Amazing Wiz Khalifa Tattoos Meanings – Amber Rose, kasvot jne.

wiz khalifa tatuoinnit (1)

Lähde

Toisena päivänä olimme joukko ystäviä ja Whiz Khalifan tatuoinnit esiin, ja huomasimme, kuinka vähän tiedämme aiheesta huolimatta innokas maku musiikista. Se johti vilkkaaseen keskusteluun, mutta mikään meistä ei ollut kaikkia tosiasioita Wizin tatsista.

Hän saattaa olla hip-hop-taiteilija, jossa näkyvät tatuoinnit, mutta samalla tiedetään paljon vähemmän niistä. Kaikki tietävät, että hänen ruumiinsa on kuin mustepuku ja arvelette, että hän on menettänyt tatuoinnit.

Mutta sinä hämmästytte tietävän, että hän tuntee kukin niistä ja heidän merkityksensä.

wiz khalifa tatuoinnit (4)

Lähde

Yksi vaikeimmista kysymyksistä oli Khalifan kehon tatuointien määrä. Kukaan ei tiennyt lukua, ja vain kauas arvailuja heilutettiin. Se tunsi mieleeni, että hänen musiikkinsa on niin suosittua, että monet ihmiset voivat laulaa sanat, mutta entä hänen inked-kehonsa?

Tunnistamalla tämän tiedon puute, tämä artikkeli on omistettu valaisemaan Khalifan painettu elin ja kerran voitte tuntea muutamia asioita teidän supertähtiäsi ja voit tanssia hänen musiikistaan ​​rohkeammin.

Kuinka monta tatuointia Wiz Khalifa on?

wiz khalifa tatuoinnit (6)

Lähde

Kuinka monta tatuoinnit luulet olevasi Khalifassa? Tiedän, että kelluu joitain villi arvauksia aivan kuten ystävien kanssa. Ennen kuin pääset täsmälliseen lukumäärään hänen symboleistaan, on järkevää tunnustaa, että Khalifan tatsit eivät ole helppo tehtävä.

Ne limittyvät toisiaan muodostaen jatkuvia muotoja, joita et voi tietää milloin ja missä ne päättyy tai alkavat. Paras vastaus hänen tatuointien lukumäärään tulee vain häneltä. Scarlett Johanssonin isäntänä pidetyn Saturday Night Live -ohjelman aikana Khalifa paljasti tarkan määrän tatuointeja hänen kehossansa.

Hän sanoi, että hänellä on 411 eri kappaletta! Tämä ei ole arvaus, jonka olisit tehnyt, eikö?

wiz khalifa tatuoinnit (2)

Lähde

Khalifan tatuoinnit ja niiden merkitys

wiz khalifa tatuoinnit (22)

Lähde

Ette nähneet mitään selkeää ihoa Khalifaa, koska jokainen niistä on painettu viimeiseen tuumaan (lukuun ottamatta hänen kasvojaan ja sinä tiedät miksi myöhemmin). He ovat monta ja jokainen niistä on merkitystä ainakin sen mukaan, mitä hän sanoi useiden haastattelujen aikana.

Joten, mitä hänen tatuoinnit tukevat (tietenkin emme voi päästä alas jokaiselle, mutta koskettaa merkittäviä niistä)?

Wiz Khalifa Arm tatuoinnit

Hänellä on lukuisia lainauksia, jotka on kirjoittanut kaikki kätensä. Joitakin merkittävimpiä ovat Washington Nationalsin "Live Now", "W" -logo, "Usko" ja "Itsetytöt". He kaikki ympäröivät hiphop-musiikkiaan ja elämänsä, jota hän johtaa.

wiz khalifa tatuoinnit (23)

Lähde

Hänellä on myös hänen nimensä, naisten symbolit, pilvet ja liekki käsivarsistaan. Jotkut ovat taipuvaisia ​​valehtelemaan toistensa päälle, mutta hän ei ole koskaan menettänyt jälkiä mihinkään vain osoittaakseen, kuinka paljon kaikki hänen symbolit merkitsevät häntä.

wiz khalifa tatuoinnit (9)

Lähde

Wiz Khalifa Chest Tattoo

Numero "412" on yksi hänen selkeimmistä symboleista hänen rinnassaan. Se on Pittsburghin aluekoodi lähellä kotikaupunkiaan Pennsylvaniassa. Aivan kuin monet muut julkkikset, hän pitää kotinsa lähellä sydäntäsi ja hän ylpeänä osoitti tämän tatuoinnissa.

Pari noppaa ja sana "räätälööri" ovat myös osa hänen rintamerkin kokoelmastaan.

wiz khalifa tatuoinnit (24)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (10)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (11)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (8)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (5)

Lähde

Wiz Khalifa kaulan tatuoinnit

Hänellä on muistiinpanot kaulaansa. Tämä on hänen musiikkinsa esitys ja tiedät, että hän tekee sen hyvin, jos olet hänen musiikinsa fani. Toinen kaulan symboleista on Koi-kala, joka on japanilainen symboli rohkeudesta ja päättäväisyydestä.

wiz khalifa tatuoinnit (12)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (13)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (14)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (25)

Lähde

Amber Rose Wiz Khalifa Tatuointi

Amber ja Khalifa erosivat, mutta osoittaakseen kuinka paljon hän rakasti häntä, hänellä on vielä hänen nimensä "Rose" vasemmalla jalallaan. Amber hänen puolellaan peitti Khalifan symbolin, mutta se ei tehnyt mitään kannustamaan Khalifaa pyyhkimään hänet satoihin tatuointeihinsa.

wiz khalifa tatuoinnit (15)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (16)

Lähde

Wiz Khalifa tatuoinnit (3)

Lähde

Wiz Khalifa Face Tattoo

Jos olet innokas, huomaat, että Khalifan kasvot ovat vain kehonsa osa, joka ei ole täynnä tatuointeja. Hän kertoi kerran, että hän ei halua muuttaa hänen näkemystään, ja siksi hän varjelee kasvonsa musteella.

Hänellä on vain muutamia tatuointeja hänen Taylorin miehistön jengiä hänen kulmakarvat, mutta se on kaikki on hänen kasvonsa.

wiz khalifa tatuoinnit (17)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (18)

Lähde

Wiz Khalifa Shark Tattoo

Hänellä on hain yksi takana olevista tatuoinnistaan, ja tämä on se osa, jonka hän pitää kaikkein kivuliain. Sijoittelun valinta tekee elämänsä merkitykseksi kovaa elämää kulkevan henkilön ollessa siellä, missä hän on.

Hämähäkki on valmis hyökkäämään kaikenlaisiin tunkeutumisiin ja hän tekee niin hyvin, kuten hänen viimeisimmän Twitter-pennunsa nähdään Kanye Westin kanssa (molemmat jakavat entisen tyttöystävänsä Amber Roseissa).

wiz khalifa tatuoinnit (19)

Lähde

wiz khalifa tatuoinnit (20)

Lähde

Hänen tärkein tatuointi

Se iskee sinua yllättäen tuntea Khalifan tärkeimmän tatuoinnin; voit arvata symbolin, mutta olet väärässä. Se on Martin Luther King Jr.-laina, joka ulottuu vatsan yli.

Se lukee näiden sanojen vaikutukset: "Jokaisen miehen lopullinen mitta ei ole se, missä hän seisoo hyvissä ajoin, mutta missä hän seisoo kiistelyn ja haasteen aikana". Hän sanoo, että hän sai aikaan, kun hän alkoi saada elämän tunteen ja halusi olla parempi mies.

wiz khalifa tatuoinnit (21)

Lähde

Khalifan järjettömän vankeuden tatuoinnilla

Hän sai ensimmäisen tatuoinnin 16-vuotiaana, ja hänen äitinsä halusi häntä. Nyt vuosia myöhemmin hänellä on satoja heitä, eikä hän koskaan hidasta. On yksi päivä, jolloin hän saa 6 uutta kappaletta! Hän on ainoa ystävällinen ja et voi koskaan arvata, kun hän sanoo tarpeeksi riittää mustetta.

wiz khalifa tatuoinnit (7)

Lähde

Khalifan suusta ei ole helppoa, että sinulla on niin monta mustemerkkiä elimistössäsi. Se vie aikaa ja rahaa. Mutta hän sanoo, että jokainen pala on hänelle arvokas ja saanut toisen mahdollisuuden, että hän kävisi samalla tiellä.

Nyt tiedät sen hinnan, että sinulla on tatuoidusta kehosta joku, jolla on todennäköisesti suurin osa kappaleista.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 − = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: