40 Modern Eyeball Tattoo mallit ja merkitykset – Edut ja haitat (2018)

13320080_1781704318728474_1991567266_n

On monia tapoja soveltaa tatuointi kehoon. Jotkut soveltavat tatuointeja käsivarret, selkä, jalka, kaula ja muut kehon eri osat. Yksi epätavallinen alue soveltaa tatuointeja on silmämuna. On joitakin silmämunan tatuointi kuvia, jotka osoittavat, miten tällainen tatuointi näyttää.

silmämunan tatuointi

eyeball-tatuointi (2)

eyeball-tatuointi (3)

eyeball-tatuointi (4)

eyeball-tatuointi (5)

Mikä on silmämunan tatuointi?

Tämä on prosessi, jolla silmän väri muuttuu pysyvästi. Yleensä se edellyttää erikoisen tyyppisen musteen ruiskuttamista silmänvalkoisen valon alla. Päinvastoin, se ei aiheuta iris-värin muuttamista. Tästä huolimatta se on kuitenkin mahdollista. 

silmämunan tatuointi


Historia silmämunan tatuoinnissa 

Silmämunan tatuointi kehitettiin noin 2000 vuotta sitten. Sen kehittivät roomalaiset lääkärit. Se alkoi, kun roomalaiset lääkärit kohtelivat samalla laastaria iiriksen päälle merkitsemällä ne ensin, sitten värillisellä värillä, jotta tavoite oli värjätä sarveiskalvo, jotta ne sopisivat iirisiin.

silmämunan tatuointi

Myöhemmin 1800-luvulla lääkärit alkoivat käyttää erikoistunutta neulaa musteella. Tätä käytettiin sarveiskalvon tatuointiin, jotta korjaantuivat korjausvarjot ja epämuodostumat. 

silmämunan tatuointi

Tapauksessa on käytetty useita työkaluja, kuten neulaklusterit, uritetut neulat ja muinaiset tatuointikoneet. Koska on ollut huonoja tuloksia, on olemassa joitakin uusia tekniikoita, joita käytetään.

silmämunan tatuointi

Myöhemmin 1900-luvulla silmämunan tatuointi tarjottiin ensisijaisesti valikoivalla kosmeettisella pohjalla. Suurin osa toteutetuista menetelmistä on tarkoitettu silmän iiris-värin muuttamiseen. 

silmämunan tatuointi

Shannon Larratt keksin injektointimenetelmän, ja se toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2007. Useat kehittäjät käyttävät injektiomenetelmää, joka on varsin tehokas. Yksi LASIK-menettelyn kehittäjä kehitti menetelmän silmän tatuoinnin suorittamiseksi.

silmämunan tatuointi

Tässä oli ohuita platinakoruja, jotka asetettiin sidekalvon alle. Uskottiin, että se auttoi tekemään menettelyn turvallisemmaksi, koska silmä on kehittynyt sietämään kalsiumin muodostumista.

silmämunan tatuointi

Tämä voi kerääntyä kerroksessa, kun vanhenen. Tämä implantti sisällytettiin pistämällä pientä suolaliuosta, jotta saataisiin aikaan tasku tuota implanttia varten. 

silmämunan tatuointi


Merkitys / Miksi ihmiset käyttävät silmämunan tatuointeja 

Pohjimmiltaan ei ole mitään erityistä syytä soveltaa silmämunan tatuointi. Niitä sovelletaan samankaltaisista syistä kuin yleiset tatuoinnit. Jokainen soveltaa näitä tatuointeja vain tehdä heistä onnellisia omalla tavallaan.

silmämunan tatuointi

Jotkut soveltavat sitä henkisistä syistä, kun taas toiset soveltavat sitä erilaisen tunteen vuoksi.

silmämunan tatuointi

eyeball-tatuointi (6)

eyeball-tatuointi (7)

eyeball-tatuointi (8)

On joitain ihmisiä, jotka uskovat, että silmämunan tatuoinnit tekevät heistä seksuaalisesti houkuttelevan riippuen väristä, jota he ovat käyttäneet. Muut ihmiset käyttävät silmämunan tatuointia, koska he haluavat kokeilla jotain uutta. 

silmämunan tatuointi


Silmäpallon tatuoinnissa käytettävät menetelmät 

On olemassa kaksi menetelmää musteen levittämiseksi silmän pintaan. Kaksi menetelmää ovat yksi, joka käyttää erillisiä neulanpipuja tai neulaklusteria.

Tämä toteutetaan menetelmässä, joka on lähes samanlainen kuin perinteinen tatuointi.

silmämunan tatuointi

silmämunan tatuointi

eyeball-tatuointi (9)

eyeball-tatuointi (11)

Toinen prosessi on käyttämällä ruiskua, joka on täynnä erityistä mustetta. Tämä muste ruiskutetaan sidekalvon alla ja se levitetään sitten tärkeille alueille.

Eyeball Tattoo_

Perinteinen neula menetelmä käyttää kättä suorittamaan tatuointi, kun taas nykyinen silmämunan tatuointi käyttää erityistä tatuointi kone. 

silmämunan tatuointi


Mitkä ovat silmämunan tatuoinnin edut ja haitat?

Sikäli kuin tämä menettely on ainutlaatuinen ja hauska käyttäjille, niillä on myös joitain haittapuolia. Perinteisellä tatuointimenetelmällä neula kastetaan musteeseen ja tarttuu toistuvasti silmään.eyeball-tatuointi (10)

eyeball-tatuointi (12)

eyeball-tatuointi (1)

Tämä on ratkaisu, joka mahdollistaa suunnittelun täydellisen. Koska muste hajoaa vain vähän, on mahdollista suorittaa sarveiskalvon ja irisen tatuointi. Toisaalta jokaisessa reiässä on pieni määrä mustetta.

silmämunan tatuointi

Tämän seurauksena sidekalvon yli tapahtuva vahinko. Jos käytetään sähkötatua, se voi vahingoittaa silmän pintaa. Yleensä silmään ruiskutetut moninkertaiset reiät, joko koneella tai kädellä, voivat silti vahingoittaa silmiä.

Eyeball Tattoo_

On joitain tilanteita, joissa silmää ei hyväksytä muste, mikä voi johtaa silmien vikoihin.

silmämunan tatuointi

Osa komplikaatioista, joita kokee, ovat toistuvat eroosionit. Tässä on ehto, jolloin silmän kerrokset eivät liity kunnolla uudelleen. Myös silmän haavaumia ja pysyvää hankausta voi esiintyä.

silmämunan tatuointi

Nämä kaksi silmän tilaa, jotka voivat olla erittäin tuskallisia ja voivat aiheuttaa muita terveysriskejä. Prosessi voi myös vaarantaa käyttäjän vision. 

silmämunan tatuointi

Siinä on myös joitain hyödyksi käyttäjälle, mukaan lukien silmän värin muutos. Ihmiset voivat valita haluamansa värityypin ja kehittyneen teknologian avulla, ne saavuttavat sen. Kalsiumin istuttaminen on tarkoitettu varmistamaan, että väri pysyy tarpeeksi kauan. 

silmämunan tatuointi


Tällä hetkellä on olemassa useita viranomaisia, jotka ovat kieltäneet silmämunan tatuoinnin. Menettely on rajoitettu vain ammatillisesti koulutettuihin lääkäreihin.

silmämunan tatuointi

Periaatteessa on laillista soveltaa silmämunan tatuointia. Tatuointi edellyttää henkilöä, joka haluaa hakea tatuointia lääkärin ja ammatillisen neuvontaa varten, kun hän haluaa soveltaa tatuointia.

silmämunan tatuointi

Koska sillä on useita komplikaatioita, henkilön on ymmärrettävä selvästi harjoittelun mahdolliset riskit. Niiden olisi myös pyrittävä tiedostamaan, ovatko ne turvallisia menettelyyn. 

silmämunan tatuointi

Eyeball Tattoo_

Eyeball Tattoo_

Eyeball Tattoo_

On olemassa tapoja soveltaa silmämunan tatuointi ja koska se muuttaa silmän yleistä ulkoasua, käyttäjän on oltava valmis ottamaan riskejä. On monia kuvia, jotka näyttävät silmämunan tatuoinnit, joten saatat haluta nähdä, miten ne näkyvät ennen kuin voit päättää soveltaa tatuointi.

/

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: