45 Reka Cipta Tatu Burung Amazing Untuk Lelaki dan Wanita

Burung adalah makhluk yang hebat yang menarik untuk melihat mengingati sifat gaya pergerakan bebas. Mereka dianggap sebagai penjelmaan kebebasan kerana semua yang dilakukan oleh burung adalah terbang dan makan makanan yang disediakan untuk mereka dengan sifat ibu. Terdapat pelbagai makna dan kepercayaan yang berkaitan dengan reka bentuk dan boleh jadi sumber inspirasi kepada pemakainya. Terdapat banyak idea reka bentuk tatu burung yang dikongsi di bawah dan anda mungkin akan mendapatkan orang-orang yang mewakili makna yang anda mungkin mahu dikaitkan dengan reka bentuk

Maksud dan Kepercayaan

Kepercayaan ini dan fakta bahawa burung membawa impak visual yang luar biasa, menjadikannya ideal untuk dipilih sebagai motif tatu. Plus ada peranan burung dalam dongeng mitos lama, di mana wira itu akan dibantu dan dibantu oleh burung ketika mereka berangkat mencari penjahat, sama ada setan, seekor duri atau jenis makhluk jahat lain. Dalam kebanyakan kisah itu, burung itu akan terbang ke depan dan mengintai wira. Ia akan memaklumkan kepada wira mengenai situasi yang akan datang dan juga memberi peringatan kepadanya tentang bahaya yang akan berlaku. Malah ia adalah kualiti kawan berbulu kami yang melahirkan ungkapan "Burung kecil memberitahu saya".

Oleh kerana burung telah menjadi sebahagian daripada cerita rakyat, mitologi dan sejarah, motif tatu dengan burung sebagai tema pusat mereka sangat popular. Burung-burung dan kuasa-kuasa mereka begitu tersinggung dalam sejarah kita bahawa anda boleh mencari peninggalan-peninggalan seni burung sejak kewujudan Neanderthal. Malah mereka memainkan peranan yang besar dalam hieroglyphics bahawa orang Mesir dari masa lalu telah menarik di dinding makam yang tersembunyi di dalam piramid legenda dan misterius. Burung telah menjadi sebahagian daripada pakaian Tarian Hantu Arapaho, dalam banyak upacara dan juga upacara perkawinan di Afrika. Dalam seni Kristian di mana para malaikat dan satir memainkan peranan besar, mereka dikurniakan dengan sifat seperti burung dengan memberikan sayap.

Oleh kerana burung mewakili banyak perkara yang baik seperti kebebasan semangat, sifat yang bermanfaat dan aktif, mereka menjadi popular sebagai reka bentuk tatu. Secara statistik banyak orang memilih reka bentuk berasaskan burung untuk tampil pertama mereka ke dalam tatu. Kebanyakan orang memilih reka bentuk yang menggambarkan burung sebagai sepasang daripada sebagai satu. Biasanya setiap burung akan ditunjukkan sebagai yang bertentangan dengan yang lain. Secara simbolis ini menunjukkan sifat kebanyakan perkara di dunia - seperti kewujudan yang baik dan yang jahat atau siang dan malam. Anda juga boleh menunjukkan reka bentuk tatu burung di mana burung (baik) memerangi ular (jahat).

Oleh kerana terdapat begitu banyak spesies burung, kemungkinan reka bentuk dengan rujukan kepada tatu tidak terhingga. Ditambah dengan budaya yang berbeza yang menghidupkan burung yang berbeza dengan ciri-ciri yang berbeza, anda boleh memilih yang anda mahu. Terdapat juga reka bentuk tatu burung yang ada di ambang yang pelik dan pelik.

Sebagai contoh di China, ada burung tertentu yang namanya juga bermaksud lingga; ini membawa makna keji ke dalam reka bentuk tatu. Selain itu, pasangan lelaki ayam yang merupakan ayam atau ayam juga bermakna organ lelaki, sekali lagi membawa seksualiti atau kejantanan ke dalam makna tatu. The Reka bentuk tatu burung bukan tanpa nada negatif yang kadang kala mempunyai sifat seperti burung disamakan dengan bodoh.

Tetapi secara meluas bercakap tentang reka bentuk tatu yang menggambarkan burung sebagai unsur sentral, ia selalu dilakukan dengan cara yang positif. Antara tatu burung yang paling disukai adalah helang, burung merpati, burung merak, burung gereja dan burung kolibri.

tumblr_nv8uhmy7ql1rmzau9o1_1280

Tato burung telah wujud selama lebih dari 100 tahun dan merupakan rekaan tatu yang paling terkenal. Reka bentuk ini pada asalnya sama dengan nelayan dan pelaut tetapi sejak itu berubah pada tahun-tahun kebelakangan ini kerana banyak orang suka mencintai sifat seni reka bentuk.

tumblr_nvah3gpsAS1s4j88qo1_1280

Burung menduduki tempat yang istimewa dalam mitos dan cerita tentang setiap budaya kerana mereka dianggap sebagai makhluk yang penuh dengan emosi dan kecantikan. Reka bentuk tatu burung di bawah ini adalah karya seni yang indah dengan gabungan warna yang menarik yang menyerlahkan daya tarikan visual pada pemakai.

tumblr_nve4vylwYE1s4j88qo1_1280

Terdapat banyak cara yang boleh digunakan untuk menanda reka bentuk dan tanpa mengira saiz pilihan anda, anda akan mendapat reka bentuk yang sesuai dengan keinginan anda. Reka bentuk di bawah ini kelihatan sederhana namun sangat hebat, saiznya kecil dan berkesan meningkatkan pandangan keseluruhan pemakai.

tumblr_nvh4gkpNar1uobfrfo1_1280

Sarang burung adalah salah satu ciri yang biasanya dimasukkan dalam reka bentuk tatu burung. Memakai reka bentuk sedemikian boleh menjadi ungkapan keselamatan dan kehangatan seperti burung biasanya tinggal di sarang mereka untuk perlindungan dan sebagai cara untuk mendapatkan kehangatan untuk anak-anak mereka.

tumblr_nvrcppYnir1u44dt7o1_1280

Makna yang berkaitan dengan reka bentuk tatu burung:

Burung diketahui mengungkapkan pelbagai emosi, sentimen dan perasaan manusia. Terdapat burung yang menyatakan ketuhanan atau rasa iman seperti burung merpati, ada juga yang menyatakan ketekunan, ketabahan atau kerja keras seperti helang.

tumblr_nvsqbzKIf91s4j88qo6_500

Makna lain yang boleh dikaitkan dengan burung boleh diperoleh dari burung seperti seekor anak ayam yang mewakili sifat lelaki yang amorous. Jenis tatu burung yang anda pakai juga akan dengan cara mengekspresikan keperibadian atau watak anda oleh itu penjagaan muktamad harus diambil apabila membuat pilihan.

tumblr_nvt4fgjkDk1smg5b8o1_1280

Memakai reka bentuk tatu burung angsa boleh menjadi ungkapan kebahagiaan perkahwinan. Geese dikenal mempunyai pasangan perkahwinan seumur hidup dan mempunyai tatu sama-sama melambangkan kebahagiaan perkahwinan dan cinta untuk pasangan anda.

tumblr_nvtfos6ffW1se0br9o1_500

Reka bentuk tatu burung di bawah ini adalah ungkapan seekor burung hantu, burung yang melambangkan pelbagai perkara untuk budaya yang berbeza. Burung burung hantu itu terkenal dengan mata tajam dan tangisan yang dibuat pada waktu malam dan mungkin melambangkan sesuatu yang menakutkan dalam kehidupan seseorang.

tumblr_nvwp2e6Kzk1s4j88qo1_540

Burung kakak tua dan burung menelan juga burung kecil yang biasa dengan reka bentuk tatu burung. Reka bentuk di bawah ini kelihatan hebat dengan kombinasi warna-warna yang berlainan yang mengadun dengan baik. Tempat tatu yang dipakai membuat reka bentuk menjadi agak menarik.

tumblr_nvylnzuhci1ud40pgo1_540

Keupayaan untuk terbang adalah salah satu ciri bahawa banyak orang menghiasi reka bentuk tatu burung cenderung untuk mengenal pasti dengan. Ia biasanya diambil sebagai ekspresi keupayaan untuk menaikkan kemungkinan dan menghubungkan dengan perkara-perkara yang berada di luar skop semulajadi keupayaan manusia.

tumblr_nvz0ne3OFd1u80m14o1_1280

Reka bentuk tatu burung di bawah ini kelihatan hebat dengan satu warna yang digunakan pada reka bentuk yang menggabungkan dengan baik dengan kulit pemakai. Tempat tatu yang dipakai juga meningkatkan pandangan keseluruhan pemakai yang cantik.

tumblr_nw07lkpSrT1tqacy1o1_500

Memakai tatu burung terbang seperti dalam reka bentuk di bawah boleh dikaitkan dengan pelbagai makna. Gabungan pokok, bunga dan burung dalam reka bentuk di bawah ini membuat perasaan yang menenangkan dan burung terbang boleh menjadi ungkapan kebebasan atau fakta bahawa tidak ada yang kekal.

tumblr_nw23pxqY2U1tqacy1o1_500

Burung telah digunakan oleh pelbagai budaya, agama dan mitologi dalam pelbagai cara dan sebagai simbol untuk menyatakan perkara yang berbeza. Sesetengah reka bentuk tatu burung biasa adalah simbol burung seperti helang, burung merak, burung hantu, burung kakak tua di kalangan orang lain.

tumblr_nw194vofNw1qe1z7co1_1280

Tato burung bukan sahaja membawa makna dan simbolisme yang mendalam, mereka juga cukup cantik dan kelihatan hebat terutama apabila direka secara seni bina seperti yang di bawahnya. Warna campuran burung dan reka bentuk seni daun yang ditangkap burung adalah sekeping karya seni yang hebat.

tumblr_nuzgjfBQMT1s4j88qo1_1280

Reka bentuk di bawah adalah ungkapan burung yang hanya terbang dari sarang yang cukup menangkap mata. Unsur-unsur yang digunakan dalam reka bentuk menggabungkan dengan baik dan ruang tatu yang dipakai cukup luas yang memberikan reka bentuk pandangan yang menakjubkan.

Reka bentuk tatu burung (1)

Tempat biasa untuk memakai tatu burung:

Tempat tatu burung dipakai adalah faktor penting apabila memilih reka bentuk tatu ideal anda. Reka bentuk yang besar harus dipakai pada ruang yang lebih besar seperti pada tatu burung bawah di belakang.

Reka bentuk tatu burung (1)

Tatu burung di bahu di bawah adalah karya seni yang mengagumkan. Simbol itu mewakili burung helang yang besar dengan cakar hebatnya yang siap untuk menyerang sesuatu dengan banyak burung kecil di belakangnya. Burung helang adalah burung yang kuat dan dikenali untuk menguasai bidang burung.

reka bentuk tatu burung (2)

Terdapat reka bentuk tatu burung yang kelihatan hebat pada lelaki dengan orang lain yang kelihatan hebat pada wanita. Adalah dinasihatkan bahawa anda juga memilih reka bentuk kemudian menggabungkan dengan baik dengan keinginan jantina anda. Warna-warna yang digunakan dalam reka bentuk di bawah ini kelihatan hebat dan boleh menjadi ideal apabila dipakai oleh lelaki

reka bentuk tatu burung (3)

Reka bentuk tatu burung di bawah ini adalah karya seni yang mengagumkan kerana ia adalah unik dan meliputi keseluruhan belakang. Warna-warna ini cukup bersemangat dan menyiratkan perasaan mitos itu. Bulu yang digayakan dengan cara yang memberi tumpuan kepada badan pemakai dengan sempurna.

reka bentuk tatu burung (4)

Makna yang dikaitkan dengan tatu burung mungkin memakai juga bergantung pada jenis burung yang telah ditato. Kebanyakan burung cenderung mempunyai makna positif selain beberapa yang boleh menyatakan rasa takut, kematian atau nasib buruk.

reka bentuk tatu burung (5)

Terdapat ciri-ciri seperti cawangan, pokok dan bunga yang biasanya dimasukkan dalam reka bentuk tatu burung. Penggunaan ciri-ciri sedemikian membantu dalam menguatkan makna dan tinjauan keseluruhan reka bentuk seperti dalam reka bentuk di bawah.

reka bentuk tatu burung (6)

Penggunaan warna juga mempunyai cara untuk mewujudkan perasaan bersemangat dalam reka bentuk yang menjadikan keseluruhan reka bentuk menjadi menarik secara visual. Reka bentuk tatu burung di bawah ini kelihatan menakjubkan dengan campuran pelbagai warna dan ciri-ciri lain yang menggabungkan dengan baik.

reka bentuk tatu burung (7)

Tato bahu umumnya secara visual menarik dan sangat meningkatkan pandangan keseluruhan pemakai. Reka bentuk yang berwarna-warni di bawah mempunyai gaya yang unik dengan setiap ciri yang berdiri dengan cara yang unik.

reka bentuk tatu burung (8)

Reka bentuk di bawah ini adalah burung yang menjatuhkan makanan kepada anak mudanya. Reka bentuk ini kelihatan cantik dan merupakan demonstrasi penjagaan yang sempurna sebagai salah satu makna positif yang berkaitan dengan tato burung.

reka bentuk tatu burung (9)

Ketuhanan adalah salah satu sifat yang dikaitkan dengan tato burung dan tidak ada yang merangkum yang lebih baik seperti rancangan tatu cantik di bawah ini. Tatu sesuai dengan baik di bahagian belakang atas di mana ia dipakai dan satu warna digunakan memadukan baik dengan semua elemen dan kulit pemakai.

reka bentuk tatu burung (10)

Jika anda menjadi reka bentuk yang lebih kecil dan mudah maka reka bentuk di bawah boleh menjadi sangat ideal. Ia boleh disesuaikan dengan baik di kedua-dua ruang yang besar dan kecil dengan menggunakan satu warna yang membuat reka bentuk kelihatan lebih comel.

reka bentuk tatu burung (11)

Reka bentuk tatu burung yang berwarna-warni di bawah ini kelihatan agak hebat di paha di mana ia dipakai. Kombinasi warna biru, merah dan unsur-unsur lain mewujudkan daya tarikan visual yang menarik.

reka bentuk tatu burung (12)

Beberapa makna umum yang berkaitan dengan tatu burung termasuk pengembaraan, kebebasan, kecantikan terutama dengan burung yang berwarna-warni dan bunyi yang indah yang mereka hasilkan. Terdapat spesies burung yang berbeza dengan masing-masing mempunyai makna yang berbeza yang dikaitkan dengannya.

reka bentuk tatu burung (13)

Reka bentuk tatu burung di bawah adalah karya seni yang rumit dengan semua elemen yang dimasukkan dalam reka bentuk yang kelihatan hebat. Burung itu kelihatan cantik di cawangan-cawangan yang bertengger di atasnya dan sepotong daun di mulutnya mencipta pandangan visual yang menarik.

reka bentuk tatu burung (14)

Ia juga mungkin untuk menambah ciri-ciri yang boleh didapati dengan ideal jika disertakan dengan tatu sama seperti reka bentuk tatu burung di bawah. Warna-warna cantik yang digunakan dalam reka bentuk juga memadukan warna kulit dengan pemakai.

Reka bentuk tatu burung (15)

Reka bentuk di bawah ini adalah satu yang luar biasa dengan burung terbang dan perching yang mewujudkan perasaan kebebasan dan penemuan kerana mereka bebas untuk terbang ke destinasi yang mereka inginkan tanpa banyak halangan. Bunga-bunga yang berwarna-warni dan cawangan-cawangan juga menambah rasa keindahan semula jadi untuk reka bentuk.

reka bentuk tatu burung (17)

Anda boleh membuat reka bentuk tatu burung anda lebih menarik secara visual dengan menambah elemen dan gaya yang meningkatkan keindahan keseluruhan tatu seperti dalam reka bentuk di bawah.

reka bentuk tatu burung (18)

Burung cinta di bawah ini membawa perasaan yang sangat berharga mengenainya terutamanya oleh pencinta tatu burung. Gaya terbang dan jarak antara satu sama lain adalah ungkapan kasih sayang antara burung.

reka bentuk tatu burung (19)

Reka bentuk di bawah ini adalah reka bentuk yang unik dan mungkin membawa makna yang mendalam bagi pemakainya. Gaya yang digunakan dalam reka bentuk dan satu warna yang digunakan mencipta perasaan yang harmoni.

reka bentuk tatu burung (20)

Reka bentuk di bawah ini cukup besar dan sesuai dengan baik di tempat ia dipakai. Satu warna yang digunakan pada reka bentuk dan gaya yang digunakan menjadikan keseluruhan karya seni menjadi sangat visual

reka bentuk tatu burung (21)

Reka bentuk tatu burung di bawah ini agak mitos dengan warna-warna yang indah yang digunakan mengadun dengan sempurna. Reka bentuk ini juga meningkatkan pandangan keseluruhan pemakai.

reka bentuk tatu burung (22)

Reka bentuk di bawah ini hanya indah dengan gaya seni yang digunakan untuk membuat burung kelihatan lebih seperti burung unta. Gaya mungkin agak rumit dan salah satu harus sangat yakin keupayaan seni pereka jika gaya sedemikian akan direalisasikan.

reka bentuk tatu burung (23)

Burung dalam penerbangan adalah ciri umum dengan reka bentuk tatu burung dan berlabuh burung ke elemen seperti dalam reka bentuk di bawah ini dengan lebih baik meningkatkan pandangan keseluruhan reka bentuk.

Reka bentuk tatu burung (24)

Mudah dan elegan adalah keterangan yang sempurna untuk reka bentuk tatu burung yang indah di tangan di bawah. Warna gelap yang digunakan pada reka bentuk menggabungkan dengan baik dengan kulit pemakai.

reka bentuk tatu burung (25)

Bunga-bunga yang indah yang digabungkan dalam reka bentuk di bawah menjadikan keseluruhan reka bentuk kelihatan lebih menarik dan semula jadi. Warna yang digunakan juga menggabungkan dengan baik dan kelihatan hebat di lengan di mana ia dipakai.

reka bentuk tatu burung (26)

Melihat burung di dalam sarangnya adalah imej yang indah untuk dilihat dan mencipta perasaan yang menakjubkan. Reka bentuk sarang burung dan cawangan-cawangan yang digantung di atas juga mencipta perasaan semulajadi.

reka bentuk tatu burung (27)

Walaupun tanpa memasukkan unsur-unsur lain, reka bentuk tatu burung seperti yang ada di bawah mempunyai cara yang menarik. Burung-burung dalam gerakan terbang dengan sayap kuat sayap kuat direka dengan sempurna. Warna gelap yang digunakan pada reka bentuk juga membuat keseluruhan reka bentuk menjadi lebih menarik secara visual.

reka bentuk tatu burung (28)

Sebelum anda membuat keputusan tentang jenis reka bentuk tatu dan warna untuk dipilih, pastikan warna atau reka bentuk pilihan anda kelihatan hebat pada anda. Ini kerana reka bentuk yang mungkin kelihatan hebat pada orang lain mungkin tidak kelihatan hebat pada anda.

reka bentuk tatu burung (29)

Reka bentuk di bawah ini adalah gabungan dua jenis burung dengan setiap peningkatan keseluruhan reka bentuk keseluruhan. Warna-warna cantik yang digunakan dan gaya-gaya yang dimasukkan dalam reka bentuk tatu burung di bawah menunjukkan sekeping kerja yang menakjubkan. Reka bentuknya kelihatan rumit dengan setiap warna yang digunakan mencampurkan dengan baik.

reka bentuk tatu burung (30)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 + = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: