Tatuaje 3D care te vor uimi și te vor uimi!

Nu trebuie sa obtii peste realismul uimitor pe care il pot aduce tatuajele 3D. Cu un artist talentat la bord, orice este posibil! Dacă sunteți în căutarea unui design realist pentru a obține impregnarea, atunci puteți găsi câteva lucruri inspirate aici. Aceste tatuaje sunt atât de pline de viață încât vă vor arunca în aer liber garantate!

Se pare că în ultimii ani, mai mult, și mai multe lucruri devin 3D, de la filme, la imprimante 3D, și acum tatuaje. Această ultimă tendință nu creează nimic altceva decât munca uluitoare. Tatuajele care sunt proiectate să apară 3D sunt lăudate pentru detaliu și viziune artistică care intră în fiecare dintre ele. Cu atat de multi oameni primesc tatuaje in memoria celor dragi, echipe, sau un loc sau timp special, tatuajele 3D le ofera celor interesati sansa de a-si aminti in mai multe detalii si viata decat oricand. Aceste tatuaje probabil vă vor șoca și vă vor uimi pe măsură ce vedeți frumusețea și detaliile uimitoare care pot fi găsite în fiecare dintre ele.

1. Pitbull Back Piece

3d 41

De ani de zile, oamenii au fost obtinerea tatuaje pentru a onora pe cineva care a trecut. Cineva care le-a afectat viața atât de extraordinar și profund că pierderea lor nu vindecă pe deplin. Pierderea unui animal de companie este cu adevărat una dintre aceste pierderi. A trebuit să-ți iau la revedere celui mai bun prieten al tău, un prieten care a fost acolo atât în ​​timpul bun, cât și în cel rău, fără ezitare, este un lucru extrem de dificil și de ruptură. Mulți oameni se întorc la tatuaje 3D pentru a captura cea mai mare viață ca versiunea prietenului lor posibil.

2. Elephant

3d30

De ce nu folosiți impactul pe care o face un tatuaj 3D pentru a face o afirmație adevărată? Dacă sunteți pasionat de drepturile animalelor sau de o specie pe cale de dispariție, de ce să nu profitați de aceste piese frumoase și să împărtășiți frumusețea acestor animale cu toată lumea pe care o întâlniți? De asemenea, puteți străluci o lumină de ce sunteți atât de pasionat de animalul pe care l-ați tatuat în primul rând.

3. Bio-mecanice

3d 31

Acordând un omagiu unor lucruri preferate este un motiv extrem de popular pentru care oamenii fac tatuajele pe care le fac. De ce să nu creați un design capricios al iubirilor și intereselor voastre și să le aduceți la viață. Fiind capabil să arate cât mai multe detalii posibil și să aibă o imagine impresionant de realistă. Acest tatuaj cuprinde multe lucruri care creează un amestec de lucruri biologice și mecanice.

4. Stone

3d 42

Această piesă din spate pare să fie compusă din piatră și, eventual, din argint sau din carton. Cantitatea de detaliu din această piesă ar fi trebuit să creeze ore întregi și poate că există o pasiune ascunsă în cerneala acestei piese de bază despre care pur și simplu nu știm.

5. Soparla

32

Oricine ar crede că acest gecko portocaliu și negru era în viață dacă nu știa mai bine. Tatuajele 3D creează iluzia inspirată de uimire că ceva există atunci când este doar o imagine și necesită mult talent pentru a realiza opere uimitoare de artă.

6. Cuie

3D6

Ouch! Aceste unghii în osul gulerului acestui bărbat arată dureros și complet realiste grație umbririi uimitoare.

7. Arcurile gleznei

3d18

Arcurile sunt întotdeauna populare cu femeile, totuși aceste arcuri o iau cu un pas mai departe pentru a adăuga un pic de modă personalizată la glezna acestei femei. Acum, indiferent de ce pantofi poartă, se poate bucura de o eleganță.

8. Clawed

3d21

Acest tatuaj va primi probabil un vibrație înfiorător, deoarece pare aproape că încearcă să-și dea drumul din piele. Efectul 3D al acestui tatuaj este datorat nivelului de detaliu extrem care a fost folosit pentru a crea o mână, precum și umbrirea folosită pentru a face ca aceasta să pară a fi ciupită pe piele.

9. Dragonfly

3d20

Dragonfly tatuaj au văzut popularitate pe și în afara, dar niciodată în acest detaliu. Insectele rapide care zboară sunt tatuajul perfect pentru oricine dorește să stea ceva de pe piele în culori vibrante.

10. Ochiul

31

Unii găsesc tatuajele ochilor ca fiind o mare greșeală, indiferent cât de cool sunt. Cu toate acestea, detaliul uimitor în acest ochi 3D poate oferi o senzație de răceală celor din jurul vostru și poate chiar să captiveze o emoție pe care doriți să o rețineți.

11. Păsări rupte în zbor

3D3

Pielea crăpată și ruptă a părții acestei femei pare să aibă păsări în ea, dar efectul care a fost creat în acest tatuaj nu este numai unic, ci uimitor. Nu numai păsările din corp, ci și ele scapă.

12. Ursul labirintului

3D7

Chiar dacă acest lucru este mai mult de o imprimare laba decât este o laba, acest tatuaj poartă labele arata incredibil de realiste pe acest vițel. Ceva de această natură ar fi grozav pentru cineva care dorește să arate un hobby de vânătoare sau pur și simplu urmărirea diferitelor animale.

13. Monarhul

fluture 3d tatuaj

Monarch Butterfly este probabil cel mai ușor recunoscut fluture în jurul valorii de, și în timp ce poate părea că această femeie are un fluture pe umărul ei, este doar un tatuaj 3D. Acest lucru poate face unul dintre cele mai populare tatuaje de alegere pop, precum și a face un unic de un fel de opere de artă.

14. Bucăți lipsă

wow 3d

Scalpurile lor sunt sub pielea acestui picior? În timp ce baloanele nu par a fi extrem de realiste, piesa de puzzle lipsă cu siguranță scade de pe piele. La fel și locul în care piesa lipsește.

15. Văduvă neagră

3d păianjen

Spider tattoos sunt întotdeauna în stil, și acest tatuaj Black Widow 3D ia cu siguranță tort. În timp ce păianjenul pare să se strecoare și în jurul gâtului acestei femei, ea încă mai are efectele de a fi un tatuaj.

16. Mecanică

3d

Ai vrut vreodată să fii un terminator secret? Acum poți, cu un tatuaj 3D. Piesele mecanice din acest tatuaj nu oferă doar un efect 3D, ci ideea realistă că pistoanele și alte părți ale brațului sunt operate mecanic.

17. Rulați departe

3D9

Dacă vă placeți mașinile în mișcare rapidă, atunci poate un tatuaj 3D ca acesta este potrivit pentru dvs. Această mașină de curse are un efect 3D uimitor și chiar și banii care zboară din portbagaj par să fie mai valoroși decât este într-adevăr. Ai putea ajunge aproape și ia-o.

18. Ușa dinăuntru

3d10

Acest tatuaj unic oferă într-adevăr impresia de a privi în interior mai degrabă decât de exterior în căutarea inch Nu crezi?

19. Turtle Ninja

3d 43

Raphael este țestoasa ta favorită de ninja? Apoi, de ce să nu-i oferiți un aspect realist într-un tatuaj 3D ca acesta.

20. Panglica Nautical Star

3d15

Această stea nautică nu numai că are un aspect 3D, dar panglica care se învârte în jurul ei arată ca și cum ați putea să o trageți într-o singură lovitură.

21. Scorpion

3D1

Tatuajul scorpionului este incredibil de popular, dar de ce nu-ți faci unicul, oferindu-i mai multă viață. Acest tatuaj cu scorpion pare cu adevărat ca și cum ar putea să vă lovească dacă ați încercat să o atingeți.

22. Încântat

3d23

Acest cârlig pare mai dureros decât este cu opera de artă 3D. Hopa!

23. Little Frog albastru de copac

3D11

Broaștele de copac sunt incredibil de frumoase și în timp ce probabil veți vedea multe tatuaje ale copacilor care arata ca și cum ar fi atârnate de pe brațul sau piciorul cuiva, nici unul nu posedă detaliile complicate pe care le posedă acest tatuaj.

24. Butterfly frumos

3D8

Toată lumea iubește frumusețea unui fluture, așa că de ce să nu-ți facem atitudinea mai mare.

25. Fâșiile de vortex

3d tatuaje

Aceste dungi arată într-adevăr că generează un vortex prin brațul acestei persoane. Se pare că se mișcă dacă le privești destul de mult.

26. Rosarul Rose

3d13

Trandafirii și rozariile merg împreună frumos mână în mână. Fiecare dintre ele complimentează cealaltă și obținerea acestui tatuaj cu un efect 3D o face și mai frumoasă.

27. Încadurătorii călcâi

3d24

Aceste tocuri frumoase și spinoase au, cu siguranță, o claritate pentru ele, care este puțin mai mult decât încurcată.

28. Regele ucigaș al inimilor

3d19

Nu vă bucurați că regele inimilor din pachetul de cărți nu este atât de ascuțit? Vorbește despre un card criminal.

29. Dacă Popeye era reală

3d12

Acest tatuaj realist al lui Popeye Sailor are un simț înfricoșător de precis. Ați putea face probabil un tatuaj în stil 3D, cum ar fi acesta, cu oricare dintre personajele preferate de desene animate.

30. Frumos nou-născut

3t

Orice mama noua ar fi complet indragostita de un tatuaj ca acesta. Capacitatea de a ține copilul pentru o eternitate este cu siguranță un dar. Și pare atât de realist încât, la prima vedere, ați fi crezut că există un adevărat nou-născut acolo.

31. Ruby Butterfly

3d tatuaje fluture

Iată un alt tatuaj fluture 3D frumos. Acest fluture monarh rubin colorat arată incredibil de grațios așezat pe umărul acestei fete.

32. Craniu 3d Tattoo

craniul 3d

Cranii nu ies niciodata in stil, dar de ce nu aduceti tatuajul in viata prin obtinerea unei versiuni mai realiste a tatuajului craniului pe care doriti. Cantitatea de detalii din acest craniu îl face deosebit de frumos.

33. Creion permanent

3d16

Am văzut cu toții că scriitorii și artiștii și-au pus creionul în spatele urechii și în timp ce acest tatuaj 3D este mult mai desenat decât celelalte pe care le-am văzut aici, acesta are încă un aspect plin de viață. Modul în care pare să irită secțiunea de piele pe care a străpuns-o, precum și sângele din jurul creionului îi conferă un aspect mai realist.

34. Ochiul la spatele capului

3d tatuaj înapoi

Fiecare vrea să ia cuvântul de a avea "ochi în spatele capului" mai literalmente? Apoi, aici este șansa dumneavoastră. De ce să nu obțineți un ochi realist tatuat în partea din spate a capului pentru a vă ajuta să păstrați un ochi pe cei din jurul vostru. În timp ce mulți oameni ar găsi acest tatuaj complet înfiorător, cel puțin atunci când sunt plasate în partea din spate a capului, puteți crește părul peste ea pentru a acoperi atunci când aveți nevoie.

35. Mașină de tatuaj

3d25

Această mașină americană de tatuaj cu bobină tradițională arată incredibil de realistă într-un fel de desen animat. Nu numai că acest lucru face incredibil de unic, dar simt ca și cum ar fi literalmente în fața ta. Nivelul de detaliu al acestei mașini poate părea simplu, dar, în realitate, există mult mai mult decât pentru ochi.

36. Ceas de buzunar

3d29

Ceasurile sunt un simbol minunat al timpului și mulți oameni fac ceasuri complicate tatuate pe ele pentru a-și aminti un anumit moment din viața lor. Acest lucru este foarte popular cu noii tați care tatuau în momentul în care copiii lor s-au născut. De ce să nu faceți ca ceasul să arate mai realist prin faptul că îl tatuați în 3D.

37. Camera

3d17

Nu există nimic care să se potrivească cu un shutterbug mai mult decât un tatuaj al camerei lor preferate, pe care ei să poată pretinde că o fotografie cu doar pentru distracție. Deși nu este neobișnuit ca oamenii să obțină tatuajele pe care să le poată ține pe față, această cameră ia o viață întreagă deasupra doar mustața degetului.

38. Scară spre Nicăieri

woo 3d

Acest tatuaj de scară pare să coboare în încheietura bărbatului și duce la ceea ce pare nicăieri, dar detaliul este complet neașteptat. Tatuaj 3D, cum ar fi acest lucru vă poate permite să faceți ceva simplu în ceva spectaculos.

39. Berbec

3d 33

Acest tatuaj al zeitei zodiac frumoase, Berbec, nu are pur și simplu o privire 3D spre ea, ci mai degrabă are o viață proprie. Chiar și cantitatea de detaliu din măr în mână este absolut uimitoare. Aceasta este o întorsătură unică asupra tatuajelor zodiacale populare pe care suntem obișnuiți să le vedem, iar combinația de culori și culoarea tatuajului negru și gri creează un contrast frumos.

40. Căpșuni

3d tatuaj de cireșe

Aproape arata destul de bine sa manance, daca nu a fost tatuat pe piciorul acestei persoane. Luați în considerare obținerea unui tatuaj 3D a fructelor preferate ca un omagiu unic pentru unul dintre lucrurile dvs. preferate. Căpșunile iau multă detaliu pentru a obține acest efect 3D perfect, și este total șocant cum culorile și valorile au creat ceva atât de uimitor.

41. Micuța văduvă

3d5

Dacă vă este frică de păianjeni, atunci vă puteți gândi că această văduvă neagră este puțin prea realistă pentru confort. Dar efectul 3D îl face șocant și inspirat de uimire. În timp ce poate părea că ceva de genul asta ar trebui să fie ușor de făcut să apară 3D, gândiți-vă din nou. Diferitele niveluri de negru, gri și alb utilizate în acest tatuaj trebuie să fie perfect amestecate pentru a da aspectul pe care îl vedem astăzi.

42. Green Gecko

3d broasca

Acest gecko mic verde arata ca si cum ar urca cu adevarat piciorul acestei persoane. În timp ce are un aspect mai artistic pentru el, spre deosebire de gecko mai realist pe care l-am văzut mai devreme, încă arată 3 dimensiuni. Acesta este cu siguranta un gecko mai traditional, asa cum suntem obisnuiti sa vedem din diferite magazine de tatuaje.

43. Fumatul femeie

3d 34

Nu numai că acest tatuaj arată extraordinar de realist, dar buzele și trandafirii posedă un realism ca nici un alt tatuaj pe care l-am văzut până acum. Acest tip de tatuaj 3D nu numai că poate face saltul imaginii de pe piele, ci ca și cum ar fi de fapt acolo.

44. Zeita Craniului de Zahăr

3d 46

Acest catel de zahar stil tatuaj doamna are aspect realist în timp ce apare stilizat ca multe alte tatuaje realiste, precum și 3 dimensionale. Veți observa, de asemenea, frumusețea echilibru pe care culorile oferă în acest tatuaj și modul în care verde, tonuri de carne și aur se potrivesc acest tatuaj, fără a face să devină prea amestecat.

45. Trandafiri au spini

3d trandafir

Dacă nu sunteți prea atent, spinii acestui trandafir ar putea să vă dea de fapt o bătaie șocantă. Puteti trage aproape una din petalele frumoase de la mugurul de trandafiri, de asemenea, este atat de uimitoare. Cantitatea de detaliu care a fost pusă în acest tatuaj de trandafir pentru ao face să aibă efectul 3D se dovedește cu siguranță pentru a oferi tatuajul uimitor pe care îl vedem aici.

46. ​​Ochiul cu pene

3d ochi

Acest ochi verticale și pene verde, luminoase, realiste, este unic pe un tatuaj de ochi 3D. Nu numai că nu se uită în exterior ca cele mai multe tatuaje ochi, iar realismul este ciudat.

47. Leopard

3d tigru

Tatuajele de pisici feroce mari sunt o idee populara de tatuaj, dar acest leopard 3D ia tortul cu detaliile sale uimitoare. În timp ce mulți oameni au ales calea leului sau a unui jaguar, leopardul este o alegere mai unică. Pur și simplu aspectul acestor dinți mari de pisici este de ajuns pentru a vă face să vă temeți să fiți mușcați.

48. Două jumătăți

3d 44

În timp ce doamnelor din pieptul acestui bărbat s-ar putea să fie două fețe, detaliile uimitoare care au fost introduse în fețe și mâini creează un efect 3D unic, care vă atrage atenția. Deși nu suntem siguri dacă există cineva care încearcă să scape între aceste două fețe sau dacă încearcă să iasă din piept, este cu siguranță unicat.

49. Gorila

3d kingkong

Dacă sunteți în căutarea de foto-realism, atunci acest tatuaj 3D are cu siguranță totul. La prima vedere, poate că nu ați realizat chiar că acest lucru a fost un tatuaj până când ați văzut pielea și alte tatuaje în jurul marginii gorilei. Puteți vedea cu adevărat inteligența în ochii acestei gorile care o oferă mult mai mult unui simț realist.

50. Dream Catcher Anklet

drem 3d

Dream tattoo catcher sunt o alegere minunata pentru visitori mari, și acest anklet anumite surprinde aspectul de bijuterii reale. În timp ce părți ale acestui tatuaj nu par realiste, acesta oferă încă vibrația 3D pe care o posedă fiecare dintre aceste tatuaje.

51. Lady Bug

3d4

Lady bugs sunt frumoase și se spune că sunt un semn de noroc. Deci, de ce să nu păstrați bine norocul cu tine tot timpul, cu un tatuaj 3D realist al unei fetițe. Nu numai că acest tatuaj captează aspectul foarte real al băiatului, dacă nu ar fi pentru o inspecție atentă, credeți că ați putea să o luați.

52. Zeita Craniului cu Zahar rosii

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????

Cranii de zahăr au devenit din ce în ce mai populare de-a lungul anilor și tot mai mulți oameni le primesc tatuați pe trupurile lor. Deci, este firesc ca cineva să-l facă un pas mai departe și să obțină un tatuaj cu o roșcată aprinsă, cu o craniu de zahăr pictată pe fața ei. Nu numai că artistul acestui tatuaj are sarcina dificilă de a umple fața în mod corespunzător, dar și de a acorda o atenție deosebită liniilor complicate ale craniului de zahăr, de asemenea.

53. Regele Cobra

șarpe 3d

Acest tatuaj cu regele Cobra este suficient pentru a da cuiva willies. Dar nu este șarpele care ne face să frământăm în cizme, ci mai degrabă felul în care șarpele este tatuat într-un mod în care pare să intre și să iasă din piele, creând un efect foarte 3D. Dacă nu știm mai bine, ne-am gândi că o parte a brațului acestui om era tot șarpe. Hopa!

54. Păstrarea timpului

3d 32

Tatuajele de ceas de buzunar sunt incredibil de populare pentru cei care doresc să marcheze o anumită dată și oră, însă includerea albinelor și a fluturilor în acest tatuaj nu ne oferă prea multe informații despre ceea ce această persoană încearcă să-și amintească. Acestea pot pur și simplu ca ceasuri de buzunar și a vrut acest tatuaj specific să fie făcut într-un stil 3D.

55. Jumper

3d tatuaj

Acest tatuaj este înfricoșător în modul în care acest mafiot din stilul anilor 1920 este gata să sară de pe acest acoperiș. Nivelul de detalii uimitoare din acest tatuaj arata cu siguranta cat de mult timp si rabdare a fost pus in aceasta piesa intreaga si fotorealismul pe care il poseda este partial responsabil pentru efectul 3D care o face sa para complet real.

Dacă aveți un tatuaj preferat pe care l-am arătat aici sau sunteți planificând să obțineți un tatuaj 3D pentru tine, te rog împărtăși cu noi. Ne-ar plăcea să auzim ceea ce trebuie să spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos și să vă bucurați de audiere de la cititorii noștri. Pentru cei care au întrebări despre obținerea tatuajelor, vă rugăm să vă adresați mai jos, astfel încât cineva să aibă posibilitatea de a vă răspunde la întrebări și de a vă oferi răspunsuri pe care le căutați. Speram cu adevărat să vă bucurați de această listă și sperăm să vă uitați la celelalte câteva pe care le avem aici pe site-ul nostru.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − 57 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: