Slike kratke kose za crne žene

Frizure popularne među crnim ženama su kratke frizure s mnogo različitih stilova i trendova. Crne žene također žele izgledati trendy i stilski poput drugih. Ovdje su neke najbolje trendy i popularne frizure za crne žene što vam može pomoći da promijenite izgled i izgledate trendier.

Djevojčica na ovoj slici imala je frizuru srednje dužine. Obojala je kosu u mješavinama nijansi plavu boju kose što daje jedinstven izgled njezine frizure. Nejasno i grubo valoviti izgled njezine frizure također izgleda nevjerojatno i stilski.

Kratke valovite frizure za crne žene

Natalie Cole je poznata slavna osoba i trendovski crnkinja. Da bi izgledala trendije i jedinstveno, nosi kratku kosu s mješavinom crni i smeđi ton boje kose. Također izgleda kao oblik sleekova. Ova frizura čini ih pametnim, moderan i moderan.

Kratke ravne frizure za crne žene

Glatke kovrčave kovrče također izgledaju elegantno s kratkom frizurom. To je vaš izbor, želite li obojiti kosu ili ne. Umirući dlake, to može pokvariti izgled vašeg frizura i učiniti ga jedinstvenim i stilski.

Slatki kratki kovrčavi frizure za crne žene

Većina crnih žena vole nositi kratke frizure s uskim neurednim kovrčama. Kako bi izgledao jedinstveno, ova lijepa cura obojava kosu u crnoj i plavoj sjeni.

Kratke kovrčave frizure za crne djevojke

Edge frizure jedna je vrlo moderna i moderna frizura osobito popularna među crnim ženama. Izgleda prilično mrtve ravne dlake. Ova crna žena daje oštar trendovski izgled u toj trendovnoj frizuri.

Neznatne kratke frizure za crne žene

Šiljat je najnovije i trendovski frizure ove godine. Većina crnih žena nosi ovu frizuru. Ova frizura je prekratka u dužini i malo duža od prednje strane. Ova crna dama s tamnim crnim bojama daje oštar i seksi izgled. Ova frizura je također a trendovski frizuru 2013.

Kratka šiljasta kosa za crne žene

U 2013, prekratke frizure su popularne među crnim ženama. Ravni i kovrčavi oblici dlačica moderni su i nosi kratke frizure. Djevojka na slici ispod imala je polovicu obrijane šišanje s kovrčavom kosom i izgleda nevjerojatno u toj frizuri.

2013 kratke trendove kose za crne žene

To je još jedan najnoviji trendovski kratki frizura ove godine. Prekratka je duljina. Kako bi ovaj frizura postao trendovski i jedinstveniji, onda obojite kosu u bilo kojem trendovnom tonu boje kose.

Faux hawk frizure za crne žene

Bob jedna je od najboljih i vrlo starih frizura za žene i djevojke. U toj frizuri dužina dlake je prekratka sa stražnje strane i malo dalje od prednjeg pogleda. Djevojka u svijetlim plavim mačkama izgleda moderno i lijepo.

Bob frizure za crne žene

Ovaj crna dama izgleda slatko u kratkom kovrčavom šišanju.

Slatke kratke frizure za crne žene 2013

Crne žene izgledaju lijepo u kratkom iznenađujuće frizure.

Slike kratke kose za crne žene

Kratka afro teksturirana frizura je popularan i najčešći oblik kose među crnim ženama. Ta teksturirana kosa samo izgleda trendy u kratkom trajanju. Također im daje trendovski i moderan izgled.

Kratki afro teksturirani stilovi kose

Slike kratke kose za crne žene

Slike kratke kose za crne žene - 1

Slike kratke kose za crne žene - 2

Slike kratke kose za crne žene - 3

Slike kratke kose za crne žene - 4

Slike kratke kose za crne žene - 5

Slike kratke kose za crne žene - 6

Slike kratke kose za crne žene - 7

Slike kratke kose za crne žene - 8

Slike kratke kose za crne žene - 9

Slike kratke kose za crne žene - 10

Slike kratke kose za crne žene - 11

Slike kratke kose za crne žene - 12

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: