Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Monroe-lävistyksistä

Kaikilla eri tavoilla, joilla huuli voidaan lävistää, on olemassa aivan yksi tyyli, joka erottuu enemmän kuin toiset, olemalla kukaan muu kuin uskomattoman seksikäs Monroe lävistyksiä. Vaikka monet ihmiset eivät ehkä ymmärrä tätä hauskaa tosiasiaa, tällainen lävistystoiminta on nimetty hämmästyttävän lahjakkaan ja kauniin, surullisen seksi-symbolin - näyttelijä Marilyn Monroen mukaan. Hänen tunnetusti tunnetun syntymänsä innoittivat tämän tyyliä huulen lävistyksiä, josta on tullut yksi kysytyimmistä lävistyksistä jokaisessa lävistystyössä ympäri maailmaa.

229661_2237470142768_1428441845_2538222_5864097_n

Todellisen historian valossa saatat kuulla tällaisen lävistyksen, jota kutsutaan nimellä Crawford, sillä myös Cindy Crawfordin epäonnistunut syntymämerkki on lähes samassa paikassa. Lävistys tapahtuu pääosin ylähuulen yläpuolella ja hieman vasemmalle. Tämä syntymämerkki, jonka molemmat tähdet luonnollisesti syntyivät, otti maailmaa myrskyn kautta ja tuli lähes jokaisen nuoren naisen kadehteksi.

648094_f520

Vaikka Monroe-lävistyksestä on monia erilaisia ​​tyylejä, se ei ole koskaan lopettanut suosionsa. Joitakin yleisiä versioita voi olla esimerkiksi Madonna-lävistys, joka sijaitsee samassa paikassa yläosan huipulta. Tietäen, mitä lävistys haluat ja oikea nimi voi säästää sinulle päänsärkyä, kun saat lävistyksiä tehty, koska kutsuvan sen väärän nimen voi hyvin saada sinut lävistyksiä päinvastaiseen suunnitellun puolen.

3025773434_bd936ffd56

Monroe Piercing Korut

Valitsemalla oikeanlaisen Monroe-lävistyskoruja voi tehdä tai rikkoa muotoilua kasvoillasi. Vaikka jotkut kappaleet saattavat näyttää erittäin mukavalta, toiset korostavat joitain ei-niin-upeita yksityiskohtia kasvoillasi, kuten viat, hienot viivat tai arvet. Kirurgiset napit tai labret korut ovat yleisimmin käytetty lävistää ihon ja tekee myös parantumisaika tasaisempi.

aggie1102

Oikea Monroe Piercing Terminologia ja tiedotus

Monroe lävistys on yksi, joka nopeasti saavutti altistumisen ja suosio, koska se voidaan tehdä suhteellisen nopeasti ja voidaan poistaa tarvittaessa ilman sulkeutumisen vaaraa nopeasti. Vaikka monet tatuointi- ja lävistystaiteilijat kokevat tällaisen lävistyksen tekemisen, on aina parasta kysyä mahdollisimman monta kysymystä sen varmistamiseksi, että olet tyytyväinen heidän kanssaan. Prosessin suorittaminen kestää vain muutaman minuutin. Kun lähdet varustetulla kirurgisella teräksisellä korulla, joka on alun perin tarkoitettu labret-lävistykselle, kun parantunut, voit helposti vaihtaa korut haluamallesi kurpitsaan.

kaunis Monroe lävistyksiä

Monroe Piercing Aftercare

Monroe-lävistyksen hoitaminen on elintärkeää. Koska se kestää hyvää 3-10 viikkoa täydellisen paranemisen jälkeen, syöminen runsaasti kylmää tuotetta kuten jäätä ja jäätelöä yhdessä sokerittomien tuotteiden kanssa auttaa vähentämään turvotusta. Antibakteerinen suuvesi kuten Listerine auttaa myös. Pysy kaukana sokeripohjaisista suuvedeistä, kuten laajuudesta, jotta huulet ja pinta-alaa ei pahentaisi.

Muihin tyyppisiin huulipäähöihin verrattuna Monroe-lävistyksiä on tullut suosittuja, koska he myös korostavat muita huuliharjoitteluja melko hyvin, kuten hämähäkin puremia ja jopa lävistyksiä. Koska ne ovat luonnollisempia, heistä on tullut suosittuja naisten keskuudessa, mutta ei ole harvinaista nähdä miesten urheilua. Kuitenkin, kun miehet valitsevat tämän tyyppistä lävistyksiä, he käyttävät yleensä enemmän maskuliinista tyyppiä lävistyskoruja, kuten piikkejä tai viehätysosia.

Häikäisevän-Mutya-Buena-Monroe-Lävistykset

Monroe-lävistykset ovat esimerkiksi suhteellisen pieniä, joten ne kykenevät korostamaan kaikentyyppisiä kasvojen lävistyksiä ainutlaatuisella ja tyylikkäästi. Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, miten Monroe-lävistykset voivat täysin muuttaa kasvosi ominaisuuksia!

kuvien

Madonna-monroe-piercing25_595

Monroe

Travis-McCoy-Monroe-Lävistykset

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: