Dwayne Johnson Tattoos – Volledige gids en betekenissen

Dwayne Johnson, in de volksmond ook wel The Rock genoemd, is de eerste WWE uit de 3e generatie die zoveel tatoeages heeft. Tegenwoordig hebben de beroemde tatoeages van Dwayne Johnson naam gemaakt voor hem.

Dwayne Johnson's Tattoo 2

Bron

Meer in het bijzonder gebruikt de Rock deze tatoeages - prachtig geïnkt in verschillende tinten en kleuren - om zijn persoonlijke opvattingen en inspiratie tot uitdrukking te brengen. Als je op zoek bent naar uniciteit, idealisme en uitgebreide voorbeelden van alles waar je gepassioneerd over bent, wil je misschien een blad lenen van deze tatoeages.

Lees verder om meer te leren:

Dwayne Johnson's Tattoo 4

Bron

Dwayne Johnson's Tattoo 3

Bron

Dwayne Johnson's Tattoo 1

Bron

Over Dwayne Johnson

Dwayne Johnson is een gepensioneerde professionele worstelaar die golven heeft gemaakt als een beroemde acteur. Meer specifiek heeft The Rock een grote affiniteit met tatoeages. Zijn meest indrukwekkende voorbeeld is de ingewikkelde Polynesische tribaltattoo die de hele linkerkant van zijn borst bedekt, evenals zijn linkerarm en schouder in een prachtig ontwerp.

Dwayne Johnson's Tattoo 7

Bron

Door deze tatoeage vertegenwoordigt The Rock zijn rijke erfgoed - zijn Afro-Amerikaanse vader is de afstammeling van Nova Scotia terwijl zijn moeder afkomstig is van de Indian American Samoan-stam. Afgezien van de Polynesische tatoeage, die hij dierbaar is, heeft de acteur ook een tattatoeage op de rechter bovenarm in verwijzing naar The Brahma Bull, zijn oude bijnaam.

 • Dwayne Johnson's Tattoo 6
 • Dwayne Johnson's Tattoo 9
 • Dwayne Johnson's Tattoo 11

Tattoos van Dwayne Johnson

De betekenis van de Dwayne Johnson-tatoeages komt van alles waar The Rock van houdt en om geeft. Ze tonen ook zijn passies, evenals zijn rijke erfgoed gebaseerd op de Afrikaanse en Indiaanse tradities waaruit hij stamt.

Dwayne Johnson's Tattoo 13

Bron

Voordat hij zijn tatoeages kreeg, besprak The Rock zijn unieke ontwerpen met de tatoeëerder gedurende enkele uren. Nadat de kunstenaar de essentie had gekregen, bracht hij 60 uur door gedurende 3 sessies (20 uur elk) om de ontwerpen te voltooien.

Dwayne Johnson's Tattoo 10

Bron

Deze tatoeages hebben de acteur nu nog meer beroemd gemaakt omdat ze de perfecte weergave zijn van zijn levensverhaal en zijn reis. Sterker nog, The Rock zong en speelde muziek om zijn gedachten te verlossen van de pijn die hij onder de tatoeagepennen moest doorstaan.

Dwayne Johnson's Tattoo 12

Bron

Dit is wat deze tatoeages symboliseren:

1. De Brahma Bull-tatoeage

Onlangs dompelde The Rock zijn beroemde stierentattoo af met een nog grotere stier. Terwijl het de evolutie van de stier noemde, duurde het project 22 uur gedaan gedurende 3 sessies. De nieuwe tatoeage dekt het populaire stierenhoofd dat hij tijdens zijn superster-dagen op WWE aan zijn arm had gedanst.

Dwayne Johnson's Tattoo 20

Bron

Volgens Dwayne was de verandering een weerspiegeling van zijn persoonlijke geschiedenis. Van de zware schade en scheuren in het bot (die de harde lessen van zijn leven vertegenwoordigen) naar de hoorns die recht vooruit wijzen (in plaats van naar buiten of naar boven), is The Rock nu tevreden met de evolutie die voorwaartse vooruitgang en meedogenloze energie vertegenwoordigt.

Dwayne Johnson's Tattoo 8

Bron

2. De Polynesische tribale tattoo

De tatoeage op zijn arm en borst is van oorsprong Polynesisch van oorsprong. Dwayne Johnson liet het in 2003 doen door Po'oino Yrondi, een beroemde Tahitiaanse kunstenaar tijdens een reis die The Rock nam om zijn rijke familiegeschiedenis in de Samoaanse traditie op zijn lichaam te laten etsen.

Dwayne Johnson's Tattoo 5

Bron

Tijdens de reis ging hij met Tanoa'i, zijn neef, die ook zijn eigen unieke tatoeage kreeg. Daarna voegden ze zich bij familie en vrienden om muziek te spelen en verhalen te delen over hun collectieve rijke erfgoed. De muziek en verhalen hielpen de pijn weg te nemen van de gedachten van de twee neven.

Dwayne Johnson's Tattoo 15

Bron

Het verhaal van deze tatoeage is behoorlijk uitgebreid, zoals The Rock ooit onthulde in een interview. Volgens hem is het de perfecte weergave van alles waar hij om geeft, van houdt en gepassioneerd vindt.

Dwayne Johnson's Tattoo 28

Bron

Blijkbaar heeft Dwayne Johnson urenlang de beroemde tatoeëerder in beslag genomen over het ontwerp dat hij zocht. De twee zeiden ook een gebed voordat de kunstenaar aan de ingewikkelde tatoeage begon die nu het verhaal van zijn cultuur en afkomst beschrijft, terwijl hij ook een vitale rol speelt als een teken van zijn persoonlijke identiteit.

Dwayne Johnson's Tattoo 29

Bron

Het andere thema dat de kunstenaar in het tattoo-ontwerp op The Rock's arm en borstwerk verwerkt, draait rond de strijd als een idee. Meer specifiek wilde Dwayne Johnson iets dat zijn veerkracht zou laten zien in het overwinnen van verschillende obstakels om succes te behalen. De tatoeage toont ook zijn waardering voor succes, en dat hij het nooit als vanzelfsprekend beschouwt.

Dwayne Johnson's Tattoo 26

Bron

Met een andere bron zei The Rock ook dat de tatoeage een drievoudige betekenis heeft rond zijn familie, hoe hij zijn familie beschermt, evenals de agressieve krijgersgeest die hem in het leven leidt.

Dwayne Johnson's Tattoo 25

Bron

Als zodanig is het misschien moeilijk voor een leek of iemand die geen liefhebber van tatoeages is om de individuele ontwerpen te zien die samen het Polynesische tribale ontwerp vormen. Als gevolg hiervan moest de kunstenaar de ingewikkelde inkt in verschillende delen breken en de verschillende unieke betekenissen laten zien.

Deze omvatten:

 •  Kokosnootbladeren, die een Samoaanse hoofdstrijder aanduiden
 •  De zon, een teken van geluk
 •  A / ga fa'atasi (of 3 personen in 1), die The Rock en zijn familie vertegenwoordigt (echtgenote en dochter)
 •  Aflopende wervelingen, die het verleden, het heden en de toekomst verbeelden
 •  Twee ogen, symbolen van hoe zijn voorouders de klok rond zijn pad bewaken
 •  The Great Eye, dat werd gebruikt om vijanden af ​​te leiden tijdens oude veldslagen
 •  Een gebroken gezicht dat wordt gemarkeerd door haaientanden om de geestverdediger van Dwayne Johnson te vertegenwoordigen, en dat het perfecte symbool is van zijn levensstrijd
 •  Een spirituele gids en priester om verlichting te symboliseren
 •  Stenen van overvloed en prestatie die de basis vormen van het leven van The Rock
 •  Een schildpad voor het afweren van boze geesten

Dwayne Johnson Tattoos - Volledige gids en betekenissen

 • Dwayne Johnson's Tattoo 24
 • Dwayne Johnson's Tattoo 22
 • Dwayne Johnson's Tattoo 27

Verder gaat de tatoeage verder naar de linkerkant van de borst van Dwayne, die hij had gedaan na het ontwerp met de halve mouw. Dit deel van de uitgestrekte tatoeage heeft een krijgergezicht over zijn hart om The Rock's krijgergeest te vertegenwoordigen, terwijl hij laat zien dat hij altijd bereid is om uitdagingen en gevechten te blijven overwinnen ongeacht de omstandigheden die het leven hem oplegt.

Dwayne Johnson's Tattoo 19

Bron

Op de vraag of hij van plan was om het verhaal geïnkt in de tatoeages te bevorderen, bevestigde The Rock dat zijn lichaam groot genoeg is om ervoor te zorgen dat hij altijd iets te toevoegen heeft aan het Polynesische ontwerp.

Conclusie

Bij het overwegen van deze tatoeages is het duidelijk dat Dwayne Johnson het rijke erfgoed respecteert dat zijn ouders hebben geboden. Meer specifiek, de tatoeages zijn een belangrijke weergave van zijn diepe Samoaanse en Afro-Amerikaanse culturen, die culmineerden in zijn levenslange overtuiging dat zijn voorouders blijven waken over hem en zijn gezin beschermen. Deze tatoeages geven ook aan hoe hij de grote strijd van zijn leven moest overwinnen.

Dwayne Johnson's Tattoo 3

Bron

Wanneer alles gezegd en gedaan is, komt de Dwayne Johnson-tatoeage neer op zijn familie, de bescherming van zijn vrouw en kind, evenals zijn bezit van de ware krijgergeest. Verder zijn de details zo ingewikkeld dat niets anders zijn persoonlijke geschiedenis kan weerspiegelen.

Dwayne Johnson's Tattoo 17

Bron

Vooral de enorme botschade en barsten - die de harde lessen vertegenwoordigen die hij gedurende zijn hele leven heeft geleerd - The Rock zegt dat hij eeuwig dankbaar is dat hij iets heeft dat zo veel lijkt op normale rimpels en littekens omdat hij ze heeft verdiend.

Dwayne Johnson's Tattoo 30

Bron

Over het algemeen is het tattoo-ontwerp van Dwayne Johnson uniek - meer gezien de generieke tatoeages die rondzweven. Ze zijn de voorlaatste inspiratie voor iedereen die op zoek is naar iets gedenkwaardigs en hoogst persoonlijk.

Dwayne Johnson's Tattoo 21

Bron

Dwayne Johnson's Tattoo 23

Bron

Dwayne Johnson's Tattoo 18

Bron

Dwayne Johnson's Tattoo 16

Bron

Dwayne Johnson's Tattoo 14

Bron

  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  81 − = 79

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: