Smiley Piercing: 44 Piepgeluiden die hun glimlach + tips wiegen!

Hou van je lach? Waarom accentueer je het niet? De smiley piercing is de perfecte manier om een ​​verborgen pop in je lach te steken. Het maakt deel uit van een nieuwe golf van orale piercings die een heropleving krijgen, want, weet je, tongpiercings zijn slechts een klein beetje voorbij!

De smiley piercing is ook bekend als de scrumper - maar we denken dat dat een beetje een rare naam is! De gemakkelijkste manier om na te denken over waar deze piercing is, is om een ​​spiegel te pakken en jezelf uit te checken terwijl je een kijkje neemt.

Dus hier is hoe: pak je bovenlip tussen je duim en je wijsvinger en strek het omhoog naar je neus, terwijl je je tanden op elkaar klemt. Kijk nu in de spiegel. Zie je het kleine dunne verticale "touwtje" in het midden dat de bovenkant van je tandvlees verbindt met je lipstick? Dat is de frenulum. En dat is ook waar de smiley piercing gaat.

Je steekt er een klein gebogen halteretje in, en dan kunnen mensen je piercing alleen zien als je glimlacht - netjes, huh?

Laten we eens kijken naar enkele foto's van de smiley piercing dan:

65smiley-piercing-081.115

1. Zoete smiley

Op deze foto zie je alleen de ballen van de piercing. Afhankelijk van hoe uw hardware is, zal bepalen hoeveel uw piercing zal laten zien. Dus als je niet wilt dat je ouders het opmerken, neem dan een klein belletje en probeer niet te lachen!

66smiley-piercing-081.115

2. Gouden smiley

Terwijl de meeste mensen ervoor kiezen om roestvrijstalen sieraden te maken voor hun piercings, zou je het misschien willen veranderen in goud, als je meer een gouden fan bent. Vergeet niet dat sommige metalen allergieën kunnen veroorzaken, dus als je piercing raar aanvoelt, is het misschien tijd voor een reis naar de piercist.

67smiley-piercing-081.115

3. Boven en onder

Er is ook de piercing van de onderlip frenulum - in wezen hetzelfde als de smiley, net gedaan op je onderlip. Je moet snauwen (in plaats van glimlachen) om deze te zien. Grrrrrr!

68smiley-piercing-081.115

4. Bij elkaar passende neus en smiley

Smiley's zijn geen permanente piercing - uiteindelijk zullen ze uit de huid trekken, vooral omdat het daar zo dun is. Als je wilt dat je smiley piercing zo lang mogelijk meegaat, moet je je piercer vragen om zo hoog mogelijk in de frenulum te gaan.

69smiley-piercing-081.115

5. Houd van de smiley

Wees voorzichtig met de sieraden die je gebruikt bij je smiley piercing. Barbell-ballen kunnen het glazuur dat je tanden beschermt (en doen) wrijven. U kunt sieraden kiezen die in plaats daarvan uw tanden niet raken, of in de plaats komen voor een plastic lange halter.

72smiley-piercing-081.115

6. Devil's smiley

Hoewel deze puntige ballen in je mond kunnen krabben (ze worden niet aanbevolen behalve voor foto-ops!), Zul je niet veel pijn voelen als je een smiley krijgt. Als je andere piercings hebt, zijn ze waarschijnlijk de minst pijnlijke die je hebt gekregen - jippie!

107smiley-piercing-081.115

7. De smiley van de Cupido

Een smiley kan je eigenschappen echt accentueren. De cupideboog van dit meisje is gemarkeerd met haar doordringende smiley! Het kan ook een aanvulling zijn op andere piercing die je hebt, vooral als je voor een gemeenschappelijk thema kiest met je sieraden.

114smiley-piercing-081.115

8. Diamond Smiley

Je kunt ook een juwelenring krijgen, zoals die hierboven. Om voor je nieuwe piercing te zorgen, hoef je alleen maar je mond meerdere keren per dag uit te spoelen en nadat je hebt gegeten of gedronken. Je zult ervoor willen zorgen dat alle nasties in je mond worden gedood en je piercingsite niet infecteren!

3smiley-piercing-110.416

9. Matching smileys

Jij en je baby zijn klaar om zich aan elkaar te committeren, maar niet met een tatoeage (tenminste nog niet!)? Dan zou je misschien willen nadenken over iets als deze geweldige bijpassende smileys. Je vrienden zijn vast jaloers!

4smiley-piercing-110.416

10. Koperen smiley

Het is beter om te wachten tot je je beugel hebt uitgeschakeld voordat je doorgaat met een smiley-piercing - zoals deze persoon hier boven! Als je het klaar krijgt terwijl je beugel nog steeds aanstaat, loop je het risico dat je wordt betrapt en je romp scheurt - ach!

7smiley-piercing-110.416

11. Hoge smiley

Dit is een goede positie om je smiley in te hebben, met de juiste sieraden. Op deze manier slijt u uw glazuur niet, waardoor u later in uw leven gebitsproblemen kunt krijgen. Leef alsof er geen morgen is maar doordring zoals je tanden voor altijd zullen meegaan!

8smiley-piercing-110.416

12. Bekijk mijn smiley

De smiley piercing is een van die piercings die gemakkelijk te verbergen is en je leeft nog steeds met strikte ouders. Als het hoog is, met kleine sieraden, hebben ze weinig kans om te zien. Mom: Ik begrijp deze generatie gewoon niet !!!

9smiley-piercing-110.416

13. De grijns

Het is altijd beter om niet-allergene en niet-oxiderende metalen te kiezen wanneer je je piercing voor de eerste keer aanbrengt. Kies uit goud of roestvrij staal en wacht tot je piercing geneest voordat je andere materialen probeert!

Ava 100%

14. Dubbele monroe + smiley

Het duurt meestal ongeveer 6 tot 9 weken voordat je piercing volledig is genezen. Gedurende die tijd moet je proberen er niet mee te spelen en zorg ervoor dat je de piercing niet uittrekt. Als je problemen of pijn hebt, zie je je piecer.

11smiley-piercing-081.115

15. Snake bit + smiley

Omdat de piercing in je mond zit, moet je rustig aan doen tijdens het eten en tanden poetsen terwijl het geneest. Het is het beste om weg te blijven van voedsel dat moeilijk is, en pittig eten kan echt steken dus pas op!

12smiley-piercing-081.115

16. Rock on!

Als je piercing langer dan een paar dagen bloedt, is het tijd om terug te gaan naar de piercer. Dit soort bloeden is niet normaal en moet onmiddellijk worden bekeken. Laat je piercing geen pijnlijk punt worden!

13smiley-piercing-081.115

17. Halve glimlach

Het is mogelijk dat u enige resterende pijn van de piercing voelt gedurende de eerste 3 tot 4 weken, maar deze zakt meestal weg. Als je aanhoudende pijn hebt, is het waarschijnlijk tijd om naar de dokter te gaan om te kijken wat er daarbinnen aan de hand is.

14smiley-piercing-081.115

18. Heldere ster

Piercings zijn een populaire keuze voor mensen die voor het eerst een gezichts piercing kiezen. Omdat je het gemakkelijk kunt verbergen en het geen permanente piercing is, is het de perfecte keuze voor sommigen!

15smiley-piercing-081.115

19. Zet je schrap voor jezelf!

Zoals we eerder hebben vermeld, raden we je af om de smiley te krijgen terwijl je nog steeds beugel hebt. Als je er echter van overtuigd bent, kan het een mooie coole look geven die bij het metaal in je mond hoort, zoals deze chick hierboven!

16smiley-piercing-081.115

20. Cheeeeese

Zodra je piercing is genezen, wil je misschien graag experimenteren met andere materialen, zoals nikkel, koper of plastic. Wees voorzichtig met andere metalen, omdat deze een allergische reactie kunnen veroorzaken. Als je merkt dat de piercing pijn doet, zorg er dan voor dat je hem uitschakelt voor je originele metaal.

17smiley-piercing-081.115

21. Ch-Ching!

Als je een meid bent, is het toevoegen van een lipstick in een kleur die springt, zoals rood, een prima manier om de aandacht op je piercing te vestigen. Laten we eerlijk zijn, wil je dat andere mensen het opmerken, toch? De kleuren die op dit moment in de collectie zijn, zijn diepe purples, mauves en zelfs zwart!

18smiley-piercing-081.115

22. Ahhhhhh!

Sommige halters zijn meer gebogen dan andere. Elk zal een ander effect geven. Een licht gebogen halter kan ervoor zorgen dat je gewoon de twee kleine balletjes in je mond hebt. Eeeek! Dat klonk niet al te best, toch? Haha!

27smiley-piercing-110.416

23. Dubbelzinnig 

Het veranderen van je sieraden mag geen nachtmerrie zijn. Als je ballen te glad zijn om met je vingertoppen vast te pakken, probeer dan een tissue rond de bal te gebruiken in plaats daarvan. Dit kan helpen om de bal makkelijker los te maken, zodat je de piercing kunt veranderen.

29smiley-piercing-110.416

24. Paarse passie

Als je nog steeds moeite hebt om je piercing te veranderen, waarom ga je dan niet naar de plek waar je hem hebt gepierced? De meeste piercers helpen je graag bij het vervangen van je oude sieraden voor een nieuw stuk, en je kunt zelfs iets nieuws vinden dat je leuk vindt terwijl je er bent!

30smiley-piercing-110.416

25. Jij en ik

Wist je dat niet iedereen een smiley-piercing kan krijgen? Dat klopt, als je een heel klein frenulum hebt, kun je het misschien niet doorboord krijgen. Misschien wilt u de onderste locatie proberen om te zien of dat voor u beter werkt.

31smiley-piercing-110.416

26. Matching Septum + Smiley

Als je ook een septum-piercing hebt, wil je misschien altijd dezelfde stijl van gebogen staaf door elk heen. Het bovenstaande meisje heeft een bijna identiek septum en smiley-piercing, wat zorgt voor een echt coole look.

32smiley-piercing-110.416

27. Glimlach naar boven

Wanneer je je sieraden verandert, als je de hele staaf uittrekt en niet alleen de uiteinden verandert, moet je de nieuwe balk volgen wanneer je je oude balk eruit haalt. Op deze manier kun je het gat niet kwijtraken - iets dat heel vervelend kan zijn!

33smiley-piercing-110.416

28. Smileytanden

De standaardwaarderingen voor een smileypiercing zijn tussen 16 en 18. De diameter van de ring of de staaf moet minder dan een half per zijn. Het is een plek voor kleine sieraden, geen grote sieraden, anders kun je jezelf beschadigen.

34smiley-piercing-110.416

29. Dubbel goud

Wees voorzichtig met het kopen van sieraden van andere verkopers dan piercingsalons. Ook al beweert een verkoper op straat of op eBay dat hun sieraden Sterling Silver zijn, of een ander materiaal, je hebt geen enkele manier om het zeker te weten.

35smiley-piercing-081.115

30. In actie

Hier is een snap van de smiley die zichzelf in actie doordringt. Je zult zien dat de naald niet te groot is, maar de bovenlip moet omhoog blijven terwijl de piercer zijn werk doet. Zorg er extra voor dat je piercer handschoenen en gesteriliseerde naalden gebruikt!

36smiley-piercing-081.115

31. Smiley + tongfrenulum

Wij houden van, houden van, houden van deze doordringende combo! Eén frenulum bovenaan, één frenulum eronder! Veel mensen kiezen ervoor om orale piercings te combineren omdat hey soms soms niet genoeg is!

37smiley-piercing-081.115

32. Pinkie

Het is niet alleen pittig voedsel dat je moet vermijden nadat je je piercing hebt gedaan. Je wilt zo min mogelijk ziektekiemen proberen in alle orale piercings. Dit betekent geen zoenen of orale seks terwijl het geneest - andere mensen moeten hun bacteriën voor zichzelf houden!

38smiley-piercing-081.115

33. Mijn ring

Als je piercing begint te kloppen nadat je het hebt gedaan, is het tijd om naar een dokter te gaan. Dit is niet normaal en moet daarom meteen worden behandeld om ervoor te zorgen dat de infectie niet wordt voortgezet. Wacht niet op deze!

39smiley-piercing-081.115

34. De vamp

Smiley piercings zijn een geweldig alternatief voor de fang bit piercing voor alle vamp-liefhebbers die er zijn. De vergelijkbare benadering met dubbele bal is een beter alternatief voor diegenen die niet willen dat een dag eindigt met gaten in het gezicht als ze deze uitschakelen.

40smiley-piercing-081.115

35. Smiley + een draai

Als je een smiley-piercing wilt krijgen, kun je het beste naar een gerenommeerde pierclinic bij jou in de buurt gaan, en niet alleen een keten waar ze kleding verkopen, waxen en andere dingen. U wilt echt een specialist om het beste resultaat te krijgen.

41smiley-piercing-110.416

36. Drievoudig vat

Hoewel het gebruikelijker is om de gebogen lange halter te zien voor dit soort piercing, kunnen ringen vaak een aantal veel interessantere ontwerpen bieden. Verwissel je gewone gebogen halter voor een ring met juwelen voor een speciale gelegenheid.

42smiley-piercing-110.416

37. Lipstick op punt

Zoals we eerder hebben vermeld, kan lippenstift echt de aandacht vestigen op je piercing, evenals een oogverblindende witte glimlach. Je zou graag een procedure voor het bleken van tanden willen ondergaan als je een smiley krijgt, omdat alle ogen op je mond zijn!

43smiley-piercing-081.115

38. Gewoon chillen

Zorg ervoor dat je goed voor je mond zorgt, net als je piercing! Dat betekent goed poetsen en flossen, zoals de tandarts je vertelde, en af ​​en toe je sieraden schoonmaken. Hiermee stopt u microdeeltjes voedsel die aan het oppervlak van uw sieraden plakken.

44smiley-piercing-081.115

39. Smiley + dubbele tong

Het is niet vaak dat we zo'n dubbele tong als deze zien! Of is dat een drievoudige tong ?? Dat weten we niet zeker! Je bent net zo individueel als je piercings dus schakel het uit en verras mensen zoals deze chick hier!

45smiley-piercing-081.115

40. Smiley tatts

Smiley piercings mogen niet duur zijn, zoals sommige andere typen. Kijk rond bij een aantal verschillende piercings om uit te zoeken welke de juiste prijzen heeft die bij je budget passen!

46smiley-piercing-081.115

41. Het paar dat doorboort, blijft bij elkaar

Een smiley hoort uw glimlach te verbeteren! Laat het niet verpesten door niet te zorgen voor je piercing en het gebruik van de verkeerde sieraden. Je glimlach zou je leven lang mee moeten gaan, dus het is belangrijk dat je je piercing onderhoudt zoals je hoort te doen.

49smiley-piercing-110.416

42. Dit!

Als je nog op school zit en geen strikte regels hebt, zorg er dan voor dat je tijdens de les geen gezichten trekt zoals het bovenstaande! Als je denkt dat je het risico loopt door je piercing in de problemen te komen, kun je een spacer inzetten tijdens de schoolweek.

50smiley-piercing-110.416

43. Mix n Match

Je gezichtsjuwelen hoeven niet allemaal te matchen! Wat denk je van deze meid hier die goudzilver en purper heeft en het nog steeds rockt ?! Met een geweldige lach kun je met vrijwel alles wegkomen!

64smiley-piercing-081.115

44. Nadenken over meer piercings ...

Als je een aanvullende piercing voor je smiley wilt, raden we het septum of andere neuspiercings, andere orale piercings of een lippiercing aan. Als je van je mond houdt en glimlacht en wilt dat deze wordt opgemerkt, kan een verdubbeling ervoor zorgen dat deze nog meer opvalt!

Dus, om samen te vatten:

 • Laat je piercing altijd af in een professionele piercingkamer
 • Volg de instructies van je piercer tot een T
 • Zorg ervoor dat de sieraden die je krijgt niet te groot zijn en borstelen tegen je tanden
 • Was meerdere malen per dag met mondwater nadat je piercing is gedaan
 • Je kunt de traditionele wassing met zout water combineren voor een beter effect
 • Neem paracetamol als je piercing pijn doet
 • Gebruik om te beginnen anti-allergene metalen
 • Zorg ervoor dat je je piercer of dokter ziet als je denkt dat er iets vreemds aan de hand is
 • Maak je smileypiercing compleet met andere piercings in de omgeving
 • Schakel uw sieraden in voor speciale gelegenheden
 • Draag een spacer als je je piercing echt moet verbergen
 • Vertrouw niet zomaar een sieradenverkoper op Ebay of de straat om je het juiste metaal te verkopen

En dat is het! Als je denkt dat je er klaar voor bent om een ​​duik te nemen en een smiley-piercing te krijgen, waarom vraag je je vrienden dan niet naar hun aanbevelingen voor piercings of zoek je een paar plaatsen in jouw buurt op met een goede reputatie. Een goede piercer met een hygiënische werkplek met gesteriliseerde naalden en werk altijd met handschoenen. Ze moeten je op je gemak voelen en niet ongemakkelijk.

Zodra je je smiley hebt gepierced - en het is genezen - dan is het tijd om weg te happen zoals de mensen hierboven. Flits die glimlacht! We vinden het geweldig om een ​​piercing te hebben die alleen wordt gezien als je het gelukkigst bent. Dus maak plezier, rij wat vrienden rond voor een paar lacht, en dan is het tijd om Snapchat te gebruiken om jouw nieuwste en beste piercing met de wereld te delen!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: