40 Amazing Feather Tatoveringer du trenger på kroppen din!

Fjær tattoo er en av de mest ettertraktede tatovering design gitt sin kulturelle symbolikk og arv. Fjærtatoen kommer i forskjellige stilarter og design og har en ganske rik bakgrunn med betydning som for det meste skildrer fuglens karakter det tas fra. Feather tatoveringer bærer et unikt unisex tatoveringselement som vanligvis inneholder symbolske betydninger som evnen til å ta flyet enten følelsesmessig, åndelig eller kreativt.

Noen tatoveringsdesign i fjær er ganske tydelig og elegant, noe som gjenspeiler tegnene til forskjellige fuglearter de er avledet fra. Å ha en fjærtatovering av en ørn, strup, påfugl eller en hvilken som helst annen fugl, intuitivt identifiserer med fuglens karakter. Noen fjær av bestemte fugler som ørnen anses å ha noen hellige egenskaper. Et annet dominerende symbol på en fjertatovering er aspektet av frihet, på grunn av at en fjær lett kan fly i vinden. Påfuglfjær er populær blant tatoveringselskere av kvinner, gitt det er skjønnhet og en rekke farger den har.

Feather Tattoo Designs

En interessant ting om tatovering av fjær er at det kan brukes på alle deler av kroppen. Feather tattoo kan også kombineres med andre tatoveringsdesign som resulterer i ganske tiltalende utseende. Den svarte fjærtatoveringen nedenfor ser kult på kragebenet og veldig enkelt som den typen fugl den er avledet fra.

Feather Tattoo Designs (1)

Feather tattoo kommer i forskjellige design og er ideell for både menn og kvinner. Fjærtatoveringen slitt på armene under ser søt ut, spesielt hvis den bæres av menn. Pil-lignende fjær tattoo design ser ganske fin ut på mannens arm.

Feather Tattoo Designs (2)

Fjærtatoen på skulderen under gir en unik blanding med andre tatoveringer. Blandingen av andre farger på fjærtatoveringen gir det et så visuelt fengende utseende.

Feather Tattoo Designs (3)

Feather tattoo design symboliserer forskjellige ting med mange kulturer som de indianere oppfatter å ha på seg en fjer tatovering å reflektere over deres rike arv eller er i kontakt med deres åndelige side. De fleste velger fjær tatoveringer av fugler med tegn de liker å identifisere med.

Feather Tattoo Designs (4)

Fjær er ofte tenkt på å holde symbolsk mening siden de tilhører en av de vakreste levende skapningene, begavet med den utrolige evnen til å fly. Det er ingen tvil om at fjær vil forbli en favoritt tatoveringsdesign når det gjelder utseende og mening. Men når du har gått gjennom noen folklore, kulturell betydning og tradisjoner, vil du raskt merke at fjær ofte brukes i tatoveringsdesign for å styrke meningen med liv, frihet, frihet, uavhengighet og triumf. Det kan ofte også symbolisere ens evne til å vise frem sin individualitet.

Feather Tattoo Designs (5)

Den underjordiske tatoveringen er en god blanding med andre tatoveringer. Motivet ser ganske pent ut på armen med fargekombinasjonen som gir et så attraktivt utseende. Fjær tattoo er egnet for kvinner gitt den fargerike blandingen.

Feather Tattoo Designs (6)

Feather tatoveringer symboliserer forskjellige tegn som finnes i fugler som sannhet, mot, mod, frihet, reise og mer. Noen kulturer og sivilisasjoner ser fjær som budskap fra åndsverdenen. Den nedenstående tatoveringen ser ideell ut til både menn og kvinner, spesielt når de bæres på de synlige områdene i kroppen.

Feather Tattoo Designs (7)

Blant den indianske kulturen har fjærtatoveringen betydningen av åndelig beskyttelse. Drømfangeren, et kjent amerikansk folklore-symbol, har en fjær festet til bunnpartiet, sa at det er fartøyet som dårlige drømmer vasker bort gjennom. Dette symboliserer beskyttelse mye som en amulett gjør i andre kulturer. Fjær var selv en del av antrekkene fra indianere fra forskjellige fugler som indikerer deres individuelle status. Ofte ville det være at de hadde på seg den rette fjæren når de kom inn i den åndelige verden.

Feather Tattoo Designs (8)

Fjærtatoveringen nedenfor er vakkert designet og ser elegant ut på det stedet den er slitt på. Denne typen feather tattoo passer for kvinner. Fargene som brukes gjør det mer synlig ettersom det lyser det stedet det er slitt på.

Feather Tattoo Designs (9)

Fjær tatoveringer er også tatt for å symbolisere gode drømmer. De fleste bruker fjær tatoveringer som appellerer til deres tro. De som lever i magi eller hellighet, kan bære tatovering fra en fugl som de føler demonstrere karakteren av magi eller hellighet som egypterne trodde fjær var knyttet til himmelgudene.

Feather Tattoo Designs (10)

Ettersom fuglefjæren ofte kan symbolisere en sterkere betydning, ble eaglefjær tenkt på som et symbol på tapperhet og ære. Krigere ble tildelt disse fjærene i takknemlighet for sine modige prestasjoner. Av denne grunn kan du ofte se at militære styrker bruker fjer tatoveringer mer enn andre. Noen kulturer trodde at en fjær som fløy inn i veien, betydde at en sjel hadde forlatt det jordiske rike. I visse kulturer var fjæren en viktig del av ritualer og seremonier. Kristne begav fjæren med å ha mange dyder og dette viser i mange fjærbaserte tatoveringsdesigner. Det var en del av designen på signetringer med hver fjær som representerer noe spesifikt.

Feather Tattoo Designs (11)

Fjær tatoveringer brukes også til å komme i kontakt med den åndelige siden av et individ, og noen kristne mener at en fjær betyr dyd. Bildet av den berømte signetringen av fjær har hver fjær symbolisert tro, veldedighet og håp.

Feather Tattoo Designs (12)

En av de vanligste fjærtatoveringene er ørene. En ørlens fjerttatovering oppfattes som et godt symbol på betydning. I noen kulturer ble eaglefjær gitt til krigere som et symbol på tapperhet, mot og ære.

Feather Tattoo Designs (13)

Blant Celtics, ble det antatt at medisinmennene (Druidene) ville don klær som hadde fjær på dem til spesielle anledninger. Egypterne benyttet seg også av fjær for å appease gudene. Noen tror at fjær representerer drømmer som de er vakre å se på, men vanskelig å forstå. Fjæren representerer bevegelsesfrihet og evnen til å flyte over de fleste hindringer. På grunn av disse historiske betydninger er hvorfor så mange mennesker innlemme fjær i deres minnesett tatoveringsdesign, hedre kjære som har gått videre.

Feather Tattoo Designs (14)

Dette er en vakker fjær tattoo som er godt designet og ideell for unge damer. Fargene som brukes på tatoveringsdesignet til fjær gjør det mer tiltalende.

Feather Tattoo Designs (15)

Fjær tattoo ser ut som enkel og ideell for jenter. Den svarte fargen som brukes, passer godt sammen med jentegladet, noe som gjør tatoveringen ganske synlig.

Feather Tattoo Designs (16)

Fjæren har vært knyttet til ny begynnelse. Ulike fargete fjær betyr forskjellige ting som hvitt betyr renhet, rød for lidenskap og gulaktige fargetoner som indikerer smarthet. Fuglene av forskjellige fugler kan bety forskjellige ting. De mest populære i form av tatoveringsdesign er fjærene for påfugl, papegøye, ørn, egret, struds, svelg og Tyrkia.

Feather Tattoo Designs (17)

Blandingen av fjer tatoveringer nedenfor ser ikke bare attraktive ut, men er plassert på et så fint sted. Denne tatoveringen i fjær ser ut til å være egnet for damer med en blanding av farger som forbedrer utseendet til stedet det er plassert på.

Feather Tattoo Designs (18)

Denne fjer tatoveringen med fugler ser ganske livlig ut. De flygende fuglene symboliserer faktisk frihet, og fargene som brukes på designen gjør at hele designen ser bra ut. Motivet ser ganske kult ut på jenter.

Feather Tattoo Designs (19)

Noen kobler fjær til engler og andre himmelske vesener, da fjærene gir vinger som disse veslene skal ha. Symbolen for fjærtatoveringer inkluderer sannheten, hurtighet, kropps og åndshetthet, evne til å fly, beskyttelse, håp, drømmer, mot, sjelens bevegelse, et løfte og evnen til å flyte sammen.

Feather Tattoo Designs (20)

En fin ting med fjærtatoen er at den kan plasseres hvor som helst i kroppen. Fjærtatoveringen kan passe godt på armer, ben, skuldre, øvre rygg, nedre rygg. Designet kan gjøres i forskjellige varianter og størrelser. Bruk av en blanding av farger forbedrer fjær tatoveringer.

Feather Tattoo Designs (21)

I den keltiske symbolikken hadde Morrigan en kappe av ravnfjær som en måte å transformere til en fugl. Det antas at aspektet av å snu til en fugl gjorde det mulig for henne å få tilgang til høyere resonnement og et fugleperspektiv av åndelige verdener.

Feather Tattoo Designs (22)

Med så mye valg, kulturelt rik betydning og så mange positive egenskaper som tilskrives fjærtatoveringen, er det ingen tvil om at du vil bli opphevet når du får en. Men vurder alle mulighetene når det gjelder design, dypere implikasjoner og sjekk litt om hvorfor du virkelig vil ha denne tatoveringen før du faktisk går videre med det.

Feather Tattoo Designs (28)

Fugler ånder sies å være kraftige i å rense det energiske miljøet og rense den åndelige atmosfæren. Det antas at i noen kulturer som vinker en fjær over hellig ild, er en måte å opplyse sjelen på og gi takknemlighet til fuglene.

Feather Tattoo Designs (38)

Denne tatoveringen med blå og svart fjær ser flott ut og er ganske passende for armen. Det er viktig å gjøre undersøkelsen riktig og være sikker på om fjærtatoveringen du vil ha, passer for deg før du forplikter deg til å bli blekket.

Feather Tattoo Designs (34)

Fjær tatoveringen kan gjøres for å se veldig imponerende med bruk av farger og tillegg av noen viktige ting som perler og andre ting. Du kan velge å få en feather tattoo som et symbol på dedikasjon for noen du elsker eller som en talisman for beskyttelse eller å minne deg om dine drømmer.

Feather Tattoo Designs (23)

Fjær er også antatt i noen kulturer for å håndtere kommunikasjon. Fjær er sett på som budskap fra den åndelige verden, og ved å ha på seg fjerttatovering, oppfattes det at du vil kunne få kraftige meldinger.

Feather Tattoo Designs (24)

Denne fjer tatoveringen kombinerer godt med den andre. Tatoveringsdesignet er ideelt for menn og ser passende ut for stedet det er plassert. Feather tatoveringer mening er unikt for brukeren med hver bærer gir tatoveringen en mening som resonerer godt med dem

Feather Tattoo Designs (25)

En slik vakker blanding av farger som gjør kombinasjonen av fjærtatoveringen til å virke stor og tiltalende. Fjærene sitter sammen ved kilden, og hver går i sin egen retning og skaper et så attraktivt utseende på armen.

Feather Tattoo Designs (26)

Flott design av fjær tattoo som er godt supplert med sitater og flygende fugler. Tatoveringsdesignet ser bra ut på menn og best når det brukes på overkroppen, som vist nedenfor. Den ene fargedesign gir tatoveringen et så ensartet og harmonisk utseende

Feather Tattoo Designs (27)

Denne tatoveringen av fjæren skaper et helt klart utseende på armen. Bærenes hudpleie passer best til designet, da det forbedrer tatoveringsmønsteret, noe som gjør det ganske attraktivt spesielt for menn. Bare vær sikker på før du begynner å blekk at du er komfortabel med hvor den er slitt for å unngå å angre etter at arbeidet er ferdig.

Feather Tattoo Designs (29)

Tatoveringen nedenfor er ganske enkel, vakkert gjort og ser bra ut på brukeren.

Feather Tattoo Designs (30)

Ser fantastisk ut med fugler som flyr over fjærtatoen. Stedet som er slitt, virker perfekt og kan brukes av både menn og kvinner.

Feather Tattoo Designs (31)

Den indianske visdom ser fjæren som en utførelsesform av fugleånd. Det er derfor oppfattet at hvis du bærer fjærtatovering, bærer du egenskapene til den spesifikke fuglen du har på sine fjær. Hvis fuglen blir oppfattet som fredelig som en due, antar du å være en utførelsesform av den søte ånden i fred.

Feather Tattoo Designs (32)

Fjær tattoo bak øret nedenfor blander så godt med fjær øredobber. En ekte utførelse av frihet og fremgang som noen symboler oppfattes. Feather tattoo forbedrer utseendet på over halsen, forbedrer utsikten.Feather Tattoo Designs (33)

En ting som gjør fjær tatoveringer skiller seg ut er fargenes evne til å blande seg så bra, noe som gjør det til en flott preferanse for kvinner. Tatoveringen nedenfor viser en fin blanding av farger som bringer ut fargekombinasjonen ganske bra.

Feather Tattoo Designs (35)

Denne armfjær-tatoveringen er spektakulær og visuelt tiltalende. Den svarte fargen brukes sparsomt på designen som gjør fjærtatoen ser ganske tiltalende ut. Designet er egnet for damene og stedet det er slitt bak armene, synes passende.

Feather Tattoo Designs (36)

Feather tatoveringen nedenfor virker enkelt og fabelaktig. Veldig liten, men rik på farge og design. Stedet er slitt, noe som gjør at det ser spesielt ut til brukeren, ettersom ikke mange mennesker er i stand til å gjenkjenne tatoveringen, noe som gjør det ganske ideelt for jenter.

Feather Tattoo Designs (37)

Denne påfugl-tatoveringen ser søt ut, fargene blander seg så godt og forbedrer hele utseendet på armen. Det er viktig å forstå forståelsen bak tatoveringen før du forplikter deg til å bruke den.

Feather Tattoo Designs (39)

Feather tatoveringen er enkel og fantastisk i design. Godt plassert og passer godt til menn. Dra nytte av de mange designene av fjerttatovering som er tilgjengelig for å være sikker med ditt valg før du bestemmer deg for å gå for blekk.

Feather Tattoo Designs (40)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 − = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: