45 Tatuaj pentru câini care amenință să vă protejeze

Câinii Foo sunt o creatură mitologică asiatică menită să protejeze oamenii de rău. Din acest motiv, mulți oameni decid să-i imprime pe piele. Un câine foo este de fapt un leu și poate arăta înfricoșător și amenințător - de aceea băieții au mai multe șanse de a avea tatuaje decât fete.

Foo tatuajele câinilor sunt înclinate în religia și cultura asiatică. Deși sunt numiți "foo dog", ei sunt de fapt leii meniți să reprezinte tutela. Pe măsură ce începeți să parcurgeți blogul, veți vedea ce înțelegem. Nu arată ca niște câini, așa că este oarecum comic să fie numiți după un astfel de animal. Acestea s-ar putea ca animalele să cunoască și să-și protejeze oamenii. Ei au fost plasați în fața unor importante (și încă sunt până astăzi) pentru a nu permite duhurilor rele să intre. Foo câinii reprezintă prosperitate și succes și sunt cunoscuți a fi gândiți ca fiind curajoși și neînfricați. Principalul lor rol în religia budistă a fost de a supraveghea și de a păzi templul religios. Dacă ai fost vreodată la un templu, ți-ai văzut statuile păzind intrarea. Există de obicei doi câini foo, câte unul pe fiecare post.

Dar aici este un fapt distractiv pentru tine: în realitate, ele reprezintă, de asemenea, o varietate de rase, cum ar fi Shih Tzu, Chow Chow, Pug, Bulldog francez și altele. Oamenii primesc aceste tipuri de tatuaje pentru a se proteja, dar este mult mai mult decât atât. Ar putea reprezenta protecție sau ar putea însemna că persoana se simte ca și cum ar fi protectorul. Acestea sunt o gamă largă de semnificații și fiecare este de obicei unică pentru artist. De la umbra de colorare la alegerea unui câine sau a doi, trebuie să luați în considerare multe aspecte atunci când vă proiectați arta.

De ce oamenii primesc tatuaj Foo Dog?

Oamenii care au tatuat trupul Foo Dog pe trupurile lor o fac adesea ca o reprezentare a faptului că sunt păzite și protejate de leul feroce. Ei simt ca este simbolic si se simt protejati intr-un sens. Cu urechile și ochii piercingi, arată ca o fiară care înseamnă afaceri. Ei amenință și au o aură de ferocitate. Dacă vă interesează acest tip de artă, începeți să vă gândiți la ce înseamnă pentru dvs. Gândiți-vă din nou peste viața dvs. și vedeți dacă puteți identifica un moment în care v-ați simțit speriat și v-ați dorit să vă protejați. Poate că a existat un timp în viața ta când te-ai simțit nesigur, dar acum cu noul tău tatuaj, te vei simți în siguranță și de neatins. Sau poate vă simțiți ca un tutore și acest tatuaj vă reprezintă protectorul. Indiferent de motivul pentru care alegeți să obțineți câinele foo, luați o cravată mică și decideți ce colorare și imagini sunt potrivite pentru dvs. Dacă vă place să desenați, puteți schița câteva idei pentru a vă arăta artistul tatuaj, astfel încât să întruchipeze ceea ce căutați în arta voastră. Mai jos sunt câteva reprezentări minunate pe care le veți iubi.

  1. Verificați brațele puternice pe care tatuajul de mai jos le cuprinde. Aceasta este o întruchipare unică a ceea ce această persoană susține probabil ca religie. Întreaga artă este îndepărtată de budism. După cum veți vedea pe parcursul acestui blog, o mulțime de cerneală Foo Dog ocupă un pic de spațiu de spate al oamenilor. Culorile de aici sunt cu adevărat vibrante și fac ca ochiul să rătăcească peste spate, luând în considerare toate imaginile diferite.

ceață de ceată (27)

2) Linia de lucru alb-negru de aici face într-adevăr cifrele standout și pop. Se pare că toate "puterile" lor sunt puse în coroana de sub ei. A fost nevoie de mult timp, iar atenția la detalii este excepțională. Acest lucru probabil că nu sa întâmplat într-o singură ședință pentru a vă decide ce tip de muncă doriți să faceți, știți că este posibil să trebuiască să rezervați câteva întâlniri înainte de a se termina complet. Fundalul pielii îndepărtează cu adevărat întreaga piesă. Deși nu este foarte colorat, este foarte captivant.

ceață de ceată (28)

3) Deseori, câinii fooși au fost plasați în fața zonelor pe care oamenii le-au dorit protejate, cum ar fi terenurile de înmormântare, institutele guvernamentale și templele. Acest câine de foi pare să păzească stomacul acestui tip. Verificați atenția la detalii în fața lui. Puteți pune câinele dvs. foo în multe zone diferite pe corpul dvs. și câinele poate face o varietate de lucruri. De exemplu, acest câine de foo este în picioare pe picioarele din față, cu picioarele din spate extinzându-se în sus ca și cum ar fi înlăturate ceva rău.

ceață de ceată (29)

4) Această lucrare are multe detalii care se întâmplă în față și este în contrast cu restul muncii efectuate pe braț. Nuanțele purpurii o provoacă într-adevăr să apară când o vedeți pentru prima oară. Aspectul general robust al acestui câine de foi îl face aproape să pară un pic jignitor și nu chiar așa de amenințător. Nu toți trebuie să fie înfricoșători și acest tip este un exemplu minunat. Aproape ca un personaj amuzant de desene animate. Credeți că artistul a intenționat pentru el să fie mai puțin amenințător?

ceață de ceată (30)

Destinație de plasare

Ca orice tatuaj, îl puteți plasa oriunde doriți. Cateva lucruri pe care sa le luati in considerare cand decideti cel mai bun loc pentru dumneavoastra sunt urmatoarele: Vreti ca acesta sa fie vizibil pentru public? Doriți să fie mai privat? Te superi dacă oamenii se holbează? Te deranjează să întrebi întrebări despre tatuajul tău? Majoritatea oamenilor plasează câini de foame pe brațele lor, pe picioare sau pe coapsa exterioară. Ei doresc ca aceasta să fie văzută deoarece originea ei provine din protejarea și supravegherea, prin urmare, ei doresc ca oamenii să o poată vedea. În religia antică, sa crezut că se îndepărtează de spiritele rele.

Este popular pentru a plasa acest tatuaj special pe brat, umăr, spate și stomac. Așa cum este considerat protector, apropierea de inima ta este reprezentativă pentru protejarea vieții tale. Unde ți-ai face piesa?

5) Verificați linia uimitoare aici. Atenția la detalii este foarte bine făcută și creează o fiară amenințătoare. Ați prefera să aveți culoarea câinelui dvs. foo? Ochii sunt atât de nebuni. Arată ca o fiară sălbatică care este pe punctul de a merge nuci!

ceață de ceată (31)

6) Culorile vii ale acestei lucrări fac un caracter feroce și prevestitor. Știați că câinii foo sunt cu adevărat lei și sunt meniți să fie împerecheați împreună? Floarea este o imagine frumoasă și înseamnă, probabil, ceva semnificativ pentru artist. Puteți vedea prin strălucirea cernelei că această piesă a fost probabil făcută recent.

ceață de ceată (32)

7) Puteți găsi câinele foo aici? Verifică antebrațul lui. Acest tatuaj este extins și are câteva tatuaje care curg frumos pentru a crea un aspect superb de ansamblu. E rece cum balaurul îl înfășoară pe braț, cu capul să iasă peste umăr.

ceață de ceată (33)

8) Umbrirea aici accentuează într-adevăr întunericul general care derivă din design. Privirea acestui leu este forța și statura. Deasupra imaginii este scrisul care poate semnifica ceea ce imaginea ar trebui să reprezinte. Norii negri, înfloriți, aduc imnul înfricoșător în această piesă. Acesta este un brat superior, tatuaj cu jumătate de mânecă. Crezi că o să-i facă și să-și termine brațul?

ceață de ceată (34)

Colorare

După cum puteți vedea, există multe variații la paleta de culori a unui câine foo. O mulțime de oameni rămân cu culorile tradiționale. Câinii foo erau roșii cu puncte violet și de obicei aveau ochi roșii. Ele erau, de obicei, mai colorate în natură. Câinii inițial foo au fost plasați în afară și au fost marmură, piatră sau beton, care se leagă frumos de munca făcută în alb și negru. Alții aleg să facă diferite niveluri de umbrire pentru a evidenția caracteristicile diferite ale lucrării.

9) cotul este un punct de gnarly pentru a obține un tatuaj. Programe pentru acest tip pentru a lua durerea ca un campion și obținerea o minunată bucată de lucru în acest proces. Ai un tatuaj cu cot? Această piesă arată ca și cum ar fi în mijlocul unei bătălii feroce!

ceață de ceată (35)

10) Ne-a plăcut acest lucru mai ales pentru că au folosit formele geometrice care revin în stil, precum și o varietate de culori diferite. Linia de lucru aici este extinsă și creează o creație destul de intimidantă. Câinele arată ca un dragon în această imagine. Ați observat cum arată unele dintre ele o cruce între un leu și un dragon?

ceață de ceată (36)

11) Acest tip de artă este menit să arate înfricoșător. Ar trebui să-i înlăture răul. Tu ce crezi? Vrei să ai asta pe corpul tău? Sângele este reprezentativ pentru război și se află în strânsă legătură cu restul lucrării.

foo câine tatuaj

12) Calitatea de piatră la acest tatuaj este mai reprezentativă pentru câinele foo original din cultura antică. Dacă le-ați văzut chiar și pe balcoane sau pe verandele din față, aceasta este o replică destul de reală a ceea ce arata de obicei. Gura largă, ochii piercing și prow furios acoperă cu adevărat statui. Este interesant cum au flori în fundal. E aproape ca și cum ar spune că câinele foo protejează pentru a promova pacea.

foo tatuajele câinilor

Ce gen de obicei primește acest tatuaj?

Acest tip de imagistică tatuaj este de obicei folosit mai des de către bărbați doar din cauza naturii sale feroce. Dar, după cum puteți vedea, această femeie are o frumoasă piesă de artă pe spate. Culorile de aici își complimentează tonurile de piele și arată fantastic. Poate fi cu siguranță neutră din punct de vedere al genului, dar în trecut majoritatea bărbaților optează pentru acest lucru.

13) Tatuaj frumos înapoi de foo câine și femeie. Poate ar trebui să o protejeze.ceață de ceată (1)

14) Acesta este un alt exemplu de calitate a pietrei, care este încă populară în afara caselor de astăzi. Florile par a fi din nou în promovarea păcii în mijlocul haosului.

ceață de ceată (1)

Pentru a obține sau a nu obține, aceasta este adevărata întrebare.

Când vă gândiți dacă un tatuaj este potrivit pentru dvs., gândiți-vă la stilul dvs. de viață și la modul în care acesta ar putea să îl afecteze. Citiți-vă ce spuneți despre munca dvs. în ceea ce privește tatuajul și asigurați-vă că plasarea pe care o alegeți se încadrează în parametrii corecți sau poate fi ușor acoperită. O altă opțiune pentru acoperirea unui tatuaj este folosirea machiajului. Este posibil să nu doriți să aplicați machiajul de fiecare dată când mergeți la locul de muncă, luând astfel în toate modurile diferite pe care le poate afecta tatuajul dumneavoastră este important. Odată ce ați luat toate aceste lucruri în considerare, găsiți un artist în care aveți încredere și începeți să creați o capodoperă.

15) Lucru frumos aici, dar cineva văd că puștiul foto bombardat în spate? Atenția la detalii aici este uimitoare de la vârful vițelului până la gleznă. Culoarea neagră din jurul gleznei arată foarte bine.

ceață de ceată (2)

16) Acest tip a comis și a intrat all in. Întregul său spate este acoperit cu imaginea culturii asiatice. Fluiditatea generală a culorilor arată destul de mare. Tu ce crezi? Poți să-ți acoperi tot spatele? Ne-ar plăcea să auzim povestea despre cum a apărut această piesă, este atât de frumoasă.

ceață de ceată (2)

17) Iată un exemplu de tatuaj pentru picioare, care este foarte popular. Lucrul la umbrire și linii și atenția acordată detaliilor sunt uimitoare și sunt similare cu viața. Trandafirii adăugați într-adevăr l-au oprit pentru a face să pară că păzește cu adevărat acest tip. După cum puteți vedea, obținerea câinelui foo pe vițel este un alt loc popular.

ceață de ceată (3)

18) Jumătate pe brațul câinelui umăr cu culori vibrante care intensifică factorul de intimidare. Ochii arată atât de intens! Fundalul negru este o culoare populară pentru a compensa câinele și pentru a crea un aspect amețitor.

ceață de ceată (4)

19) O abordare interesantă cu afișarea culorilor, dar chiar funcționează. Tu ce crezi? Creează un aspect atît de amenințător. Aceasta este o artă foarte bine făcută. Ochii goi creează cu siguranță un aspect înfricoșător. Corpul scalos arată ca o piatră care a venit la viață pentru a-și proteja și a face treaba.

ceață de ceată (5)

20) Această schiță arată destul de legitimă. Această operă artistică arată că este cu siguranță în modul de protecție cu leu. Ați adăugat culoarea?

ceață de ceată (6)

21) Nuanțele verzi și părul galben, portocaliu și roșu sunt opțiuni comune de culoare pentru câinele foo și arată foarte intens. Valurile creează o influență suplimentară a haosului. Verifică acele labe monstruoase și gheare ca niște gheare. Cu siguranță n-am vrea să ajungem la partea rea ​​a acestui tip.

ceață de ceată (7)

22) Câinii Foo nu sunt meniți să fie calzi și dulci. Pur și simplu nu de ce au fost create. Ele ar trebui să protejeze cu orice preț, motiv pentru care par a fi atât de intense în fiecare fotografie. Când decideți dacă aceasta este imaginea potrivită pentru dvs., amintiți-vă, nu trebuie să evitați sentimentele calme fuzzy.

ceață de ceată (8)

23) Acest lucru este foarte minunat acoperă munca. Puteți vedea tatuajul original din imagine în stânga? Check out pup de lup sub tatuajul câinilor foo. Ochii acestui câine nu arată atât de înfricoșătoare, încât arată aproape trist.

ceață de ceată (9)

24) Partea superioară a piciorului este un spațiu destul de sensibil, așa că el a făcut-o acolo. Acest câine de foo arată destul de supărat și noi sigur că nu ar vrea să se dezbrace cu el!

ceață de ceată (10)

25) Operele de artă grozave și intense. Este destul de rau cat de mult detaliu acest artist a intrat in crearea acestei capodopere. De la cranii la câinele foo, nu există nici un centimetru din el care să nu fie puțin intimidant. Ai observat că craniile sunt coroana lui? Vedeți acele coarne care ies din cap. Acesta este un tip rău.

ceață de ceată (11)

26) Atunci când există o mulțime de linii și nu o mulțime de umbrire sau de culoare, uneori puteți obține o arsură așa cum veți observa la tipul de mai jos. Amintiți-vă să purtați protecția solară în elementele sau munca dvs. va dispărea și va trebui să-l atingeți.

ceață de ceată (12)

27) Bratele masive, capul imens și pieptul expansiv fac această creatură destul de precaută! Arată destul de realistă, iar umbrirea aici este unică. Artistul a făcut o treabă grozavă făcându-și fața feroce și chiar mușchii lui arătau ca și cum ar putea să lovească un gigant pe jumătate. Dacă acest tip căuta protecție, acest tatuaj oferă cu siguranță acea iluzie.

ceață de ceată (13)

28) Ați observat că majoritatea imaginilor au laba pe o minge? Acest protector iese din pielea acestui tip. Asta e tipul de aspect pe care l-ai dori?

ceață de ceată (15)

29) În mod obișnuit numit leu pentru că arată atât de mult ca unul, acest foo arată amenințător și amenințător.

ceață de ceată (16)

30) Se pare ca acest leu taranist isi ghideaza calea de iesire din umar. Pare puțin nebun. Mă întreb ce reprezintă bărbatul?

ceață de ceată (17)

31) Amestecul de pasteluri nu pare să fie înfricoșător la început până când nu vă acordați atenție imaginii reale. Este o utilizare interesantă a culorilor, dar cu siguranță îl portretizează pe acest tip ca o bestie intimidantă. Acest zâmbet nu este probabil un zâmbet fericit!

ceață de ceată (18)

32) Lucrare frumoasă care acoperă spatele. Atenția la detalii aici este stelară. Se pare că este și un tatuaj feminin. Se pare că există o bătălie în spate. Ne întrebăm ce ar trebui să însemne?

ceață de ceată (19)

33) Fețele arată atât de mult ca viața. Veți observa că artistul nu a ajuns atât de înalt până la decolteu încât să-l puteți vedea pe tatuaj de sub cămașa lui. Frumos plasare și umbrire prea. Este nevoie de un artist destul de geniu pentru a face acest lucru să pară realist ca și el.

ceață de ceată (20)

34) Primul câine care nu pare la fel de înfricoșător ca toți ceilalți. Poate a păzit copiii. Aproape că are un aspect jucaus despre el. Aceasta este a doua imagine pe care am văzut-o că nu este foarte înfricoșătoare. Nu toți trebuie să fie înfricoșătoare și acesta este un exemplu excelent.

ceață de ceată (22)

35) Contrastul în purpuriu și negru este destul de provocator și captivant, dar cu siguranță nu diminuează faptul că acest protector este intimidant.

ceață ceată (24)

36) Ochii goi sunt atât de înfricoșători. El pare să decidă ce va fi următoarea mutare. Asta este o privire înfricoșătoare!

ceață de ceată (26)

După cum puteți spune, câinii foo nu sunt chiar cei mai îndrăgostiți dintre toate imaginile tatuajului disponibile. Ele par a fi oarecum înspăimântătoare dacă nu în jos înfricoșător. Aceasta este o parte a culturii și ceea ce îi face folositori ca gardieni. Dacă ar fi mari urși panda, probabil că nu ar fi atât de eficienți la locul de muncă. Dar, ați văzut și câțiva care nu erau la fel de înfricoșători ca ceilalți. Puteți personaliza imaginile dvs. oricum doriți să arate. Aceasta este frumusețea artei. Puteți urma aspectul tradițional sau puteți sparge matrița și crea o capodoperă unică pentru dvs. Crezi că ți-ar plăcea să faci un câine foo pentru următoarea ta piesă de artă? Găsiți un mare artist în care aveți încredere și distrați-vă!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: