30+ eri kielen lävistysvaihtoehdot miehille ja naisille

Kielen rengasta on jotain niin hienoa. Onko se siksi, että voit nähdä sen vain, kun puhut jonkun kanssa? Onko se, koska voit leikkiä sen kanssa suussa? Onko se muille ... ummm ... suullisista syistä? Riippumatta siitä, mikä on tapaus, jos olet kielessä lävistyksiä, sinun on tarkistettava nämä ulos.

Kaikista lävistäjävaihtoehdoista, joita sinulla on, kielen lävistykset ovat selvästi yleisimpiä ja monipuolisia. Toisin kuin monet muut lävistykset, kieli voidaan lävistää monin eri tavoin ja sitä voidaan myös muokata. Kielten lävistyksestä on lähdetty nelinkertaisilta lävistyksiltä, ​​ja ne on jakautunut kielekkeisiin vetoketjuihin, jotka on asetettu kielten molemmille puolille. Jos voitte kuvitella, mahdollisuudet ovat todennäköisesti valmiit!

Tyttö-kieli-lävistyksiä-395-1024x1024

tumblr_m85yq38nsf1rqmn3xo1_500

Vaikka suurin osa yksilöistä yleensä valitsee vain yhden kielen lävistyksiä, käytä yksinkertaista barbellia, joka on sijoitettu pystyasentoon kielekeskuksen kautta - pelejä, jotka eivät pysähtyisi täällä. Voit myös lävistää kielen vaakasuoralla tavalla, joka myös näyttää kielekkeen pinnalle kaksi palkkia.

Monet ihmiset epäröivät kestää kielen lävistyksiä, koska kielessä on verisuonia, joka hallitsee hengitystä. Vaikka sinun on oltava täysin tietoinen siitä, miten lävistät kielen, ammattilaiset ottavat työnsä hyvin vakavasti ja yleensä ryhtyvät kaikkiin varotoimiin varmistaakseen, että työ tehdään oikein, turvallisesti ja tietenkin mahdollisimman saniteettisesti.

Hello-kitty-kielen lävistyksiä-for-Men

Etsitkö hieman epämääräisempiä kielesi lävistyksiä silmällä pitäen? Miksi et saa useita lävistyksiä tekemällä pystysuorat ja vaakasuorat barbellit mallissa? Monet ihmiset valitsevat tämän tyyppisen kielen lävistyksiä, koska se esittelee monipuolisempaa luovuutta ja tietysti se näyttää aivan hullulta!

Kielen jakaminen ei ehkä ole perinteisen kielen lävistyksiä, joten monet henkilöt, jotka haluavat tehdä toimenpiteen, saavat myös laajan lävistyksiä. Pystysuorasta vaakasuoraan lävistykseen useiden pylväiden käyttämiseksi korostetun muunnoksen korostamiseksi - nämä henkilöt näyttävät rohkeutta, rohkeutta ja tietysti mahtavaa lävistystyyliä!

monet lävistyksiä-for-kieli

Kun saat kielesi lävistys, voit odottaa kunnollisen määrän turvotusta esiintyä sen jälkeen, kun menettely on tehty. Vaikka monet ihmiset myöntävät, että lävistykset voivat vahingoittaa hieman, suurin osa myöntää myös, että puristin, jota käytetään asentamaan menettely, sattuu paljon enemmän kuin varsinainen neula. Useimmat ihmiset käyttävät tavallista kirurgista teräsnauhaa aloittaakseen kielensä lävistyksiä, mutta parantumisprosessin päätyttyä he valitsevat enemmän ainutlaatuisia ja monipuolisia kieliä koruja.

sininen ja vaaleanpunainen söpö-lävistyksiä

Tämäntyyppiset korut sopivat yhteen minkä tahansa kielen leveydestä, koska se on hieman pidempi kuin mikään muu markkinoilla saatavana oleva korun koru. Suurin osa pystysuorasta kielen lävistävistä koruista on suorat barbellit, joilla varmistetaan, että hermoja ja valtimoita ei aseteta haittoihin samalla kun lävistys on paikallaan. Kuitenkin niille yksilöille, jotka valitsevat horisontaalisen kielen lävistykset, kaareva tanko sijoitetaan tavallisesti reikään, jotta kielen oikea liikkuminen on aina mahdollista.

Tongue_Piercing-1

Monet ihmiset uskovat, että kun sinulla on kielesi lävistetty, että menetät tunne maku tai kyky siirtää kielen ympärillä normaalisti. Tämä ei ole totta. Jos se tapahtuu missään muodossa tai muodoltaan, ota yhteys lävistimeen välittömästi, koska jotain saattaa olla hieman pois lävistyksesi kanssa.

Kun on kyse jälkihuollosta kielen lävistyksiä, suuvesi tulee paras ystäväsi ensimmäisten viikkojen ajan. Listerine on vahva antiseptinen suuvesi, joka pitää piercingsi puhtaana bakteereista ja bakteereista, jotka voivat aiheuttaa tartunnan. Vaikka tupakointi on nopein tapa tuottaa bakteereja suussa, monet ammattilaiset suosittelevat, että käytät suuvettä ennen ja jälkeen aterioita, tupakointia tai juomista, jotta sisätilat ovat aina puhtaat.

vaaka-kieli-piercing4_595

Katsokaa joitakin hämmästyttäviä tapoja, joilla kielen lävistyksiä voidaan tehdä - saatat olla järkyttynyt siitä, kuinka monta vaihtoehtoa sinulla todella on!

soma-kaksi-kieli-lävistyksiä

tumblr_mdnhphBUNb1r7412so1_500

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: