33 tatuaje hinduse Iconice care vă vor inspira

Religia hindusă este una puternică. Cu originile din Nepal și India, există mulți oameni care se abonează la religia hindusă din toate colțurile Pământului. Un aspect frumos al hindusului este imaginea uimitoare care este prezentă în religie. Cu mai mulți zei și diferite simboluri în texte, acestea fac ca un tatuaj puternic să se întâmple în cazul celor care cred în modul hindus al vieții.

Dacă vă gândiți să obțineți un tatuaj pentru a vă reafirma devotamentul față de hinduși - și poate un dumnezeu în particular, atunci nu mai căutați. Această colecție de tatuaje uimitoare vă va face să vă îndreptați spre salon pentru a obține următoarea dvs. cerneală.

Odată ce ați găsit un design care vă place sau poate o inspirație, atunci doar stați. Stați puțin în design, meditați dacă doriți. Nu ar trebui să ne grăbim cu ușurință în astfel de decizii. Un tatuaj este pentru viata. Și așa este și o religie.

Și acum, să vă prezentăm tatuajelor. Acești oameni și-au luat dedicarea cu un pas mai departe, cu câteva rezultate uimitoare. Să vedem ce sunt, nu-i așa?

30hindu-tatuaje-180416

Inteligentul Ganesh

Ganesh este o figură populară atunci când vine vorba atât de tatuare, cât și de imaginile hinduse ca întreg. Acest tatuaj este frumos în complexitatea sa, ambele cu linii foarte fine pentru umbrirea conturatoare și foarte complicată. Evident, a fost făcută de un artist tatuator foarte talentat.

31hindu-tatuaje-180416

Henna Coapsă

Nu toate tatuajele trebuie facute in cerneala permanenta. Acest design complicat al coapsei a fost făcut în henna - vopseaua de cerneală care se îndepărtează în câteva săptămâni. Henna este folosită pe scară largă de către femeile hinduse pentru scopuri de înfrumusețare și se face adesea pe mâinile și picioarele purtătorului.

32hindu-tatuaje-180416

Tatuajul cu braț de la Vishnu

Acest tatuaj superb este facut de Vishnu in pozitia traditionala. Puteți vedea aici distinct șarpele înapoi. Acest design este, de asemenea, foarte complicat și ar fi luat artistul tatuaj de multe ore pentru a finaliza. Ne place foarte mult plasarea lui Vishnu aici - dimensiunea si culorile functioneaza bine pe bratul superior.

33hindu-tatuaje-180416

Mare braț superior Vishnu

Acest tatuaj Vishnu al acestui om acoperă întregul braț, cu detalii minunate și complet colorate - veți observa că nu există nici o carne care să fie arătată de dedesubt. Modelele blues în acest design special arată uimitor, și este o utilizare fantastică a colorării în ansamblu. Dacă doriți să obțineți un tatuaj Vishnu, vă recomandăm să luați în considerare același tip de colorare ca și acest design.

35hindu-tatuaje-180416

Olden Styling Ganesh Tattoo

Acest tatuaj Ganesh se face în stilul foarte vechi, ceea ce face să se simtă ca o mulțime de istorie a intrat în piesă. Ne place foarte mult umbra roșie, alb-negru pe aceasta și veți observa sanscrita pe frontul trunchiului lui Ganesh. O bucată frumoasă în ansamblu.

1hindu-tatuaje-180416

Soare și Lună Rama Tattoo

Acest tatt este puțin mai abstract decât cele mai multe tatuaje hinduse. Aceasta arată Rama, cea de-a șaptea încarnare a lui Vishnu, dar cu un stil mai modern de tatuaj aruncat în bună măsură. Ne place cum purtatorul a combinat figura traditionala cu un fler mai modern.

3hindu-tatuaje-180416

Kali Full Torso

Kali este unul dintre zeii hinduși întunecați și este, de obicei, descris ca o figură violentă. Având în vedere că băieții ăștia tatts, se pare că poate el are niște demoni pe care el le adăpostește, sau poate încearcă să iasă. Acest tatt este atât de detaliat și frumos, totuși, că este mai fascinant decât înfricoșător. Chiar dacă este făcută numai în alb și negru, credem că este perfectă, așa cum este - nu este nevoie de umbrire.

4hindu-tatuaje-180416

Kali Full Back

Un alt tatuaj Kali, acesta ocupând întreaga spate. Kali o arată foarte atrăgătoare, dar și rău. Ea a fost impregnată ca o femeie modernă, completată cu părul roșu aprins în jurul ei. Această piesă este incredibil de detaliată și umbrită și ar fi trebuit să dureze multe, multe ore pentru a finaliza.

5hindu-tatuaje-180416

Shiva Mashup

Acest Shiva nu a fost desenat sau descris în stilul tradițional. Deși avem al treilea ochi prezent, există forma feminină care nu este atât de tradițională. Acest tatuaj hindus face uz de diferitele simboluri hinduse, făcându-l o bucată bine gândită.

6hindu-tatuaje-180416

Tatuaj Fiali Kali

Aici este Kali este cel mai bun fierbinte ei - un tatuaj teribil pentru tineri privitori! Din trupa craniului aruncată în jurul trupului ei, până la capul decapitat, strâns în pumn, acesta este Kali în plină desfășurare. Tatuajul este un amestec excelent între tatuajele înfricoșătoare ale zilelor petrecute cu simbolismul hindus tradițional.

7hindu-tatuaje-180416

Piciorul superior Nandi

Acest tatt nu este de un Dumnezeu, este de Nandi taurul - taurul lui Shiva, de fapt. Lucrările de cerneală de aici sunt fantastice - puteți vedea cu adevărat cât de detaliat este de fapt designul atunci când vă uitați aproape la cerneala în jurul gâtului și în clopotele care se blochează. Este o utilizare extraordinară a culorii plate și a umbririi.

8hindu-tatuaje-180416

Piciorul superioare Shiva

Acest tatuaj în tonuri de gri a fost finalizat în detalii excelente. Descoperind Shiva, avem imaginea șerpilor, alături de tridentă. Tatuajul arată că Shiva studiază totul înaintea lor și poate ca atare să privească purtătorul, oriunde merge.

9hindu-tatuaje-180416

În grayscale Saraswati Tattoo

Aici avem un tatuaj mai vechi de Saraswati, una dintre zeițe. Poți să spui că e ea în timp ce stă pe vârful lotusului ei. Din păcate, acest design nu arată grozav, datorită vârstei și efectului de sângerare. Sângerarea cernelei poate să apară datorită îmbătrânirii în mod natural, datorită cernei inferioare sau a unui artist tatuat prost.

10hindu-tatuaje-180416

Brațul lui Krishna

Pe acest braț este Krishna, cântând flautul. Krișna este a 8-a încarnare a lui Vishnu. Ceea ce este interesant în acest tatuaj este modul în care au folosit blues și purpuri adânci exclusiv pentru umbrire. Este un tatuaj grandios și credem că este doar frumos.

11hindu-tatuaje-180416

Upper Back detaliat Om

Acesta este un simbol stilizat Om care se îndoaie în spate. Credem că dimensiunea și detaliile sunt perfecte pentru cineva care, după un tatuaj mai mic, arată încă rădăcinile lor hinduse. Este destul de simplă și simplă, deoarece nu există nici o colorare, și totuși destul de îndrăzneață, datorită detaliilor suplimentare, că se evidențiază.

12hindu-tatuaje-180416

Ganesh Picior colorat

Din fericire, ceea ce pune acest design în afară de restul nu este cerneala lui Ganesh în centru, ci designul colorat din exterior. Bănuiesc că ceea ce a început ca un simplu model de elefanți acum câțiva ani a fost adăugat recent aici, cu exteriorul frumos albastru, roz și portocaliu.

13hindu-tatuaje-180416

Krishna care ademeneste

Acest design Krișna pare să vă privească chiar în ochi, nu-i așa? Cu bogăția bogată de aur și roșu pentru a încadra Krișna, designul apare cu adevărat. Cu scripturile de jos în jos și frumoasa pene de păun deasupra, a fost o mulțime de, deși pus în acest ochi prinderea tatuaj.

14hindu-tatuaje-180416

Om și Lotus

În timp ce lotus și om simbolologie sunt în jurul valorii de multe, multe tatuaje în aceste zile, ceea ce face cu adevărat acest design se remarcă este că artistul a tras extra linia în jurul valorii de design pentru a arata ca este totul în 3D și de fapt popping off piele. Au fost depuse multe eforturi pentru ceea ce ar fi putut fi un design bland.

15hindu-tatuaje-180416

Beaned Ganesh

Ceea ce face cu adevărat acest tatuaj în tonuri de gri Ganesh să-l poftești este folosirea ciorchinii rotunjite în afara designului. Gândiți-vă cum ar putea fi încorporat un element simplu în tatuajul hindus următor, pentru a face acest lucru să iasă în evidență.

16hindu-tatuaje-180416

Vechi Shiva Tattoo

Acest tatuaj Shiva îi urmărește pe purtător. Tridentul este o caracteristică frumoasă a acestui design, la fel ca și învelișul de sus. Folosirea umbririi face ca acesta să fie un tatuaj foarte puternic și că telespectatorii nu uită să se uite în grabă. Dăm acestui design două degete!

17hindu-tatuaje-180416

Ganesh Tatuaj prezentat

Nu aveți întotdeauna nevoie de umbrire pentru a face un tatuaj uimitor. Acest mic Ganesh tatt este realizat în întregime sub formă de contur și este încă la fel de atractiv pentru ochi cât mai multe modele mai mari și mai îndrăznețe. Dacă sunteți după ceva destul de simplu, ați putea dori să se uite la obținerea doar un tatuaj schiță.

18hindu-tatuaje-180416

Ganesh neterminat

În timp ce am vorbit în ultimul pic despre modelele de schiță fiind autonome, acesta poate să apară în acest fel, dar nu este. Acest tatuaj este pe jumătate terminat. Avem conturul până acum, cu umbrirea care urmează să fie finalizată mai târziu. Dacă sunteți într-un buget strict, de ce nu aluneca tatuajul dvs. prin obținerea conturului făcut mai întâi și umbrirea făcută la o dată ulterioară?

19hindu-tatuaje-180416

Scaunul Lakshmi

În timp ce nu putem fi pozitivi, credem că acest tatuaj este al lui Lakshmi. Ce este minunat despre acest pic este că purtătorul este capabil să recreeze posesia lui Lakshmi. De ce nu-ți faci o scenă de fotografie când faci tatuajul tău? Cerneala ta este acolo pentru a fi dezvăluită, după toate!

20hindu-tatuaje-180416

Tatuajele Hanuman

Maimuța Hindu Hinuman este aici în toată gloria sa. Nu atât de bine cunoscut, Hanuman are o istorie bogată. Dacă vă gândiți să obțineți un tatuaj hindus, atunci de ce să nu vă gândiți la câteva simboluri mai puțin cunoscute? În timp ce există o mulțime de Oms și Kalis în jurul valorii de, alegerea ceva unic este un mare punct de discuție.

21hindu-tatuaje-180416

Acuarela Ganesh

Acest lucru trebuie să fie unul dintre cele mai bune tatuaje de acuarelă pe care le-am văzut vreodată! Observați cum nu există nici un negru conturând în jurul oricărui design, dar totuși imaginea este încă perfect completă. Acest tatuaj arata ca o pictura reala, mai degraba decat un design de tatuaj. Căutați un artist tatuat foarte talentat pentru a reproduce acest aspect.

22hindu-tatuaje-180416

Omul cu degetul mic

Nu vrei să te angajezi la un tatuaj complet? Tatuajele degetului sunt toată furia în zilele noastre, iar un design hindus, bine plasat, precum Omul de aici, este o modalitate excelentă de a vă arăta credința. Tatuajele degetului vor disparea repede pentru că vă folosiți foarte mult pe mâini, astfel încât este posibil ca acestea să fie reduse la fiecare doi ani.

23hindu-tatuaje-180416

Mai multe tonuri de gri Ganesh

Un alt design Ganesh, acesta folosește tehnica de "decopertare" favorizată de unii artiști care folosesc puncte mici pentru a face umbriri, mai degrabă decât blocuri de culoare. Rezultatul de aici face să pară un tatuaj foarte tradițional, cu o margine pe care tocmai nu o poți pune.

Close portret de femeie tatuată caucazian atractiv în Maui, Hawaii, Statele Unite ale Americii.

Bratul colorat Vishnu

Acest design Vishnu este foarte atrăgător. Ceea ce face acest tatuaj mare este utilizarea de culoare. Culoarea a fost aleasă pentru a complimenta perfect tonul pielii acestei fete, ceea ce îl face un tatuaj grozav. Gândiți-vă la ce culori vă potrivi cel mai bine în hainele pe care le purtați atunci când decideți asupra schemei de culori pentru tatuajul dvs.

25hindu-tatuaje-180416

Bad Ass Kali

E o nebunie pe care o spionăm? Tipul ăsta este imprimat peste tot! Din tatuajele uriașe Kali, cu limba lungă înfiptă pe spate, până la craniul din stânga, dar pe obraji, fiecare tatuaj se amestecă unul în altul, făcând o poveste în întregul corp. Mare colorare, de asemenea!

26hindu-tatuaje-180416

Ganesh Down the Finger

Acesta este un tatuaj de mână inteligent, care are trunchiul lui Ganesh, care se extinde pe poziția de mijloc din partea din spate a mâinii. Vă puteți imagina cât de multă distracție îi aruncați pe cineva cu acest design? Îi acordăm acestui tânăr 10/10 pentru tatuaje originale și cu scop dublu!

27hindu-tatuaje-180416

O piesă complet spate

În timp ce nu suntem siguri cine ar trebui să fie acest lucru (sugestii, cititori?), Ceea ce vedem aici este zeul sorbind pe Soma, cu un șarpe uriaș spre stânga și un trident dedicat. Iubim cu adevarat detaliul care a fost pus in aceasta piesa de gri cu spate complet, iar coada se termina la bum.

28hindu-tatuaje-180416

Culoarea Kali

Kali nu arată atât de rău aici, nu-i așa? O brichetă pe zeiță, această piesă Kali este plină de culoare și strălucitoare și nu vă sperie prea mult copiii mici! Dacă sunteți după o versiune mai puțin intensă a unui tatuaj Kali, atunci această piesă ar putea fi doar inspirația dvs. pentru cerneală.

29hindu-tatuaje-180416

Adevăratul 3D Ganesh

Această piesă 3D din Ganesh este cu adevărat o minune pe care trebuie să o minunați. Tatuajul arată de fapt ca o statuie de piatră care a stat acolo mulți ani. Numai un artist de tatuaj foarte bine practicat și talentat ar putea să creeze un tatuaj ca acesta. Pentru a găsi un astfel de artist, va trebui să cercetați, să cercetați, să cercetați.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 − = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: