70+ Gorgeous Healing Snake Tattoo mallit ja merkitykset – Top of 2018

käärme tatuointi (4)

Amerikkalaisilla ja japanilaisilla tatuoinnilla on käärme kuvia, jotka edustavat erilaisia ​​merkityksiä. Kuten tatuoinnin taidetta etenee, käärmeetatuotteista tulee suosittuja, ja modernit tatuoinnit ovat nyt ikivanhaisia ​​ja klassisia kuvia.

Käärmeen tatuoiden suosion syyt vaihtelevat kulttuurista toiseen. Jokainen käärmeen tatuoinnilla on sen epäsuora merkitys käyttäjälle, ja on tarpeen tehdä laaja tutkimus ennen päätöksen tekemistä.

Esimerkiksi aasialaisten keskuudessa käärmeet yhdistyvät kulttuuriin, kansanperinteeseen ja uskonnollisiin näkökohtiin.

Snake Tattoo 51

Lähde

käärme-tattoo_-3

Snake Tattoo 52

Lähde

Snake Tattoo 53

Lähde

Snake Tattoo 54

Lähde

Muut kulttuurit voivat pitää käärmeen tatuointia mielenkiintoisena aiheena, jolla on sekä symbolinen että visuaalinen arvo käyttäjälle. Vaikka voit päättää olla käärmeen tatuoinnilla, jolla on toisistaan ​​poikkeavia syitä, on tosiasia, että se näyttää hyvältä.

Käärmepohjaiset tatuoinnit sopivat mihin tahansa kehon osaan ja jos ne on suunniteltu täydellisesti, näyttää siltä, ​​että se on liikkeessä. Koska vahva kiinnostus yksittäisten kulttuuristen uskomusten, käärme tatuoinnit ovat suosittuja tavalla ilmaista rakkautta käärmeitä tai ilmaista uskomuksiaan maailmaan.

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

Merkit Snake Tatuoinnit

Riippuen oman kulttuurin, käärme tatuoinnit voivat symboloida erilaisia ​​merkityksiä ja ominaisuuksia.

käärme tatuointi

käärme tatuointi

Snake Tattoo 55

Lähde

Niihin voi kuulua:

 • Houkutus
 • Aatelisto
 • Äly ja ovela
 • Jumalallinen
 • kostonhalu
 • Hedelmällisyys ja seksuaalinen energia

käärme tatuointi (2)

käärme tatuointi (1)

Käärme edustaa paranemista ja uudelleensyntymistä hindu-kulttuurissa syklisen ihon varjostuksen vuoksi. Se on monien muinaisten uskontojen hedelmällisyyden symboli, koska he olivat pakkomielteisiä nähdessään heidät kasvattaviksi.

käärme tatuointi

Snake Tattoo 56

Lähde

Tätä voidaan kuvata uskomalla, että käärme edustaa viettelyä ja seksuaalista halusta arabialaisissa uskonnoissa. Nämä muinaiset uskonnot uskovat myös, että sen seksuaalisen halun ja hedelmällisyyden vuoksi sitä käytettiin tempaamaan Eeva Eedenin puutarhassa sen sijaan, että muut olennot olisivat olleet.

käärme tatuointi

käärme tatuointi

Snake Tattoo 57

Lähde

 • Snake Tattoo 70
 • Snake Tattoo 71
 • Snake Tattoo 72

Muinainen uskonto selittää myös sen, miksi useimmat länsimaiset kulttuurit uskovat, että käärmeet ovat halventavia, vilpillisiä ja pahoja olentoja. Kristinuskon muinaiset symbolit demonisivat pakanallista uskontoa käyttämällä käärmeiden kuvia.

Sinun täytyy harkita tätä tekijää, jos haluat käyttää käärmeetatuen kristillisessä yhteiskunnassa. Tämä johtuu siitä, että käärmeet olivat alkuperäiskansojen uhreja, jotka kärsivät uskomasta, että ne ovat pahan symboleja. 

käärme tatuointi

käärme tatuointi (3)

käärme tatuointi

Kuitenkin äidinkielisissä kiinalaisissa ja afrikkalaisissa kulttuureissa käärmeiden katsotaan kuuluvan vesistöihin. Tämän seurauksena he uskoivat, että käärmeillä on läheinen yhteys parantumiseen. Tämä johtuu siitä, että he uskoivat, että vesi on symboli puhdistaa syntinsä, parantaa ja puhdistaa.

Jos voisit käyttää käärmeetatuotteita näillä kulttuurialueilla, se edustaa jotain muuta kuin länsimaisia ​​kulttuureja. 

käärme tatuointi

käärme tatuointi

Jotkut muut merkitykset käärme tatuoinnit ovat piilotettu, salainen, muutos, maadoitettu, ääretön, suoja ja puolustus. Esimerkiksi käärme tatuointi voi olla suojan symboli. Käärmeiden uskotaan olleen alamaailman suojelijoita kreikkalais-roomalaisten ideologioiden avulla.

Ne ovat myös salaperäisten mysteerien paras suojelija. Tästä syystä niitä pidetään ensisijaisesti olentoina, joilla on loistokkaita ja maagisia persoonallisuuksia. Jos uskot henkilökohtaiseen uudistumiseen, parantumiseen ja puhdistukseen, on tärkeää käyttää käärmeetatua.

käärme-tattoo_-2

käärme-tattoo_-5

Snake-symboleilla on toisistaan ​​poikkeavia merkityksiä, ja on tarpeen tehdä laaja tutkimus ennen kuin päätetään käyttää yhtä. 

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi (1)

käärme tatuointi (2)

 • Snake Tattoo 67
 • Snake Tattoo 68
 • Snake Tattoo 69

On olemassa useita merkityksiä ja perspektiivejä käärmeetatuista. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että ne on tarkoitettu niille ihmisille, jotka pitävät pimeiden salaisuuksien piilottamista tai salaperäisiä persoonallisuuksia.

Jos uskot, että sinulla on nämä ominaisuudet, niin käärme tatuoinnit ovat sinua varten! Sinun on pystyttävä siirtämään persoonallisuuttasi tilanteesta riippuen. 

käärme tatuointi

käärme tatuointi

Snake Tattoo 58

Lähde


Tyypit käärme tatuoinnit

 • Japanin Snake Tattoo 

Japanilainen perinteinen kulttuuri, käärme on useita merkityksiä ja suorittaa erilaisia ​​tärkeitä tehtäviä. Käärme on katastrofi, sairaus ja paha onni. Snake tatuoinnit japanilainen kulttuuri voi myös suojata huonoilta päätöksiltä ja tuloksilta.

Voit myös käyttää japanilaista käärmeetotoa hyvän tahdon ja hyvän terveyden symbolina. 

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

 • Tribal Snake Tatuoinnit

Yhteiskunnat kirjaavat historiansa käyttämällä erilaisia heimojen kuvioita. Näillä kuvioilla on erityisiä merkityksiä, joilla on läheinen yhteys henkiseen maailmaan ja luonnon tapahtumiin. Samaan aikaan käärmeet ovat yksi ihmisen historian vanhimmista uskonnon symboleista.

käärme tatuointi

Lukuisat kulttuurit yhdistävät nämä olennot lukemattomille kansanperinnöille ja jumaluille. Tribal tatuoinnit edustavat läheistä yhteyttä yhteiskunnan alkuperäiskansojen perintöön ja niiden käyttäminen tarkoittaa sitä, että arvostat perinteitänne. 

käärme tatuointi

Snake Tattoo 59

Lähde

 • King Cobra Snake Tatuoinnit

Kobraa pidetään kuninkaana, jolla on pyhä tunnus. Intiassa ja Burmassa kadunpuoleisen käärmeen viehättäjät tekevät piireissään kobraa pajukoriin. Käärmeen myrkystä valmistettu muste tottuu hurmuriin tatuoinniksi merkiksi suojelusta kauhistuttavien käärmeiden hyökkäyksiltä.

käärme tatuointi

Kuningas cobra käärme tatuoinnit ovat merkki suojelusta, asemasta, rikkaudesta ja aatelisuudesta. Käyttämällä tällaisia ​​tatuointeja ilmaisee uskovanne suojeluun kuninkaallisesta kobrasta. 

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

 • Snake Tattoo 66
 • Snake Tattoo 64
 • Snake Tattoo 65
 • Snake ja Eagle Tatuoinnit

Käärme edustaa kiusausta ja seksuaalista intohimoa, kun taas kotka on varattu eläimelle vain valloittaville ja jaloille henkilöille. Nämä kaksi eläintä ovat vastakkainasetteluja, ja kotkan ja käärmeiden tatuoinnissa on ristiriita.

Tämä on ristiriita meidän halventavan, luonnonvaraisen luonteen ja kunnioitettavien aikomusten välillä. Se edustaa taistelua, jota meillä on tosielämässä tehdessään päätöksiä siitä, mitä pidetään oikeina ja moraalisesti vastuullisina.

Tällaisissa tatuointimalleissa Eagle altistuu enemmän kuin käärme ja on edustettuna voittajana.

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

käärme tatuointi

 • Tikari ja käärmeetotot

Käärmeitä tunnustetaan symboleiksi parantumiseen useimmissa osissa maailmaa, mikä edistää käärmeetatuotteiden suosiota. Lisäksi lääketieteen ja paranemisen yleismaailmallinen symboli koostuu käärmeistä ja tikareista. Käärmeet ja tikarit voivat tappaa.

Kuva edustaa Asclepiusta, joka on parantumisen ja lääketieteen kreikkalainen jumala. Yleensä käärmeitä pidetään pagaanismin, hedelmällisyyden ja uudestisyntymisen symboleina. Tämä selittää sen, miksi tikari ja käärmeetotot on suunniteltu yleväksi asemaksi tunnustettavaksi muutoksen ja uusimisen symboleiksi. 

käärme-tattoo_-1

käärme-tattoo_-4

Snake Tattoo 60

Lähde

 • Japanin Dragon Tattoos 

Läntisissä kulttuureissa lohikäärmeet symboloivat rajuutta, rikkautta ja voimaa. Dragons tunnetaan tuhoisana voimana ja vartijoina. Kuitenkin japanilainen katsoa lohikäärmeen tatuoinnit eri tavalla.

He pitävät lohikäärmeitä olentoina, joilla on hyväntahtoisia voimia ja ovat antelias. He käyttävät vahvuuttaan viisaasti ihmiskunnan hyväksi. Nämä ominaisuudet ovat lisänneet japanilaisten lohikäärmeiden tatuoinnit.

 • Snake Tattoo 62
 • Snake Tattoo 61
 • Snake Tattoo 63

/

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: