45 din cele mai bune tatuaje Varsator pentru corpul tau

Dacă sunteți în căutarea unui nou design de tatuaj cu ceva simbolism astrologic, încercați unul dintre aceste modele.

Oricine caută un tatuaj astrologic știe cât de minunat ar putea fi desenele. Acesta prezintă o personalitate originală, precum și personalitate întoarsă. Aceste tatuaje pot fi folosite atât pentru bărbați, cât și pentru femei și sunt, de obicei, atribuite persoanelor care se nasc între sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie. De asemenea, este conectat la semn ca un vârf, luna sau ascendent. Nu aveți nevoie să aveți ziua dvs. de naștere în acel moment pentru a avea un tatuaj Vărsător; mulți oameni le iau pentru că iubesc referințele Epoca Vărsătorului și cred în simbolismul semnei.

Există multe referiri la Vărsător, iar una dintre ele se datorează intenției lor intense. Ei cred, de asemenea, puternic în cauze umanitare. Ei sunt de obicei oameni dezinteresați care gravitează în mod natural spre arta corporală. Cele mai populare opțiuni de artă corporală de acolo pentru dvs. sunt capodopere care arată o combinație a două linii zig-zagging care sunt paralele una cu cealaltă. Există multe simboluri care sunt asociate cu pământul, iar simbolul aerului este asociat cu Vărsătorul. De asemenea, puteți adăuga atât vântul, cât și valurile la design pentru un efect suplimentar.

Mai jos sunt 45 din cele mai bune tatuaje Varsator pentru corpul tau:

1. Surf aceste valuri

Valurile sunt un simbol mare al pământului pe care mulți iubitori de Vărsători îl folosesc. Este eficient pentru a arăta dorința de a fi aproape de apă. Acest tatuaj arata exact ca ceea ce v-ar imagina un surfer de a avea. Este simplu, dar organic si vorbeste cu pasiunea valurilor. Culoarea este, de asemenea, destul de frumos; Îmi place să fiu albastru într-un design de tatuaj.

tatuaje de acvariu

2. Zig Zag Aquarius Tattoo Designs

Design-urile Zig-zagged care rulează paralel unul cu celălalt sunt modele populare de Vărsător. Este un design unic cu aspect de tatuaj pe care îl veți îndrăgosti. Dacă sunteți în căutarea unui design simplu pentru gât, nu puteți merge în neregulă cu acesta.

35160916-vărsător-tatuaje

3. Tattoanele astrologice

Dacă vă place să priviți la stele, atunci acesta ar putea fi proiectul pentru voi. Acest simbol astrologic nu este decât fermecător. Este un design elegant pe care îl puteți schița cu degetul. Este un adevărat design astrologic care vă va zâmbi pe față de fiecare dată când o vedeți.

36160916-vărsător-tatuaje

4. Simbolurile grecești

Aceste valuri sunt aceleași linii paralele care sunt simbolice cu designul tatuajului Aquarius. Este un tatuaj mic care poate sta bine pe încheietura mâinii. Dacă sunteți în căutarea unui design mic, atunci acesta este cel pentru dvs.

37160916-vărsător-tatuaje

5. Mai multe valuri Varsator Tattoo

Un alt exemplu de design de tatuaje Varsator care are valuri inotate pe incheieturi. Este un design minunat care vă va plăcea.

38160916-vărsător-tatuaje

6. În spatele urechii Aquarius Tattoo

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj subtil pe care să-l puteți plasa chiar în spatele urechilor, încercați aceste valuri pentru dimensiune. Este un design simplu pe care il veti iubi de ani de zile.

39160916-vărsător-tatuaje

7. Tatuaj Arm Aquarius

Dacă sunteți în căutarea unui tatuaj de braț, atunci nu este nimic mai atrăgător decât aceste linii zig zag.

1160916-vărsător-tatuaje

8. Tatuaj gât

Acesta este un design de tatuaj grozav pe care îl puteți arăta sau îl poate rămâne ascuns când părul este în jos. Este un design simplu de valuri care sunt cu adevărat drăguțe.

2160916-vărsător-tatuaje

9. Simboluri pentru Varsator

Dacă sunteți în tatuaje astronomice, atunci acesta este un design foarte frumos. Este simplu, și se află perfect în spatele urechii. Acest tatuaj alb-negru este frumos.

Procesat cu VSCOcam cu t1 presetat

10. Valuri strălucitoare

Un alt exemplu excelent al tatuajului de val care se poate potrivi aproape oriunde pe corp. Arată fermecător pe gât, totuși, acesta este un design minunat.

4160916-vărsător-tatuaje

11. Un spațiu

Aceste zig-zaguri au un spațiu între ele care oferă un aspect complet diferit. Dacă doriți linii, dar doriți ca acestea să fie mai originale, atunci încercați această dimensiune.

5160916-vărsător-tatuaje

12. Linii Wavy

Acest design sexy pe oasele gulerului permite o altă variație a aspectului. Este un loc minunat pentru tatuaj, precum și oferă unele creativitate atunci când vine vorba de valuri.

6160916-vărsător-tatuaje

13. Iubitorii

Acest Varsator tatuaj de design are liniile zig-zag pe ambele părți ale unui design care are doi iubiți care se îmbrățișează. Este un aspect extraordinar pe care îl veți bucura de mulți ani.

7160916-vărsător-tatuaje

14. Tattoo full-color

Dacă sunteți în căutarea pentru un design mare tatuaj care are o multime de detalii și culori strălucitoare, atunci nu căutați mai departe decât aceasta. Este uimitor mai ales culorile! Acest simbol Varsator are tot ce ai putea vreodata doriti intr-un tatuaj. Este un angajament mare, cu toate acestea, astfel încât trebuie să-l iubească într-adevăr și să aibă spațiu pe corpul dumneavoastră pentru ea, de asemenea.

8160916-vărsător-tatuaje

15. Turnarea apei

Un tatuaj colorat de Aquarius al unei femei care turnă apă dintr-o vază. Este un design mai mare tatuaj și culorile într-adevăr sări la tine.

9160916-vărsător-tatuaje

16. Tatuaje mici

Dacă căutați ceva subtil și mic, încercați aceste valuri mici pe picior. Nu ajungeți mult mai mic decât acest design.

10160916-vărsător-tatuaje

17. Designuri elementare

Dacă sunteți interesat de valuri, atunci de ce nu le adăugați la diferite modele, cum ar fi aceste stele cu inima care înconjoară valurile.

11160916-vărsător-tatuaje

18. Suportul de apă

Rezervorul de apă varsă lichide în timp ce se învârte în jurul valorii de necontrolat. Valurile sunt pe recipientul de apă. Este un design unic.

12160916-vărsător-tatuaje

19. Proiecte originale

Acest design arată ca și cum ar fi fost doar atras pe și este atât de subtil, care face fermecătoare.

13160916-vărsător-tatuaje

20. Fumarea femeii

Un alt exemplu de femeie care turnă apă din cană. Acesta are un pic mai detaliat, și este mai realist decât ceilalți.

14160916-vărsător-tatuaje

21. Soarele în creștere

În acest design, omul se toarnă din ceașcă și există un soare ceresc deasupra. Este un design minunat dacă căutați un tatuaj cu braț mare.

15160916-vărsător-tatuaje

22. Colorarea frumoasă

Îmi place culoarea verde și albastră a tatuajelor; este foarte atractiv. Este o ilustrație de desene animate a unei femei neclintite umplând cana cu apă.

16160916-vărsător-tatuaje

23. Șuruburi de fulgere 

Un alt tip de design plin de culoare. Această cană are fulgere care arată foarte asemănătoare cu liniile zig zag, care sunt populare în lumea Vărsătorilor.

17160916-vărsător-tatuaje

24. Valurile Zig Zag

O combinație de ambele modele, zig-zag-urile se transformă în valuri, creând un tatuaj unic. Îmi place adăugarea purpurii la design. Se adaugă și titlul Varsator.

18160916-vărsător-tatuaje

25. Părul negru care curge

Femeia cu ulciorul este un design popular pentru iubitorii Varsatorului. Această femeie are un păr neagră care este foarte atrăgător. Este un tatuaj mare, cu o mulțime de culori care într-adevăr apare pe braț.

19160916-vărsător-tatuaje

26. Designuri roșii strălucitoare

Aceste femei arata puternice pe masura ce vor tine capul. Culorile de pe acest tatuaj sunt izbitoare, roșii sunt într-adevăr destul de frumos. Există un anumit simbolism pentru dublarea femeilor. Adăugați flori din partea de jos și completează întregul design. Este un design minunat dacă vrei ceva creativ și diferit pe brațul tău.

20160916-vărsător-tatuaje

27. Proiecte mici

Acest design cu nervuri este foarte unic. Nu sunt sigur dacă este vorba despre cineva sau despre o declarație, dar cuvintele greșite sunt destul de izbitoare. Există o afirmație îndrăzneață care rulează lungimea gâtului. Apoi, există avantajul suplimentar al vasului care varsă apă. Este un design original dacă asta este ceea ce căutați.

21160916-vărsător-tatuaje

28. Scrie-o

Cea mai mare lucru despre acest tatuaj îl reprezintă culorile, purpurii adânci precum și galbenul galben. Cană este vibrant cu culorile, iar apa se toarnă. Verdele și bluzele se învârte în jur. Cuvintele sunt scrise într-un mod elegant care atrage cu adevărat ochiul. Un design uimitor dacă îți place aspectul vasului.

22160916-vărsător-tatuaje

29. Valurile Greciei

Textul grecesc este ceva care a crescut în popularitate de-a lungul anilor. Este un design unic, care este un pic mai prost. Adăugați undele care se transformă în zig zags pentru a finaliza designul general.

23160916-vărsător-tatuaje

30. Elemente florale

Dacă sunteți în căutarea unui design cu maneci, atunci acesta este cu siguranță unul superb. Îmi place culorile care par să se lumineze în partea de jos a tatuajului. Îmi plac frunzele copacilor; se pare că sare la tine. Un design minunat care are o femeie care trage valurile peste umăr. Dacă sunteți în căutarea unui design tatuaj care este mare, atunci acesta este cel pentru tine.

24160916-vărsător-tatuaje

31. O femeie frumoasă

Cană, femeie și valuri sunt toate împreună din nou în cel mai uimitor tatuaj. Culorile sunt luminoase și se mișcă; ele merg bine cu designul. Se uită la distanță ca și cum ar avea ceva în minte. Este un exemplu excelent al designului Vărsător.

25160916-vărsător-tatuaje

32. Purpuri bold

Acest tatuaj la umăr este grozav când vine vorba de culori. Vasul toarnă apă pe umăr în valuri stropitoare. Îmi plac florile purpurii care sunt împrăștiate în jurul caniței. Culorile îndrăznețe fac ceea ce face ca tatuajul să apară pe piele. Dacă sunteți în căutarea unui mare design Varsator, atunci acesta este cel pentru dvs.

26160916-vărsător-tatuaje

33. Design Silhouette 

Un design minunat pentru oricine care iubește tatuajul alb-negru. Este elegant și poate fi plasat oriunde pe corp. Este un design de siluetă care are un bărbat gol care toarnă apă din vas. Dacă doriți ceva diferit, încercați acest design. Nu este nevoie de culoare cu acest tatuaj uimitor.

27160916-vărsător-tatuaje

34. Tattoo puternic

Acesta este un design complet al corpului care are tatuajul care merge pe lungimea canelurii. Culorile sunt uimitoare pe tatuaj, iar femeia în design este destul de uimitoare, cu părul căzând pe fața ei. Se pare că este goală în apă, care toarnă apă din cană, cu luna lăsată peste ea. Acest design tatuaj pe timp de noapte este cu adevărat original.

28160916-vărsător-tatuaje

35. Floarea Hawaiiană

Există ceva care este atât de plin de speranță cu privire la floarea Hawaiin. Arată frumos cu orice design. Acest tatuaj particular are designul floral ca fundal cu foarte puțină culoare. Valurile sunt pe partea de sus a designului ca linii negre. Este un design unic dacă vrei ceva care iese în evidență, cu siguranță acest design.

29160916-vărsător-tatuaje

36. Cană de aur

Apa care se toarnă din cuvă se rotește în jurul a ceea ce pare a fi o monedă. Este un design diferit, cu simbolism. Valorile sunt atașate de monedă de data aceasta în loc de cană. Obțineți culorile izbitoare din cană, care tocmai se pare că strălucesc.

30160916-vărsător-tatuaje

37. Simbolul forței

Există ceva foarte puternic în legătură cu acest design de tatuaj. Întregul design este creat din simboluri și chiar și apa care se toarnă din cuvă arată ca fulgerul. Este cu adevărat unic și ceea ce mă bucur cel mai mult este că puteți vedea puterea omului prin brațul său îndoit. Este un design de tatuaje grozav care este sigur de a prinde ochiul.

31160916-vărsător-tatuaje

Acum că ați ales designul dvs. de tatuaj, partea dificilă sa terminat. Este doar o chestiune de a căuta un artist talentat de tatuaje pentru a crea designul pentru tine. Mulți oameni nu fac cercetare atunci când vine vorba de angajarea unui artist și se încheie cu cineva cu foarte puțină experiență, și asta poate duce la un tatuaj pe care îl regreți. Tatuajele sunt permanente și atunci când obțineți unul pe care doriți să-l puteți bucura de ani de zile și de ani de acum încolo. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă faceți griji cu privire la modul în care veți acoperi un tatuaj rău. Deci, faceți unele cercetări și angajați pe cineva care are abilități și experiență. Odată ce ai asta, trebuie să te prezinți pentru întâlnire. Atunci bucura-te Tatuaj Varsator și urmăriți complimentele care se toarnă.

Sperăm că v-ați bucurat de acest articol, vă rugăm să comentați pe tatuajul pe care ți-a plăcut cel mai mult!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 7 = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: