33 exotische hagedis tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen

Wie houdt van hagedissen? Wij doen! Terwijl slangen en draken misschien populairdere reptielen zijn om geïnkt te worden, is er iets heel bijzonders aan een moordenaarshagedis-tatoeage. Ze zijn geweldig voor zowel mannen als vrouwen en zorgen ervoor dat je opvalt! Hier zijn een paar interessante hagedis tatts waarvan we weten dat je deze geweldig zult vinden.

Een krijgen hagedis tattoo ontwerp lijkt misschien niet echt een populaire keuze, maar er is één ding dat we weten - het hebben van een hagedis-tatoeage zal een reactie oproepen; niemand kan er volledig onverschillig voor zijn. Hoewel dit niet de populaire keuze is, heeft dit tattoo-ontwerp op sommige plaatsen over de hele wereld enige populariteit gekregen en heeft het veel symboliek.

  1. Als je je hoofd opzij draait en goed kijkt, zie je dat de hagedis uit verschillende letters bestaat. De letters zeggen "Mr. Mojo Risin "wat een oud nummer is waar dit meisje geobsedeerd door moet zijn. Dit is een heel slimme tatoeage en het is heel uniek om een ​​zin in het lichaam van een dier te verbergen als een tatoeage. de kleuren van de regenboog stromen perfect door het lichaam van deze hagedis en de lijn rond deze man is zeer indrukwekkend. Ik vraag me af of dit meisje nog andere tatoeages heeft.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (3)

2. Een eenvoudige, kleine en zoete tatoeage direct boven de enkel. deze kleine hagedis waarvan ik zeker een geweldig verhaal achter de rug heb en ik zou het graag horen. De grote voeten van deze kleine jongen maken het schattig en de eenvoudig beschaduwde body geeft deze schaduwachtige tatoeage veel karakter.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (32)

3. Er is iets aan de ogen van deze kleine hagedis die me het gevoel geeft dat hij recht in mijn ziel kijkt. De kleine hoeveelheid geel die achter het oog werd toegevoegd, doet het echt opvallen. Dit is echt een toffe tattoo omdat het een mix is ​​van een cartoon of moderne stijl en een traditionele tribale stijl. Aangezien het grootste deel van het lichaam van de hagedis groen en normaal is, worden de twee benen aan de rechterkant samengesmolten tot een stamstuk. Het is een cool en slim idee.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (7)

4. Is die hagedis echt ?! Wow het detail in deze tatoeage is behoorlijk verbluffend. De schaduwen onder de hagedis laten het er echt op lijken dat deze kleine kerel op deze dudes-benen klimt. De textuur van het lichaam is precies goed en de grootte is perfect evenredig met een echte levende. Ik vraag me af of die hagedis ooit jaloers wordt op die op zijn been. De manier waarop deze tattookunstenaar wat donkergroene en donkere tinten gebruikte om deze hagedis te vullen, brengt dit hele gebeuren echt tot leven. zelfs de klauwen aan de voet zien er echt genoeg uit om je te krassen.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (10)

5. Dit is een leuke en geweldige tatoeage. De negatieve ruimte werd heel goed gebruikt in deze tatoeage omdat de lijnen door het lichaam van de kleine hagedis gaan. Deze leuke en speelse tattoo laat zien dat deze persoon een leuke kant heeft en bereid is om een ​​beetje op te leven.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (22)

6. Ik ben blij dat dit meisje twee hagedissen op haar schouder heeft gekregen, omdat ik zou haten voor een van hen om eenzaam te zijn of zoiets. Deze geweldige kleine schaduwen van hagedissen recht onder het sleutelbeen zijn leuk en speels. Ze zien er bijna uit alsof ze zijn uitgevoerd in de stijl van een grotmensentekening of iets dergelijks.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (25)

7. De kleur is deze hele tatoeage is super geweldig. Ik hou van de oranje stippen die op en neer gaan langs de achterkant van deze kleine jongen en hoe zijn tong uitsteekt en het likken van de navelring geweldig is. De manier waarop deze hagedis is gekleurd, ziet er bijna als uit met een verfkwast of iets dergelijks. Dit is een heel coole en artistieke kijk op een eenvoudige kleine hagedis.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (31)

Natuurlijk zijn er veel hagedis-tattoo-ontwerpen omdat er zoveel variaties zijn in de soorten hagedissen zelf. Hoewel het in het algemeen niet bekend is bij anderen, zoals bij populaire tattoo-ontwerpen, houden degenen die een hagedis-tatoeage beoefenen veel symbolische en diepe betekenis aan een hagedis-tatoeage. Het kan te maken hebben met iets dat zo diep en persoonlijk is als je persoonlijkheid.

8. Deze hagedis neemt een hele hoop onroerend goed op op deze meisjesrug en linkerarm. Deze tribale tatoeage die een hagedis vormt, is altijd een heel leuk idee. De manier waarop stam in zichzelf vloeit en bijna een golfachtige beweging creëert, is op zichzelf al cool genoeg, en als het dan opkomt en dierlijk als een hagedis, neemt het het naar een heel nieuw niveau van geweldig.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (20)

9. Deze hagedis lijkt erop dat hij iets in je oor probeert te fluisteren of je probeert te overtuigen iets te doen dat je niet ziet. De lange staart van deze hagedis zwaait naar beneden en lijkt bijna op een soort haak of gereedschap om iets of iemand naar binnen te lokken. Het zwarte en grijze lichaam hebben we heel goed gedaan en geven deze tatoeage echt een driedimensionaal gevoel en diepte. Deze hagedis ziet eruit alsof hij elk moment van de huid van een meid kan wegkruipen en wegrennen.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (24)

10. Dit is een ander geweldig voorbeeld van een traditionele tribale tatoeage doordrenkt en getransformeerd in een hagedis. Het achterstuk was erg af en de zwarte inkt ziet er echt goed gevuld en compleet uit. Je kunt vertellen dat deze tatoeage net klaar was omdat de omringende huid nog zacht en rood is.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (33)

We bekijken verschillende hagedis-tatoeageontwerpen, leren de innerlijke betekenis en symboliek van deze ontwerpen en begeleiden je misschien om die te kiezen die bij je smaak en persoonlijkheid past.

11. Deze hagedis-tatoeage zou zo lang hebben geduurd om te finssh maar het was zeker de moeite waard. in een oogopslag zou je waarschijnlijk niet kunnen zien dat dit een tribale tatoeage is, maar als je de tijd neemt om ernaar te kijken en dichterbij te komen, kun je zien hoeveel stamdetail er in deze tatoeage zit. De ruggengraat van deze gigantische hagedis is zeer goed gedaan en de diamanten zien er allemaal erg origineel uit in de traditionele stijl van tribale tatoeages en de alle kleine delen van de staart om een ​​gigantische staart te maken is heel erg indrukwekkend. Ik hou ervan hoe elke arm en ledemaat een beetje van elkaar verschillen. Deze vier unieke ledematen komen samen om een ​​unieke tatoeage te maken.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (2)

12. Tatoeages op de ribben zijn altijd pijnlijk, maar deze meid heeft zichzelf en alle anderen bewezen dat ze een slechte ezel is. Deze tribal hagedis tatoeage heeft de stijl van tribal turtle tattoo die deze tatoeage zeer uniek en origineel maakt. De manier waarop de ledematen meer op flippers of vinnen lijken dan op vingers, is waar ik het specifiek over heb. Wat een cool idee om de staart van deze kleine man te laten ronddraaien en op zichzelf te krullen.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (12)

De gevarieerde motieven en stijlen van hagedis-tatoeages: Wist je dat de hagedis-tatoeage in veel kunstvormen kan worden gedaan? Deze omvatten tribale gebaseerde ontwerpen of in Keltische kunstvormen. Wanneer het in Polynesische stijl is gedaan, wordt de hagedis in het zwart weergegeven. Een hagedis-tatoeage kan een realistische weergave zijn van het schepsel in verschillende houdingen of kan worden gedaan als een karikatuur. Dit betekent dat als het gaat om het kiezen van degene die je wilt, je een geweldige reeks keuzes hebt waarbij je je verbeelding de kans kunt geven om een ​​uniek ontwerp te maken.

13.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (6)

14.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (14)

15.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (23)

De reeks hagedisrassen is vrij groot en biedt veel keuzes voor een tattoo-ontwerp: Omdat de hagedis veel rassen heeft met als populaire de kleurrijke kameleon en de lome gekko. Gekko is de voorkeur als het gaat om Polynesische stijl van tatoeage. Met zijn aangeboren vermogen om te kleven en vast te houden aan elk oppervlak, komt de gekko in het groen met vlekken van blauw en geel. Hagedissen worden ook beschouwd als een voorteken voor slechte dingen die komen in bepaalde op de vrede gebaseerde culturen en werden daarom gezien met angst. Maar overtuigingen en bijgeloof apart een Gecko is visueel een zeer aantrekkelijk ontwerp voor een tatoeage. We weten allemaal dat kameleons bekend staan ​​om hun veranderende kleur om zich aan te passen aan de omgeving en dit maakt het een mooi, uniek en aantrekkelijk tattoo-ontwerp.

16.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (15)

17.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (16)

18.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (28)

De symboliek van tatoeages op basis van hagedissen:  Als het gaat om symboliek en diepere betekenis, wat een belangrijk element is in een tattoo-ontwerp, kan het zijn dat het hagedissenmotief achterblijft. Maar dit is niet waar. Alleen zien zoveel mensen dit wezen met afkeer dat ze de waarde en rol niet zien die de hagedissen in ons leven spelen. Het verbazingwekkende vermogen van een hagedis om een ​​andere staart te laten schieten na het verliezen van een kan worden gezien als zijn vermogen om te overleven en te bloeien, ongeacht wat. Een ander ding dat we moeten erkennen is het voortbestaan ​​van deze wezens over een lange tijd. Sindsdien hebben deze wezens het overleefd en bloeiden ondanks het feit dat zoveel wezens uitgestorven zijn onderweg.

19.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (17)

20.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (27)

21.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (34)

En als het gaat om het verkrijgen van een tattoo-ontwerp op basis van het hagedissenmotief, kun je het uniek maken en het je eigen maken door het te combineren met een bloem of een ander wezen. De mogelijkheden van een tattoo-ontwerp dat opvalt en de aandacht trekt van de kijker met een hagedis-tatoeage is meer. Met de kleuren, de soort en de poses waarin je het hagedismotief op je tatoeage kunt hebben, kun je zelf een geweldig ontwerp bedenken. Een hagedis die zonnen of klaar staat om te springen of rennen achter zijn prooi of gewoon zit daar waakzaam; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een goede verzameling van Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen zijn als volgt:

22.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (1)

23.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (4)

24.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (5)

25.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (8)

26.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (9)

27.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (11)

28.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (18)

29.

Lizard Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (19)

30.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (21)

31.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (26)

32.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (29)

33.

Hagedis Tattoo Designs voor mannen en vrouwen (30)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − 92 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: