40 tatu bulu yang menakjubkan yang anda perlukan pada badan anda!

Tatu bulu adalah salah satu yang paling dicari reka bentuk tatu memandangkan simbolisme dan warisan budaya. Tato bulu datang dalam gaya dan reka bentuk yang berbeza dan mempunyai latar belakang yang kaya dengan makna yang kebanyakannya menggambarkan watak burung yang diambilnya. Tato bulu membawa unsur tatu unisex unik yang biasanya memegang makna simbolik seperti keupayaan untuk terbang sama ada secara emosi, rohani atau kreatif.

Sesetengah reka bentuk tatu bulu agak berbeza dan elegan, dengan berkesan mencerminkan watak-watak spesies burung yang berbeza yang berasal dari mereka. Mempunyai tatu bulu burung helang, burung unta, merak atau mana-mana burung lain yang intuitif mengenal pasti dengan watak burung. Sesetengah bulu burung spesifik seperti helang dianggap mempunyai sifat-sifat suci. Satu lagi simbol dominan tatu bulu adalah aspek kebebasan, disebabkan oleh fakta bahawa bulu dapat dengan mudah terbang dalam angin. Bulu merak terkenal dengan pecinta tatu wanita memandangkan keindahan dan pelbagai warna yang ada.

Reka Bentuk Tatu bulu

Satu perkara yang menarik tentang tatu bulu adalah hakikat bahawa ia boleh dipakai di mana-mana bahagian badan. Tatu bulu juga boleh digabungkan dengan reka bentuk tatu lain yang menghasilkan rupa yang menarik. Tatu bulu hitam di bawah kelihatan sejuk di tulang kolar dan sangat mudah seperti jenis burung yang berasal dari.

Reka Bentuk Tatu bulu (1)

Tato bulu datang dalam reka bentuk yang berbeza dan sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita. Tatu bulu yang dipakai di bawah di bawah kelihatan comel terutama jika dipakai oleh lelaki. Reka bentuk tatu bulu seperti anak panah kelihatan agak bagus pada lengan lelaki.

Reka Bentuk Tatu bulu (2)

Tatu bulu di bahu di bawah memberikan gabungan yang unik dengan tatu lain. Campuran warna lain pada tatu bulu memberikannya rupa visual yang menawan.

Reka Bentuk Tatu bulu (3)

Reka bentuk tatu bulu melambangkan hal-hal yang berbeza dengan banyak budaya seperti Orang Asli Amerika melihat memakai tatu bulu untuk merenungkan warisan mereka yang kaya atau berhubung dengan sisi rohani mereka. Kebanyakan orang memilih tatu bulu burung dengan watak yang mereka ingin mengenal pasti.

Reka Bentuk Tatu bulu (4)

Bulu sering difikirkan untuk memegang makna simbolik kerana mereka tergolong dalam salah satu makhluk hidup yang paling indah, berbakat dengan keupayaan yang luar biasa untuk terbang. Tidak syak lagi bahawa bulu akan menjadi reka bentuk tatu kegemaran dari segi rupa dan makna. Walau bagaimanapun, apabila anda telah melewati beberapa cerita rakyat, kepentingan budaya dan tradisi, anda akan dengan mudah melihat bahawa bulu sering digunakan dalam reka bentuk tatu untuk menguatkan makna kehidupan, kebebasan, kebebasan, kemerdekaan dan kemenangan. Ia boleh, sering kali, juga melambangkan keupayaan seseorang untuk mempamerkan keperibadian mereka.

Reka Bentuk Tatu bulu (5)

Tatu bulu di bawah adalah campuran yang baik dengan tatu lain. Reka bentuk kelihatan agak cantik di lengan dengan kombinasi warna yang membawa rupa yang menarik. Tatu bulu sesuai untuk wanita memandangkan campuran berwarna-warni.

Reka Bentuk Tatu bulu (6)

Tato bulu melambangkan watak yang berbeza seperti yang terdapat pada burung seperti kebenaran, keberanian, keberanian, kebebasan, perjalanan dan banyak lagi. Sesetengah budaya dan tamadun melihat bulu sebagai mesej dari dunia roh. Tatu di bawah ini kelihatan sesuai untuk lelaki dan wanita terutamanya apabila dipakai di bahagian tubuh yang kelihatan.

Reka Bentuk Tatu bulu (7)

Antara budaya asli Amerika, tatu bulu memegang kepentingan perlindungan rohani. Penangkap impian, simbol cerita rakyat Native American yang banyak diketahui mempunyai bulu yang dilekatkan pada bahagian bawah, dikatakan sebagai kapal yang impian buruk dicuci. Ini melambangkan perlindungan seperti jimat dalam budaya lain. Bulu adalah sebahagian daripada pakaian yang dipakai oleh Orang Asli Amerika daripada burung yang berbeza yang menunjukkan status individu mereka. Sering kali, memakai bulu kanan akan memberikan mereka perlindungan ketika mereka memasuki dunia rohani.

Reka Bentuk Tatu bulu (8)

Tatu bulu di bawah ini direka dengan indah dan kelihatan elegan di tempat ia dipakai. Jenis tatu bulu ini sesuai untuk wanita. Warna-warna yang digunakan menjadikannya lebih kelihatan kerana ia mencerahkan tempat ia dipakai.

Reka Bentuk Tatu bulu (9)

Tato bulu juga diambil untuk melambangkan impian yang baik. Kebanyakan orang menggunakan tatu bulu yang merayu kepada kepercayaan mereka. Mereka yang hidup dalam sihir atau kesucian dapat memakai tatu dari burung yang mereka rasa menunjukkan sifat sihir atau kesucian seperti orang Mesir percaya bulu dikaitkan dengan tuhan-tuhan langit.

Reka Bentuk Tatu bulu (10)

Kerana jenis bulu burung sering dapat melambangkan makna kuat, bulu burung helang dianggap sebagai simbol keberanian dan kehormatan. Warriors telah dianugerahkan bulu-bulu ini untuk menghargai keberanian mereka. Atas sebab ini, anda mungkin sering melihat tentera menggunakan tatu bulu lebih daripada yang lain. Sesetengah budaya percaya bahawa bulu yang terbang ke jalan anda bermakna bahawa jiwa telah meninggalkan dunia duniawi. Dalam budaya tertentu, bulu merupakan bahagian penting dari ritual dan upacara. Orang Kristian mengalu-alukan bulu itu dengan mempunyai banyak kebaikan dan ini menunjukkan dalam banyak reka bentuk tatu berasaskan bulu. Ia adalah sebahagian daripada reka bentuk pada cincin meterai dengan setiap bulu mewakili sesuatu yang khusus.

Reka Bentuk Tatu bulu (11)

Tato bulu juga digunakan untuk berhubung dengan sisi rohani individu dan sesetengah orang Kristian percaya bahawa bulu menandakan kebaikan. Imej cincin meterai terkenal yang diperbuat daripada bulu mempunyai bulu yang melambangkan iman, amal dan harapan.

Reka Bentuk Tatu bulu (12)

Salah satu tatu bulu yang biasa digunakan adalah helang. Tatu bulu helang dianggap sebagai simbol penting. Dalam sesetengah budaya, bulu burung helang telah diberikan kepada pahlawan sebagai simbol keberanian, keberanian dan kehormatan.

Reka Bentuk Tatu bulu (13)

Antara Celtics, dipercayai bahawa lelaki perubatan (Druids) akan memakai jubah yang mempunyai bulu pada mereka untuk majlis-majlis khas. Orang Mesir juga menggunakan bulu untuk menghiburkan para Dewa. Sesetengah percaya bahawa bulu mewakili mimpi kerana mereka cantik untuk melihat tetapi sukar dipahami. Bulu mewakili kebebasan pergerakan dan keupayaan untuk melayang di atas kebanyakan halangan. Oleh kerana makna bersejarah ini adalah mengapa ramai orang menggabungkan bulu ke dalam reka bentuk tatu peringatan mereka, menghormati orang tersayang yang telah berlalu.

Reka Bentuk Tatu bulu (14)

Ini adalah tatu bulu yang indah yang direka dengan baik dan ideal untuk wanita muda. Warna yang digunakan pada reka bentuk tatu bulu menjadikannya lebih menarik.

Reka Bentuk Tatu bulu (15)

Tatu bulu kelihatan sederhana dan sesuai untuk kanak-kanak perempuan. Warna hitam digunakan menggabungkan dengan kulit perempuan yang membuat tatu kelihatan agak jelas.

Reka Bentuk Tatu bulu (16)

Bulu itu telah dikaitkan dengan permulaan yang baru. Bulu berwarna yang berbeza bermaksud perkara yang berbeza seperti kemurnian putih, merah untuk keghairahan dan warna kekuningan yang menandakan kecerdasan. Burung burung yang berbeza boleh bererti perkara yang berbeza. Yang paling popular dari segi reka bentuk tatu adalah bulu untuk Peacock, Parrot, Eagle, Egret, Ostrich, Swallow dan Turki.

Reka Bentuk Tatu bulu (17)

Campuran tatu bulu di bawah tidak hanya kelihatan menarik tetapi diletakkan di tempat yang bagus. Tatu bulu ini kelihatan sesuai untuk wanita dengan campuran warna yang meningkatkan rupa tempat ia diletakkan.

Reka Bentuk Tatu bulu (18)

Tatu bulu ini dengan burung kelihatan agak meriah. Burung terbang sememangnya melambangkan kebebasan dan warna yang digunakan pada reka bentuk menjadikan keseluruhan reka bentuk kelihatan hebat. Reka bentuk kelihatan cantik pada gadis-gadis.

Reka Bentuk Tatu bulu (19)

Sesetengah menyambung bulu kepada malaikat dan makhluk angkasa lain sejak bulu membentuk sayap yang makhluk-makhluk ini sepatutnya ada. Simbolisme tato bulu termasuk kebenaran, kepantasan, ringan badan dan semangat, keupayaan untuk terbang, perlindungan, harapan, mimpi, keberanian, pergerakan jiwa, janji dan keupayaan untuk terapung.

Reka Bentuk Tatu bulu (20)

Satu perkara yang hebat dengan tatu bulu ialah ia boleh diletakkan di mana-mana di dalam badan. Tatu bulu boleh disesuaikan dengan baik pada lengan, kaki, bahu, belakang atas, belakang bawah. Reka bentuk boleh dilakukan dalam pelbagai saiz dan saiz. Penggunaan campuran warna meningkatkan tatu bulu.

Reka Bentuk Tatu bulu (21)

Dalam simbolisme Celtic, Morrigan memakai jubah bulu burung gagak sebagai cara mengubah menjadi burung. Adalah dipercayai bahawa aspek beralih ke burung membolehkannya mengakses akal yang lebih tinggi dan pandangan mata burung dari alam rohani.

Reka Bentuk Tatu bulu (22)

Dengan begitu banyak pilihan, kepentingan budaya yang kaya dan banyak kualiti positif yang dikaitkan dengan tatu bulu tidak ada keraguan bahawa anda akan dinaikkan apabila anda mendapat satu. Tetapi pertimbangkan semua kemungkinan dari segi reka bentuk, implikasi yang lebih mendalam dan melakukan pencarian jiwa untuk mengapa anda benar-benar mahukan tatu ini sebelum meneruskannya.

Reka Bentuk Tatu bulu (28)

Semangat burung dikatakan kuat dalam pembersihan persekitaran yang bertenaga dan memurnikan suasana rohani. Diyakini beberapa kebudayaan yang melambaikan bulu di atas api suci adalah cara menaikkan jiwa dan memberikan rasa syukur kepada burung-burung.

Reka Bentuk Tatu bulu (38)

Tato bulu biru dan hitam ini kelihatan cantik dan sesuai untuk lengannya. Adalah penting untuk melakukan penyelidikan anda dengan betul dan pastikan jika tatu bulu yang anda pakai sesuai untuk anda sebelum anda komited untuk ditandatangani.

Reka Bentuk Tatu bulu (34)

Tatu bulu boleh dibuat untuk kelihatan sangat menakjubkan dengan penggunaan warna dan penambahan beberapa perkara penting seperti manik dan benda lain. Anda boleh memilih untuk mendapatkan tatu bulu sebagai simbol dedikasi untuk seseorang yang anda suka atau sebagai jimat perlindungan atau untuk mengingatkan anda tentang impian anda.

Reka Bentuk Tatu bulu (23)

Bulu juga dipercayai dalam sesetengah budaya untuk menangani komunikasi. Bulu dilihat sebagai mesej dari dunia rohani dan dengan memakai tatu bulu ia menyadari bahawa anda akan dapat mendapatkan mesej yang kuat.

Reka Bentuk Tatu bulu (24)

Tatu bulu ini menggabungkan dengan yang lain. Reka bentuk tatu sangat sesuai untuk lelaki dan kelihatan sesuai untuk tempat ia diletakkan. Arti tatu bulu adalah unik untuk pemakai dengan setiap pemakai memberikan tatu arti yang bergema dengan baik dengan mereka

Reka Bentuk Tiruan Tatu (25)

Gabungan warna yang indah menjadikan kombinasi tatu bulu kelihatan besar dan menarik. Bulu-bulu itu disatukan di sumber dengan masing-masing menuju ke arah yang tersendiri.

Reka Bentuk Tatu bulu (26)

Reka bentuk besar tatu bulu yang dilengkapi dengan petikan dan burung terbang. Reka bentuk tatu kelihatan hebat pada lelaki dan terbaik apabila digunakan pada bahagian atas badan seperti yang ditunjukkan di bawah. Satu reka bentuk warna memberikan tatu seperti pakaian seragam dan harmoni

Reka Bentuk Tatu bulu (27)

Tatu bulu ini menampakkan rupa yang berbeza pada lengannya. Kulit yang memakai sesuai dengan reka bentuk kerana ia meningkatkan corak tatu menjadikannya agak menarik terutama untuk lelaki. Pastikan sebelum anda memulakan dakwat yang anda selesa dengan di mana ia dipakai untuk mengelakkan sebarang penyesalan selepas kerja selesai.

Reka Bentuk Tatu bulu (29)

Tatu di bawah ini agak mudah, cantik dilakukan dan kelihatan hebat pada pemakai.

Reka Bentuk Tatu bulu (30)

Kelihatan menakjubkan dengan burung terbang di atas tatu bulu. Tempat yang dipakai sepertinya sempurna dan boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.

Reka Bentuk Tatu bulu (31)

Kebijaksanaan Orang Asli Amerika memandang bulu sebagai penjelmaan semangat burung. Oleh itu, dirasakan bahawa jika anda memakai tatu bulu, anda membawa sifat-sifat burung tertentu yang anda pakai bulu-bulunya. Sekiranya burung tersebut dianggap sebagai damai seperti seekor burung merpati maka anda mengandaikan diri sebagai perwujudan semangat damai sejahtera itu.

Reka Bentuk Tatu bulu (32)

Tatu bulu di belakang telinga di bawah menggabungkan dengan baik dengan anting-anting bulu. Perwujudan sebenar kebebasan dan kemajuan sesetengah simbol dianggap. Tatu bulu meningkatkan paparan pada leher atas, meningkatkan prospek.Reka Bentuk Tatu bulu (33)

Satu perkara yang membuat tatu bulu menonjol adalah keupayaan warna untuk menggabungkan dengan baik, menjadikannya pilihan yang lebih baik untuk wanita. Tatu di bawah ini memaparkan campuran warna halus yang membawa kombinasi warna dengan baik.

Bulu tatu reka bentuk (35)

Tato bulu lengan ini menarik dan menarik secara visual. Warna hitam jarang digunakan pada reka bentuk membuat tatu bulu kelihatan cukup menarik. Reka bentuk ini sesuai untuk wanita dan tempat yang dipakai di belakang lengannya sesuai.

Reka Bentuk Tatu bulu (36)

Tatu bulu di bawah ini kelihatan sederhana dan hebat. Sangat minit tetapi kaya warna dan reka bentuk. Tempat yang dipakai membuatnya kelihatan istimewa kepada pemakai kerana tidak banyak orang yang dapat mengenali tatu menjadikannya ideal untuk perempuan.

Reka Bentuk Tiruan Tatu (37)

Tato bulu merak ini kelihatan comel, warna-warna itu menggabungkan dengan baik meningkatkan keseluruhan penampilan lengan. Penting untuk memahami dengan jelas maksud di sebalik tatu sebelum melakukan memakainya.

Reka Bentuk Tatu bulu (39)

Tatu bulu adalah reka bentuk yang mudah dan menakjubkan. Baik ditempatkan dan sesuai dengan lelaki dengan sempurna. Manfaatkan pelbagai reka bentuk tatu bulu yang ada untuk memastikan dengan pemilihan anda sebelum membuat keputusan untuk pergi untuk pemalsuan.

Reka Bentuk Tatu bulu (40)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − 67 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: