45 geweldige vogel tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

Vogels zijn prachtige wezens die fascinerend zijn om te kijken naar de vrije stijl van beweging. Ze worden beschouwd als een belichaming van vrijheid, net als alles wat een vogel doet om rond te vliegen en het voedsel te eten dat de moeder natuur hen te bieden heeft. Er zijn verschillende betekenissen en overtuigingen verbonden aan het ontwerp en kan zo'n bron van inspiratie zijn voor de drager. Er zijn talloze vogelontwerpontwerpen die hieronder worden gedeeld en je zult waarschijnlijk diegenen krijgen die de betekenissen vertegenwoordigen die je misschien wilt associëren met het ontwerp.

Betekenissen en overtuigingen

Deze overtuigingen en het feit dat een vogel een enorme visuele impact heeft, maakt ze ideaal om te worden gekozen als een tatoeage-motief. Plus is er de rol van vogels in de mythologische verhalen van vroeger, waar de held geholpen en geholpen zou worden door vogels terwijl ze op weg gingen op zoek naar de slechterik, of het nu een demon, een boeman of een ander soort kwaadaardig wezen was. In de meeste verhalen zou het de vogel zijn die vooruit zou vliegen en naar de held zou zoeken. Het zou de held informeren over de komende situatie en hem zelfs waarschuwen voor de gevaren die voor ons liggen. In feite is het deze kwaliteit van onze gevederde vriend die de uitdrukking "Een kleine vogel vertelde mij" heeft voortgebracht.

Omdat vogels deel hebben uitgemaakt van folklore, mythologie en geschiedenis, zijn tattoo-motieven met vogels als centraal thema erg populair. Vogels en hun krachten zijn zo verstrikt in onze geschiedenis dat je artistieke uitleveringen van vogels kunt vinden sinds het bestaan ​​van de Neanderthalers. In feite spelen ze een grote rol in de hiërogliefen die Egyptenaren uit het verleden hadden getrokken op de muren van de graven die verborgen waren in de legendarische en mysterieuze piramides. Vogels hebben deel uitgemaakt van de Arapaho Ghost Dance-kostuums, in vele ceremonies en zelfs de huwelijkse riten in Afrika. In de christelijke kunst waar engelen en saters een grote rol spelen, zijn ze begiftigd met vogelachtige eigenschappen door ze vleugels te geven.

Omdat vogels zoveel goede dingen vertegenwoordigen, zoals vrijheid van de geest, een nuttig en actief karakter, zijn ze populair geworden als tattoo-ontwerpen. Statistisch gesproken kiezen veel mensen voor een vogelontwerp voor hun allereerste poging tot tatoeages. De meeste mensen kiezen voor ontwerpen die de vogel als een paar voorstellen dan als een enkele. Meestal zal elke vogel worden getoond als het tegenovergestelde van de andere. Symbolisch gezien toont dit de aard van de meeste dingen in de wereld - zoals het bestaan ​​van goed en kwaad, of dag en nacht. Je kunt ook een vogel tattoo-ontwerp laten zien waarbij de vogel (goed) tegen een slang vecht (kwaadaardig).

Omdat er zoveel soorten vogels zijn, zijn de ontwerpmogelijkheden met betrekking tot een tatoeage oneindig. Plus met verschillende culturen die verschillende vogels verschillende kenmerken geven, kun je degene kiezen met wie je wilt leven. Er zijn zelfs vogel tattoo ontwerpen beschikbaar die grenzen aan het vreemde en bizarre.

Bijvoorbeeld in China is er een bepaalde vogel wiens naam ook de fallus betekent; dit brengt een vleselijke betekenis in het tattoo-ontwerp. Plus de mannelijke tegenhanger van een kip die een haan of een haan is, betekent ook het mannelijke orgaan, dat wederom seksualiteit of viriliteit in de betekenis van de tatoeage brengt. De vogel tattoo ontwerpen zijn niet zonder negatieve boventonen waarbij soms vogelachtige eigenschappen worden gelijkgesteld aan dom zijn.

Maar in grote lijnen als het gaat om tatoeageontwerpen die de vogel als een centraal element weergeven, gebeurt dit altijd op een positieve manier. Een van de meest geprefereerde vogel tatoeages zijn die van adelaars, duiven, pauwen, mussen en kolibries.

tumblr_nv8uhmy7ql1rmzau9o1_1280

Vogel tatoeages bestaan ​​al meer dan 100 jaar en zijn enkele van de meest beroemde tattoo-ontwerpen. Het ontwerp was oorspronkelijk gemeenschappelijk met de vissers en zeilers, maar dat is sindsdien veranderd in de afgelopen jaren omdat veel mensen de artistieke aard van de ontwerpen neigen te waarderen.

tumblr_nvah3gpsAS1s4j88qo1_1280

Vogels nemen een speciale plaats in in de mythen en verhalen van elke cultuur, aangezien ze worden gezien als wezens die vol emoties en schoonheid zitten. Het tattoo-ontwerp hieronder is een prachtig kunstwerk met een aantrekkelijke kleurencombinatie die de drager een opvallende visuele aantrekkingskracht biedt.

tumblr_nve4vylwYE1s4j88qo1_1280

Er zijn talloze manieren om het ontwerp in te kleuren en ongeacht uw voorkeursformaat, u krijgt een ontwerp dat het beste bij u past. Het onderstaande ontwerp ziet er eenvoudig maar zeer spectaculair uit, het is klein van formaat en verbetert effectief de algehele kijk van de drager.

tumblr_nvh4gkpNar1uobfrfo1_1280

Het vogelnest is een van de kenmerken die normaal gesproken wordt opgenomen in het ontwerp van de vogeltattoo. Het dragen van een dergelijk ontwerp kan een uiting zijn van veiligheid en warmte, aangezien de vogels normaal in hun nesten verblijven ter bescherming en als een manier om warmte te vinden voor hun kleintjes.

tumblr_nvrcppYnir1u44dt7o1_1280

Betekenissen geassocieerd met vogel tattoo ontwerpen:

Van vogels is bekend dat ze een reeks menselijke emoties, gevoelens en gevoelens uitdrukken. Er zijn vogels die goddelijkheid uiten of een geloofsgevoel zoals de duif, er zijn ook mensen die ijver, vasthoudendheid of hard werken uiten als de adelaar.

tumblr_nvsqbzKIf91s4j88qo6_500

Een andere betekenis die kan worden geassocieerd met de vogels kan worden afgeleid van een vogel als een haan die de amoureuze heeraard vertegenwoordigt. De soort vogeltatoegering die je draagt, zal ook op een bepaalde manier je persoonlijkheid of karakter tot uitdrukking brengen. Daarom moet uiterste zorg worden betracht bij het maken van een keuze.

tumblr_nvt4fgjkDk1smg5b8o1_1280

Het dragen van het vogel tattoo-ontwerp van een gans kan een uiting zijn van echtelijke gelukzaligheid. Ganzen staan ​​erom bekend levenslange huwelijkse partners te hebben en het hebben van de tatoeage kan evenzeer symbool staan ​​voor echtelijke gelukzaligheid en liefde voor je partner.

tumblr_nvtfos6ffW1se0br9o1_500

Het onderstaande tattoo-ontwerp van de vogel is een uitdrukking van een uil, een vogel die verschillende dingen symboliseert voor verschillende culturen. De uil staat bekend om zijn scherpe ogen en het geschreeuw dat hij 's nachts maakt en kan symbool staan ​​voor iets engs in zijn leven.

tumblr_nvwp2e6Kzk1s4j88qo1_540

Papegaaien en zwaluwen zijn ook kleine vogels die veel voorkomen bij tattoo-ontwerpen voor vogels. Het ontwerp hieronder ziet er spectaculair uit, waarbij de combinatie van verschillende kleuren vrij goed mengt. De plaats waar de tatoeage wordt gedragen maakt het ontwerp behoorlijk opvallend.

tumblr_nvylnzuhci1ud40pgo1_540

De vaardigheid om te vliegen is een van de kenmerken waar veel mensen die vogels tatoeëren ontwerpen, zich vaak identificeren. Het wordt normaal beschouwd als een uitdrukking van het vermogen om boven de verwachtingen uit te stijgen en contact te maken met dingen die buiten het natuurlijke bereik van het menselijk vermogen liggen.

tumblr_nvz0ne3OFd1u80m14o1_1280

Het onderstaande ontwerp van de vogeltattoo ziet er spectaculair uit met de ene kleur die wordt gebruikt bij het ontwerp, en past goed bij de huid van de drager. De plaats waar de tatoeage wordt gedragen, verbetert ook de algehele kijk van de drager die mooi is.

tumblr_nw07lkpSrT1tqacy1o1_500

Het dragen van een tatoeage van een vliegende vogel zoals in het onderstaande ontwerp kan worden geassocieerd met verschillende betekenissen. De combinatie van bomen, bloemen en vogels in het onderstaande ontwerp creëert een rustgevend gevoel en de vliegende vogel kan een uitdrukking van vrijheid zijn of een feit dat niets permanent is.

tumblr_nw23pxqY2U1tqacy1o1_500

Vogels zijn op verschillende manieren door verschillende culturen, religies en mythologieën gebruikt en als een symbool om verschillende dingen tot uitdrukking te brengen. Sommige van de gemeenschappelijke vogel tattoo ontwerpen zijn symbolen van vogels zoals de adelaars, pauwen, uilen, papegaaien onder anderen.

tumblr_nw194vofNw1qe1z7co1_1280

Vogel-tatoeages hebben niet alleen een diepe betekenis en symboliek, ze zijn ook heel mooi en zien er geweldig uit, vooral als ze artistiek zijn ontworpen, net als die hieronder. De gemengde kleur van de vogel en het artistieke ontwerp van de bladeren waarop de vogel is geland, is een geweldig kunstwerk.

tumblr_nuzgjfBQMT1s4j88qo1_1280

Het onderstaande ontwerp is een uitdrukking van een vogel die net van het nest wegvliegt en die vrij opvallend is. De elementen in het ontwerp mengen vrij goed en de ruimte die de tatoeage wordt gedragen is ruim genoeg, wat het ontwerp een verbluffende uitstraling geeft.

vogel tattoo ontwerpen (1)

Gemeenschappelijke plaatsen voor het dragen van vogel tatoeages:

De plaats waar de tatoeage van de vogel wordt gedragen, is een belangrijke factor bij het kiezen van uw ideale tatoeageontwerp. De grote ontwerpen moeten worden gedragen op grotere plaatsen zoals in de onderstaande tattatietattoo op de achterkant.

vogel tattoo ontwerpen (1)

De vogel tatoeages op de schouder hieronder is een fascinerend kunstwerk. Het symbool vertegenwoordigt een enorme adelaar met zijn fantastische klauwen klaar om op iets neer te strijken met de vele kleine adelaars erachter. De adelaar is zo'n krachtige vogel en het is bekend dat hij domineert op het gebied van vogels.

vogel tattoo ontwerpen (2)

Er zijn ontwerpen voor vogeltattoo die er geweldig uitzien op mannen, terwijl anderen er fantastisch uitzien op vrouwen. Het is raadzaam dat u ook een ontwerp kiest dat dan goed aansluit op uw geslachtsvoorkeur. De kleuren die in het onderstaande ontwerp worden gebruikt, zien er geweldig uit en kunnen ideaal zijn als ze door een man worden gedragen

vogel tattoo ontwerpen (3)

Het tattoo-ontwerp hieronder is een prachtig kunstwerk omdat het uniek is en de hele achterkant bedekt. De kleuren zijn behoorlijk levendig en ontbranden dat mythische gevoel. De veren zijn zodanig gestyled dat het lichaam van de drager perfect wordt geaccentueerd.

vogel tattoo ontwerpen (4)

De betekenis die hoort bij de vogeltattoo die je misschien draagt, kan ook afhankelijk zijn van het type vogel dat is getatoeëerd. De meeste vogels hebben de neiging om een ​​positieve betekenis te hebben, afgezien van een paar die angst, de dood of pech kunnen uiten.

vogel tattoo ontwerpen (5)

Er zijn functies zoals takken, bomen en bloemen die vaak worden opgenomen in de vogel tattoo ontwerpen. Het gebruik van dergelijke functies helpt bij het versterken van de betekenis en de algehele kijk op het ontwerp, zoals in het onderstaande ontwerp.

vogel tattoo ontwerpen (6)

Het gebruik van kleuren heeft ook een manier om dat levendige gevoel in het ontwerp te creëren, waardoor het hele ontwerp ook visueel aantrekkelijk wordt. Het onderstaande tattoo-ontwerp van de vogel ziet er prachtig uit, waarbij het mengsel van de talloze kleuren en andere functies zo goed mengt.

vogel tattoo ontwerpen (7)

Schouderattoos zijn over het algemeen visueel aantrekkelijk en vergroten de algehele kijk van de drager enorm. Het kleurrijke ontwerp hieronder heeft een unieke stijl waarbij elke functie op een unieke manier opvalt.

vogel tattoo ontwerpen (8)

Het ontwerp hieronder is van een vogel die voedsel aan zijn jonge laat vallen. Het ontwerp ziet er prachtig uit en is een perfecte demonstratie van zorg als een van de positieve betekenissen van vogels tatoeages.

vogel tattoo ontwerpen (9)

Goddelijkheid is een van de attributen die geassocieerd worden met tatoeages van vogels en niets belichaamt die betekenis beter, zoals het mooie tattoo-ontwerp hieronder. De tatoeage past goed op de bovenrug waar hij wordt gedragen en de ene kleur combineert goed met alle elementen en de huidskleur van de drager.

vogel tattoo ontwerpen (10)

Als je van kleinere en eenvoudige ontwerpen houdt, kan het onderstaande ontwerp best ideaal zijn. Het past goed in zowel een grote als een kleinere ruimte met gebruik van één kleur, waardoor het ontwerp er schattiger uitziet.

vogel tattoo ontwerpen (11)

Het kleurrijke vogel tattoo ontwerp hieronder ziet er behoorlijk spectaculair uit op de dijen waar het gedragen wordt. De combinatie van blauwe, rode kleuren en andere elementen creëert zo'n aantrekkelijk uiterlijk.

vogel tattoo ontwerpen (12)

Enkele van de algemene betekenissen geassocieerd met vogel tatoeages zijn avontuur, vrijheid, schoonheid vooral met de kleurrijke vogels en het prachtige geluid dat zij produceren. Er zijn verschillende soorten vogels met elk verschillende betekenissen waarmee ze geassocieerd zijn.

vogel tattoo ontwerpen (13)

Het tattoo-ontwerp hieronder is zo'n ingewikkeld kunstwerk dat alle elementen in het ontwerp er spectaculair uitzien. De vogel ziet er prachtig uit op de takken waar hij op ligt en het stuk blad in zijn mond creëert zo'n aantrekkelijke visuele kijk.

vogel tattoo ontwerpen (14)

Het is ook mogelijk om functies toe te voegen die men ideaal vindt als deze is opgenomen in de tatoeage, net als in het onderstaande tattoo-tattoo-ontwerp. De prachtige kleuren in het ontwerp passen ook goed bij de huid van de drager.

vogel tattoo ontwerpen (15)

Het ontwerp hieronder is zo'n magnifiek ontwerp met de vliegende vogels en de zittende die dit gevoel van vrijheid en ontdekking creëren, omdat ze vrij zijn om naar hun gewenste bestemming te vliegen zonder veel hinder. De kleurrijke bloemen en de takken voegen ook dat gevoel van natuurlijke schoonheid toe aan het ontwerp.

vogel tattoo ontwerpen (17)

U kunt het ontwerp van uw vogeltattoo visueel aantrekkelijker maken door elementen en stijlen toe te voegen die de algehele schoonheid van de tatoeage verbeteren, net zoals in het onderstaande ontwerp.

vogel tattoo ontwerpen (18)

De liefdesvogels hieronder dragen gevoelens die de moeite waard zijn om te identificeren, met name door de liefhebbers van tattat-tattoo. Hun stijl van vliegen en afstand van elkaar is een duidelijke uitdrukking van liefde tussen de vogels.

vogel tattoo ontwerpen (19)

Het ontwerp hieronder is een uniek soort ontwerp en kan diepe betekenissen hebben voor de drager. De stijl die wordt gebruikt in het ontwerp en de kleur die wordt gebruikt, creëert een harmonieus gevoel.

vogel tattoo ontwerpen (20)

Het ontwerp hieronder is groot genoeg en past goed op de plaats waar het wordt gedragen. De ene kleur die wordt gebruikt voor het ontwerp en de stijl die wordt gebruikt, maakt het hele kunstwerk visueel aantrekkelijk

vogel tattoo ontwerpen (21)

Het onderstaande ontwerp van de vogeltattoo is vrij mythisch met de prachtige kleuren die perfect worden gemengd. Het ontwerp verbetert ook de algehele kijk van de drager.

vogel tattoo ontwerpen (22)

Het ontwerp hieronder is gewoon prachtig met de gebruikte artistieke stijlen, waardoor de vogel er meer uitziet als een struisvogel. De stijl kan behoorlijk ingewikkeld zijn en men moet er zeker van zijn dat de ontwerper over de artistieke capaciteiten beschikt om zo'n stijl te realiseren.

vogel tattoo ontwerpen (23)

Vogels tijdens de vlucht is een veel voorkomende functie met vogel tattoo ontwerpen en het verankeren van de vogels aan een element zoals in het onderstaande ontwerp sterk verbetert de algehele outlook van het ontwerp.

vogel tattoo ontwerpen (24)

Eenvoudig en elegant is de perfecte beschrijving voor het ontwerp van de prachtige vogel tattoo op de armen hieronder. De donkere kleur van het ontwerp past zo goed bij de huid van de drager.

vogel tattoo ontwerpen (25)

De prachtige bloemen in het onderstaande ontwerp maken het hele ontwerp er aantrekkelijker en natuurlijker uitzien. De gebruikte kleuren mengen ook goed en zien er geweldig uit op de arm waar deze wordt gedragen.

vogel tattoo ontwerpen (26)

Kijken naar een vogel in zijn nest is zo'n prachtig beeld om te zien en creëert zo'n adembenemend gevoel. Het ontwerp van het vogelnest en de takken waaraan het hangt, creëert ook zo'n natuurlijk gevoel.

vogel tattoo ontwerpen (27)

Zelfs zonder andere elementen op te nemen, heeft een tattoo-ontwerp voor vogels, zoals hieronder, een manier om er fantastisch uit te zien. De vogels vliegen in beweging met de sterke vleugels sterke vleugels perfect ontworpen. De donkere kleur van het ontwerp maakt het hele ontwerp ook visueel aantrekkelijker.

vogel tattoo ontwerpen (28)

Voordat u het soort tattooontwerp bepaalt en de kleur kiest, moet u ervoor zorgen dat de kleur of het ontwerp van uw voorkeur er geweldig uitziet. Dit komt omdat een ontwerp dat er misschien fantastisch uit ziet op een ander, er misschien niet echt goed uitziet.

vogel tattoo ontwerpen (29)

Het ontwerp hieronder is een combinatie van twee verschillende soorten vogels, die elk de algehele kijk op het hele ontwerp verbeteren. De prachtige kleuren die zijn gebruikt en de stijlen die zijn opgenomen in het tattoo-ontwerp hieronder tonen een prachtig stuk werk. Het ontwerp ziet er complex uit met elk van de gebruikte kleuren goed mengend.

vogel tattoo ontwerpen (30)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: