105+ Reka Bentuk Awan Tatu Atmosfera & Maksud – Cinta di Air (2018)

awan (3)

Semua orang cuba untuk mendapatkan rupa yang unik dan elegan itu pada tatunya. Tato awan telah menjadi begitu popular di kalangan lelaki dan wanita. Apa yang menjadikan mereka dirujuk sebagai tatu awan adalah kemasukan awan dalam reka bentuk.

Walau bagaimanapun, dalam kebanyakan rekabentuk ini, awan kebanyakannya digunakan sebagai latar belakang tidak seperti orang lain bentuk tatu di mana nama mereka mencerminkan elemen utama. Awan ini dilakukan dengan warna hitam dengan beberapa pengecualian yang juga dilakukan dalam warna gelap. Tato awan juga dirujuk sebagai tatu tradisional.

Tatu Awan 86

Sumber

awan (5)

Tatu awan

Tatu awan

Awan membentuk sebahagian langit dan manusia sentiasa mengaitkan langit dengan alam surgawi atau rohani. Oleh itu, tatu ini cenderung melambangkan kerohanian. Sekiranya tato-tato ini dilakukan dengan baik oleh artis, mereka boleh menjadi inspirasi dan menarik untuk ditonton.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Jika tidak, mereka boleh kelihatan menakutkan dan dengan itu mempunyai kesan negatif kepada penonton. Anda boleh mempertimbangkan untuk mempunyai salah satu tatu awan, di bawah adalah analisis beberapa tatu awan.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Matahari di atas Awan

Tatu awan jenis ini dilakukan dengan mempunyai matahari yang muncul di atas awan gelap. Dalam awan, frasa "Selepas badai" ditambahkan untuk memberikan makna yang lebih baik.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

 • Awan Tatu 107
 • Awan Tatu 106
 • Awan Tatu 105

Tatu ini digunakan untuk bermaksud bahawa selepas setiap badai kegelapan yang berlaku dalam kehidupan seseorang, beberapa cahaya matahari akan tetap muncul dan perkara akan berubah dari yang buruk ke kebaikan. Ia adalah tatu inspirasi kepada orang yang berada dalam keadaan yang sukar. Ia memotivasi mereka untuk terus menekan.

Tato ini kelihatan baik di tangan dan boleh dilakukan untuk lelaki dan wanita.

Tatu awan

Tatu Awan 87

Sumber

Tatu Awan 88

Sumber

Tatu Awan 89

Sumber


Kilat bersama awan hitam

Gemerlap petir dalam awan gelap adalah sesuatu yang tidak akan dikehendaki untuk ditemui terutama pada zaman kanak-kanak. Walau bagaimanapun, tatu awan ini kelihatan begitu baik apabila dilakukan di tangan. Ia mengingatkan pada saat-saat yang dahsyat di masa lalu.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Walau bagaimanapun, makna ini juga boleh berbeza-beza dari satu komuniti ke satu sama lain bergantung kepada kepercayaan tetapi hakikatnya, penampilan tatu ini hebat.

12934869_234983130197635_1771891340_n

tatu awan

tatu awan

tatu awan

tatu awan

tatu awan


Awan bersama dengan mata

Ini terutamanya digunakan untuk bermakna bahawa semua yang di atas dapat melihat semua. Awan digunakan untuk mewakili kedudukan dan mata digunakan untuk mewakili keupayaan untuk melihat. Ia digunakan terutamanya dalam perkara rohani bahawa Allah dapat melihat semua yang di bawahnya kerana orang percaya bahawa dia tinggal di atas kita.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

 • Tatu Awan 102
 • Tatu Awan 103
 • Awan Tatu 104

Tatu ini boleh menakutkan tetapi jika dilakukan oleh artis profesional boleh melihat yang akan menarik perhatian majoriti orang dan mengaguminya. Kedudukan terbaik untuk melakukan tatu ini adalah bahagian belakang tangan. Ia membawa mesej dengan baik apabila seseorang meletakkan tangan dengan tattoo awan jenis ini di matanya.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan


Sinaran matahari dan awan

Apabila kita melihat matahari bersinar di langit, kita mendapati diri kita penuh dengan kegembiraan. Sinar matahari merupakan kegembiraan dan harapan. Ia memberi kita rasa optimis. Oleh itu, mempunyai jenis tatu ini akan memberi inspirasi kepada orang lain. Kepada pembawa tatu, dia boleh menggunakannya sebagai tanda berkat dari Tuhan.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu ini terutama dilakukan di tangan dan ia membuat reka bentuk tatu awan yang hebat.

awan (2)

awan (4)

awan (6)

Tatu Awan 90

Sumber


Awan Biru

Seperti yang disebutkan dalam bahagian pengenalan, walaupun majoriti tatu awan menjadi hitam, terdapat beberapa pengecualian. Ini dilakukan dengan mempunyai awan biru dan kesan kilat di pusat. Kesan ini digunakan untuk membuat tatu kelihatan seperti awan biru dengan sinar matahari pecah keluar daripadanya.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu ini terutamanya dilakukan oleh wanita kerana ia cerah dan berwarna-warni. Ia juga digunakan untuk mengeluarkan mesej harapan, kegembiraan dan keyakinan. Ia adalah reka bentuk tatu yang hebat.

Tatu awan

awan (1)

tatu awan

tatu awan

tatu awan

tatu awan


Malaikat menangis di awan

Wanita khususnya seperti menggunakan malaikat dalam reka bentuk mereka. Reka bentuk ini dilakukan dengan mempunyai imej malaikat yang elemen latar belakangnya adalah awan. Tatu ini dilakukan di tangan yang meregangkan ke belakang. Ia boleh dilakukan dengan gabungan warna.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Seorang malaikat yang menangis digunakan untuk mewakili kesedihan yang mendalam yang seseorang dapat menjalani akibat kehilangan sesuatu atau seseorang. Walaupun digunakan untuk mewakili kesedihan, penampilannya begitu menarik untuk mata dan tidak syak lagi majoriti suka reka bentuk.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu Awan 91

Sumber

Tatu Awan 92

Sumber

 • Awan Tatu 101
 • Awan Tatu 100
 • Tatu awan 99

Blue Angel duduk di atas awan

Tato ini sangat biasa di kalangan orang yang beriman. Orang mengambil awan sebagai sebahagian daripada langit. Makna yang lebih mendalam dari tato awan ini ialah kehadiran seorang malaikat. Malaikat yang duduk di atas awan atau hanya berdoa menunjukkan bahawa berkat akan datang kepada kita.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Ia juga merupakan tanda perlindungan ketika malaikat dikatakan mengawasi kita.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan ini boleh dilakukan di belakang seseorang dan kelihatan juga bagus. Ia agak reka bentuk yang hebat.

Tatu awan

Tatu awan

Tatu Awan 93

Sumber


Awan dengan hujan jatuh jatuh di Lautan

Ini juga merupakan reka bentuk klasik. Ia melibatkan awan gelap dengan hujan jatuh yang jatuh dari situ ke lautan. Pada hujan, frasa ini juga ditambah. "Tetapi apa lautan, tetapi banyak titisan".

Tatu awan

Tatu awan

Tatu digunakan untuk bermaksud bahawa apa sahaja yang dilihat sebagai besar datang dari gabungan unsur-unsur kecil. Ia adalah tatu awan inspirasi terutama kepada mereka yang terdesak untuk memperoleh barang-barang yang hebat. Tatu awan ini boleh dilakukan di tangan atau di belakang.

Tatu awan

Tatu Awan 94

Sumber


kembali ke menu ↑

Awan dengan guruh dan burung memegang beberapa mesej

Terutamanya, kita mengalami guruh apabila ada awan gelap. Apabila guruh berlaku, ia tidak boleh diabaikan. Terdapat tatu dengan burung yang memegang mesej di awan dengan guruh digunakan untuk menunjukkan pentingnya mesej itu.

Tatu awan

Tatu awan

Awan Tatu 95

Sumber

Mesej tidak boleh diabaikan kerana kepentingannya. Ini jenis tatu yang terbaik digunakan untuk mengeluarkan mesej berhati-hati. Ia terutama dilakukan pada dada lelaki dan reka bentuknya sejuk. Ia adalah reka bentuk yang hebat dan orang yang datang dengannya mestilah sangat kreatif.

tatu awan

tatu awan

tatu awan

tatu awan

tatu awan

tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tatu awan

Tato awan begitu banyak dan dengan reka bentuk yang hebat. Walau bagaimanapun, sebelum memilih reka bentuk yang akan dilakukan kepada anda, sentiasa baik untuk memahami makna kerana setiap tatu telah mendapat maknanya. Sekali lagi, ia perlu dilakukan dengan berhati-hati supaya ia membawa rupa yang menarik tetapi tidak menjijikkan.

 • Awan Tatu 97
 • Tatu Awan 96
 • Tatu Awan 98

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: