Alles wat u moet weten over Monroe Piercings

Met alle verschillende manieren waarop een lip kan worden doorboord, is er absoluut één stijl die meer opvalt dan andere en die niets anders is dan de ongelooflijk sexy piercing van Monroe. Hoewel veel mensen dit leuke feit misschien niet realiseren, is dit type piercing vernoemd naar het verbazingwekkend getalenteerde en mooie, beruchte geslachtsymbool - actrice Marilyn Monroe. Haar bekendste moedervlek inspireerde deze stijl van lippiercing die een van de meest aangevraagde piercings is geworden in elke piercingstudio over de hele wereld.

229661_2237470142768_1428441845_2538222_5864097_n

In het licht van de echte geschiedenis, kun je dit type piercing ook wel de Crawford horen, aangezien mevrouw Cindy Crawford ook op bijna dezelfde locatie een beruchte moedervlek heeft. Het doordringen gebeurt in wezen net boven het midden van de bovenlip en een beetje naar links. Deze moedervlek die beide sterren van nature hadden geboren, nam de wereld stormenderhand en werd de afgunst van bijna elke jonge vrouw.

648094_f520

Hoewel er veel verschillende stijlen van de Monroe-piercing zijn, is het nooit gestopt met zijn populariteit. Sommige gangbare versies kunnen bijvoorbeeld de Madonna-piercing bevatten, die zich op dezelfde positie aan de andere kant van de bovenlip bevindt. Weten welke piercing je wilt en de juiste naam kan je heel veel hoofdpijn besparen als je de piercing gedaan krijgt, omdat het bij de verkeerde naam een ​​piercing kan zijn aan de andere kant van de beoogde kant.

3025773434_bd936ffd56

Monroe Piercing Jewellery

Het kiezen van het juiste type Monroe piercing sieraden kan het ontwerp op je gezicht maken of breken. Sommige stukken zien er misschien heel goed uit, anderen zullen enkele niet-zo-fantastische details op je gezicht benadrukken, zoals vlekken, fijne lijntjes of littekens. Chirurgische studs of labret-sieraden worden het meest gebruikt om de huid te doorboren en maken de genezingsperiode ook soepeler.

aggie1102

Goede Monroe Piercing-terminologie en informatie

De Monroe-piercing is er een die snel bekendheid en populariteit heeft gekregen, omdat deze relatief snel kan worden uitgevoerd en kan worden verwijderd als dat nodig is, zonder het risico te lopen snel te worden gesloten. Hoewel veel tattoo- en body-piercingartiesten ervaring hebben met dit soort piercing, is het altijd het beste om zoveel mogelijk vragen te stellen om er zeker van te zijn dat u vertrouwd bent met hen. Het proces duurt slechts enkele minuten om te voltooien. Terwijl je weggaat met een gepast chirurgisch stalen sieraad, in eerste instantie bedoeld voor een labret-piercing, kun je na het genezen van de sieraden eenvoudig veranderen in een hengst naar keuze.

mooi-monroe-piercing

Monroe Piercing Nazorg

Het verzorgen van je Monroe-piercing is van levensbelang. Aangezien het een goede 3-10 weken nodig heeft om volledig te genezen, kan het eten van veel koude producten zoals ijs en ijs, samen met suikervrije producten, de zwelling helpen verminderen. Antibacteriële mondwater zoals Listerine zal ook helpen. Blijf uit de buurt van op suiker gebaseerde mondspoelingen zoals Scope om te voorkomen dat de lip en het oppervlak verergeren.

In vergelijking met andere soorten lippiercings zijn Monroe-piercings populair geworden, omdat ze ook andere soorten lippiercings eerder goed accentueren, zoals spinnenbeten en zelfs neuspiercings. Omdat ze meer sierlijk van aard zijn, zijn ze bij vrouwen populairder geworden, maar het is niet ongebruikelijk om mannen die ook sportief zijn te zien. Wanneer mannen echter voor dit type piercing kiezen, gebruiken ze meestal een meer mannelijk type piercing-sieraden zoals spikes of charm-stukken.

Dazzling-Mutya-Buena-Monroe-Piercing

Voor bijvoorbeeld een relatief kleine piercing op het oppervlak, hebben Monroe piercings de mogelijkheid om elke vorm van gezichtspiercing op een unieke en elegante manier te accentueren. Hier zijn nog enkele voorbeelden van hoe een piercing in Monroe je gelaatstrekken volledig kan veranderen!

afbeeldingen

madonna-monroe-piercing25_595

monroe

Travis-McCoy-Monroe-Piercing

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 9 = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: