20 Åndelige og imponerende buddhistiske tatoveringsdesigner

Den buddhistiske kulturen og tros systemet er en som praktiseres og æresverdig rundt om i verden. Buddhistisk filosofi er vakker, og deres ideer om livet overgår hele tiden. For de som praktiserer buddhister, og for de som bare beundrer ideologien, kan en buddhistisk tatovering bidra til å skape indre fred.

Enten du er en praktiserende buddhist eller bare har en sterk tro på buddhistisk filosofi og kunst, tilbyr buddhistiske tatoveringsdesign et vell av intrikate, slående og meningsfulle alternativer. Troen i hjertet av buddhistisk filosofi krever moral, oppmerksomhet, bevissthet, visdom og forståelse, så det er forståelig at de som er interessert i tatoveringer og kroppskunst, føler seg kjent med Buddhas lære. Enten du leter etter en skildring av Buddha, et buddhistisk symbol eller en buddhistisk bønn, bør disse 20 kreative buddhistiske tatoveringsdesignene inspirere deg.

Buddhas ansikt

5

Et klassisk valg for en tatovering av Buddha, et design av Buddhas ansikt er vakkert og lett å oppnå på praktisk talt alle deler av kroppen. Et stort Buddha-ansikt som dekker hele ryggen er virkelig spektakulært, men en mindre design på arm, ben, mage eller skulder kan være like iøynefallende.

En Golden Buddha

buddhist-tatoveringer-under-the-midje

Gyldne Buddha-statuer er ærverdige over hele verden som et godt symbol på buddhistiske læresetninger, og en tatovering av en gylden Buddha gjør det meste ut av de fantastiske farger. Golden Buddha tatoveringer kan skildre enten hele kroppen av en mediterende gull Buddha, eller bare ansiktet. Uansett kan tatoveringsartisten bruke lys og farge til deres beste fordel og gjøre tatoveringsgløden din.

En mediterende Buddha

En mediterende Buddha-tatovering er en populær design, men den trenger ikke å skildre en gylden Buddha. Faktisk ser disse designene ut i både enkel svart og grå eller strålende farge, og tilsetning av blomster, trær og andre natursymboler vil gi en flott kombinasjon av et større design. Hvis du leter etter en tatovering for å gjøre en ekte setning, hvorfor ikke ha en stor detaljert mediterende Buddha tattooert på ryggen din?

The Laughing Buddha

Awesome-buddhistiske-Tatoveringer-buddhistisk-Ler-Tattoo-on-Chest

Når du tenker på Buddha, er bildet i mange menneskers sinn den fete, jovialleende Buddhaen. Basert på gammel kinesisk folklore, er den latterlige Buddha et gjenkjennelig og lette hjertealternativ for en tatoveringsdesign, enten det er hele kroppen av Buddha eller bare ansiktet. Med sin store, vibrerende mage og hulskjeft, er den latterlige Buddha også et flott stykke å tatoverte over noens mage, med personens egen navle som sitter i sentrum av Buddhas mage.

En buddhistisk bønn

t1_tattoo-buddhist_826 Tatoveringer-av-gamle-buddhistiske-symboler-520x346 Tibetansk-buddhistiske-tatoveringer url wheel-buddhist-tatoveringer-on-fot-733x1024 3368-buddha-sleeve_large Buddha-Tattoo-Designs-for-jenter Buddha-Tattoo-Half-veske Buddha-Tattoo-veske Tattoveret Thai buddhistisk munk buddhist-tatovering-on-leddet buddhist-tattoos1

buddhistiske tatoveringer-religiøse (39) Buddhist-Tatoveringer-Tumblr buddhist-wheel-tatovering-on-føtter japansk buddhist-innflytelse-tatovering-on-back SakYant02

Buddhistiske bønner består ofte av bestemte mantraer som gjentas for å oppnå opplysning, så det å velge et meningsfull bønne som tatovering er et ypperlig alternativ. Et populært valg for en buddhistisk bønttatovering er symbolene for mantraet 'Om Mani Padme Hum', som brukes under meditasjon. En buddhistisk bønn kan tatoveres hvor som helst på kroppen, og mange velger å ha dem på den indre undermen, brystet eller ned i ribbenet. En mer uvanlig plassering som blir mer populær, er å ha en buddhistisk bønn tattooert vertikalt nede i nakken, og dette er et ideelt valg for kvinner som vil vise seg en slank nakke!

Mandala Wheel

Et Mandala, eller Mandala Wheel, representerer livets hjul i buddhismen. Mandala er et intrikat design som skildrer universet, opplysning og visdom, så gjør en vakker, interessant og detaljert design for en buddhistisk tatovering. Selv om de ser slående ut i svart og grått, gjør bruken av farge i en Mandala-tatovering virkelig de forskjellige delene av designet.

Dharma Wheel

Et Dharmahjul er et bilde av et hjul med et sentralt knutepunkt og eiker, og er et vakkert valg for en buddhistisk tatoveringsdesign. Mindre intrikat enn en Mandala, kan Dharma være et bedre valg for noen som leter etter en mindre detaljert tatovering som ikke tar så lang tid å jobbe med. Representerer den buddhistiske religionen, produserer den en slående og stemningsfull tatoveringsdesign.

Lotus Blomster

Lotusblomster er et viktig symbol i buddhismen, som symboliserer gjenfødelse, styrke og opplysning. I tillegg til å se utsøkt, gir en lotusblomst tattoo forskjellige betydninger avhengig av fargen, og gir et flott tillegg til en større tatoveringsdesign. De kan gjøres i farger eller i svart og grått, og passer til enhver del av kroppen. En klynge av lotusblomster ser spesielt godt ut som en hel- eller halv-ermet design.

Bodhi-treet

Bodhi-treet er et instrumentalt motiv i den buddhistiske religionen, da det er treet under hvilket Buddha satt da han fikk sann opplysning. En klassisk svart og grå Buddha meditere under Bodhi-treet gjør en fantastisk stor tatovering, enten på ryggen, brystet eller låret, og treet alene ville se perfekt tatovert opp på siden av ribcage.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: