70+ upea Naruto tatuointi mallit – unelma iso ja olla hokage

naruto tatuointi1

Lähde

Naruto on japanilainen sarja, joka kertoo tarinan ninjaista, joka etsii jatkuvasti tavat saavuttaa unelmansa ja olla Hokage. Naruto on manga-sarja, joka julkaistiin vuonna 1997.

Tässä sarjassa Naruto kuvataan vahvan johtajan symbolina, jolla on valta ratkaista suuria kysymyksiä. Naruto-tatuointi on suosittua tuulettimien keskuudessa, jotka ovat yleensä millennialeja.

Nämä sarjat olivat aikansa suurimpia hittejä, ja miehet ja naiset käyttivät tunnelmia tatuoinnissa eri puolilla maailmaa.

Naruto Tattoo 51

Lähde

Naruto-tarinan historia

Naruto-tatuoinnin historia liittyy klaaneihin, jotka merkitsevät kirjaimellisesti perhepiiriä. Sana clan kuvaa perheitä, jotka asuivat lähellä shinobi kylän läheisyydessä. Tämän lisäksi useimmat klaanit olivat armeijan elementtejä.

Lisäksi Shinobi-kylässä oli vain kahdenlaisia ​​klaaneja, jotka sisälsivät Senju ja Uchiha. Yksittäiseen paikkaan tehdyt päätökset siirrettiin Diamyo-nimisen sopimuksen avulla. Useimmat klaanit seurasivat näiden pioneeriperheiden jalanjälkiä.

Tämän lisäksi henkilö voi olla klaanin jäsen vain, jos hänellä on verisuhteet. Tämä johtuu siitä, että klaanin jäsenten ei sallita opettaa kaikkia näitä salaisia ​​tekniikoita ihmisille, jotka ovat tuntemattomia.

naruto tattoo2

Lähde

naruto tattoo3

Lähde

Naruto Tattoo 52

Lähde

Klaanit luokitellaan neljään tyyppiin, jotka sisältävät Minamoto-klaanin, jota kutsutaan myös nimellä Genji, joka kattaa noin kaksikymmentäyksi Japanin keisarihallin oksia.

Tämän lisäksi Taira-klaania pidetään toisena jumalana kana, joka on myös kuuluisa Heisin nimeksi ja sillä on neljä haaraa Japanin keisarillisessa talossa. Fujiwara-klaani ja Tachibana-klaani ovat jäljellä olevat kaksi jalo-klaania.

Naruto Tattoo_

Lähde

Naruto Tattoo 53

Lähde

Naruto Tattoo 58

Lähde

Jokaisella klaanilla on erityinen symboli, joka toimii perheen identiteettinä. Tämä symboli tarkoittaa ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joita tietyn klaanin jäsenet omistavat.

naruto tattoo4

Lähde

naruto tattoo5

Lähde

Naruto Tattoo 54

Lähde

Lisäksi jokaisella klaanilla on erilainen kyky ja voima, joka auttaa heitä erottamaan itsensä tavallisista ihmisistä. Esimerkiksi Akimichin klaanin jäsenet palvelevat erityisluonteisia hyönteisiä pesään, joka asuu isännän ihossa.

Näin ollen tämän klaanin jäsenillä on toimivalta taistella hyönteisten aseiden avulla vastaan ​​vihollisia vastaan. Siksi tällä tavalla jokainen klaani on ainutlaatuinen ja sillä on omat erikoisominaisuutensa.

naruto tattoo6

Lähde

naruto tattoo7

Lähde

Naruto Tattoo 55

Lähde

Naruto Tattoo 59

Lähde

 • Naruto Tattoo 71
 • Naruto Tattoo 72
 • Naruto Tattoo 70

Ajan kuluttua nämä klaanit muuttuivat lepotilaksi ja kutistuivat ydinperheiden muodossa, joiden vuoksi näiden klaanien perintö on juuttunut historiakirjoihin.

Kuitenkin symboleja, joita he käyttävät voidakseen kommunikoida ja osoittaa arvojaan ja moraaliaan, tunnustetaan edelleen nykyaikaisessa yhteiskunnassa. Siksi Naruto-tatuoinnin merkityksiä on selitetty alla.

naruto tattoo8

Lähde

naruto tattoo9

Lähde

Naruto Tattoo 60

Lähde

Tatuoinnin merkitys

Jokaisella Naruto-symbolilla on erityinen merkitys, mikä tekee siitä mielekkäämpää ihmisille, jotka valitsevat tatuoinnin. Sasuken symboli osoittaa taivaan kirottua sinettiä; Japanin kielellä sitä kutsutaan tomoeksi.

Symboli on muotoiltu pyörteeksi, joka resonoi pilkulla. Tämä pyörrekuvioinen symboli edustaa elämän kierrosta, joten jos näet jonkun, jolla on Sasuke, se tarkoittaa, että he uskovat elämän jatkuvuuden.

naruto tattoo10

Lähde

naruto tatuointi19

Lähde

naruto tatuointi12

Lähde

Naruto Tattoo 56

Lähde

 • Naruto Tattoo 69
 • Naruto Tattoo 68
 • Naruto Tattoo 67

ANBUn tatuointi tarkoittaa yksilön laajaa hallintaa. Kuitenkin miehillä on yleensä tämä tatuointi heidän harteilleen. Miehet Alco saisivat sen oikealla puolella.

Tämän tatuoinnin avulla yksilö edustaa itseään rauhallisena ihmisenä, joka ei mene hänen tunteidensa virtaan. ANBU on neljä kirjainta, jotka ovat Ansatsu Senjutsu Tokushu Butai, joka on ninja-organisaation nimi.

Naruto Tattoo_

Lähde

Toinen symboli, joka on myös suosikki Naruto-fanien keskuudessa, on Uchiha-merkki, joka tarkoittaa liekkejä; Uchihan kirjaimellinen merkitys on kuitenkin paperipuhallus.

Ihmiset yleensä haluavat saada tämän symbolin tatuoiduksi, koska se edustaa kykyä valloittamaan tuhoisia asioita, kuten tulta.

naruto tatuointi11

Lähde

naruto tatuointi17

Lähde

Tämän lisäksi Akatsuki Cloudsin symboli osoittaa salaista organisaatiota, joka on kuuluisa siitä, että se on pukeutunut mustisiin vaateisiin ja punaisia ​​kuvioita. Ihmiset harvoin käyttävät tätä symbolia, koska se vain edustaa epäilyttävää kuvaa yhteiskunnan edessä.

Lisäksi Shoku-symboli Naruto-kulttuurissa tarkoittaa ruokaa. Ihmiset, jotka valitsevat tämän tunnuksen tatuoinniksi, pidetään yksilöinä, jotka rakastavat ruokaa ja haluavat käyttää korkean kalorien ruokavaliota.

naruto tatuointi14

Lähde

Hyuuga Hinata Jacket Symbol osoittaa, että kirkas paikka on usein tatuoitu vasemmalla tai oikealla kädellä.

Ihmiset, jotka valitsevat tämän symbolin, edustavat itseään positiivisiksi persoonallisuuden haltijoiksi, joilla on kyky kirkastaa muiden ihmisten elämää, jotka liittyvät niihin.

naruto tatuointi15

Lähde

naruto tattoo16

Lähde

naruto tattoo18

Lähde

Jiraiya's Toadsin Chuu-symboli on länsirunan kaulassa, joka merkitsee uskollisuutta. Ihmiset, jotka painavat tätä merkkiä ihollaan, uskovat ystävyyden olemukseen ja ovat yleensä uskollisia läheisille, joita he todella pitävät.

Niinpä on sanottu, että Naruto-tatuoinnit ovat muuta kuin pelkkää muotoilua, sillä sillä on syvä merkitys, joka myös osoittaa yksilön persoonallisuuden maailman edessä.

naruto tattoo20

Lähde

naruto tattoo21

Lähde

naruto tattoo22

Lähde

naruto tattoo23

Lähde

Lyhyesti…

Tatuoinnilla on ikivanha historia ja kyky osoittaa yksilön persoonallisuuden piirteet. Naruto-tatuointien osalta nämä ovat enemmän kuin kuvio, jota käytetään kehon kaunistamiseen, mutta nämä ovat ideologian haltijoita.

Naruto Tattoo_

Lähde

Naruto Tattoo_

Lähde

Naruto Tattoo_

Lähde

Naruto Tattoo 57

Lähde

Tämän lisäksi on todettu, että jokainen Naruto-tatuointi kuvastaa tarinan, joka tekee näistä kuvista ainutlaatuisen ja auttaa erottumaan nykyaikaisista tatuointimalleista.

naruto tattoo13

Lähde

naruto tattoo24

Lähde

naruto tattoo25

Lähde

 • Naruto Tattoo 66
 • Naruto Tattoo 64
 • Naruto Tattoo 65

Lisäksi Naruto-tatuoinnit ovat myös sellaisia, että se mahdollistaa persoonallisuuden yksilöllisen ja riippumattoman perspektiivin eteen sen yhteiskunnan edessä, jossa he asuvat.

naruto tattoo26

Lähde

naruto tattoo27

Lähde

naruto tattoo28

Lähde

naruto tatuointi29

Lähde

naruto tattoo30

Lähde

naruto tattoo31

Lähde

naruto tattoo32

Lähde

naruto tattoo33

Lähde

naruto tattoo34

Lähde

naruto tattoo35

Lähde

naruto tattoo36

Lähde

naruto tattoo37

Lähde

naruto tattoo38

Lähde

naruto tattoo39

Lähde

naruto tattoo40

Lähde

naruto tattoo41

Lähde

naruto tattoo42

Lähde

naruto tattoo43

Lähde

naruto tattoo44

Lähde

naruto tattoo45

Lähde

 • Naruto Tattoo 61
 • Naruto Tattoo 62
 • Naruto Tattoo 63

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 47 = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: