Meer dan 70 prestigieuze ontwerpen en betekenissen voor romeinse cijfers en tatoeages – speciaal en creatief (2018)

romeinse cijfers-tatoeage (15)

Romeinse cijfer tatoeages zijn zo populair geworden. We vinden verschillende celebs in de sport- en muziekindustrie die dit soort tatoeages adopteren. Alles wat bestaat, heeft echter zijn eigen geschiedenis en hoe het is ontstaan.

Verrassend, zou men denken dat Romeinse cijfer tatoeages begonnen als prestigieus ding zoals het nu is. Dit soort tatoeages begon echter in het Romeinse rijk en werd gebruikt als een vorm van straf. In feite bestempelden de Romeinen hun slaven en andere criminelen die barbaarse daden uitvoerden.

Romeinse cijfers tattoo 51

Bron

 • Romeinse cijfers tattoo 72
 • Romeinse cijfertattoo 71
 • Romeinse cijfers tattoo 70

romeinse cijfers-tatoeage (10)

romeinse cijfers-tatoeage (11)

romeinse cijfers-tatoeage (12)

romeinse cijfers-tatoeage (13)

romeinse cijfers-tatoeage (14)

romeinse cijfers-tatoeage (16)

romeinse cijfers-tatoeage (17)

romeinse cijfers-tatoeage (18)

romeinse cijfers-tatoeage (19)

Vanwege de verspreiding van het christendom in het Romeinse rijk eindigde het gebruik van tatoeages op de slaven geleidelijk, maar sommige bleven bij de tatoeages. De jonge generatie begon de tatoeages te bewonderen en begon ze vrijwillig op hun lichaam te hebben.

Hiermee begon de verspreiding van Romeinse tatoeages in alle landen.

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfers tattoo 52

Bron

Romeinse cijfers tattoo 54

Bron

 • Romeinse cijfers tattoo 67
 • Romeinse cijfers tattoo 68
 • Romeinse cijfers tattoo 69

Deze tatoeages worden gemaakt door het hebben van Romeinse cijfers getrokken op een lichaam in verschillende ontwerpen. De gebruikte Romeinse cijfers kunnen verschillende betekenissen hebben die alleen de drager kent. U kunt bijvoorbeeld een tatoeage hebben die de dag laat zien waarop u bent geboren, de dag waarop u bent getrouwd, enzovoort.

De Romeinse cijfers zijn I, II, III, IV, C, D, enzovoort. Hieronder ziet u verschillende soorten Romeinse cijfers van tatoeages die door verschillende mensen worden getrokken.

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfers tattoo 53

Bron

Romeinse cijfers tattoo 55

Bron


Romeinse cijfers op vingers

Deze tatoeage wordt gedaan door Romeinse cijfers op de vingers te tekenen. De eerste vinger kan bijvoorbeeld het nummer één in het Romeinse cijfer toegewezen krijgen.

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage

De tweede figuur is getekend II, de derde III enzovoort. In andere gevallen schrijven mensen slechts op één vinger per hand om een ​​bepaald getal te symboliseren dat voor hen van belang is. Romeinse cijfers op vingers zien er zo goed en bloemig uit. Het is een goed ontwerp om te adopteren als je een romeinse tattoo-fan bent.

Romeinse cijfer tatoeage

 • Romeinse cijfers tattoo 66
 • Romeinse cijfertattoo 65
 • Romeinse cijfers tattoo 64

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage


Kat krassen Romeinse cijfers

Dit is een tatoeage die de ogen verrast. Het is op de rug getekend en de meest gebruikte Romeinse cijfers zijn de XXIV.

Wanneer een kat onder de cijfers wordt getrokken met zijn benen naar de cijfers toe, lijkt het alsof XXIV krassen zijn door een kat en voordat je je realiseert dat het Romeinse cijfers zijn, zul je het scherp en nauwgezet moeten hebben gecontroleerd.

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage

Wat een klassieke tatoeage is het. Het is een van de beste Romeinse cijfer tatoeages die er zijn.


Een oneindigheidssymbool bestaande uit Romeinse cijfers

Een oneindig symbool lijkt op '8' gedraaid op 90 graden. Romeinse cijfers zijn geschreven op de hand van een persoon en vormen een vorm van oneindigheid, de cijfers kunnen een specifieke betekenis hebben waardoor de tatoeage specialer en creatiever wordt.

Romeinse cijfer tatoeage

Deze tatoeage kan zelfs worden aangepast om het onthoudingssymbool te vormen dat op grote schaal wordt gebruikt in de strijd tegen hiv / aids. Het is geen slechte tattoo om te hebben.

romeinse cijfers-tatoeage (8)

romeinse cijfers-tatoeage (9)

Romeinse cijfer tatoeage

romeinse cijfers-tatoeage (1)

romeinse cijfers-tatoeage (2)

romeinse cijfers-tatoeage (3)


Trouwdatum Romeinse cijfers met een liefdeshart

Dit type tatoeage is voornamelijk gebruikt door mensen die op het punt staan ​​hun knopen te knopen. Het wordt op de borst van beide partners getekend als teken van hun liefde en de dag dat het zal worden gecementeerd door huwelijksgeloften.

Een hart dat liefde vertegenwoordigt, is getatoeëerd op de borst en daarnaast is de trouwdag ook getatoeëerd in Romeinse cijfers. Ga je door het gangpad lopen, waarom probeer je dit niet? Het is een toffe tatoeage.

Romeinse cijfer tatoeage


Verjaardag Datum om de pols

De pols wordt voornamelijk gebruikt om een ​​horloge te plaatsen dat als herinnering aan de tijd wordt gebruikt. Hetzelfde geval, een tatoeage wordt gedaan om de pols van de datum van een bepaald jubileum. De datum wordt in Romeinse cijfers gemaakt, waardoor deze meer uniek is.

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage

Deze tatoeage fungeert als een constante herinnering aan de verjaardatum als je naar je pols kijkt. Het is zeer geschikt voor mensen die belangrijke gebeurtenissen vergeten zijn.


Roman Clock Tattoo

De meerderheid van de klokken is gelabeld in Romeinse cijfers. Sommige mensen hebben de neiging om de Romeinse klok aan hun achterkant of op hun borst te tatoeëren, waardoor de tatoeage een type van Romeinse tatoeages is. De tatoeage kan er eenvoudig uitzien, maar hij is zeer elegant, vooral wanneer een bloem in het midden van de klok wordt getekend.

romeinse cijfers-tatoeage (3)

romeinse cijfers-tatoeage (4)

romeinse cijfers-tatoeage (6)

romeinse cijfers-tatoeage (7)

Romeinse cijfer tatoeage


Romeinse cijfers aan de achterkant

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage

Deze tatoeage is over het algemeen bedoeld om een ​​willekeurig Romeins cijfer te schrijven. Omdat de achterkant een grote ruimte heeft voor tatoeëren, als de cijfers die je wilt tatoeëren zo veel zijn, zou dit de ideale Romeinse cijfertatoeage zijn.


Sommige van de beroemdheden met Romeinse cijfertatoeages

Meer dan 70 prestigieuze ontwerpen en betekenissen voor romeinse cijfers en tatoeages - speciaal en creatief (2018)

Romeinse cijfer tatoeage

 • Rihanna

Rihanna heeft een Romeinse cijfertatoeage op de linkerschouder. Haar tatoeage is de geboortedatum van haar beste vriend en verrassend genoeg heeft haar vriend ook een Romeinse cijfertatoeage waarvan de betekenis de geboortedatum is van Rihanna. Het is een heel toffe en creatieve tatoeage.

29-rihanna-roman-cijfer-tattoo

 • Miley Cyrus

Miley besloot zichzelf op haar arm te tatoeëren. De betekenis van de tatoeage is de dag dat haar vader en moeder elkaar voor het eerst ontmoetten. Daarom is het een constante herinnering aan hun eerste dag. Geweldig ook!

Meer dan 70 prestigieuze ontwerpen en betekenissen voor romeinse cijfers en tatoeages - speciaal en creatief (2018)

 • beyonce

Beyonce Romeinse nummertattoo is de IV die op haar vinger wordt gevonden. 4 is belangrijk in het leven van Beyonce sinds ze werd geboren op de 4e dag van de maand en trouwde op de vierde dag van de maand. Daarom is de IV erg symbolisch wat leuk aan haar vinger lijkt.

beyonce coachella_620x713

 • Demi Lovato

Demi heeft een tatoeage om haar linkerpols. Het is een verjaardagstatoeage omdat het een herinnering is aan haar vader die in 2013 overleed.

 • Selena Gomez

Selena's Romeinse nummertattoo is de datum waarop haar moeder werd geboren. Het ligt dicht bij haar nek. Het is ook een toffe tatoeage.

gomez1f-3-web

Daarom is het van alle bovengenoemde beroemdheden duidelijk dat de meerderheid van de Romeinse cijfer-tatoeages voornamelijk datums en nummers zijn die symbolische betekenis hebben voor de drager. Ze worden gebruikt als geheugensteuntje bij bepaalde gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden waardoor ze tatoeages met voordeel hebben.

Romeinse cijfer tatoeage

Romeinse cijfer tatoeage

Het is gemakkelijk om een ​​datum te vergeten die in een dagboek staat, maar het is moeilijk om te vergeten wanneer de herinnering op uw lichaam is. Je zou het moeilijk vinden om een ​​bepaald aantal in Romeinse cijfers te schrijven, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Er zijn verschillende online Romeinse cijfers converters. Ze helpen je om elk gewenst Romeins cijfer te behalen.

Romeinse cijfers tattoo 56

Bron

Romeinse cijfers tattoo 57

Bron

Romeinse cijfers tattoo 58

Bron

Romeinse cijfers tattoo 59

Bron

Romeinse cijfers tattoo 60

Bron

 • Romeinse cijfertatoeage 62
 • Romeinse cijfertattoo 61
 • Romeinse cijfers tattoo 63

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  − 4 = 1

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: