45+ urheilulliset koripallotyyppiset tatuoinnit mallit ja merkitykset – kuuluisia julkkiksia (2018)

koripallo tatuointi

Koripallo tatuoinnit - tosi faneja voivat ilmaista rakkautensa peliin asettamalla ne elämäänsä kirjaimellisesti. Pallo on todella innostavaa, sillä jalkapallon tai jalkapallon jälkeen koripallo on oletettavasti toiseksi yleisin urheilulaji.

Sitä pidettiin myös peli, jota pelataan eniten innostuksella ja intohimolla.

Tämä on peli, jota pelaajat ja tuetkin rakastavat, eikä ole olemassa parempaa tapaa näyttää sen pois kuin muste. Löydät melkoisen joukon ihmisiä, joilla on pari koripallon teemoja.

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi

Koska tatuointeja ei ole helppo havaita, et ehkä ymmärrä niitä, jotka ovat omistettu koripalloon. Tästä huolimatta tässä on tietoa koripalloon kiinnostavista musteista.

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi


merkitys

Näistä tatuista ei ole mitään muuta erityistä merkitystä, kuin pelin täydellinen tuki.

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi

Ainoa ero on tatuoinnin henkilön motiivi. On joitain, joita koripalloilija soveltaa, osoittaakseen täydellistä omistautumista joukkueelleen. Toiset taas uskovat, että nämä musteet auttavat täyttämään tyhjyyden, kun pelaaja käyttää liiviä.

koripallo-tattoo_-3

koripallo-tattoo_-2

Yleensä käsivarsi ja rintaosan osa ovat auki, kun pelaaja käyttää koripallilenkkiä. Niinpä useilla tatsilla kehon ympärillä, ne näyttävät kattavammalta. Vaikka tämä ei ole tarkka.

koripallo tatuointi

koripallo-tatuointi (3)

koripallo-tatuointi (4)

Pelaajalla voi olla myös tatuointi sarjanumerostaan ​​osoittaakseen täyden sitoutumisen siihen, mitä he tekevät parhaiten. On muita, joilla on omat räätälöidyt kuvakkeet, jotka on painettu heidän kehoihinsa, vain osoittamalla omistautumistaan ​​peliin.

koripallo tatuointi

koripallo-tatuointi (5)

koripallo tatuointi

Muuten kuin soittimessa, kannattajalla on myös musteita keinona osoittaa omistautumista peliin. Heillä voi olla tietyn koripallojoukkueen, pelaajan tai periaatteessa koripallon tatuoinnit, kuten pallo, vanteet tai tuomioistuin.

Koripallo Tatuointi

Koripallo Tatuointi

Koripallo Tatuointi

Koripallo Tatuointi

Koripallo Tatuointi

Jos kannattaja on tietyn koripallon pelaajan fani, heillä saattaa olla kuva pallon tai pallon kanssa niiden alkukirjaimilla.

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi

Muuten kuin omistautumista, on joitain pelaajia ja kannattajia, jotka soveltavat tatuointeja vain osoittaakseen tietyn pelaajan tai tiimin saavutuksia. Kaiken kaikkiaan musteita käytetään osoittamaan pelin täydellistä tukea ja niitä sovelletaan eri alueilla kehon ympärille.

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi

Useimmat tatuoinnit levitetään käsivarteen, erityisesti hauisosissa. Niitä voidaan myös käyttää rintakehissä, käsissä ja joskus kasvoissa. Sovellettu alue on myös tapa osoittaa, kuinka paljon henkilö koski koripalloa.koripallo-tatuointi (6)

koripallo-tatuointi (7)

koripallo-tatuointi (8)

koripallo-tatuointi (9)

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi


Tyypit koripallo tatuoinnit

Yli sadan tatuointi on omistettu koripallopelille ja sen yksityiskohdille. Kuitenkin heidät on luokiteltu eri tyyppeihin ja tässä tarkastellaan koripallon värikenttien luokkia.koripallo-tatuointi (12)

koripallo-tatuointi (10)

koripallo-tatuointi (11)

  • Tuomioistuin ja sen yksityiskohdat 

Tuomioistuin ja sen asetukset ovat erinomainen tapa näyttää pelin rakkaus. Henkilöllä voi olla tuomioistuin, jossa hänen ihonsa on asetettu. Tämä voi olla tapa osoittaa heidän rakkautensa ampua kehä, pelaaja ja kannattaja, se voisi olla tapa osoittaa, kuinka he rakastavat katsomassa peliä.

koripallo tatuointi

koripallo tatuointi

  • Pallo ja vanteet

Toinen tyyppinen tatuointi on se, jolla on pallo ja vanteet. Pallo voidaan vetää, kun se on vanteiden kautta tai se voidaan suunnitella pallon reunalla renkaiden yli. Pallo voidaan räätälöidä joidenkin paloilmiöiden avulla.

Tämä on täydellinen ammunta vartijoille tai kannattajille, jotka rakastavat katsella heitä tekevät heidän juttunsa.

koripallo-tattoo_-5

koripallo tatuointi

  • Koripalloelementit innoittamina lainausmerkkeinä

Voit myös yhdistää koripalloelementtejä inspiroivilla sanoilla keinona pysyä positiivisena pelin suhteen. Tämä on useimmiten yhteistä pelaajille, jotka ovat joutuneet haasteelliseen tilanteeseen koripallon uransa aikana. Se voi myös olla keino muistuttaa kuollutta koripallon pelaajaa.

Tällaisten tatuoiden tarkoituksena on pitää pelin henki hengissä.

koripallo-tattoo_-4

koripallo-tatuointi (13)

koripallo-tatuointi (14)

koripallo-tatuointi (15)

  • Koripalloilija / numero / kuvake

Voi olla myös musteita, jotka on suunniteltu tietyn pelaajan osalta. Tämä voi olla soittimen kasvot, tai se voi olla niiden sarjanumero. On myös joitain erityisiä pelaajia, joilla on omat räätälöidyt kuvakkeet, kuten Air Jordan, kuuluisan Michael Jordanin kuvake.koripallo-tatuointi (1)

koripallo tatuointi

Näitä tatuointeja käytetään osoittamaan, että henkilö on kyseisen pelaajan fani, vaikka he eivät olisikaan innostuneita pelin faneista. On myös pelaajien tatuointeja, joita on käytetty pelaajan muistoon, jos he ovat kuolleita.

koripallo tatuointi

  • Koripallojoukkueet 

Myös tatuointeja, jotka on erityisesti suunniteltu tukemaan koripallojoukkueita, voivat olla myös. Yhteinen koripallojoukkue, joka on nähty monissa musteissa, on LA Lakers, joka on joukkue, jossa Kobe Bryant soittaa.

koripallo tatuointi

Jo ennen Bryant, LA Lakers oli suosittu ja monet ihmiset olivat tatuoinnit kuvaavat joukkue. Nämä tats ovat periaatteessa suunniteltu osoittamaan täyden tuen tietyn tiimin, vain rohkaisemalla heitä. Vaikka se voisi olla tapa markkinoida tuotemerkkiä, mutta sitä ei koskaan makseta.

koripallo-tattoo_-1

  • Ominaisuuksien sekoitus

Tatuointeja voi olla myös kaikki koripallon ominaisuudet ja elementit. Useimmissa tapauksissa tämä piirretään enemmän taiteellisella tavalla, jolloin ne sisältävät enemmän värejä ja muita yksityiskohtia.

koripallo tatuointi

Näitä tatuointeja sovelletaan eri kehon osiin. Tarkempia tatuointeja varten heidät piirretään henkilön takapuolelle. Joillakin niistä on värillinen teema, kun taas toiset ovat tarkasti mustia.

koripallo tatuointi


Julkkikset tatuoinnilla

On olemassa useita kuuluisuuksia, joilla on tatuoinnit koripalloon, mukaan lukien seuraavat:

koripallo tatuointi

  • Kobe Bryant. Kobessa on ainutlaatuinen tatuointi oikealla kädellään, joka näyttää olevan pari liekkoperäisiä siivekkeitä koripallon vanteen alla.
  • LeBron James. LeBron on yksi johtavista koripalloilijoista, joilla on useimmat mustekasetit, ja hänellä on useita heitä, mukaan lukien yksi, joka saattaa olla merkki hänen nykyisestä tiimistään, Miami Heatista.

koripallo-tatuointi (2)

  • Ben Wallace. Hänellä on myös joukko tatsia, jotka osoittavat hänen omistautumistaan ​​koripalloon.

Muita kuuluisuuksia koripallon tatuoinnit ovat Soulja Boy, Shaq O'neil, Lil Wayne ja monet muut.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: