurus tatovering

Taurus Tattoo 52

Kilde

Taurus Tattoo 53

Kilde

 • Taurus Tattoo 72
 • Taurus Tattoo 71
 • Taurus Tattoo 70

Folk født mellom 14. og 19. juni faller inn i dette dyre kategori og er vanligvis knyttet til egenskapene til Taurus-oksen. Selvfølgelig er dette bare en tro, men noen ganger ser du hvordan Taureans har en kort sikring ...

taurus tatovering

tautus-tatovering (28)

tautus-tatovering (26)

tautus-tatovering (25)

tautus-tatovering (24)

tautus-tatovering (23)

tautus-tatovering (22)

Betydning av taurus tatoveringer

Taurus, som vi alle vet, er representert av oksen, og når du bruker denne avbildningen, prøver du bare å fortelle at du har de samme egenskapene som Taurus, eller en tyr. Hvis du noen gang har vært på en rodeo, vet du den mest utbredte kvaliteten på noen okser, sinne og aggresjon.

taurus tatovering

Taurus Tattoo 54

Kilde

Taurus Tattoo 55

Kilde

Det viser at du er impulsiv og kort herdet. Jeg vet at de ikke er positive egenskaper, og på den lyse siden indikerer det også styrke, utholdenhet og besluttsomhet, så ikke så dårlig.

taurus tatovering

taurus tatovering

tautus-tatovering (22)

tautus-tatovering (21)

tautus-tatovering (20)

Fargen på en hvilken som helst Taurus tatovering er også svært viktig i å tilby mening. Rød, for eksempel viser lidenskap og kjærlighet, og kan brukes til å vise dedikert kjærlighet til en enkelt person. Blå er selvsagt fargen på sinne, som jeg finner veldig passende for Taurus.

Du bør huske dette når du får din for å unngå forvirring i mening.

taurus tatovering

Taurus Tattoo 56

Kilde

Taurus Tattoo 57

Kilde


Plassering av tatoveringer

Jeg finner at noen tatoveringsplasseringer har mer å si om personen som bærer tatoveringen enn hva den faktiske tatoveringen står for. Det vil si at et tyrens hode på ryggen og på skulderen din står fremdeles for de samme egenskapene som er forbundet med Taurus.

Tatoveringer på skulderen og rundt armen er generelt slags opprørske; en gang imellom kan du sette på en ermeløs t-skjorte for å vise den, men du vil få den dekket med en skjorte eller en jakke.

taurus tatovering

Taurus Tattoo 58

Kilde

Taurus Tattoo 59

Kilde

 • Taurus Tattoo 68
 • Taurus Tattoo 69
 • Taurus Tattoo 67

Enhver tatovering på ryggen er vanligvis veldig personlig og åpenbart ment for noen du er intim med; Det samme gjelder for de på brystet.

Noen tatoveringer er også plassert på underkroppen, som på låret eller foten, for det meste rundt ankelen, det er også en liten eller opprørsk indikasjon, men de fleste ser ikke på beina, og de er så gode hvis de du vil fortsatt at den skal forbli personlig.

taurus tatovering

taurus tatovering

taurus tatovering

taurus tatovering

taurus tatovering


typer

 • Bulls hode

Denne typen design er ganske grei, bare hodet på en tyr er nok til å illustrere symbolet på Taurus. Likevel er det mange variasjoner av oksens hode, fra farge, posisjonering, størrelse og andre tillegg som ord eller mutasjoner.

taurus tatovering

Fordi Taurus er et symbol på single-mindedness og stabilitet, vil de fleste av oksens hodene du ser er svart og hvitt, selv om du også kan gå for en enkelt dominerende farge for å representere en bestemt følelse.

Bortsett fra farge, kan du velge å legge til noen ord for å følge bildet; Dette kan være navnet på en person eller et land, men mest vanlig er bare ordet 'Taurus' for å understreke betydningen av bildet.

taurus tatovering

taurus tatovering

taurus tatovering

taurus tatovering

taurus tatovering

Hvis du virkelig vil gjøre Taurus tatoveringen skille seg ut, legger du til noen mutasjoner av deg selv til hodet, vil gjøre trikset. Prøv å legge til noen ekstra ører eller endre fargene på øynene for å passe din mening.

 • Taurus bull

Et komplett bilde av en tyr er også vanlig i Taurus tatoveringer, og det er bare for mange variasjoner når det gjelder dette. Min favoritt er imidlertid at muskuløs okseladning og puffing lettere blåser røyk ut av neseborene.

Dette er akkurat hva Taurusbildet står for, aggresjon, men dessverre er det også den vanligste.

taurus tatovering

Taurus Tattoo 60

Kilde

Den eneste måten du kan få oksen til å skille på, er å kanskje inkludere noe annet, kanskje en lading ut fra skyene for å forsvare et prinsipp.

Uansett hva du går for, bare sørg for at kunstneren din er god, det er ikke lett å gjøre alle funksjonene proporsjonale og noen ganger kan et bein være kortere enn et annet.

Hvis du ikke ønsker å se etter en rettelse, ta en titt på oversikten før du begynner.

tautus-tatovering (19)

tautus-tatovering (18)

tautus-tatovering (17)

tautus-tatovering (16)

tautus-tatovering (15)

tautus-tatovering (14)

tautus-tatovering (13)

tautus-tatovering (12)

 • Taurus Tattoo 65
 • Taurus Tattoo 64
 • Taurus Tattoo 66
 • Venus relatert

I mytologi styres planeten Taurus av gudinnen Venus, så det er bare naturlig om de to er relaterte. Mens et enkeltbilde av en skildring av Venus kanskje ikke kvalifiserer som en tyrenett, er det mer vanlig sett sammen med en tyr eller bare Taurus stjernetegn.

Uansett er foreningen med Venus et hint mot identifikasjon som en Taurus-tatovering.

tautus-tatovering (11)

tautus-tatovering (10)

tautus-tatovering (9)

tautus-tatovering (7)

tautus-tatovering (8)

 • Stamme

Mest tribal tatoveringer har en slags forhold til en Taurus-design. Husk de fleste gjenger og grupper handler om lojalitet og forsvare sine medlemmer, noen ganger ved hjelp av makt, en egenskap av oksen.

Som sådan vil du ikke ha en tatovering som tilhører en bestemt gruppe når du ikke er medlem, så du vet bedre nøyaktig hva den står for. Dessverre kan jeg ikke liste ned hva hver tatovering betyr for hvilken gruppe, du må finne ut det selv.

taurus tatovering

taurus tatovering

 • Stjernetegn

Hvis du er stor på astronomi, er dette langt den enkleste av dyrekretsen å produsere, bare en sirkel med et par buer som representerer hornene og hodet. For noen som også vil like en liten tatovering som ikke trekker for mye oppmerksomhet, er dette igjen det perfekte valget.

Betydningen endrer seg ikke om den er stor eller liten, det er mer personlig, og dette har gjort Taurus stjernetegn veldig vanlig.

taurus tatovering

taurus tatovering

tautus-tatovering (6)

tautus-tatovering (5)

tautus-tatovering (4)

tautus-tatovering (3)

tautus-tatovering (2)

tautus-tatovering (1)

 • Bull horns

I noen Taurus-tatovering er hornene den viktigste delen, derfor kan du alltid bare holde et par horn til et helt helt uavhengig bilde for å gjøre det automatisk en Taurus-tatovering.

Et selvportrett, for eksempel, kan ha et par horn til å gjøre det til en Taurus-tatovering. Uansett bildet er det som horn har lagt til det, merker bildet med alle egenskapene til Taurus-oksen, misunnelse, utholdenhet, sinne, lidenskap, etc.

 • Taurus Tattoo 62
 • Taurus Tattoo 63
 • Taurus Tattoo 61

e /

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 18 = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: