15 Short Messy Hairstyles 2013 – 2014

Er is een aspect van een rommelig kapsel die welsprekend over zichzelf spreekt - een aspect dat meer vertelt over iemands persoonlijkheid - dat niet wordt verwoord. Rommelig korte kapsels spreek van een onaangedane en onafhankelijke persoonlijkheid van een persoon die niet kijkt naar wat andere mensen zeggen. In dit artikel, ongeveer 15 korte rommelige kapsels worden getoond waaruit je kunt kiezen en imiteren.

The Lovely Messy Bob Cut

Deze mooie rommelige bobsnit is best verleidelijk en charmant om naar te kijken. Het wordt gekenmerkt door die koele rommelige lokken van fijn haar. Op dezelfde manier voegen de mooie lagen aan de zijkanten en achterkant extra volume en textuur toe aan dit charmante kapsel. Bovendien, de pony is echt schattig om te zien en charme aan deze geweldige kapsel toe te voegen.

Mooie rommelige Bob Cut

The Cool Messy Pixie Hairstyle

Deze mooie pixie cut wordt bepaald door die coole rommelige top lokken van haar en korte zijden en rug. Op dezelfde manier getuigt de gekartelde pony van het koele en onaangetaste aspect van dit kapsel. Dit kapsel is inderdaad een perfecte uitdrukking van je innerlijke gevoel!

Cool Messy Pixie-kapsel

The Wiry en Messy Blunt Ends Bob Cut

Deze pezige en rommelige bob snit wordt gekenmerkt door die botte uiteinden en de rommelige rangschikking van haar. Het effect is absoluut cool en geweldig. Het toont veel karakter en stijl om dit soort kapsel buiten te dragen.

Wiry en Messy Blunt Ends Bob Cut

The Fantastic Messy Bob Cut

Deze rommelige bobsnit is best gaaf en geweldig om naar te kijken. Het geeft een bericht door aan iedereen die dit geweldige kapsel ziet: het zegt dat het leven niet echt een pose is maar dat je trouw bent aan jezelf. Toch zou ik op de een of andere manier zeggen dat dit rommelige kapsel op zich een act van poseren is om anderen anders te laten zien.

Fantastische rommelige Bob Cut

The Fabulous Messy Pixie Hairstyle

Dit fantastische kapsel is erg cool en aantrekkelijk met het mooie golvende haar dat op een rommelige manier is gerangschikt. Bovendien heeft het een schattige pony die vrij geweldig is om naar te kijken. Dit is echt een leuke manier om met je haar te rommelen.

Fantastische Messy Pixie-kapsel

De rommelige gelaagde bob

Deze coole maar ontzagwekkende rommelige bobsnit wordt gekenmerkt door die rommelige korte lokken die als pennekoppen vanaf de bovenkant naar beneden uitsteken. Evenzo is de pony op een rommelige manier in elkaar gezet en creëert een uniek nonchalant personage dat heel mooi en charmant om te zien is. Ik zou zeker eens in de zoveel tijd deze rommelige bob willen uitproberen.

Messy Layered Bob Cut

The Amazing Messy Layered Bob Cut

Deze coole bobsnit wordt gedefinieerd door die rommelige lokken met kort haar. Het haar is op een rommelige manier gerangschikt en tart het gebruikelijke slanke en nette kapsel. Evenzo zijn de zijden in verwarring om een ​​nonchalant onaangedaan karakter af te beelden.

Geweldige rommelige gelaagde bobsnit

De coole maar charmante pixie-cut

Dit pixie kapsel is absoluut heel gaaf en charmant met die mooie lokken van haar die vloeiend op een wijze ronddraaien. De lange pony geeft dit geweldige kapsel zijn karakter. Op dezelfde manier lopen de korte zijden en de achterkant in tegenstelling tot de ontzagwekkende mooie pony.

Koel maar toch Charming Pixie Cut

The Awesome Pixie Cut met Messy Top

Dit stel koperkleurige lokken is geweldig om te zien in zijn rommelige opstelling. De top is op een rommelige manier gerangschikt en creëert een onconventionele haarstijl die afwijkt van het gebruikelijke slanke en nette kapsel. Ik zou dit kapsel zeker eens proberen voor een gave verandering van uiterlijk.

Geweldige Pixie Cut met Messy Top

The Gorgeous Bob Cut met slordige rangschikking

Deze prachtige bob snit wordt gekenmerkt door die rommelige lokken van mooi zwart haar. Dit kapsel creëert een geweldige look die heel mooi en aantrekkelijk is. Op dezelfde manier spreekt de rommelige manier waarop dit kapsel wordt gemaakt over een uniek vrij karakter. Dit kapsel is absoluut prachtig en tegelijkertijd glamoureus.

Prachtige Bob Cut met slordige rangschikking

The Fantastic Messy Blunt End Bob Cut

Deze coole en charmante bobsnit wordt gekenmerkt door die stompe uiteinden en rommelige haarlokken die cool en heerlijk om te zien zijn. Evenzo zijn er lagen langs de zijkanten en achterkant die meer volume en textuur aan het haar toevoegen. Dit rommelige kapsel is absoluut zeer aantrekkelijk en geweldig om naar te kijken.

Fantastische rommelige botte einde Bob Cut

De Messy Pixie-kapsel

Dit rommelige pixiekapsel toont een zeer rommelig rug- en tophaar. We kunnen niet zeggen dat dit kapsel prachtig is; evenmin kunnen we zeggen dat deze persoon net uit bed is gekomen. Toch is het een rommelige kapsel en het is absoluut uniek en getuigt van iemands karakter.

Messy Pixie kapsel

The Fantastic Messy Pixie Hairstyle

Als het gaat om een rommelig kapsel, er gaat niets boven een rommelig kapsel zoals dit. Het wordt gekenmerkt door die rommelige korte lokken zwart haar die van ver genoeg verschijnen met voldoende volume. Dit is absoluut een coole en geweldige manier om een ​​rommelig pixelkapsel te dragen. Geweldig en inderdaad fantastisch!

Fantastische rommelige Pixie kapsel

The Awesome Messy Bob Cut

Deze fantastische bobsnit wordt gekenmerkt door die fijne lokken bruin haar die van nature uit de top vloeien zonder rekening te houden met orde en opstelling. Deze bobsnit is absoluut cool en geweldig. Evenzo heeft het die mooie pony die van nature zijwaarts vallen, een beetje het linkeroog blokkeert. Koel en lieflijk, dit is absoluut een leuke rommelige bob uit de sport.

Geweldige rommelige Bob Cut

De zeer fijne rommelige kapsel

Deze geweldige kapsel vitrines een zeer goed blond haar dat is fantastisch om naar te kijken. Vanwege de zeer fijne lokken lijkt de haartextuur zo dun. De rommelige manier om dit kapsel te arrangeren is zonder twijfel de beste manier om het te ordenen om het meer textuur en volume te geven.

Zeer fijne rommelige kapsel

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

92 − = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: