25 Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille korville

Kuten me kaikki tiedämme hyvin, että lyhyet hiustenleikkaukset ovat tänä vuonna suuntauksina. Suurin osa tytöistä kuljettaa näitä lyhyitä trendikkäitä hiusleikkuja tai lyhyitä trendikkäitä kampauksia näyttää tyylikkäältä ja trendikkäältä lyhyt leikkaus sopii enemmän niille tytöille, joilla on soikea kasvot muoto. Kasvon muoto on paljon tyttökauneudessa ja enimmäkseen kampauspuvut soikeilla pinnalla. Seuraavassa on muutamia hyviä esimerkkejä trendikkäistä lyhyistä hiustenleikkuista, joita jotkut kauniit soikeat kasvot tytöt kantavat.

Hyvin lyhyet hiustenleikkaukset ovat enimmäkseen suuntauksia ja tytöt näyttävät fiksuilta ja seksikkäisiltä näissä lyhyissä tyylikkäissä hiustenleikkuissa. Alla olevassa kuvassa oleva tyttö oli soikea kasvomalli ja tämä lyhyt trendikäs hiustenleikkaus näyttää parhaiten kasvoiltaan.

Erittäin lyhyt leikkaus soikeille pinnoille

Suurin osa tytöistä haluaa kuljettaa lyhyitä trendikkäitä kampauksia vain katsomaan trendikästä ja tyylikästä. Hyvin lyhyet hiusleikkaukset, joissa on otsatukka, ovat myös suosittuja ja näyttävät parhaiten niille tyttöjen kasvoille, joilla oli soikea kasvomalli.

Lyhyt hiustenleikkuus tyttöjen soikeille pinnalle

Alla on yksi tämän vuoden ainutlaatuisista ja trendikkäistä hiuslukuja. Se on lyhytaikainen ja tallennettuna pään toisella puolella. Tytöt, joilla on suorat hiukset haluan kantaa tämän hiusten leikkauksen ja näyttää parhaiten soikeilta kasvoilta.

Ompeleva kampa, soikea kasvot

Se on hyvin trendikäs, tyylikäs ja suosituin leikkausvuosi 2013. Suurin osa trendikkäistä nuorista tyylikkäistä tytöistä haluaa kuljettaa epäsymmetristä leikkausta. Se on pidempi etupuolen osasta ja takapäästä on liian lyhyt. Tämä tyttö alla olevassa kuvassa oli erittäin kaunis soikea kasvot ja hän näyttää melko siinä lyhyessä epäsymmetrisessä leikkauksessa kevyt vaalea hiusväri.

Lyhyt epäsymmetrinen karva soikea kasvot

tonttu on myös hyvin trendikäs ja suosittu tämän vuoden leikkaus. Tämä leikkaus on hyvin lyhyt. Mutta se on trendikäs ja tyylikäs. Tunnettu Hollywoodin julkkis Charlize Theron voi kantaa tämän trendikkään hiustenleikuttimen, jossa on vaaleat hiusvärit. Hän näyttää hämmästyttävältä ja trendikkäiseltä tässä pixie-leikkauksessa.

Charlize Theron lyhyet pixie-hiukset

Bangs on suosittu lyhyissä kampauksissa. Bangs myös näyttää parhaiten niissä tyttöjen kasvoissa, joilla oli soikea kasvot. Bangs antaa ainutlaatuisen trendikkään ilmeen tytön persoonallisuuteen. Tytöt voivat myös kantaa tämän hiusten leikkauksen erilaisilla hiusväreillä, mutta vaalea sävy näyttää paremmalta kuin otsatukka.

Lyhyt hiusleikkaus, jossa otsatukka soikeille pinnoille

Linda Evangelista: Hän on tunnettu Hollywoodin julkkis ja myös erittäin trendikäs tyylikäs nainen. Hänellä on kaunis soikea kasvomalli ja hän näyttää upealta lyhyessä trendikkäisessä leikkauksessa.

Lyhyt julkkisleikataudit soikeille kasvoille

Tytöt näyttävät paremmilta lyhyet trendikkäät hiusleikat ja soikeat kasvot näyttää kauniilta näissä lyhyet hiustyypit

Paras lyhyt hiutaleet soikeille pinnoille

Bob on yksi suosituimmista ja erittäin trendikkäistä kampaajista tyttöjen keskuudessa. Se on lyhyempi pituus takapuolelta ja pidempi edestä katsottuna. Mutta bob-hiustenleikkujat sopivat enemmän soikeisiin pintoihin.

Bob kampaukset soikeille kasvoille 2013

Vaaleat hiusvärit sävyt ovat vuoden 2013 trendikkäimpiä sävyjä, ja useimmat trendikkäisimmistä tytöistä haluavat kuljettaa tämän hiusvärin ainutlaatuisilla trendikkäillä lyhyillä hiustenleikkuuuksilla. Tämä hiusväri näyttää myös parhaiten soikeilta kasvoilta.

Lyhyt blondi kampaukset soikeille pinnalle

Messy hairs näyttävät parhaiten tyttöjen soikea kasvot.

Lyhyt sotkuinen sato kampaus

Tyylikkäät lyhyet ja trendikkäät leikkaukset näyttävät myös parhaiten soikeilta pinnalta.

Funky lyhyet karvankorvakkeet soikeille pinnalle

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille kasvoille

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille korville-1

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille kasvot-2: lle

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille puolille-3

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille korville-4

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille kasvoille-5

Paras lyhyet hiusleikkaukset soikeat kasvot-6

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille korville-7

Paras lyhyet hiusleikkuvat soikeat kasvot-8 varten

Paras lyhyet hiusleikkuvat soikeat kasvot-9

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille korville -10

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille kasvoille -11

Paras lyhyt hiusleikkaus soikeille korville-12

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 55 = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: