40+ Hot ja Sexy Fairy Tattoo mallit naisille ja miehille

Vaikka saatat ajatella, että kaikki fairies ovat hienostuneita, söpöjä ja mystisiä - kun kyseessä on tatuointi, tanssit voivat olla myös hyvin tumma, aistillinen ja seksikäs. Tyylikäs tatuointi-malleja voi valittaa omia hahmojaan ja mieltymyksiisi yhtä paljon kuin se voi valittaa pimeälle puolelle. Se on muotoilu, joka voidaan tehdä niin huomaamattomana kuin haluat sen olevan. Tyypillisesti totta-tatuoinnilla olisi kuvio hienoisesti muotoiltu mutta pienikokoinen naaras, jolla oli siivet. Kuitenkin, keiju tatuointi mallit voidaan muotoilla tavalla voit valita, realistisista naisista, joilla on pienet siivet fantasia lukuja elämä kokoinen siivet. Itse asiassa valinta tatuointi suunnittelu on melko suuri - ne ovat fantasia olentoja loppujen lopuksi. Voit mennä gothilainen keiju tai yksi, joka houkuttelee pahaa ilmaa tai joka on ympäröivä tumma aura.

keiju tatuointi mallit (14)

keiju tatuointi mallit (6)

keiju tatuointi mallit (3)

keiju tatuointi mallit (5)

keiju tatuointi mallit (16)

Enkeli ja loistava versio toimisi niille, jotka uskovat, että asioiden on oltava kauniita ja mukavia. Voit antaa keiju tatuoinnillesi seksikkään ilmeen ja lisätä salaperäisen houkuttelevuuden, koska keijut katsotaan luoduiksi, joita on vaikea saada kiinni. Kun ajattelet keijun, yhdistät aina nämä ihmeelliset olennot maagiseen ja salaperäiseen ilmiöön. Ne esittelevät ainutlaatuisen haurauden yhdistelmän luontaisen luontaisen auran yhdistelmän kanssa. Tämä tarkoittaa, että keiju tatuointi voi edustaa jotain nuoresta ja lähes viattomasta aurusta tai mysteerien kauneudesta tai tuskasta tai jopa suuresta mielikuvituksesta. Kaikki fairies eivät ole söpöjä ja suojaavia kuin Tinkerbelle!

keiju tatuointi mallit (39)

keiju tatuointi mallit (38)

keiju tatuointi mallit (37)

keiju tatuointi mallit (36)

keiju tatuointi mallit (34)

Emme voi kuvitella yhtä aluetta, jossa keijuton tatuointi ei näytä hyvältä. Tatuoinnilla tarkoitetaan niin monia taikuutta ja salaperäisiä asioita, joita ei voi auttaa vetämään heihin. Plus riippuen koosta tatuointi, voit saada keiju tatuointi valitsemasi osion. Tavallisesti näkee pieniä ja söpöjä tatuointiversioita vasikka- tai nilkkasivustossa, joskus ne näkyvät lonkan tai olkapään kohdalla. Vastaava pari keijuja leikataan vartaloon molemmilla jaloilla näyttää todella ihastuttavalta. Mutta kun on kyse suurempien koirien tatuoinnista, alueet voivat olla ylä-, rinta-alue tai jalka.

keiju tatuointi mallit (19)

keiju tatuointi mallit (8)

keiju tatuointi mallit (26)

keiju tatuointi mallit (2)

keiju tatuointi mallit (1)

Yleisimpiä keiju tatuointeja on kuningatar Mab, joka on unelmamaailman hallitsija monissa kansanrunoissa ja Peter Panin hämmästyttävä Tinkerbell. Näet usein näistä keijuista erilaisia ​​poseja ja erilaisia ​​ilmeitä, jotka näyttävät käyttäjän ainutlaatuisen persoonallisuuden. Voit joko käyttää niitä ohjaamaan sinua maagisten voimiensa voimalla tai käyttämään niitä voidaksesi unelmia niin, että ne tulevat totta.

keiju tatuointi mallit (4)

keiju tatuointi mallit (9)

keiju tatuointi mallit (11)

keiju tatuointi mallit (10)

keiju tatuointi mallit (15)

Normaalisti kaikki olennot, jotka ovat yhteydessä maailmaan, jossa keijut asuvat, oletetaan olevan osa taikaa. Jos valitset, sinulla voi olla jokin näistä olentoista osana tatuointisuunnittelua. Koska keijua pidetään yliluonnollisena olentana, heillä on sen valtuudet muuttaa ihmisten elämää. Tyylejä keijutyypeistä on sprite, jonka on tarkoitus olla tuhma, vaikkakin ystävällisesti taipuva keiju, jolla on söpö ulkonäkö. Tontta pidetään korkeammassa määrin naughtier eikä sillä ole kykyä lentää. Pixie on vielä yksi maagisen valtakunnan jäsen ja voi olla söpö katsomassa, ja siinä voi olla jopa siivet, joiden avulla se voi lentää.

keiju tatuointi mallit (22)

keiju tatuointi mallit (17)

keiju tatuointi mallit (20)

keiju tatuointi mallit (21)

Koska kaikki nämä keisarillisen valtakunnan mystiset olennot elävät kukkien tai puiden keskellä tai sienten alla olevissa paikoissa, niitä sisältäviä tatuointimalleja voi kuvata myös sellaisia ​​esineitä, kuten tonttuja, lohikäärmeitä ja yksisirviä - täydellisen suunnittelun ansiosta hämmästyttävä näky katsomaan. Voit myös näyttää keiju lentää perholla. Kuten kaikki tatuoinnit, pieni tutkimus ja mielikuvitus antavat sinulle tatuoinnin, joka on todella ainutlaatuinen ja kaunis.

Hämmästyttävä kokoelma Hot ja Sexy Fairy Tattoo mallit naisille ja miehille ei ole vielä valmis. Voit myös katsoa muutamia esimerkkejä tästä:

keiju tatuointi malleja keiju tatuointi mallit (7) keiju tatuointi mallit (12) keiju tatuointi mallit (13) keiju tatuointi mallit (18) keiju tatuointi mallit (23)

keiju tatuointi mallit (24) keiju tatuointi mallit (25) keiju tatuointi mallit (27) keiju tatuointi mallit (28) keiju tatuointi mallit (29) keiju tatuointi mallit (30) keiju tatuointi mallit (31) keiju tatuointi mallit (32) keiju tatuointi mallit (33) keiju tatuointi mallit (35)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 − 26 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: