30 prachtige kleine pony-tatoeages

Toen ze My Little Pony in de jaren tachtig hadden ontworpen, wedden ze dat ze nooit dachten dat ze nu nog steeds een hit in hun handen hadden - en we wedden dat ze niet dachten dat kleine meisjes over de hele wereld zouden opgroeien om My Little te krijgen Pony-tatoeages. Maar dat deden ze! Een instant klassieker, deze My Little Pony-ontwerpen zijn gewoon te schattig.

De My Little Pony is één ding dat meteen een hit werd met kleine meisjes uit de vroege jaren tachtig toen het speelgoed voor het eerst uitkwam. Sindsdien is het 30 jaar en nog steeds blijven de schattige kleine pony's populair. Degenen onder ons die dat beetje van hun jeugd willen behouden, zelfs als een volwassene, vinden deze My little pony-tatoeage erg aantrekkelijk. Aangezien het thema in kwestie paardensport is, zijn de keuzes voor ontwerpen echt enorm in termen van poses en kleuren.

kleine pony tattoo (8)

Maar over het algemeen geven vrouwen die van dit pony-ontwerp houden, er de voorkeur aan het originele beeld zoveel mogelijk te behouden. Immers met zulke schattige namen als Scootaloo, Sweetie Belle, Princess Celestia, Pinkie Pie en Rainbow dash, wie kan deze schattige dingen echt vergeten? De elementen van onschuldige kindertijd en fantasie die worden geassocieerd met de My Little Pony-ontwerpen, zijn genoeg om onze dorst te lessen. Er is niet veel nodig om met de ontwerpen te spelen.

Spinnenweb op My Little Pony Tattoo: Deze is echt schattig: de blozende wang van de pony en het gedetailleerde spinnenweb, plus het idee dat de pony zelf op zijn benen tattoos heeft, draagt ​​bij aan de algehele charme. Misschien bloost de pony omdat het een back-up in het spinnenweb maakte.

Kleurrijke staart en manen op My Little Pony Tattoo: Deze is kleurrijk en zeer trouw aan hoe deze speeltjes er vroeger uitzagen. We houden van de kleuren op de My Little Pony Tattoo, hoewel het gebruik van kleur op tatoeages niet iets is dat tattoo-puristen normaal leuk vinden.

kleine pony tattoo (19)

My Little Pony-tatoeage in roze kleur met Wings: Als je dit niet weet, willen we je vertellen dat er in de wereld van My Little Ponies de introductie was van verschillende nieuwe die het vermogen om te vliegen bezaten. Hoewel de kleur aan de sobere kant is, maken de vloeiende manen en staart samen met de stijgende hoeven het goed.

kleine pony tattoo (27)

My Little Pony-tatoeage in eenhoornvorm met vleugels in paarse kleur: Een zeer vrouwelijke eenhoorn met details zoals mooie wimpers om het uiterlijk te verbeteren, deze eenhoorn lijkt op het spul van kinderdromen.

kleine pony tattoo

Violet My Little Pony Tattoo: Met de naam Violet zul je dol zijn op dit paard dat prisma's maakt als het haar behoorlijk beweegt zoals vrouwen het graag zien. Dingen zoals de uitdrukking, speelse prance, ogen en wimpers dragen bij aan de allure van deze My Little Pony Tattoo.

kleine pony tattoo (13)

Gotische versie van My Little Pony Tattoo: Je zou het zoiets als de punk of heavy metal versie kunnen noemen, maar we noemen het liever de Gothic-versie vanwege het spinnenweb dat is toegevoegd aan de flank van de Pony. Met de kleurrijke elementen toegevoegd in deze is dit echt een geweldig klein pony tattoo-motief.

kleine pony-tatoeage (7)

My Little Pony Tattoo met Rainbow:  Deze heeft de charmante afbeelding van twee schattige pony's die langs een prachtige regenboog spelen. Het is de perfecte weergave van het kinderlijke plezier en de mix van fantasieën die we vroeger als kinderen hadden.

kleine pony tattoo (1)

kleine pony tattoo (18)

In wezen kunnen we concluderen dat de My Little Pony-tatoeage iets schattigs en kinderlijks vertegenwoordigt dat de meesten van ons geloven als een deel van ons. Het is waar dat de meeste volwassenen een kind hebben dat in hen leeft, en waarom dit stukje van onze kindertijd niet gebruiken om het aan de wereld te tonen in de vorm van een tatoeage? Het zal ons blijven glimlachen, ongeacht de problemen waarmee we worden geconfronteerd als we opgroeien. Hier zijn meer mooie voorbeelden van Little Pony Tattoo:

kleine pony tattoo (2)

DIGITALE CAMERA VAN GEDSC

kleine pony tattoo (5)

kleine pony tattoo (6)

kleine pony tattoo (9)

kleine pony tattoo (10)

kleine pony tattoo (11)

kleine pony tattoo (12)

kleine pony tattoo (14)

kleine pony tattoo (15)

kleine pony tattoo (16)

kleine pony tattoo (17)

kleine pony tattoo (20)

kleine pony tattoo (21)

kleine pony tattoo (22)

kleine pony tattoo (23)

kleine pony tattoo (24)

kleine pony tattoo (25)

kleine pony tattoo (26)

kleine pony tattoo (28)

kleine pony tattoo (29)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: