60 Trendikäs tyyliä korvalehtien ja yhdistelmien – Valitse Look!

tyypit-of-korva-piercings10

Lähde

Läpiviennin saaminen voi olla vähän hermostoa - kaikki ovat huolissaan kivusta ja siitä, miten se näyttää.

Mutta todellisuus on se, että jos valitset ammattitaiteilijan korvan lävistykset, ei yleensä ole kovinkaan tuskallista (vaikka heillä on vähän aikaa parantua) ja ne ovat erinomainen lisävaruste kaikkiin asuihin - varsinkin kaikki käytettävissä olevat korut!

Jos sinulla on vaikea valita, olemme pyöristettynä kaikki suosituimmat korvan lävistykset, jotta voit nähdä, ennen kuin teet valinnan.

korvannipukka

Yleisimmin pyydetty korva korvataan korvatulpan pehmeällä osuudella. Tämä on valtavirran lävistyksiä ja yleensä kestää noin kymmenen viikkoa parantua.

Tämän tyylin muunnelma on yläkorvakorun lävistys, joka istuu hieman korkeammalla. Yleensä, jos ylähaarukka lävistetään alempi on myös. Jos kunnolla huolehditaan, on olemassa vähäinen kipu, joka liittyy tähän lävistykseen.

tyypit-of-korva-piercings1

Lähde

tyypit-of-korva-piercings3

Lähde

tyypit-of-korva-piercings4

Lähde

Graduate Lobe Piercing

Kun olet suorittanut alemman ja ylemmän leukan ja haluat vain jatkaa, voit mennä asteittaiseen leukaluun lävistykseen. Tämä viittaa kolmeen (tai enemmän!) Lävistykseen, jotka on tehty korvalehdelle pienillä väliajoilla toistensa päälle.

Nämä kestää noin yhtä paljon aikaa parantua kuin säännölliset korvakorun lävistykset.

tyypit-of-korva-piercings18

Lähde

tyypit-of-korva-piercings19

Lähde

tyypit-of-korva-piercings20

Lähde

Poikittainen lohko

Poikittainen reiän lävistys on astetta ylös tavanomaisesta korvien lävistyksestä. Tätä tyyliä varten leukaa lävistetään vaakasuorassa tangon avulla. Kulma vaihtelee henkilöstä riippuen ja riippuu korvan kokoon ja muotoon.

Tämä muoto määrittää myös kulloinkin käytettävän korutyypin - joko suoran barbellin tai kaarevan. Tämä kestää vain hieman pidempään kuin tavallinen korvakouru parantua - noin kaksitoista viikkoa.

tyypit-of-korva-piercings21

Lähde

tyypit-of-korva-piercings22

Lähde

tyypit-of-korva-piercings23

Lähde

Auricle Lävistykset

Kun siirrymme korvan yläpuolelle, seuraavaksi tulemme korvakkeeseen. Tämä on korvan ulompi osa vain korvakorun ja kierteen välissä, eli ulomman korvakorun keskiosassa.

Tämä alue on täynnä hermopäätteitä, joten se on tuskallinen, mutta täysin sen arvoinen - se näyttää hyvältä hopea tai mustia renkaita ja sinulla voi olla enemmän kuin yksi. Tämä voi parantua yhtä nopeasti kuin 12 viikkoa, mutta muissa tapauksissa se voi kestää jopa yhdeksän kuukautta.

tyypit-of-korva-piercings5

Lähde

tyypit-of-korva-piercings6

Lähde

Helix

Helix viittaa korvan ylempään rustoon. Joidenkin mukaan tämä ei ole kovin tuskallinen alue, koska tällä alueella on vain vähän hermopäätejä. Voisit käyttää sormustyyliä ylhäältä taitettuna tai pieni sarja lävistyksiä - se on sinun.

tyypit-of-korva-piercings1

Lähde

Saatat tuntea kipua neulan läpi, mutta sen ei pidä kestää pitkään. Tämä alue kestää jopa kuusi kuukautta parantaakseen kunnolla, joten sinun on sitouduttava jatkamaan jälkikäsittelyä jo jonkin aikaa.

Se on kuitenkin sen arvoista, sillä tämä tekee suuren muotiasun, jota voit jopa käyttää työhön. Älä ota kiinni hiusharjaa siinä!

tyypit-of-korva-piercings3

Lähde

Triple Helix

Kolmen helix-lävistyksen sarjaa kutsutaan kolminkertaiseksi heliksiksi. Käytetyt korut ovat tavallisesti kolme vangitsevaa renkaita (rengas, jonka ympärys täyttää ympyrän ja pysyy paikoillaan jännityksellä).

tyypit-of-korva-piercings2

Lähde

korva-piercing6

Lähde

Anti-Helix

Anti-helix-lävistyksiä kutsutaan joskus myös mukavaksi. Tässä tynnyrissä koruosat kulkevat vaakatasossa helikopterin keskellä ja tulevat kuoren etupuolen kautta (kupin muotoinen alue, joka näyttää korvan korvakennon takana).

Tämä lävistys paisuu melko vähän ja kestää jopa kahdeksan kuukautta täysin parantua.

tyypit-of-korva-piercings10

Lähde

tyypit-of-korva-piercings11

Lähde

tyypit-of-korva-piercings12

Lähde

Eteenpäin Helix

Lähtöheliksi kuvaa lävistyksiä, jotka rei'ittävät helixin päähän lähinnä olevaan käyrään. Tämä on herkkä näköinen lisävaruste, jota naispuoliset asiakkaat yleensä vaativat. Voit myös sijoittaa useita koruja, yleensä vankina renkaita.

Parantamisen kestää noin neljä kuukautta.

tyypit-of-korva-piercings30

Lähde

tyypit-of-korva-piercings31

Lähde

tyypit-of-korva-piercings32

Lähde

tyypit-of-korva-piercings33

Lähde

tyypit-of-korva-piercings34

Lähde

tyypit-of-korva-piercings35

Lähde

takaisin valikkoon ↑

teollinen

Teollinen korvan lävistys viittaa lävistykseen, jossa kaksi reikää yhdistetään yhdellä koruilla. Kun tämä alue lävistetään, asiakkaat yleensä käyttävät suoraa koruja jokaisen aukon väliin.

Yleensä käytetään yleensä ylempiä korvakouruja - yksi lähellä pään (eteenpäin kierukkaa) ja yksi alhaalla helixissä vastakkaisella puolella.

Korvan lävistykset_

Lähde

No, useimmat ihmiset valitsevat tämän horisontaalisen teollisen lävistystyypin muut haluavat vertikaalisen tyylin (jota kutsutaan myös itsemurhapitoiseksi teollisuudeksi), jossa korut yhdistyvät reikään eteenpäin helixissä ja reiässä korvan alaosassa.

Todella silmiinpistävä ilme on teollinen lävistys, joka yhdistää kolme reikää peräkkäin - ylä-, keski- ja alahuulet.

tyypit-of-korva-piercings4

Lähde

Tämä voi olla hieman kivulias ja kestää jopa kuusi kuukautta täydellisen parantumisen varalta. Tällainen lävistyksiä kutsutaan joskus "baariksi" tai "rakentamisen lävistykseksi".

tyypit-of-korva-piercings5

Lähde

tyypit-of-korva-piercings6

Lähde

takaisin valikkoon ↑

orbital

Kiertorata on samanlainen kuin teollinen lävistyksiä. Se ei viittaa tiettyyn sijoitteluun vaan pikemminkin termiin, jota käytetään kuvaamaan kahta tai useampaa reikää yhdeksi ainoaksi koruosaksi.

On olemassa useita mielenkiintoisia koruja, joista valita tähän tarkoitukseen, ja se on melko ainutlaatuinen. Voit luultavasti odottaa kiertoradan lävistyksiä kuudesta kuukaudesta vuodeseen parantua.

tyypit-of-korva-piercings2

Lähde

tyypit-of-korva-piercings13

Lähde

tyypit-of-korva-piercings14

Lähde

tyypit-of-korva-piercings15

Lähde

takaisin valikkoon ↑

Flat Lävistykset

Tasainen lävistys on yksi, joka asetetaan ylemmän kierukan litteälle osalle. Ilmaisu litteä piecing yleensä kuvaa suuria mittari lävistyksiä ja kestää jopa kahdeksan kuukautta täysin parantunut.

tyypit-of-korva-piercings7

Lähde

tyypit-of-korva-piercings8

Lähde

tyypit-of-korva-piercings9

Lähde

takaisin valikkoon ↑

Kotilo

Tämä tunnetaan myös joskus ylemmän leukan lävistykseksi. Hammas on kupin muotoinen alue, joka näyttää korvan korvakäytävän viereen - anti-helixin ja daithin (korvan sisimmän rustorenkauden) välissä.

Se voidaan sijoittaa joko vaakasuoraan tai pystysuoraan. Parantamisen kestää noin neljä kuukautta.

tyypit-of-korva-piercings16

Lähde

tyypit-of-korva-piercings17

Lähde

takaisin valikkoon ↑

korvankansi

Trapus on korvan alue, joka ulottuu ulospäin korvan kanavan eteen. Tämä on melko yleinen lävistyksiä, mutta kaikki eivät pysty siihen, koska se riippuu myös tragus-koosta.

Korvan lävistykset_

Lähde

Korvan lävistykset_

Lähde

Voit käyttää joko nappulaa, palkkia tai rengasta tällä alueella, ja sinun pitäisi odottaa parantavaa aikaa noin neljä kuukautta.

tyypit-of-korva-piercings24

Lähde

tyypit-of-korva-piercings25

Lähde

tyypit-of-korva-piercings26

Lähde

takaisin valikkoon ↑

Daith

Tämä lävistys kulkee helikopterin sisäpuolisen kerroksen läpi pään vieressä. Tämä on trausin ja rookin välinen alue (taita eteenpäin kierukan takana ja juuri sen yläpuolella).

Korvan lävistykset_

Lähde

Saadaksesi todellisen daithin, rengaskorujen pohjaosan on näyttävä tulevan ulos korvakäytävästä - eli sinun ei pitäisi nähdä tulo- ja poistumisreikiä. Tämä näyttää erityisen houkuttelevalta suurella mittarirenkaalla.

tyypit-of-korva-piercings27

Lähde

Tämä on varsin edistyksellinen tekniikka, koska alue on hankala saavuttaa ja edellyttää ammattitaitoista taidetta. Voit odottaa odottavan noin neljästä kuuteen kuukauteen tämän alueen paranemista.

tyypit-of-korva-piercings28

Lähde

tyypit-of-korva-piercings29

Lähde

takaisin valikkoon ↑

torni

Rook-lävistys rei'ittää haaran ja daithin yläpuolella olevan alueen ja eteenpäin kierukan takana. Taiteilijat yleensä suosittelevat yllään kaareva nyrkkeilysäiliö parantamaan alueen renkaat voivat tarttua ulos ja saada koukussa.

Tätä tyyliä varten paranemisprosessi kestää yleensä noin kuusi kuukautta.

tyypit-of-korva-piercings9

Lähde

tyypit-of-korva-piercings8

Lähde

tyypit-of-korva-piercings7

Lähde

takaisin valikkoon ↑

Korvan kutominen lävistys

Tämä on toinen helixin vaihtelu, ja siinä on useita heliksin lävistyksiä - useimmiten 2-3 kappaletta - jotka liittyvät yhteen spiraalikoruihin. Tämä on silmiinpistävä ulkoasu, joka voi kestää parantua, mutta se on sen arvoista, koska se näyttää todella ainutlaatuiselta!

korva-piercing8

Lähde

Siinä on muutamia asioita, jotka on otettava huomioon, kun mennään korvaan. Ensinnäkin harkitse elämäntapaa ja työpaikkasi ja tarvittaessa kysy, mitä lävistys on sallittua.

Useimmilla työpaikoilla on pukeutumiskäytäntöjä, mutta yleensä useimmilla korvalehtien tyypeillä.

korva-piercing1

Lähde

korva-piercing3

Lähde

Toiseksi, sinun on löydettävä hyvämaineinen taiteilija, joka on pätevä tekemään lävistyksiä. Infektiot voivat levitä likaisten neulojen ja välineiden avulla, joten pidä huolta tästä vaiheesta, koska et halua saada infektioita.

korva-piercing4

Lähde

korva-piercing5

Lähde

Lopuksi, lävistys on vain ensimmäinen askel - sen jälkeen sinun on huolehdittava uusista kehon koruista. Riippuen lävistystyypistä, päätät siitä, että se voi kestää muutamasta kuukaudesta vuoteen asti parantua kokonaan.

Tänä aikana sinun on noudatettava taiteilijan antamia jälkihoito-ohjeita. Tämä todennäköisesti sisältää päivittäisen puhdistuksen puuvillavilla ja suolaliuoksella ja varoittaa siitä, ettei muita tuotteita, kuten hajuvettä tai hiuslakkaa, saada alueelle.

Korvan lävistykset_

Lähde

On myös suositeltavaa, että vaihdat vuodesohvat säännöllisesti ja älä nuku äskettäin lävistetyllä korvalla (niin älä ota molempia samaan aikaan!) Ihmiset uskoivat, että alueen parantumisen helpottamiseksi sinun on käännyttävä koruja, mutta tämä on väärin.

Tämä tekee kyyneleet äskettäin parantuneesta ihosta ja voi vaikuttaa hyljintään ja infektioon.

korva-piercing9

Lähde

korva-piercing10

Lähde

Kun lävistys on parantunut, sitten hauska alkaa, koska käytettävissä on hämmästyttäviä koruja, jotta voit muuttaa ulkoasua mielesi ja asusteesi mukaan - nauti siitä!

korva-piercing14

Lähde

korva-piercing13

Lähde

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: