55+ Erinomainen Mini Ear Tattoo Designs & Meanings-Tehokas Ideat (2018)

korva tatuointi

Tatuointi on paras tapa ilmaista yksilöllisyyttäsi ja ajattelutapaa. Tatuoinnit eivät välttämättä ole kovin kovia tai näkyviä aina. Tatuointi korvalla tai korvalla ei ole suosituin alue. Mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi laiminlyödä näitä alueita.

Nykyään on saatavilla tuhansia korvatyynyjä, jotka osoittavat tämän alueen suosion. Voit valita parhaan oikean paikan.

Korvan Tatuointi 36

Lähde

korva-tattoo_-5

korva tatuointi

Korvan tatuointi 37

Lähde

Korvan Tattoo 38

Lähde

Korvan Tattoo 39

Lähde

Lyhyt historia

Ihmiskeho, jolla on tatuointeja ja lävistyksiä, on vanhanaikainen tapana. Historiallinen tutkimus paljastaa, että egyptiläiset tunnistivat tatuoinnin aatelilla ja hedelmällisyydellä vuosina 4000-2000 eaa. Tatuointi tuli hyvin suosittu 2000-luvun alussa.

korva tatuointi

Tatuoinnin ystävät ajattelevat, että se on merkki itsensä silpomisen, kuulumisen, itsenäisyyden ja vastenmielisyyden psykologiasta. Tatuoinnit luovat pysyviä merkkejä eri kehon alueille.

korva tatuointi

korva tatuointi

korva tatuointi

 • Korvan Tattoo 56
 • Korvan Tattoo 55
 • Korva Tatuointi 57

Merkitys korvan tatuoinnille

Jotkut ihmiset ajattelevat, että tatuointi lähellä korviaan on hieno idea. Mutta jotkut toiset vain välttävät sen pelon pelon takia. Todella korva-alue on tärkeä paikka saada tatuointi. Tämä alue näyttää erittäin houkuttelevalta, jos muste täydellisesti.  Korva-alue sopii erinomaisesti myös erilaisten tunteiden ilmaisemiseen.

korva-tattoo_-4

Korvan Tattoo 40

Lähde

Korvan Tattoo 41

Lähde

Se on voima ilmaista naisellisia, maskuliinisia tai voimakkaita tunteita. Nämä ovat mahdollisia tekemällä pieniä muutoksia yksityiskohdissa. 

korva tatuointi

Yleensä tatuointi korvan alueella on hyvin pieni. Siksi se on paras paikka niille, jotka haluavat saada vain yhden tatuoinnin. Jos et ole kiinnostunut korvan lävistämisestä, mutta haluat näkyvän ilmeen, korva-tatuointi sopii sinulle. 

korva tatuointi

korva tatuointi


Merkitys Ear Tatuoinnit

Olet tatuointi kehosi ilmaisemaan koko elämäsi. Niinpä sen pitäisi olla kaunis ja mielekäs. Voit valita muotoilun, joka sopii mainiosti omien mieltymyksiesi ja hahmollesi. Ei ole helppoa poistaa tatuointeja kaulasta ja kasvosta. Joten, sinun on valittava se hyvin huolellisesti.

korva tatuointi

Korvan tatuointi 42

Lähde

Korvan Tatuointi 43

Lähde

 • Korvan Tatuointi 53
 • Korvan Tattoo 52
 • Korvan Tattoo 54

Voit suunnitella korvaatatuotteita eri tyyleissä. Se voi olla söpö ja pieni korvalla, joka on ammattimainen tai kehittynyt muotoilu, joka kattaa koko korvan, salaisen ja olennaisen, pitkän muotoilun, joka alkaa korvasi kärjestä ja ulottuu kaulaan jne. Voit myös suunnitella ne sisään 3D-tyyli.

korva tatuointi

korva tatuointi

korva-tatuointi (3)

korva-tatuointi (4)

Sinun pitäisi myös valita korvan tatuoinnin väri huolellisesti. Värin on vastattava toisiaan. Useimmiten kirkkaat ja elävät värit valitaan korvaan tatuoiden takana. Vaikka naiset valitsevat pieniä ja söpöjä korvaavien tatuoiden takana kirkkailla väreillä, miehet haluavat tummempia ja suurempia.

korva tatuointi

Voit valita erilaisia ​​symboleja samalla, kun suunnittelet korva-tatuointeja. Zodiac merkkejä, sydämet, lehdet, keula, kukka, perhonen, kyyhkyt, sarjakuvahahmot tai pienet eläinkuvat sopivat naisille. Kuitenkin monet ihmiset haluavat tehdä lauluja korvansa takana.

korva-tattoo_-1

Lainaukset ovat silmät kiinni ja ne sisältävät myös jotain, jonka haluat ilmaista.

perhonen

korva tatuointi

Korvan tatuoinnit merkitsevät valitsemasi teeman. Jos haluat suunnitella sarjakuvan sankarikuvan, ihmiset saattavat ajatella, että olet sarjakuva-rakastaja. Kun valitset tarjouksen, haluat ilmaista jotain erittäin tärkeää.

korva tatuointi

Jos olet vakavasti tatuoinnissa korvalla, kannattaa harkita pienempiä. Ensinnäkin alue on hyvin rajallinen. Sinun on myös otettava huomioon taiteilijan lahjakkuus. Voit tehdä jonkin verran tutkimusta saadaksesi mielen puhaltaa tuloksia. Sinun on myös harkittava motivaatiota korvaavat tatuoinnit.

korva tatuointi

Kun olet tehnyt sen, sinun on elettävä koko elämässäsi. Sinun on myös harkittava tatuoinnin etuja ja haittoja korvalla. Sen ei pitäisi olla impulsiivisen päätöksen tulos. Sinun on aika päästä tekemään johtopäätös siitä, miksi ja mitä muotoa on harkittava.

korva-tattoo_-2

Jos valmistaudut huolellisesti, voit valita tatuoinnin, jolla on vaikutuksia tulevaisuuteenne. Ei ole helppoa piilottaa tatuointi, joka tehdään kasvoillasi tai kaulalla. Se näkyy aina. Joten, sinun on oltava valmis vastaamaan muiden kysymyksiin.

korva tatuointi

Jos olet ottanut huomioon kaikki tekijät vakavasti, voit tehdä tutkimusta parhaan suunnittelun saamiseksi. Voit puhua taiteilijalle kivun ja kustannustekijän suhteen. Voit myös valita suosikkiharrastussuunnitelmasi tai symboleja. Jotkut ihmiset valitsevat suosikkiurheilunsa tai pelinsa kuvaamaan korvaansa.

korva-tattoo_-3

Voit myös rakentaa suosikki koripallokorttisi nimesi, suosikkipelisi laitteiden jne. Nämä mallit ovat riittävän pieniä, jotta ne sopisivat mukavasti korvan taakse.

korva tatuointi

Voit valita joitain sanoja, jotka ilmaisevat erilaisia ​​tunteita, kuljettavat tiettyjä identiteettejä tai viestittävät tiettyjä viestejä. Jotkut ihmiset tatuoivat molemmat korvat, kun taas toiset mieluummin suunnittelevat vain yhden korvan. Oikean tai vasemman korvan valinnassa on myös tiettyjä asetuksia.

Mutta se ei ole ongelma suurelle määrälle ihmisiä.

korva tatuointi

korva tatuointi

 • Korvan Tatuointi 49
 • Korvan Tattoo 50
 • Korvan Tattoo 51

Korvan Tattoo Ideat

Korva-alue ei ole tarpeeksi suuri suunnitella jättimäisiä tatuointeja tai erittäin monimutkaisia ​​kuvioita. Tatuoinnin koko määräytyy korvan fyysisen alueen mukaan. Siksi useimmat korvan tatuoinnit ovat hyvin pieniä. Voit sijoittaa tatuoinnit lähellä tai korvan ympärillä koosta riippuen. 

korva tatuointi

Curvy ja ainutlaatuinen muoto on korvan erityispiirre. Joten, voit luoda hienovaraisen ja lohdullisen muotoilun tällä alueella. Voidaan harkita jonkinlaista lankaa tai viiniköynnöstä. Tämä täydentää myös korvan muotoasi. Celtic-solmujen yhdistetty malli voidaan suunnitella korvaasi. 

sulka-tatuointi-takana-korva

40744c03e7cc34d159076c7f06c62d73

Pienikokoinen muoto korvassa on hyvä idea niille, jotka pitävät yksinkertaisemmasta tatuointikappaleesta. Tietyt kuviot voidaan sijoittaa korvan sisäpuolelle. Joten, voit harkita ghoul tai goottilainen muotoilu sisällä korville.  Korvan takana on yhteinen paikka tatuoinnille.

c507b5c75de3678716a3901f58783cc3

Korvan Tattoo 44

Lähde

Korvan Tattoo 45

Lähde

Pieniä malleja voidaan suunnitella tällä alueella. Jos olet kiinnostunut, voit suunnitella tämän alueen sydämillä, tähdillä, timanteilla, sekamuotoisilla kuvioilla, kukilla, ääretöntä merkillä jne. 

mini-kallo-ear-tatuointi suunnittelun

Tatuointi korvan lähellä voi olla hyvin tuskallista. Tämä alue on erittäin herkkä. Jotkut ihmiset saattavat kokea migreeniä, huimausta loitsuja ja päänsärkyä johtuen äänen ja tärinän. Mikä tahansa voi olla tatuoinnin alue, sinun on tehtävä perusteellinen tutkimus ennen taidetta.

Korvan tatuointi on yksi herkimmistä tyypeistä. Siksi sinun on löydettävä erittäin ammattitaitoinen ja tehokas taiteilija tehdä tehtävä. Korva-alue on myös hyvin näkyvä, joten sinun pitäisi luoda upea pala. 

korva-tatuointi (5)

korva-tatuointi (6)

korva-tatuointi (1)

korva-tatuointi (2)

Jos pidät korvan tatuoinnista mutta epäröität tehdä sen, voit harkita pienen henna-mallin tai tilapäisen tatuoinnin soveltamista. Tämä on myös hyvä idea saada vähän nautintoa.

 • Ear Tattoo 48
 • Korvan Tatuointi 46
 • Korvan Tatuointi 47

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: