20 tatuaje Tinkerbell si ceea ce reprezinta

Tinkerbell, zână jucăușă! Fie că sunteți un fan al animației originale Peter Pan, Julia Roberts în Hook, sau noua linie din Pan, Tinkerbell ne reamintește că putem fi jucăuși și vigilenți în același timp. Noțiuni de bază Tinkerbell impregnate este o idee minunată, dacă ați simțit vreodată acest fel înainte.

Există anumite imagini iconice în filme, filme și culturi populare, care sunt recunoscute la prima vedere. Tinkerbell este unul. Zână proastă a lui Peter Pan, această mică nimfă blondă revine la o copilărie care poate fi de mult trecut. Drăguț, drăguț și cu o bază solidă de fani, cu adulți și copii, Tinkerbell este mai mult decât un personaj, dar o entitate adevărată pe cont propriu. Nu este de mirare, atunci, că micul Tinkerbell este o opțiune populară și în arta corporală. Aici, un mic corp a fost tatuat pe mii de clienți din întreaga lume și este probabil că ea va fi zboară pe brațele, picioarele și spatele unor pasionați de tatuaje pentru anii următori.

Cultura

Imagini-de-Tinkerbell-Tatuaje Imagini-de-Tinkerbell-Tatuaje Tatuaj-de-Tinkerbell 1345928287_Tinkerbell-Tatuaje-Designs-064 cute-Tinkerbell-tatuaj DSCF0112

Unul dintre motivele pentru care micuța zână este atât de populară este că ea este mai mult decât un personaj pentru copii. Ea este o icoană pentru cei care doresc un sentiment de capriciu și măreție, dar forță. Există grupuri și pagini de fani dedicate exclusiv zanei îmbrăcate în verde și acest lucru ajută la promovarea prevalenței sale în saloanele de tatuaj și în cercurile de artă corporală. Ea reprezintă ceva misterios și distractiv pentru toate vârstele și a fost o sursă de inspirație pentru femeile încăpățânate și dureroase care doresc să-și facă propriul drum de ani de zile și de ani de zile. Durerea și grația sunt unul din motivele pentru care această cultură și utilizarea ei ca tatuaj au crescut și au crescut.

Paleta de culori

Tinkerbell-Tattoo-Designs Tatuaje-de-Tinkerbell Tinkerbell-Back-Tattoo-1024x768 Tinkerbell-Back-Tatuaje Tinkerbell-tatuaj-31050

În timp ce artiștii și tatuajele pot fi la fel de diverse cum le doriți, există anumite culori tradiționale care au fost folosite în aceste tatuaje de mai mulți ani. În mod specific și în mod tradițional, zână mica a avut părul blond și ochii mari, fie albastru sau verde. În același fel, rochia și pantofii purtați de zână mică tind să rămână în aceeași rochie verde, galbenă și albă pe care o vedeți dansând pe televizor. Paleta de culori subțire nu ar trebui să vă facă să credeți că aceasta nu este o opțiune dinamică în tatuare. De fapt, verdele și galbenii pot să se oprească cu adevărat împotriva pielii și să facă o declarație care să atragă atât ochi, cât și să-i înlăture pe toți în același timp. Este, de asemenea, o opțiune populară pentru a obține conturul Tinkerbell în tatuaje, dar acest lucru este mai puțin vivacious în culori și iese în detalii numai. Este în totalitate la latitudinea individului și a artistului să decidă ce funcționează cel mai bine.

Aspectul

În timp ce Tinkerbell este cunoscut pentru stilul său distinct, expresiile ei faciale fac adesea cele mai multe momente Tinkerbell. Zână frumoasă, cu picioarele ei înfășurându-se, de multe ori, dă un bănuiel cu ochiul sau un mic smirk în descrierea tatuajului ei. Acest lucru însumează destul de bine micuța zână, dar nu este singura expresie facială care este populară în portretul ei. Dimpotrivă, ea este, de asemenea, populară pentru faptul că are brațele încrucișate și o privire grozavă pe fața ei, care arată contrastul dintre blândețea caracterului zână și puterea personalității ei. Cu un bun situat pe vârful capului ei, acesta este un alt aspect popular pentru micul diva.

Tinkerbell-Tatuaje-Idei Tinkerbell-tatuaj-la-inferior-back-1024x768 Tinkerbell-tatuaj-la-umăr Tinkerbell-Tatuaje

Tinkerbell-Tatuaje-For-Girls

Destinație de plasare

Deoarece tatuajele Tinkerbell sunt populare, ele merg, de asemenea, aproape în fiecare parte a corpului. De la spate la mână la picior până la gleznă, literalmente nu există niciun loc care să nu fie afectat de aripile lui Tinkerbell. Dimensiunea ei, de asemenea, poate varia în funcție de locație și de ceea ce vrea clientul. Dacă doriți o plasare luminată care vă face să observați, mergeți mai mult. Dacă doriți să păstrați spiritul zână, localizați-o într-un loc care se va potrivi pentru cadrul ei mai mic. Indiferent, zână magică poate merge oriunde și poate zbura în orice zonă atâta timp cât artistul și clientul sunt de acord.

Pentru Doamne

tinki g URL-ul Tinkerbell-tatuaj-la-picior Tinkerbell-Tatuaje-Poze

Deși nu trebuie să fii femeie pentru a purta tatuaje Tinkerbell, este o opțiune mai populară pentru femei. Atât tinerii, cât și bătrânii se pot referi la micuța zână și de aceea a devenit iconică femelelor din întreaga lume. Deși nu este la fel de probabil că o veți vedea pe umărul unui bărbat, este în totalitate la latitudinea individului și a artistului tatuator să decidă ce funcționează cel mai bine. Ceva îmi spune că spiritul Tinkerbell poate transcende sexul la fel de mult precum popularitatea tatuajelor Tinkerbell a depășit liniile socio-economice.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: