33 Exotic Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille

Kuka rakastaa liskoja? Me teemme! Vaikka käärmeet ja lohikäärmeet voivat olla suosittuja matelijoita, jotka saavat kirjoillaan, on jotain hieman erikoista tappavan lisko-tatuoinnin suhteen. Ne ovat hyviä sekä kaverit että tytöt, ja varmasti sinut erottumaan joukosta! Tässä muutamia mielenkiintoisia liskoja tatts tiedämme rakastat.

Getting a lisko tatuointi suunnittelu ei välttämättä ole kovin suosittu valinta, mutta meillä on yksi asia, jolla on lisko-tatuointi herättää vastauksen; kukaan ei voi olla täysin välinpitämättömiä siihen. Vaikka tämä ei ole suosittu valinta, tämä tatuointi on saanut jonkin verran suosion joissakin paikoissa ympäri maailmaa ja sillä on paljon symbolismia.

  1. Jos käännät pääsi sivulle ja näet tarkkaan, näet, että lisko koostuu eri kirjaimista. Kirjeessä sanotaan "Mr. Mojo Risin ", joka on vanha laulu, jonka tytön täytyy olla pakkomielle. Tämä on todella fiksu tatuointi ja sen ainutlaatuinen piilottaa lause elimen sisällä tatuoinniksi. sateenkaaren värit virtaavat täydellisesti tämän lisän rungon läpi ja linja työskentelee tämän kaverin ympärillä on erittäin vaikuttava. Ihmettelen, onko tytöllä muita tatuointeja.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (3)

2. Yksinkertainen, pieni ja makea tatuointi oikealla nilkan yläpuolella. tämä pieni lisko varmasti on loistava tarina sen takana ja haluan kuulla sen. Tämän pienen kaverin isot jalat tekevät siitä söpöä ja yksinkertaisesti tummennetut kehon antavat tämän varjomaisen tatuoinnin paljon merkkiä.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (32)

3. Tässä pikkulapsin silmissä on jotain, mikä saa minut tuntemaan siltä, ​​että hän on suoraan sieluni. Pieni määrä keltaista, joka lisättiin silmän takana, tekee siitä erottuvan. Tämä on todella hieno tatuointi, koska se on sekoitus sarjakuvan tai modernin tyylin ja perinteisen heimojen tyylin välillä. Koska suurin osa liskoista on vihreä ja normaali, sen kaksi jalkaa oikealla on sulautettu heimojen palaan. Tämä on viileä ja fiksu idea.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (7)

4. Onko tuo lisko aito ?! Wow yksityiskohta tässä tatuoinnissa on aika mahtava. Varjot, jotka ovat lisroksen alla, tekevät siitä näyttävän, että tämä pikku kaveri kiipeää tämän tikapuita. Kehon rakenne on paikallaan ja koko on täysin oikeassa suhteessa varsinaiseen elävään. Ihmettelen, jos tuo lisko tulee mustasukkaiseksi hänen jalastaan. Tatuointi taiteilija käytti joitakin tummia vihreitä ja tumma varjostus täyttää tämä lisko todella tuo koko elämän elämään. vaikka kynnet jalka näyttävät todellinen tarpeeksi naarmuttaa sinut.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (10)

5. Tämä on hauska ja mahtava tatuointi. Negatiivista tilaa käytettiin todella tatuoinnissa, kun linjat kulkevat pikku-lisko-ruumiin läpi. Tämä hauska ja leikkisä tatuointi osoittaa, että tämä henkilö on hauska puoli ja on valmis elämään t vähän.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (22)

6. Olen iloinen, että tämä tyttö sai kaksi liskot hänen olkapäällään, koska halusin, että yksi heistä olisi yksinäinen tai jotain. Nämä mahtavia pieniä varjoja varjoa aivan kauluksen luun alle ovat hauskoja ja leikkisiä. Ne näyttävät siltä, ​​että ne on tehty tyyliin luolamiespiirustuksena tai jotain sellaista.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (25)

7. Väri on tämä koko tatuointi on erittäin mahtavaa. Rakastan oransseja pisteitä, jotka menevät ylös ja alas tämän pikku kaverin takaosaan ja miten sen kieli tarttuu ulos ja melkein nuolee vatsan napinrengas on mahtava. Näin tämä lisko on värillinen melkein näyttää siltä kuin se oli tehty sivellin tai jotain siinä määrin., Tämä on todella hieno ja taiteellinen ottaa yksinkertainen pikku lisko.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (31)

Luonnollisesti on paljon lisko-tatuointimalleja, koska niissä on niin monta erilaista tyyppisiä liskoja itse. Vaikka ei yleensä ole tiedossa toisille kuten suosittu tatuointi mallit, jotka urheilu lisko tatuointi pitää paljon symbolinen ja syvä merkitys lisko tatuointi. Se voi joutua tekemään jotain yhtä syvää ja henkilökohtaista kuin persoonallisuutesi.

8. Tämä lisko vie koko joukon kiinteistöjä tyttöjen takana ja vasemmalla käsivarrella. Tämä tribal tatuointi, joka muodostaa lisukkeen, on aina todella hieno ajatus. Se, miten tribaali virtaa itsensä ja melkein luo aallon kaltaisen liikkeen, on tarpeeksi siistiä itsessään ja silloin kun se muodostuu ja eläin kuin lisko, se vie sen aivan uudelle tasolle mahtavaa.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (20)

9. Tämä lisko näyttää siltä, ​​että hän yrittää kuiskata jotain korvaasi tai yrittää vakuuttaa teitä tekemään jotain, mitä sinä huolehdit. Lihan pitkä lanka heilautuu alaspäin ja näyttää melkein jonkinlaiselta koukulta tai työkalulta houkuttelemaan jotain tai jokuin. Musta ja harmaa keho teimme erittäin hyvin ja todella anna tämän tatuoinnin kolmiulotteisen tuntuman ja syvyyden. Tämä lisko näyttää siltä, ​​että se voisi purkaa tyttöjen ihon joka toinen ja päästä pois.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (24)

10. Tämä on toinen suuri esimerkki perinteisestä heimojen tatuoinnista, joka on infuusio ja muuttunut liskoiksi. Takakappale oli hyvin tehty ja musta muste näyttää todella täyttyneeltä ja täydelliseltä. Voit kertoa, että tämä tatuointi oli juuri päättynyt, koska ympäröivä iho on edelleen hellä ja punainen.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (33)

Tarkastelemme erilaisia ​​lisko-tatuointimalleja, opimme näiden mallien sisäisestä merkityksestä ja symbolismista ja ehkä opastamme sinut valitsemaan oman makusi ja persoonallisuutesi.

11. Tämä lisko tatuointi olisi kestänyt niin kauan finssh, mutta se oli sen arvoista. nopealla silmäyksellä luultavasti ei voi sanoa, että tämä on heimojen tatuointi, mutta kun otat aikaa tarkastella sitä ja päästä lähemmäksi, näet, kuinka paljon tribaalinen yksityiskohta on tatuoinnissa. Tämän jättiläisrodun selkäranka on hyvin tehty ja timantit kaikki näyttävät erittäin alkuperäisiltä perinteisiksi heimojen tatuoinniksi ja kaikki pienet hännän osat muodostavat yhden jättiläisen hännän erittäin vaikuttava. Rakastan kuinka kukin käsi ja raaja ovat hieman eroja toisistaan. Nämä neljä ainutlaatuista raajaa muodostavat yhden ainutlaatuisen tatuoinnin.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (2)

12. Tatuoinnit kylkiluut ovat aina tuskallisia, mutta tämä tyttö on osoittautunut itselleen ja kaikille muille, että hän on paha perse. Tämä tribal lisko tatuointi on tyyli heimojen kilpikonna tatuointi, joka tekee tästä tatuointi erittäin ainutlaatuinen ja alkuperäinen. Se, että raajat näyttävät enemmän kuin suukkoja tai ranteita pikemminkin kuin sormet, on mitä im puhuu nimenomaan. Mikä hieno ajatus tehdä tämän pikku kaverin hännän pyöritellä ja käpertyä itsensä päälle.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (12)

Various motifs ja tyylejä lisko tatuointeja: Tiesitkö, että lisko-tatuointi voidaan tehdä useissa taidemuodoissa? Näitä ovat heimopohjaiset mallit tai kelttiläiset taidemuodot. Kun se on tehty polynesilaisessa tyylissä, lisko on musta. Lisko-tatuointi voi olla luomisen realistinen esitys erilaisissa poseissa tai se voidaan tehdä karikatyylinä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun haluat valita haluamasi, sinulla on upea valikoima valintoja, joiden avulla voit antaa mielikuvituksesi siirtyä luomaan ainutlaatuisen muotoilun.

13.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (6)

14.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (14)

15.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (23)

Lizard-rotujen joukko on melko suuri ja tarjoaa monia vaihtoehtoja tatuointisuunnittelulle: Koska lisko on monta rotua, suosittuja on värikäs kameleontti ja niukas gecko. Gecko on ensisijainen valinta polynesilaisen tatuoinnin tyyliin. Sen luontaisella kyvyllä tarttua kiinni johonkin pinnalle, gecko tulee vihreiksi sinisillä ja keltaisilla särkyillä. Liskolaisia ​​pidetään myös ilmeisenä, että huonoista asioista tulee tiettyjä pacific-pohjaisia ​​kulttuureja, ja siksi ne nähdään pelossa. Mutta uskomukset ja taikausko pitkin Gecko on visuaalisesti erittäin houkutteleva muotoilu tatuoinnille. Me kaikki tiedämme, että kameleontit ovat tunnettuja muuttuvasta väreistään sopeutumaan ympäristöön ja tämä tekee siitä ihastuttavan, eräänlaisen ja houkuttelevan tatuointisuunnitelman.

16.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (15)

17.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (16)

18.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (28)

Simponssi lisko perustuu tatuointeja:  Kun kyseessä on symboliikka ja syvempi merkitys, joka on tärkeä tekijä tatuoinnissa, voi tuntua, että lisko motiivi jää jäljessä. Mutta tämä ei ole totta. Vain niin monet ihmiset näkevät tämän olennon paheksun, että he eivät näe arvoa ja roolia, jolla liskoja pelaavat elämässämme. Liskon hämmästyttävä kyky repeytyä toisen hännän menettämisen jälkeen voidaan nähdä sen kyvystä selviytyä ja kukoistautua mitä tahansa. Toinen asia, jonka meidän on tunnustettava, on näiden olentojen selviytyminen jo pitkään. Koska aikojen kuluttua nämä olennot ovat selviytyneet ja kukoistaneet huolimatta niin monista otetuista eläimistä, jotka menettävät matkan varrella.

19.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (17)

20.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (27)

21.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (34)

Plus, kun on tulossa tatuointi malli perustuen lisko motif, voit tehdä siitä ainutlaatuinen ja oma yhdistämällä sen kukka tai toinen olento. Tatuoinnin mahdollisuudet, jotka erottuvat ja katsovat katsojan silmää lisko-tatuoinnilla, ovat enemmän. Värit, lajit ja posukset, joissa sinulla on lisko motiivi, kun tatuointi on oma, voit kehittää hieno muotoilu. Lisko sulkeutuu itsensä tai valmis hyppäämään tai purkamaan saaliinsa taakse tai yksinkertaisesti istumaan siellä ollessa varovainen; mahdollisuudet ovat rajattomat.

Hyvä kokoelma Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille ovat seuraavat:

22.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (1)

23.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (4)

24.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (5)

25.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (8)

26.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (9)

27.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (11)

28.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (18)

29.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (19)

30.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (21)

31.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (26)

32.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (29)

33.

Lizard Tattoo mallit miehille ja naisille (30)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 8 = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: