Top 14 cele mai mari magazine de tatuaj din lume

Tatuajele sunt o modalitate de a-ți exprima personalitatea. Uneori, această alegere nu funcționează așa cum ați dorit. Cu toate acestea, atunci când luați decizii cu privire la tatuaje, asigurați-vă că este decizia corectă. Acest lucru se datorează faptului că rezultatele pot fi permanente sau de o durată de viață. În acest caz, cine vă încredințați arta corpului dumneavoastră contează foarte mult. Studiourile Tattoo nu devin cele mai mari din cauza muncii proaste, cresc și cresc de la a fi cele mai eficiente din industrie. Cuvântul "mai mare" în acest context se poate referi la dimensiunea fizică, la numărul de artiști experimentați și la tatuaj cabine, împreună cu cifra de afaceri a clienților. Cu aceste criterii, următoarele sunt cele mai mari studiouri de tatuaj din lume.

cel mai mare magazin de tatuaje

1. Tatuaj de cerneală pentru celebrități Phuket

Celebrity Ink este un studio de tatuaje recunoscut la nivel mondial în Phuket Thailanda, este, de asemenea, cel mai mare studio de tatuaje din lume. Artiștii sunt foarte pasionați de munca lor, dar asta e doar începutul reputației de Celebrity Ink, Ei urmează reguli foarte stricte atunci când sunt în studio. Ei oferă consultanță expert, profesională și onestă pentru crearea unei noi arte corporale. Ele devin repede recunoscute ca fiind una dintre cele mai cunoscute studiouri de tatuaje din lume. Studioul de tatuaj Celebrity Ink din Phuket susține un nivel extrem de ridicat al standardelor de salubrizare și sterilizare, care au fost duplicate și au aprobat metode conform Asociației Profesionale de Tatuaje din Australia și reglementează frecvent studioul pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună igienă, serviciu și bineînțeles tatuaj.

2. Smith Street Tattoo Salon

Situat pe strada Smith, în Brooklyn, NY, acest salon de tatuaje este specializat în stilul tradițional american. În experiența și opiniile multor oameni, se crede că este cel mai bun din întreaga lume. Puteți să vă rezervați o întâlnire în avans sau să vă simțiți liberi să intri și să așteptați. Nu vei regreta mersul în salonul ăsta, vei avea o capodoperă perfectă a imaginației tale gravate în pielea ta. Într-o altă notă, nu vei lăsa niciodată salonul cu un tatuaj rău, cât de rău vrei să nu conteze.

3. Ultimul studio Rites

Acest studio a fost deschis în 1998 de Paul Booth. Este una dintre cele mai bune studiouri pentru a fi inscripționată de către unii dintre cei mai buni artiști de tatuaj din lume dacă vă susțineți Booth's Dark Dominion. Este destinația ta pentru o estetică mai întunecată. Oaspeții pot viziona cele mai bune artă întunecate în ultimul studio Rites și vizionează, de asemenea, artiști de tatuaj la locul de muncă. În acest studio, adâncimile cele mai întunecate sunt numite prin reputația vizuală puternică și prin ideologiile întunecate. Cu siguranță, nici un suflet nu lasă contemplativul neatins.

4. Templul Tattoo

În Hong Kong china, magazinul de tatuaje oferă temele care vă angajează sufletul. O artă reală este atemporală, care merită perfecțiune pentru a crea perfecțiuni personalizate care vor face parte din viața ta. Această importanță este luată în considerare numai la templul Tattoo.

Templul Tattoo are o cămară, un bar și o sală de consultare privată. Orice nevoie de tatuaje este întâmpinată în acest studio. Standardele sunt, de asemenea, susținute la niveluri înalte; acest lucru asigură că artiștii vor aduce cu arta arta ta la viață, pe măsură ce vă mințiți de rezultat. Și respectarea standardelor se aplică și clientului, pantofii fiind eliminați la intrarea în acest studio. Cerneala cu pigmentare certificată, care este triplă testată și importată de la noi, asigură respectarea standardelor de igienă. Re-crearea de portrete și tonuri de piele folosind cerneală specializată se realizează și în templul Tattoo.

5.      Toronto cerneală

Toronto Ink, găsită în Toronto, Ontario, este o unitate multi-artistă pe care o puteți avea în toată încrederea dvs. atunci când vine vorba de revizuirea tatuajelor de litere de bază, ascunse și chiar piese personalizate. Nimeni nu pleacă din magazinul de cerneală din Toronto fără fericire pe pielea lor.

Toronto de cerneală extrem de instruiți artiști de acoperire-up care utilizează tehnici de îndepărtare cu laser tatuaj oferă o mare varietate de de la modificarea unui tatuaj existent la îndepărtarea tatuajului. Acestea oferă de asemenea servicii de îndepărtare a părului cu laser, oferindu-le clienților opțiuni atunci când doresc să-și modifice sau să-și îndepărteze tatuajele. Toronto Ink oferă, de asemenea, îndepărtarea părului cu laser.

6. Muzeul de Tatuaje Horiyoshi III

HTM (Horiyoshi III Tattoo Museum) este un magazin de tatuaje la nivel mondial, faimos cunoscut pentru tatuajele bodysuits. Este deținută de Hiroshi III. Tehnica bodysuit utilizează tehnici tradiționale pentru umbrire și culoare. Este un artist japonez tradițional ucenicizat cu un alt maestru al stilului japonez. Numele lui "Hori" este un titlu primit de la maestrul său și înseamnă "a grava". Costumele lui sunt compuse din motive japoneze, cum ar fi tigrii, dragonii, peștii koi etc. Trebuie să fiți gata să vă deschideți portofelul dacă doriți un costum gravat în corpul vostru.

7. Maestri de mâneci

 Referitor la cel mai aglomerat magazin de tatuaje din lume, este magazinul de tatuaje Kings Cross din Sydney. Din 1984, este responsabil pentru mătreața de mătase de tatuaje cu maneci și acest lucru îl face cel mai răspândit salon de tatuaj din Australia. Toate tipurile de tatuaje se fac aici, de la celtic, biomecanic, tribal, tradițional, vârstă nouă, umbre negre la lucrări de artă de mână liberă și așa mai departe. Datorită acestui fapt, Maestrul Sleeve a atras clientela din întreaga lume, precum și unii dintre cei mai buni artiști de tatuaj din lume. Ele sunt numai în cele din urmă pentru tatuaje frumoase în Sydney.

8. Caio Tattoo

Ambalat cu unelte separate și sterilizate într-o autoclavă, magazinul de tatuaj Caio respectă toate standardele sanitare pe care le veți dori într-un magazin de tatuaj. Cu o echipă de profesioniști specializați, acest magazin funcționează numai cu cele mai bune produse de pe piață pentru a da tatuajelor dvs. de reveries. Capacele acestora sunt dezinfectate în mașinile de spălat cu ultrasunete, care sunt încărcate cu detergenți enzimatici. Toate celelalte materiale sunt de unică folosință. Standardele și tatuajele mari sunt luate în considerare la optim.

9.  Inkline Studio

Studioul Inkline a câștigat faima datorită renumitului tattoist Anil Gupta. Inkline se ocupă de obiceiuri și oferă o nevoie unică de tatuare. Totul vine de la un om care crede că orice tatuaj al viselor tale poate fi transformat într-o realitate cu o imaginație vie și o minte deschisă. În acest studio, nici un tatuaj nu este imposibil de reprodus, fie că este vorba de un original Gupta, fie de o reproducere a unei picturi. Cu acest concept, studioul inkline redefinește arta tatuajului contemporan.

10. Apocalipsa Tattoo

Situat în Seattle, faima magazinului de tatuaj Apocalypse a depășit-o. Acum, apocalipsa deschide un alt studio din Europa, cu siguranță un mediu în care să sculpteze o nouă casă. Moștenirea tatuajului Apocalypse este ceea ce pune acest magazin pe o hartă din ianuarie 2000. Acest nou studio este ceva de căutat după ce sa terminat.

11. Magazinul de tatuaje Daredevil

odată cu tatuarea legalizată de către NYC în 1997, a fost deschis un magazin de tatuaj daredevil. Ce face acest magazin mare este un muzeu de tatuaje. Ea are o colectie de memorabile personale de tatuaje antice din ultimii 27 de ani. Colecția are artefacte de tatuat cu opere de artă originale de artiști celebri precum Bert Grimm, Samuel O'Reilly, George Burchett și mulți alții. Fotografii originale, mașini de tatuaje antic, bannere cu intermitențe și articole de știri sunt, de asemenea, incluse în colecție. Vizitatorii sunt liberi să vizualizeze colecția în timpul orelor de lucru regulate, ceea ce este mai uimitor este că nu există taxă de admitere pentru vizionarea acestei colecții legendare. Acest magazin are mai multi artisti, fiecare cu stiluri diferite de tatuare.

12. Tatuaj cu trei regi

Caracterizată de curățenia, cazare și spațiu confortabil, este studioul tatuajilor trei regii. Găsit în punctul Green, New York, acest magazin de tatuaje oferă nume și tatuaje la fața locului. Cu peste 20 de artiști la bord și alți artiști invitați, vă garantați că veți obține un tatuaj de calitate, care este, desigur, scump. Acest studio a colaborat cu Tataway și nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la îndepărtarea tatuajelor. Acestea oferă cele mai bune servicii de mutare și luminarea vechiului tatuaj atunci când vă aflați în punctul verde.

13. Tin Tin Tatouages

Cele mai multe vedete din Europa au fost tatuate în Montmartre, Franța, de Tin Tin. După ce sa învățat în berlin în timpul anilor militari, a călătorit în lume pentru a afla mai multe tatuaje, și-a dezvoltat în sfârșit propriul stil de tatuare. Arta lui de tatuaj a facut ca magazinul sa se impuna printre alte magazine de tatuaje din Europa. Stilul este descris ca o ilustrație fotografică, care este responsabilă pentru preluarea artei tatuajului la un nivel superior. Revistele precum Elle și GQ au prezentat munca lui Tin Tin. Mulți artiști care se află în prezent învață sub ceas. Așa este ilustrația fotografică mare.

14. Compania de tatuaj din Boston (BTC)

Recunoscută de publicații majore, cum ar fi Somerville scout și Phoenix din Boston, este compania de tatuaj din Boston. Acesta este situat la nord de centrul orasului Boston. A fost înființată la sfârșitul anului 2004 și este studioul celor mai respectate din zonă. Acesta oferă design personalizat la cerere și mii de modele de tatuaje de a alege de la. Ceea ce o face mai mare este că are cea mai mare selecție de diferite stiluri de tatuaj și piercing.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 38 = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: